Topkapi-paladset

Topkapi-paladset

Topkapi-paladset: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: Topkapi-paladset & Harem Museum Billet & Audioguide

1. Istanbul: Topkapi-paladset & Harem Museum Billet & Audioguide

Oplev vidundere inde i Topkapi-paladset og Harem-museet i Istanbul med skip-the-line adgangsbilletter og din egen personlige smartphone-app audioguide. Undgå de lange billetkøer med skip-the-line privilegier og en vært, der vil føre dig indenfor. Når du har mødt din vært, modtager du din adgangsbillet og går problemfrit ind i Topkapi-paladset. Når du kommer ind, kan du starte din audioguide på din smartphone for at berige dit besøg (downloadinstruktioner modtages efter booking). Fordyb dig i det gamle osmanniske rige, mens du går gennem museets porte og haver. Spadser gennem århundreder af Det Osmanniske Riges historie, mens du ser museets århundreder gamle kunst og arkitektur på nært hold. Rejs tilbage til Det Osmanniske Rige gennem historiske kunstværker og arkitektur. Besøg paladsets tidløse samlinger, Haremsmyten i dit eget tempo, og se nærmere på forbløffende kongelige smykker og hellige religiøse relikvier. Lær om sultanernes og dronningernes liv gennem din audioguide. Inden besøget slutter, kan du nyde den storslåede udsigt over byen og Bosporus fra paladset.

Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

2. Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

Hop på et sightseeingkrydstogt for at se Det Gyldne Horn og Bosporus. Få et frisk kig på Istanbul på denne bådtur med en lydguide, der fortæller dig alle de bedste historier, mens du glider forbi Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Sejl så langt mod syd for at se Bosporusbroen. Mød din vært på den anden side af Hagia Sophia og gå ned til molen bag den store moske. Hop ombord for at opdage Det Gyldne Horn, der anses for at være verdens største naturlige havn. Sejl gennem det storslåede Bosporusstræde, der danner den kontinentale grænse mellem Asien og Europa. På din vej kan du støde på kulturelle og historiske emblemer fra Istanbul som Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Lær om byens rige arv med en lydguide. Beundre Bosporus-kysten på den europæiske side fra krydstogtet, og se en række landsbyer, hver med sin egen individuelle karakter og attraktioner. Glid blandt andet forbi Dolmabahçe-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen og Bosporusbroen. Sørg for at holde øje med gamle slotte, berømte parker og spektakulære boliger ved havet fra forskellige århundreder. Tag fantastiske billeder af den pulserende by Istanbul langs vandet på dette naturskønne krydstogt.

Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

3. Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

Sunset-krydstogtet starter fra Kabatas Pier med en flot, dekoreret luksusyacht, sejler op til Bosporus-broen fra den europæiske del af Bosporus-strædet. Mens du nyder dine drinks med snacks, kan du nyde panoramaudsigten, som du ellers ikke ville se, og få adgang til fremragende fotomuligheder af Dolmabahce-paladset, Ortaköy-moskeen, Rumeli-fæstningen og mange flere lokale vartegn. Efter at have nået den anden bro sejl op fra modsat retning til den asiatiske del af Bosporus-strædet. Se udsigten over træhuse og få information om alle smukke steder i Bosporus af vores legendariske guide. Du er nu ved Maidens Tower midt i havet, et af de bedste ikoniske punkter i Marmarahavet. Med dette smukke tårn får du mulighed for at tage nogle billeder af solnedgangen på Bosporus. Gør dig klar til at glide gennem historiens dybder i Bosporusområdet, det smukkeste sted i Istanbul. Du vil glemme al dagens træthed med den venlige service, vi vil give dig på vores båd, som er en af de smukkeste yachter i Bosporus. Gør dine kameraer klar, mens du får interessant information om historien fra vores erfarne og venlige guide. Fordi du får lyst til at tage et billede af alle Bosporus' skønheder. Vi vil ende med vores solnedgangskrydstogt med nogle billedmuligheder af den gamle by ved Kabatas mole, hvor vi starter.

Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

4. Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

Et krydstogt på Bosporus er en af de bedste ting, du kan lave i Istanbul. Hop om bord på båden og begynd at opleve den lange vandvej, der adskiller Europa og Asien. Oplev Istanbuls største attraktioner, herunder storslåede paladser, gamle slotte og berømte bakker og parker samt spektakulære havneboliger fra forskellige århundreder, mens du passerer under berømte broer. Du starter din tur fra den gamle bydel i Sultanahmet og sejler langs den europæiske side indtil den 2. Bosporusbro og vender tilbage langs den asiatiske kyst. Du kommer forbi Dolmabahce-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen, Bosporusbroen, Rumeli-fæstningen og Beylerbeyi-paladset. Du vil også få mulighed for at se nogle historiske seværdigheder på afstand, såsom Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfruhustårnet og Galata-tårnet.

Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

5. Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

Nyd en bådtur på Bosporus i Istanbul, og beundr den kosmopolitiske by fra et helt andet perspektiv, mens du nyder den smukke udsigt over Orienten og Vesten på samme tid. Bosporus er 32 km lang, adskiller Europa fra Asien og forbinder Marmarahavet med Sortehavet. Kør langs strædet mellem Asien og Europa, og oplev Istanbuls turistattraktioner, storslåede paladser, gamle slotte og andre historiske steder, såvel som fine residenser ved vandet og Bosporusbroen. Beundr udsigten over Galata-tårnet, Topkapı-paladset, Hagia Sophia og Den Blå Moské. Du får også et kig på de spektakulære eksempler på autentisk arkitektur på den europæiske og den asiatiske kyst.

Fra Istanbul: Heldagstur til Princes Island med frokost

6. Fra Istanbul: Heldagstur til Princes Island med frokost

Udforsk Büyükada, den største af Tyrkiets prinsesseøer, på denne 9-timers udflugt fra Istanbul. Krydstogt over Marmarahavet, mens Istanbuls seværdigheder glider ud af syne. Se øen med gågader på den bedst mulige måde - på cykel (ikke inkluderet) eller brug tid på at slappe af på en af strandene, før du vender tilbage til Istanbul. Rejs fra dit hotel i bus med aircondition til havnen sammen med din guide, og gå om bord på båden, der tager dig til Prinsesseøerne. Den største og mest interessante af øerne er Büyükada, som er dagens destination. Fra båden kan du se tilbage på Istanbuls seværdigheder, ikoniske vartegn som Topkapi-paladset og det smukke Kiz Kulesi (også kendt som Jomfrutårnet), som var med i James Bond-filmen The World is Not Enough. Læg til i Büyükada og Heybeli, og gå en tur gennem gaderne på egen hånd, mens du indsnuser ølivets afslappede atmosfære. Vend tilbage til båden, og hør din guide fortælle om øens historie under turen. Hør om øens tid som eksilsted for forviste statsmænd og kongelige, og om dens liv som kloster i Tyrkiets byzantinsk-kristne periode. Gå forbi smukke træpalæer, der er fantastiske eksempler på øens arkitektur fra den sene osmanniske æra, og kig ud over det glitrende hav. Der er måger overalt i Büyükada, og hvis du har lyst til at fodre dem, giver din guide dig simits (brød med sesamfrø), så du kan kaste en godbid til dem. Spis frokost på båden om sommeren eller på en restaurant om vinteren (hvis vejret bliver for dårligt), og brug derefter resten af dagen til fri afbenyttelse på øerne. Senere møder du din guide på et aftalt tidspunkt for at tage båden tilbage til Istanbul. Besøg i gave- og læderbutik (valgfrit)Den sidste del af din rejse foregår med bus, og du bliver sat af ved dit hotel i Istanbul.

Istanbul: Topkapi-paladset og Harem - guidet tur med billet

7. Istanbul: Topkapi-paladset og Harem - guidet tur med billet

Tag med på en eksklusiv guidet tur for at udforske det overdådige Topkapi-palads i Istanbul og dykke ned i det legendariske harems hemmeligheder. Gå uden om køerne og træd ind i hjertet af det osmanniske rige med skip-the-line-billetter. Udforsk det majestætiske paladskompleks, som er en verden for sig selv med en række bygninger, pavilloner og gårdspladser, hvor imperiets elite boede. Gå gennem de ydre haver med terrasser, og nyd panoramaudsigten over det ikoniske Gyldne Horn. Når du vandrer gennem paladsets korridorer, kan du forestille dig storheden hos de herskende sultaner, der engang boede i de utallige værelser, omgivet af deres omfattende familier og følge af tjenere. Gå på opdagelse i det gådefulde Harem under dronningemoderens ledelse, hvor hundredvis af kvinder og familiemedlemmer boede sammen med en legion af eunukker, der hver især udfyldte deres bestemte roller. Forundres over det indviklede håndværk, der pryder Harem, fra skabslåger udsmykket med perlemor og skildpaddeskjold til de udsøgte Iznik-fliser udsmykket med blomstermotiver og koranvers, et vidnesbyrd om håndværkernes dygtighed og hengivenhed. Afslut turen med at dykke ned i de hellige relikvier og fordybe dig i imperiets kulinariske traditioner i de kejserlige køkkener. Få indsigt i osmannisk historie og det indviklede liv i haremmet, mens du opklarer mysterierne fra denne fængslende æra. Gå ikke glip af muligheden for at opleve pragt og intriger i Topkapi-paladset og dets sagnomspundne harem på denne guidede tur, hvor historien kommer til live ved hvert eneste sving.

Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

8. Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

Opdag Istanbuls mest ikoniske seværdigheder på en tur. Lyt til din guide, der fortæller historier om byens farverige fortid, mens du passerer vartegn som Topkapi-paladset, Den Blå Moské og Hippodrome. Afrund oplevelsen med et besøg i Grand Bazaar, et af de ældste overdækkede markeder i verden. Start din tur på Hippodrome i Konstantinopel, som var sports- og socialt centrum i den gamle bydel. Oplev store kunstværker, herunder obelisken fra Egypten, den serpentinske søjle fra Delphi og Willhelm II's springvand. Fortsæt derefter til Den Blå Moské, hvis 6 minareter pryder Istanbuls skyline. Dernæst er Topkapi-paladset, som var hjemsted for osmanniske kejsere mellem det 15. og 19. århundrede. Bestaffl dig over det juvelfyldte skatkammer, det osmanniske imperiums kejserlige samlinger og uvurderlige udstillinger af orientalsk porcelæn. Hvis Topkapi-paladset er lukket på din rejsedato, besøger du i stedet Nakkas-cisternen. Fortsæt til Hagia Sophia-moskeen, et monument af lige stor betydning for de byzantinske og osmanniske imperier. Se kuplen og de fantastiske mosaikker i denne arkitektoniske perle, mens din guide fortæller om dens turbulente historie. Gå derefter ind i den store basar med over 3.000 butikker, der sælger alt fra tæpper og smykker til keramik og lædervarer. Gå en tur rundt i basaren og indsnus duften af forskellige krydderier, tørrede frugter, nødder, slik og lokum (tyrkiske lækkerier). Turen slutter i Grand Bazaar.

Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

9. Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

Tag med på en guidet tur og oplev Topkapi-paladset, Hagia Sophia og Basilica Cistern i Istanbul. Få fordel af prioriteret adgang ved museernes billetkontorer under ledelse af din effektive guide. Mød din guide i Sultanahmet-kvarteret på et let tilgængeligt sted, og se Istanbuls største monumenter på en vandretur. Start med Basilica Cistern, gå rundt i det "underjordiske palads" og lær om dets historie. Se de underjordiske søjler, og lær om byzantinsk arkitektur. Gå på trægangbroerne over vandet til de berømte omvendte Medusahoveder. Besøg derefter Hagia Sophia med forudbestilte billetter, og oplev det mest betydningsfulde sted for den græsk-ortodokse religion i Istanbul, og lær, hvordan det blev omdannet til en moské efter den osmanniske erobring af Konstantinopel. Udforsk det fantastiske monument med elementer af en moské og en kirke, der står ved siden af hinanden. Beundr basilikaens fantastiske kuppel, minareter og utallige mosaikker, malerier og romerske søjler. Lær, hvordan de imponerende İznik-fliser blev tilføjet over tid i moskeen, hvordan den fantastiske Jomfru Maria-mosaik blev lavet, og hvorfor osmannerne valgte at begrave deres sultaner i gårdspladsen. Fortsæt til Topkapi-paladset for at udforske det osmanniske riges pragt. Gå ind i det berømte palads med prioriterede adgangsbilletter og opdag komplekset af bygninger, pavilloner og gårdspladser. Gå på opdagelse i de ydre terrasser, og beundr udsigten over Det Gyldne Horn. Vælg at besøge Harem med dine inkluderede billetter, når det passer dig. Beundr skabslåger indlagt med perlemor og skildpaddeskjold og fantastiske Iznik-fliser med vers fra Koranen. Afslut med et besøg i de hellige relikvier og de kejserlige køkkener.

Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

10. Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

Istanbul: Best of The City heldagstur med transfer tilbyder en personlig eller delt oplevelse for besøgende, der ønsker at udforske byens største attraktioner med en dedikeret guide. Lær om byens historiske udvikling under Romerriget og Det Osmanniske Rige på en privat tur. Sammenlign de forskellige kulturer og religioner i disse imperier, mens du udforsker Istanbuls ikoniske seværdigheder som Topkapi-paladset og Hagia Sophia-moskeen. Rejs stressfrit med privat transport tur-retur. Nyd rolige besøg i Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hippodromen i Konstantinopel. Besøg den berømte Sultanahmet-moské, også kendt som Den Blå Moské, på grund af dens unikke indretning med blå, kongelige Iznik-fliser. På Hippodromen kan du se, hvor romerne plejede at arrangere vognløb og gladiatorkampe. Beundr den tilbageværende egyptiske obelisk, serpentinsøjlen, Konstantinsøjlen og den tyske fontæne. Afslut dagen med at lære om tyrkisk kunsthåndværk i den berømte Grand Bazaar og dens 4.000 butikker (erstattet med Arasta Baazar eller Krydderibasaren om søndagen). Med din private guide, der viser vej, er der ingen chance for at fare vild i basaren. Denne tur er en god start for førstegangsbesøgende i Istanbul. Du får en god idé om Istanbuls fortid, nutid og fremtid, mens du besøger nogle af byens must-see seværdigheder og monumenter. Du kan til enhver tid stoppe turen og stille spørgsmål. Besøg den berømte Sultan Ahmed-moské, også kendt som Den Blå Moské, er en historisk moské i Istanbul, Tyrkiet. Moskeen er kendt for sin fantastiske arkitektur med sine seks minareter og smukke blå fliser, der pryder det indre, hvilket har givet den tilnavnet "Den Blå Moské". Oplev Topkapi-paladset, som er et storslået og historisk vigtigt palads, der ligger i Istanbul. Det fungerede som de osmanniske sultaners primære residens og administrative hovedkvarter i 400 år. Besøg udstillingen af skatkammer, klæder og våben samt hellige relikvier. - Oplev Hagia Sophia, en berømt historisk bygning i den gamle bydel i Istanbul. Den blev oprindeligt bygget som den største katedral i verden af det byzantinske imperium i det 6. århundrede og senere omdannet til en moské under det osmanniske imperium. -Se basilikaens cisterne, som USA's tidligere præsident Bill Clinton besøgte. Imponerende romersk imperiestruktur som omtalt i Dan Browns roman "Inferno" og James Bonds "From Russia with Love". -Afslut dagen i den berømte Grand Bazaar med 4000 butikker. - Få den personlige oplevelse af en privat tur - Smag den lokale gode mad (kød/vegetarisk/dessert) - Oplev tyrkisk kunsthåndværk - Stærkt anbefalet til enestående fotoshoots - Anbefalet aktivitet til at opleve den fulde smag af Istanbuls rige historie og kultur på kort tid Mulighed 1- Guidet tur - Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transfer Mulighed 2- Privat tur-Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transport

241 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Topkapi-paladset

Topkapi-paladset: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: Topkapi-paladset & Harem Museum Billet & Audioguide

Istanbul: Topkapi-paladset & Harem Museum Billet & Audioguide

Oplev vidundere inde i Topkapi-paladset og Harem-museet i Istanbul med skip-the-line adgangsbilletter og din egen personlige smartphone-app audioguide. Undgå de lange billetkøer med skip-the-line privilegier og en vært, der vil føre dig indenfor. Når du har mødt din vært, modtager du din adgangsbillet og går problemfrit ind i Topkapi-paladset. Når du kommer ind, kan du starte din audioguide på din smartphone for at berige dit besøg (downloadinstruktioner modtages efter booking). Fordyb dig i det gamle osmanniske rige, mens du går gennem museets porte og haver. Spadser gennem århundreder af Det Osmanniske Riges historie, mens du ser museets århundreder gamle kunst og arkitektur på nært hold. Rejs tilbage til Det Osmanniske Rige gennem historiske kunstværker og arkitektur. Besøg paladsets tidløse samlinger, Haremsmyten i dit eget tempo, og se nærmere på forbløffende kongelige smykker og hellige religiøse relikvier. Lær om sultanernes og dronningernes liv gennem din audioguide. Inden besøget slutter, kan du nyde den storslåede udsigt over byen og Bosporus fra paladset.

Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

Hop på et sightseeingkrydstogt for at se Det Gyldne Horn og Bosporus. Få et frisk kig på Istanbul på denne bådtur med en lydguide, der fortæller dig alle de bedste historier, mens du glider forbi Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Sejl så langt mod syd for at se Bosporusbroen. Mød din vært på den anden side af Hagia Sophia og gå ned til molen bag den store moske. Hop ombord for at opdage Det Gyldne Horn, der anses for at være verdens største naturlige havn. Sejl gennem det storslåede Bosporusstræde, der danner den kontinentale grænse mellem Asien og Europa. På din vej kan du støde på kulturelle og historiske emblemer fra Istanbul som Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Lær om byens rige arv med en lydguide. Beundre Bosporus-kysten på den europæiske side fra krydstogtet, og se en række landsbyer, hver med sin egen individuelle karakter og attraktioner. Glid blandt andet forbi Dolmabahçe-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen og Bosporusbroen. Sørg for at holde øje med gamle slotte, berømte parker og spektakulære boliger ved havet fra forskellige århundreder. Tag fantastiske billeder af den pulserende by Istanbul langs vandet på dette naturskønne krydstogt.

Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

Sunset-krydstogtet starter fra Kabatas Pier med en flot, dekoreret luksusyacht, sejler op til Bosporus-broen fra den europæiske del af Bosporus-strædet. Mens du nyder dine drinks med snacks, kan du nyde panoramaudsigten, som du ellers ikke ville se, og få adgang til fremragende fotomuligheder af Dolmabahce-paladset, Ortaköy-moskeen, Rumeli-fæstningen og mange flere lokale vartegn. Efter at have nået den anden bro sejl op fra modsat retning til den asiatiske del af Bosporus-strædet. Se udsigten over træhuse og få information om alle smukke steder i Bosporus af vores legendariske guide. Du er nu ved Maidens Tower midt i havet, et af de bedste ikoniske punkter i Marmarahavet. Med dette smukke tårn får du mulighed for at tage nogle billeder af solnedgangen på Bosporus. Gør dig klar til at glide gennem historiens dybder i Bosporusområdet, det smukkeste sted i Istanbul. Du vil glemme al dagens træthed med den venlige service, vi vil give dig på vores båd, som er en af de smukkeste yachter i Bosporus. Gør dine kameraer klar, mens du får interessant information om historien fra vores erfarne og venlige guide. Fordi du får lyst til at tage et billede af alle Bosporus' skønheder. Vi vil ende med vores solnedgangskrydstogt med nogle billedmuligheder af den gamle by ved Kabatas mole, hvor vi starter.

Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

Et krydstogt på Bosporus er en af de bedste ting, du kan lave i Istanbul. Hop om bord på båden og begynd at opleve den lange vandvej, der adskiller Europa og Asien. Oplev Istanbuls største attraktioner, herunder storslåede paladser, gamle slotte og berømte bakker og parker samt spektakulære havneboliger fra forskellige århundreder, mens du passerer under berømte broer. Du starter din tur fra den gamle bydel i Sultanahmet og sejler langs den europæiske side indtil den 2. Bosporusbro og vender tilbage langs den asiatiske kyst. Du kommer forbi Dolmabahce-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen, Bosporusbroen, Rumeli-fæstningen og Beylerbeyi-paladset. Du vil også få mulighed for at se nogle historiske seværdigheder på afstand, såsom Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfruhustårnet og Galata-tårnet.

Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

Nyd en bådtur på Bosporus i Istanbul, og beundr den kosmopolitiske by fra et helt andet perspektiv, mens du nyder den smukke udsigt over Orienten og Vesten på samme tid. Bosporus er 32 km lang, adskiller Europa fra Asien og forbinder Marmarahavet med Sortehavet. Kør langs strædet mellem Asien og Europa, og oplev Istanbuls turistattraktioner, storslåede paladser, gamle slotte og andre historiske steder, såvel som fine residenser ved vandet og Bosporusbroen. Beundr udsigten over Galata-tårnet, Topkapı-paladset, Hagia Sophia og Den Blå Moské. Du får også et kig på de spektakulære eksempler på autentisk arkitektur på den europæiske og den asiatiske kyst.

Fra Istanbul: Heldagstur til Princes Island med frokost

Fra Istanbul: Heldagstur til Princes Island med frokost

Udforsk Büyükada, den største af Tyrkiets prinsesseøer, på denne 9-timers udflugt fra Istanbul. Krydstogt over Marmarahavet, mens Istanbuls seværdigheder glider ud af syne. Se øen med gågader på den bedst mulige måde - på cykel (ikke inkluderet) eller brug tid på at slappe af på en af strandene, før du vender tilbage til Istanbul. Rejs fra dit hotel i bus med aircondition til havnen sammen med din guide, og gå om bord på båden, der tager dig til Prinsesseøerne. Den største og mest interessante af øerne er Büyükada, som er dagens destination. Fra båden kan du se tilbage på Istanbuls seværdigheder, ikoniske vartegn som Topkapi-paladset og det smukke Kiz Kulesi (også kendt som Jomfrutårnet), som var med i James Bond-filmen The World is Not Enough. Læg til i Büyükada og Heybeli, og gå en tur gennem gaderne på egen hånd, mens du indsnuser ølivets afslappede atmosfære. Vend tilbage til båden, og hør din guide fortælle om øens historie under turen. Hør om øens tid som eksilsted for forviste statsmænd og kongelige, og om dens liv som kloster i Tyrkiets byzantinsk-kristne periode. Gå forbi smukke træpalæer, der er fantastiske eksempler på øens arkitektur fra den sene osmanniske æra, og kig ud over det glitrende hav. Der er måger overalt i Büyükada, og hvis du har lyst til at fodre dem, giver din guide dig simits (brød med sesamfrø), så du kan kaste en godbid til dem. Spis frokost på båden om sommeren eller på en restaurant om vinteren (hvis vejret bliver for dårligt), og brug derefter resten af dagen til fri afbenyttelse på øerne. Senere møder du din guide på et aftalt tidspunkt for at tage båden tilbage til Istanbul. Besøg i gave- og læderbutik (valgfrit)Den sidste del af din rejse foregår med bus, og du bliver sat af ved dit hotel i Istanbul.

Istanbul: Topkapi-paladset og Harem - guidet tur med billet

Istanbul: Topkapi-paladset og Harem - guidet tur med billet

Tag med på en eksklusiv guidet tur for at udforske det overdådige Topkapi-palads i Istanbul og dykke ned i det legendariske harems hemmeligheder. Gå uden om køerne og træd ind i hjertet af det osmanniske rige med skip-the-line-billetter. Udforsk det majestætiske paladskompleks, som er en verden for sig selv med en række bygninger, pavilloner og gårdspladser, hvor imperiets elite boede. Gå gennem de ydre haver med terrasser, og nyd panoramaudsigten over det ikoniske Gyldne Horn. Når du vandrer gennem paladsets korridorer, kan du forestille dig storheden hos de herskende sultaner, der engang boede i de utallige værelser, omgivet af deres omfattende familier og følge af tjenere. Gå på opdagelse i det gådefulde Harem under dronningemoderens ledelse, hvor hundredvis af kvinder og familiemedlemmer boede sammen med en legion af eunukker, der hver især udfyldte deres bestemte roller. Forundres over det indviklede håndværk, der pryder Harem, fra skabslåger udsmykket med perlemor og skildpaddeskjold til de udsøgte Iznik-fliser udsmykket med blomstermotiver og koranvers, et vidnesbyrd om håndværkernes dygtighed og hengivenhed. Afslut turen med at dykke ned i de hellige relikvier og fordybe dig i imperiets kulinariske traditioner i de kejserlige køkkener. Få indsigt i osmannisk historie og det indviklede liv i haremmet, mens du opklarer mysterierne fra denne fængslende æra. Gå ikke glip af muligheden for at opleve pragt og intriger i Topkapi-paladset og dets sagnomspundne harem på denne guidede tur, hvor historien kommer til live ved hvert eneste sving.

Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

Opdag Istanbuls mest ikoniske seværdigheder på en tur. Lyt til din guide, der fortæller historier om byens farverige fortid, mens du passerer vartegn som Topkapi-paladset, Den Blå Moské og Hippodrome. Afrund oplevelsen med et besøg i Grand Bazaar, et af de ældste overdækkede markeder i verden. Start din tur på Hippodrome i Konstantinopel, som var sports- og socialt centrum i den gamle bydel. Oplev store kunstværker, herunder obelisken fra Egypten, den serpentinske søjle fra Delphi og Willhelm II's springvand. Fortsæt derefter til Den Blå Moské, hvis 6 minareter pryder Istanbuls skyline. Dernæst er Topkapi-paladset, som var hjemsted for osmanniske kejsere mellem det 15. og 19. århundrede. Bestaffl dig over det juvelfyldte skatkammer, det osmanniske imperiums kejserlige samlinger og uvurderlige udstillinger af orientalsk porcelæn. Hvis Topkapi-paladset er lukket på din rejsedato, besøger du i stedet Nakkas-cisternen. Fortsæt til Hagia Sophia-moskeen, et monument af lige stor betydning for de byzantinske og osmanniske imperier. Se kuplen og de fantastiske mosaikker i denne arkitektoniske perle, mens din guide fortæller om dens turbulente historie. Gå derefter ind i den store basar med over 3.000 butikker, der sælger alt fra tæpper og smykker til keramik og lædervarer. Gå en tur rundt i basaren og indsnus duften af forskellige krydderier, tørrede frugter, nødder, slik og lokum (tyrkiske lækkerier). Turen slutter i Grand Bazaar.

Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

Tag med på en guidet tur og oplev Topkapi-paladset, Hagia Sophia og Basilica Cistern i Istanbul. Få fordel af prioriteret adgang ved museernes billetkontorer under ledelse af din effektive guide. Mød din guide i Sultanahmet-kvarteret på et let tilgængeligt sted, og se Istanbuls største monumenter på en vandretur. Start med Basilica Cistern, gå rundt i det "underjordiske palads" og lær om dets historie. Se de underjordiske søjler, og lær om byzantinsk arkitektur. Gå på trægangbroerne over vandet til de berømte omvendte Medusahoveder. Besøg derefter Hagia Sophia med forudbestilte billetter, og oplev det mest betydningsfulde sted for den græsk-ortodokse religion i Istanbul, og lær, hvordan det blev omdannet til en moské efter den osmanniske erobring af Konstantinopel. Udforsk det fantastiske monument med elementer af en moské og en kirke, der står ved siden af hinanden. Beundr basilikaens fantastiske kuppel, minareter og utallige mosaikker, malerier og romerske søjler. Lær, hvordan de imponerende İznik-fliser blev tilføjet over tid i moskeen, hvordan den fantastiske Jomfru Maria-mosaik blev lavet, og hvorfor osmannerne valgte at begrave deres sultaner i gårdspladsen. Fortsæt til Topkapi-paladset for at udforske det osmanniske riges pragt. Gå ind i det berømte palads med prioriterede adgangsbilletter og opdag komplekset af bygninger, pavilloner og gårdspladser. Gå på opdagelse i de ydre terrasser, og beundr udsigten over Det Gyldne Horn. Vælg at besøge Harem med dine inkluderede billetter, når det passer dig. Beundr skabslåger indlagt med perlemor og skildpaddeskjold og fantastiske Iznik-fliser med vers fra Koranen. Afslut med et besøg i de hellige relikvier og de kejserlige køkkener.

Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

Istanbul: Best of The City heldagstur med transfer tilbyder en personlig eller delt oplevelse for besøgende, der ønsker at udforske byens største attraktioner med en dedikeret guide. Lær om byens historiske udvikling under Romerriget og Det Osmanniske Rige på en privat tur. Sammenlign de forskellige kulturer og religioner i disse imperier, mens du udforsker Istanbuls ikoniske seværdigheder som Topkapi-paladset og Hagia Sophia-moskeen. Rejs stressfrit med privat transport tur-retur. Nyd rolige besøg i Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hippodromen i Konstantinopel. Besøg den berømte Sultanahmet-moské, også kendt som Den Blå Moské, på grund af dens unikke indretning med blå, kongelige Iznik-fliser. På Hippodromen kan du se, hvor romerne plejede at arrangere vognløb og gladiatorkampe. Beundr den tilbageværende egyptiske obelisk, serpentinsøjlen, Konstantinsøjlen og den tyske fontæne. Afslut dagen med at lære om tyrkisk kunsthåndværk i den berømte Grand Bazaar og dens 4.000 butikker (erstattet med Arasta Baazar eller Krydderibasaren om søndagen). Med din private guide, der viser vej, er der ingen chance for at fare vild i basaren. Denne tur er en god start for førstegangsbesøgende i Istanbul. Du får en god idé om Istanbuls fortid, nutid og fremtid, mens du besøger nogle af byens must-see seværdigheder og monumenter. Du kan til enhver tid stoppe turen og stille spørgsmål. Besøg den berømte Sultan Ahmed-moské, også kendt som Den Blå Moské, er en historisk moské i Istanbul, Tyrkiet. Moskeen er kendt for sin fantastiske arkitektur med sine seks minareter og smukke blå fliser, der pryder det indre, hvilket har givet den tilnavnet "Den Blå Moské". Oplev Topkapi-paladset, som er et storslået og historisk vigtigt palads, der ligger i Istanbul. Det fungerede som de osmanniske sultaners primære residens og administrative hovedkvarter i 400 år. Besøg udstillingen af skatkammer, klæder og våben samt hellige relikvier. - Oplev Hagia Sophia, en berømt historisk bygning i den gamle bydel i Istanbul. Den blev oprindeligt bygget som den største katedral i verden af det byzantinske imperium i det 6. århundrede og senere omdannet til en moské under det osmanniske imperium. -Se basilikaens cisterne, som USA's tidligere præsident Bill Clinton besøgte. Imponerende romersk imperiestruktur som omtalt i Dan Browns roman "Inferno" og James Bonds "From Russia with Love". -Afslut dagen i den berømte Grand Bazaar med 4000 butikker. - Få den personlige oplevelse af en privat tur - Smag den lokale gode mad (kød/vegetarisk/dessert) - Oplev tyrkisk kunsthåndværk - Stærkt anbefalet til enestående fotoshoots - Anbefalet aktivitet til at opleve den fulde smag af Istanbuls rige historie og kultur på kort tid Mulighed 1- Guidet tur - Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transfer Mulighed 2- Privat tur-Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transport

De mest populære seværdigheder i Istanbul

Oplevelser i Topkapi-paladset

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Topkapi-paladset

Vil du se alle oplevelser i Topkapi-paladset? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Topkapi-paladset

Samlet bedømmelse

4.4
(5.629 anmeldelser)

Det var en perfekt måde at se 3 attraktioner i Istanbul når det passede os. Der var flere tidspunkter at vælge imellem og det gav fuld fleksiblitet. Guiden var en dygtig formidler og kunne give svar på alle de spørgsmål man stillede. Kan varmt anbefales.

meget god bortset fra lydguide-applikationen, som vi havde svært ved at downloade, og som vi ikke kunne starte, fordi vi ikke havde koden. getyour guide bør give os denne kode.

Turen var meget god, stole er ikke mest komfortable, drikkevarer er dyre, så køb før du kører. Generelt vil jeg anbefale det til.

Virkelig fantastisk, kaptajn virkelig hjælpsom, ligesom personalet er. Chapeau.!!

Det værd. App kan gå lidt amok, hvis du ikke har internet.