Ting at gøre Torino

Piemontes hovedstad er et travlt knudepunkt med museer, teatre og caféer, der går tilbage til 1300-tallet.

Ofte stillede spørgsmål om Torino

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Torino?

Hvad er de bedste udendørsaktiviteter i Torino?

Andre seværdigheder i Torino

Vil du se alle oplevelser i Torino? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Torino

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.522 anmeldelser

Vi var i Torino fra 16. til 18. juli 2021, jeg havde købt billetterne til Mole Antonelliana på internettet, som i teorien også skulle omfatte brugen af bussen i byen en hel dag, biografmuseet, der ligger inde muldvarpen og opstigningen med elevator til den panoramiske terrasse på Mola. Vi var i stand til at bruge bussen (rød linje), du skal først hente billetten, og da vi gik til Mola Antonelliana opdagede vi fangsten! Den købte billet indeholdt ikke den prioriterede opstigning med liften til panoramaterrassen! Men kun indgangen til Biografmuseerne, skulle vi have lavet en ekstra billet for at bruge elevatoren, uden at overveje at køen skulle klares. Herren ved indgangen til Muldvarpen fortalte os, at det er sket andre gange, at stævnet for denne billet ikke længere var til stede! Hvilken skuffelse og hvilket rip off!

Jeg gjorde de røde (60') og blå (90') ture. Det var absolut det værd. Hvis jeg skulle vælge – ville jeg vælge den røde. Det er en god start på Torino-oplevelsen og fremhæver de vigtigste historiske steder. Den blå tur går lidt udenfor (til FIAT-hovedkvarteret, bilmuseet, OL-pladsen,...) Jeg giver et stjernefradrag for turenes hyppighed. Det er mere værd at tage en komplet rundtur end faktisk at stå af. Det er synd for fleksibiliteten. Ikke desto mindre vil jeg ikke gå glip af turene.

Fremragende service, brugt allerede i andre byer. Det giver dig mulighed for komfortabelt at besøge byens turistområder uden tidsbegrænsninger, du organiserer din tur, som den er bedst for dig. Du kan frit komme ind på museerne eller ej, stå af eller lade være ved det stoppested, du er interesseret i, vente på den anden bus eller nå det næste stop til fods, besøge byen. Lydguiderne er interessante.

Optimalt! Det var meget enkelt, ved turistbussens kasse fik jeg billetterne til muldvarpen og til turistbussen tilføjede jeg billetten til min 12-årige datter. Bussen giver dig mulighed for at beundre og besøge alle de interessante steder i Torino. For størrelsen har billetten fortrinsret spring køen over, desværre er der ingen audioguider

Venligt, venligt og super hjælpsomt personale. Alle tre linjer viser dig hjertet af Torino, og du har mulighed for at beundre byens skønhed på 2 dage. Hele holdet er meget organiseret og ofte ombord kan man allerede nu købe billetter til de forskellige museer og springer dermed køerne over. Jeg havde en fantastisk tid