Oplevelser i

Toronto

En glitrende skyline, et Wonderland tæt på og spirende kultur er højdepunkter i denne drømmende, moderne by.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

De 10 bedste seværdigheder i Toronto

Denne mangfoldige by er hurtigt ved at udvikle sig til det vigtigste omdrejningspunkt for kultur, historie og mad i Nordamerika, takket være sin venlige befolkning, sin strålende skyline og sin afslappede atmosfære. Hvad skal du se i Toronto? Her er et udvalg af de allerbedste oplevelser og attraktioner i Toronto.

 • Toronto Eaton Centre

  1. Toronto Eaton Centre

  Dette butiksmekka i byens centrum har mere end 175 butikker. Centeret holder åben til kl. 20.00, så du har rigelig tid til at se på det store udvalg af fristelser. Husk at prøve restauranterne i kælderen.

 • Art Gallery of Ontario

  2. Art Gallery of Ontario

  Entréen til dette spændende børnevenlige galleri i Toronto er gratis for børn under 25 år, og onsdag aften, er der gratis entré for alle til kl. 20.30. Hands-On-centret for børn er en herlig måde at få de små til at interessere sig for kunst i en ung alder.

 • Ontario Science Centre

  3. Ontario Science Centre

  Dette fantatiske museum er så cool, at du helt glemmer, at du er i færd med at lære noget om videnskab. Museet er åbent ugens syv dage, men kom på en hverdag og få mere tid til at udforske udstillingerne.

 • Casa Loma

  4. Casa Loma

  Nordamerika har ikke mange slotte, men denne tidligere bolig, bygget i 1911, er et godt forsøg. Du skal nok snarere besøge Casa Loma for at opleve koncerter og kultur, tjek programmet ud på hjemmesiden.

 • 5. Vaughan Mills

  Er du klar til mere shopping i Toronto? Dette er et modeparadis og et af de største butikscentre i Canada. Børnenes favorit er Legobutikken, hvor plage-effekten trænger igennem alle dine forsvarsværker.

 • CN Tower

  6. CN Tower

  Dette tårn rejser sig stolt på Torontos skyline. Se det om aftenen fra Hanlan's Point-færgen. Restaurant 360 i toppen er dyr, men udsigten er utrolig og alle pengene værd.

 • Canada's Wonderland

  7. Canada's Wonderland

  Få en hylende morsom tur i rutchebanen, nyd vandlandet og oplev dinosaurusudstillingen, Dinosaurs Alive. Book i forvejen og få billigere billetter.

 • Toronto Zoo

  8. Toronto Zoo

  Højdepunktet i dette zoo- og naturbeskyttelsesområde er de to skønne store pandaer, som kom til Toronto i 2013. De drillesyge surikater og pingvinerne kan desuden altid lokke smilet frem.

 • Rogers Centre

  9. Rogers Centre

  Dette er ikke bare hjemmebanen for baseballholdet Toronto Blue Jays, det er også her, de største musiknavne optræder, når de er i Toronto, såsom One Direction og Taylor Swift i 2015.

 • Royal Ontario Museum

  10. Royal Ontario Museum

  På dette naturhistoriske museum finder du topmoderne højteknologiske udstillinger, som puster liv i historiske begivenheder. Den smukke moderne bygning er i sig selv en seværdighed.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Toronto?

  Hvis du går efter det bedste vejr, skal du planlægge dit besøg i Toronto om sommeren, da vinteren kan være hård. Mange planlægger imidlertid at deltage i en af de mange festivaller i Toronto. Torontos årlige internationale Filmfestival i august trækker mange besøgende til. Toronto Gay Pride varer en hel uge hen mod slutningen af året og byen tager LGBT-rettighederne alvorligt. Der er desuden lokale sportsbegivenheder og idrætsevents, der er værd at tage med.

 • Hvor skal jeg bo?

  Toronto har et bredt udvalg af hoteller for besøgende, forretningsrejsende, familier og par. Der er desuden mange vandrehjem i Toronto, et godt valg for rygsækrejsende og besøgende med et mere beskedent budget.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  Canadiske dollars (CAD)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommermånederne er bedst. Der er Torontos vejr varmt, der er mange udendørsmarkeder og en endeløs strøm af aktiviteter og sightseeing. Men det betyder også en masse besøgende og at prisen på indkvartering og fly er noget højere. Hvis du kan, så kom i begyndelsen eller slutningen af sæsonen.

Andre seværdigheder i Toronto

Vil du se alle oplevelser i Toronto? Klik her for en fuld oversigt