Torre Branca

Torre Branca

Torre Branca: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Milano: Indgangsbillet til Branca-tårnet

1. Milano: Indgangsbillet til Branca-tårnet

I 1930'erne byggede Milano sin totemopæl i Parco Sempiones lysning. Tårnet er designet af Gio Ponti og anses for at være et sandt kunstværk, hvori moderne arkitektur og nye teknikker mødes. Tårnet er slankt og gennemsigtigt og er dermed en sand arkitektonisk udfordring, men det blev alligevel rejst på rekordtid: kun 2,5 måneder. Det smukke detaljerede og gennemsigtige ydre i hårdført, gennemsigtigt krystal giver et unikt syn ind til indersiden af tårnet. Tårnet er 108,6 meter højt og lavet af specielt stål, der er falset og boltet. I dag kan en moderne elevator få 7 personer til toppen af tårnet på under et minut.

Milano: Tur i Parco Sempione med aperitif på Branca-tårnet

2. Milano: Tur i Parco Sempione med aperitif på Branca-tårnet

Besøg Branca Tower, en jernkonstruktion, hvor man med elevator kan komme op til en terrasse med udsigt over byen. Overvåg fra terrassen Castello Sforzesco og lidt længere væk monumenterne i det historiske centrum, de nye kvarterer og de moderne glaskatedraler samt bjergene. På et af Milanos mest ikoniske tårne kan du benytte lejligheden til at beundre byen fra et andet synspunkt. Fra et enestående sted vil vi med hjælp fra vores guide genkende Milanos vigtigste monumenter og bygninger. Nyd en aperitif på det højtliggende, private område på terrassen ved Branca-tårnet, og lad arkitekturen og naturen i landskabet indsnuse sig.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Torre Branca

Andre seværdigheder i Torre Branca

Vil du se alle oplevelser i Torre Branca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Torre Branca

Samlet bedømmelse

4.1
(342 anmeldelser)

Hver en øre værd - udsigten fra toppen er så billetprisen værd, især da vi var heldige med en klar dag på trods af, at det var midt i november. Elevatoren til toppen blev holdt sikker, da vi blev bedt om at bære en ansigtsdækning (leveret af personalet ved billetkontoret ved foden af tårnet), og der var kun seks eller deromkring personer tilladt i elevatoren på ethvert tidspunkt. Selvom du i virkeligheden kan booke en bestemt tid, var det et tilfælde af først til mølle med et billetnummereringssystem, men vi ventede kun omkring ti minutter, før det blev vores tur, hvilket var smertefrit, da der var masser at se på og læse på. foden af tårnet alligevel.

Vi gik op til toppen af tårnet efter at have fået vores tidsplan (steder købt online, men husk at gå til billetkontoret for at få den nøjagtige tidsplan). Klatringen er hurtig, og du bliver på toppen i lidt mindre end 10 minutter: tid til at se Milano fra oven, dens katedral, dens stadion, dens slot... Skal være endnu bedre, når vejret er godt!

Denne oplevelse var en vidunderlig overraskelse. Jeg havde ikke forventet at se så meget skønhed fra toppen af Branca-tårnet. Organisationen var præcis, effektiv, punktlig. Vores guide var meget behagelig, vidende og talte flere sprog flydende. Meget tilfreds!

Turen op i tårnet var en oplevelse for en som mig, der ikke er vild med højder, den så meget højere ud i virkeligheden. Guiden var strålende, informativ om tårnet og naturligvis byen. Udsigten fra toppen er fantastisk og et besøg værd.

Lidt tilfældigt at vi bookede disse billetter, men det er bestemt et besøg værd - meget flot udsigt over Milano