Tilføj datoer

Eiffeltårnet

Denne kronjuvel i Paris' skyline og Frankrigs ikoniske symbol er mest spektakulær set tæt på.

Vi fandt 131 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 9

Andre seværdigheder i Eiffeltårnet

Vil du se alle oplevelser i Eiffeltårnet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Eiffeltårnet

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 81.538 anmeldelser

Stor oplevelse. Højt anbefalet. Det vil jeg gentage. Værdi for pengene. Vi havde turen ved 21-tiden. Byen var smukt oplyst. Ventetiden i køen var ret kort. Der er ingen pladsreservationer, så det er værd at være en af de første i køen til at nyde udsigten fra toppen af skibet i godt vejr. Ved fremvisning af billetterne modtog man en champagne i baren ombord. Hvis man ville købe mere, kunne man kun betale med kort, men det var ikke noget problem. Det var overfyldt og ganske behageligt fra mængden.

Maden var fremragende såvel som servicen og den samlede oplevelse. Jeg ville overraske min forlovede til vores jubilæum, og mange af de andre krydstogter lød som en dårlig aftale eller havde ikke et generelt godt tilbud. Denne her var bare perfekt. Jeg betalte for den privilegerede service, vi fik et bord til to ved vinduet og vin, vand og kaffe. Jeg kan kun anbefale oplevelsen, vi var super glade for krydstogtet!

Guiden var professionel og vidende om de fleste aspekter af Eiffeltårnets historie og konstruktion. Han var også personlig og involverede sig i alle de forskellige grupper fra hele verden, der havde ansvaret for ham. Vi nød at høre historierne langs den korte gåtur til tårnet fra vores mødested. Jeg vil bestemt anbefale turen til andre rejsende.

Fremragende sammenhæng, meget romantisk. Meget lækre retter og upåklagelig service. Den eneste meget uenige note: fotografen henvendte sig til os og tilbød os en pakke med 10 digitale og udskrevne billeder for €70, men så gav han os til sidst kun 5 udskrevne billeder og sagde, at vi (6 personer) ikke forstod.

Det var en vild oplevelse at få lov til at komme op på sommert (toppen). Mega højt oppe Det var dejligt at have en guide med som fortalte lidt om Eiffeltårnet