Torremolinos

Vælg datoer

Seværdigheder i Torremolinos

Topseværdigheder i Torremolinos

Andre seværdigheder i Torremolinos

Vil du se alle oplevelser i Torremolinos? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Torremolinos

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 4.692 anmeldelser

En meget flot og oplevelsesrig dag, hvor du ikke skal gøre andet end bare at følge med de dygtige arrangører. Dog tog busturen ud over en time mere end hjem og det var længe at køre. Desuden er opholdene ved de forskellige seværdigheder i Gibraltar desværre meget korte. Når det er sagt vil jeg stadig anbefale turen til alle som. skulle have lyst til en smuk dag

Når man ikke bliver afhentet på hotellet, og man står ved et bus stoppested i en storby, og bussen ikke kommer før lige på klokkeslæt, og det er mørkt 07:55 kommer man i tvivl om den overhovedet kommer. Når den så kommer, er ens navn ikke på listen, Først ved tjek af liste, dukker ens fornavn op. Så jo, det blev en god tur, men som sagt med en usikker start.

Fantastisk oplevelse at besøge de 2 meget spændende byer. Naturen er forunderlig. Eneste negative oplevelse: Vi stod på bussen i Fuengirola og samlede medrejsende op på vej til Málaga 1 1/2 time og på vej retur var vi igen 1 1/2 time om at sætte medrejsende af. 3 timer ialt.

Havde bestilt med eng guide, der blev talt mere fransk end engelsk igennem dagen. Måske en god ide at sige først på om morgenen, først ud om aftenen. Således at man vendte afstigningen, mere rimeligt. Det tager ca 1 1/2 time i hver ende at hente gæster rundt omkring

Fin tur, men måske lidt for kort tid i grotten. Kunne også godt have brugt lidt mere sammenhængende tid i byen på egen hånd. Ville gerne have vidst at der var fotograf udenfor den store bus, som vi ankom med. Måske havde jeg så købt en af souvenirene.