Tottenham Hotspur Stadium

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Tottenham Hotspur Stadium

Vil du se alle oplevelser i Tottenham Hotspur Stadium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tottenham Hotspur Stadium

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 910 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

Turen var helt fantastisk. Vi elskede stadion og også aktiviteterne for at finde hvert klistermærke til børnene, de havde det meget sjovt med den aktivitet. Turen var virkelig godt organiseret, vi nød virkelig de små ipads, hvor vi havde alle de ekstra oplysninger. Meget professionel og komplet. Elskede det hele. Vi var 7, og vi elskede det alle sammen. En særlig omtale, for hver person, der var i hvert værelse, som de var meget hjælpsomme og patiente med hvert spørgsmål, vi stillede. Store. ALT PERFEKT!

Var meget tilfredse med London Explorer Pass ... det fungerer super let. Du kan udskrive passet med QR-koden eller få det direkte på din mobiltelefon, som derefter fastgøres til seværdighederne. Fordelen er, at Explorer-passet ikke er bundet til et bestemt antal dage som med London-passet, men er gyldigt for hele opholdet (jeg tror højst 30 dage).

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag