Tilføj datoer

Tottenham Hotspur Stadium

Andre seværdigheder i Tottenham Hotspur Stadium

Vil du se alle oplevelser i Tottenham Hotspur Stadium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tottenham Hotspur Stadium

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.752 anmeldelser

London Pass var stor overordnet værdi og funktionalitet, og Get Your Guide-appen var nem at bruge og gjorde det meget nemt at komme ind til attraktioner (jeg udskrev også papirkopier af passet for en sikkerheds skyld, hvilket tjente mig godt i et tilfælde, hvor min telefonen ikke fungerede korrekt). Jeg fik 3-dages passet....og selv med en forholdsvis let første dag fik jeg stadig mine penge værd at ramme en masse attraktioner på dag 3. Men det bemærkelsesværdige var den fantastiske kundeservice fra Get Your Guide, da jeg havde nogle spørgsmål. Teamet gjorde alt for at hjælpe mig med at ordne det og fulgte endda op med mig for at sikre, at alt var OK. Tak gutter!

Et must for alle fodbold elskere og ikke kun fans af Tottenham. Touren er self guided hvilket jeg personligt fortrækker så man kan gå rundt i sit eget tempo, tage de billeder man ønsker. Ved alle stop på turen er der super søde guider der meget villigt svare på ens spørgsmål Man starter med at få udleveret en “mini iPad” og høretelefoner og så er der en guide der lige leder en på vej inden de slipper en “fri”

Ekstrem god oplevelse. Turen på Tottenham stadion var planlagt, således, at du havde adskillig af tid til selv at udforske det af stadionen, der kunne vises frem, og samtidig var de forskellige guider imødekommende og venlige. Dette kan varmt anbefales, når man besøger London.

Perfekt, kan indtaste 4 attraktioner uden problemer og også lidt problemer med køer.

Dejlig cykeltur med en behagelig guide. Vandrende Harry Potter var også fantastisk.