Tower Bridge

Vælg datoer

Seværdigheder på og omkring Tower Bridge

Londons ikoniske Tower Bridge er præcis så ekstravagant britisk, som det overhovedet er muligt for en bro at være. Den må du simpelthen se! Så hvordan får du mest ud af din tur til dette enestående stykke ingeniørarbejde?

 • Glasgangbroen

  1. Glasgangbroen

  På Tower Bridges nye gangbro af glas, går du over Themsen i 42 meters højde. Det er fantastisk at se fodgængerne, bådene og de røde busser dybt nede under dine fødder. Bare rolig, broen er fuldkommen sikker!

 • East Walkway

  2. East Walkway

  East Walkway giver dig ikke bare en utrolig udsigt over Londons gamle handelshavn og de historiske bygninger. Broen er også et af byens mest unikke udstillingsrum.

 • De viktorianske maskinrum

  3. De viktorianske maskinrum

  I dag er broen styret af wifi og selfies (sandsynligvis). I de gamle maskinrum kan du se den fine mekanisme, der før i tiden fik broen til at gå op og ned, komplet med lyde og lugte.

 • North Bank

  4. North Bank

  Hvis du går mod vest fra Tower Bridge, kan du se City Hall, HMS Belfast, og Shard!

 • Tower of London

  5. Tower of London

  Under et besøg ved Tower Bridge, er der ingen undskyldning for ikke også at se, Tower. Har du travlt, kan du i stedet besøge haverne ved St. Dunstan-in-the-East, der ligger lige i nærheden.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Den nærmeste metrostation til Tower Bridge er Towerhill via linjerne District og Circle. DLR stationen Tower Gateway ligger lige så tæt på.

 • Hvor tit går broen op?

  Skibene, som skal under broen, skal bestille åbning på forhånd. Der er ikke noget fast program, men hvis du vil være sikker på at se broen gå op, kan du nemt finde tiderne på Tower Bridges hjemmeside. Hvis det ikke lykkes, kan du personligt bestille en åbning af broen. Det er gratis, hvis du altså har et meget højt skib!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Du kan se broen og gå over den døgnet rundt, bare hold øje med, hvornår den går op!
 • Hvad er prisen?
  Det er gratis at gå over broen. Billetter til Tower Bridge-udstillingen koster omkring 10 GBP, afhængigt af hvilken type billet du vælger.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det vil bestemt være en hjælp. Det kan betale sig at tjekke vores bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Denne seværdighed ligger i gåafstand fra de fleste hoteller i centrum!
 • Yderligere tips

  • Det kan være koldt og blæsende ved floden, så klæd dig varmt på.

  • Tilsammen udgør Tower Bridge og Tower en herlig heldagstur, det er en god ide at købe 1 billet, der inkluderer begge seværdigheder.

Tower Bridge : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Tower Bridge a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Det synes rejsende om Tower Bridge

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 7.845 anmeldelser

Spændende og oplevelsesrig tur - følte man fik noget for pengene.

Husk at skrive i mail at mailen skal ombyttes til en rigtig billet. Vi oplevede, at der var en alarm, som gjorde, at alle skulle evakueres fra London Eye pier og London eye, lige da vi var kommet til stedet vi skulle på. Det var rigtig ubehageligt, især at der ikke var nogle, som kunne oplyse hvad årsagen var. Da vi steg på båden senere på dagen, havde vi en rigtig god tur. Det fungerede fint med billetten på mail, der blev ombyttet til en rigtig billet.

London passet er en god ide, til nemt at komme til attraktionerne.

En fremragende måde, at se og komme nemt til attraktionerne. Og så er alt betalt på forhånd og man skal ikke vente i helt så lang en kø v. Billetsalget. Jeg ville købe det igen, hvis jeg skal til London igen . Genialt træk m. Oysterkortet til transportnettet, som kan købes sammen med London passet. Meget nem måde at gøre det på for besøgende .

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Virkelig sjov og skræmmende bustur gennem London. Fantastiske skuespillere. Kan virkelig anbefale denne tur

Var en meget flot tur , fik set en masse , rart at man kunne hope på og af , var pengene værd .