Tower Bridge

Vælg datoer

Seværdigheder på og omkring Tower Bridge

Londons ikoniske Tower Bridge er præcis så ekstravagant britisk, som det overhovedet er muligt for en bro at være. Den må du simpelthen se! Så hvordan får du mest ud af din tur til dette enestående stykke ingeniørarbejde?

 • Glasgangbroen

  1. Glasgangbroen

  På Tower Bridges nye gangbro af glas, går du over Themsen i 42 meters højde. Det er fantastisk at se fodgængerne, bådene og de røde busser dybt nede under dine fødder. Bare rolig, broen er fuldkommen sikker!

 • East Walkway

  2. East Walkway

  East Walkway giver dig ikke bare en utrolig udsigt over Londons gamle handelshavn og de historiske bygninger. Broen er også et af byens mest unikke udstillingsrum.

 • De viktorianske maskinrum

  3. De viktorianske maskinrum

  I dag er broen styret af wifi og selfies (sandsynligvis). I de gamle maskinrum kan du se den fine mekanisme, der før i tiden fik broen til at gå op og ned, komplet med lyde og lugte.

 • North Bank

  4. North Bank

  Hvis du går mod vest fra Tower Bridge, kan du se City Hall, HMS Belfast, og Shard!

 • Tower of London

  5. Tower of London

  Under et besøg ved Tower Bridge, er der ingen undskyldning for ikke også at se, Tower. Har du travlt, kan du i stedet besøge haverne ved St. Dunstan-in-the-East, der ligger lige i nærheden.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Den nærmeste metrostation til Tower Bridge er Towerhill via linjerne District og Circle. DLR stationen Tower Gateway ligger lige så tæt på.

 • Hvor tit går broen op?

  Skibene, som skal under broen, skal bestille åbning på forhånd. Der er ikke noget fast program, men hvis du vil være sikker på at se broen gå op, kan du nemt finde tiderne på Tower Bridges hjemmeside. Hvis det ikke lykkes, kan du personligt bestille en åbning af broen. Det er gratis, hvis du altså har et meget højt skib!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Du kan se broen og gå over den døgnet rundt, bare hold øje med, hvornår den går op!
 • Hvad er prisen?
  Det er gratis at gå over broen. Billetter til Tower Bridge-udstillingen koster omkring 10 GBP, afhængigt af hvilken type billet du vælger.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det vil bestemt være en hjælp. Det kan betale sig at tjekke vores bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Denne seværdighed ligger i gåafstand fra de fleste hoteller i centrum!
 • Yderligere tips

  • Det kan være koldt og blæsende ved floden, så klæd dig varmt på.

  • Tilsammen udgør Tower Bridge og Tower en herlig heldagstur, det er en god ide at købe 1 billet, der inkluderer begge seværdigheder.

Andre seværdigheder i Tower Bridge

Vil du se alle oplevelser i Tower Bridge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Bridge

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 12.701 anmeldelser

Min mand, 12-årige søn og jeg nød virkelig denne nattur. Det gav os noget sjovt at lave om aftenen, som ikke krævede flere gåture - fantastisk pause for fødderne! Tour guide var fremragende og meget informativ. Vi lærte meget. Vi sad i toppen af open air-bussen, hvilket var sjovt. Jeg anbefaler at samle sammen, da det blev køligt midtvejs i turen. Jeg vil meget anbefale denne tur som en underholdende og sikker måde at se byen og lysene om natten.

Første gang at tage Themsen krydstogt til Greenwich, skuffede ikke. Fra de meget klare instruktioner givet med e-billetterne om, hvor man skal møde båden, til det rene, velholdte fartøj og den venlige, informative turinformation undervejs. Vi gik ikke af borde ved Greenwich, men blev ombord og vendte tilbage til Westminster Pier efter at have nydt vores to timer på floden.

Fantastisk at se vagtskiftet og kronjuvelerne før en lang kø. Fin guide, der tog hensyn.

Had a nice trip around the city, visiting some of the major must see spots.

Very Nice trip. Enjoying, relaxing and we were told a lot af history.