Tilføj datoer

Tower Millennium Pier

Andre seværdigheder i Tower Millennium Pier

Vil du se alle oplevelser i Tower Millennium Pier? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Millennium Pier

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.808 anmeldelser

Wow! Fremragende krydstogt på Themsen. Jeg synes, dette er en perfekt forkælelse for familie, vennegrupper eller et par. Jeg blev virkelig overrasket over udvalget af eftermiddagste-sandwhices og desserter. Personalet på baord var virkelig imødekommende og venlige og hjælpsomme. De ledte konstant efter at genopfylde din te, og betjeningen var hurtig. Jeg fandt det fantastisk, hvor hurtigt stewarderne var i stand til at imødekomme diæt- og allergikrav. Det eneste forslag, jeg vil komme med, er, at de kunne lade være med at have noget afslappende musik i baggrunden og kommentatoren for at reducere mængden af tid til at tale, så besøgende selv kan besøge webstederne. Alt i alt en fremragende oplevelse.

Jeg planlagde dette til min mors fødselsdag, og alt gik perfekt. Personalet var meget høfligt, og manden, der sang sangene, fik alle til at synge tillykke med fødselsdagen til min mor. Hun var lidt flov, men hun havde det fantastisk. Maden var også 100% fantastisk. Jeg anbefaler bestemt dette til alle, der ønsker en fredelig, men alligevel sjov aften i byen

Hele oplevelsen fra start til slut var fremragende, godt organiseret alt personale meget venligt og effektivt, de kunne ikke gøre nok for dig. Ville helt sikkert gøre det igen stor værdi for pengene og også informativ med guide, der fortæller dig, hvad du krydser efter.

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Eftermiddagste var dejlig. Vi fik set Tower-broen åbne sig. Guiden klarede det, han var så sjov. Gav os også et fremragende tip til Sky Bar på Walker Talkie, hvor vi havde en fantastisk aften. Godt gået til alle involverede!

En rigtig god oplevelse, med god mad og service fra de ansatte. Det eneste man måske kunne sætte fingre på var at man næsten ikke kunne hører turistinfo båndet som fortalte om det vi sejlede forbi.