Tilføj datoer

Tower Millennium Pier

Tower Millennium Pier: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Bådtur på Themsen med frokost

1. London: Bådtur på Themsen med frokost

Nyd en anderledes frokost på denne 105-minutters bådtur på Themsen fra Tower Pier. Glæd dig til en lækker 2-retters frokost inklusive te og kaffe med Londons mest berømte seværdigheder i baggrunden. Der er afgang fra Tower Pier ved siden af det historiske Tower of London og den eventyrlige Tower Bridge. Sejl forbi seværdigheder som Houses of Parliament, London Eye og den tårnhøje Shard-bygning ved London Bridge. Festmåltid med timian, rosmarin og citronstegt kylling med cremet purre, estragon og champignonsovs, serveret med kartoffel au Gratin og sæsonbetonede grøntsager;  med cherrytomat og rødløgskonfit; og en dessert af varm, mørk chokoladefondant med bærkompot og vaniljesovs.  Nyd baren, hvor der serveres en række drikkevarer med og uden alkohol, mens du lærer fascinerende nye fakta om London fra en guide, mens I sejler.

London: Bådtur med eftermiddagste på Themsen

2. London: Bådtur med eftermiddagste på Themsen

Oplev en engelsk tradition med stil på denne sejltur t/r med eftermiddagste i London ombord på et komfortabelt flodfartøj. Stig ombord på båden ved Tower Pier, tæt på Tower of London, og begiv dig ned ad floden forbi seværdigheder såsom Shakespeares Globe, den spritnye skyskraber Shard, der lige nu Europas højeste bygning, London Eye og Houses of Parliament. Mens du ser seværdighederne passere forbi, får du serveret en bred vifte af velsmagende sandwich, scones med 'clotted cream' (flødeskum) og jordbærsyltetøj, og et udvalg af traditionelle kager. Der er ubegrænset te og kaffe til dit måltid. Hvis du har lyst, så forkæl dig selv og køb et glas mousserende champagne. Baren er åben under hele bådturen, og der bydes på et udvalg af drikkevarer både med og uden alkohol. Få indsigt i nye fakta om London og dets monumenter fra en sightseeingguide, mens fra dit sæde ved ringsiden fra Old Father Thames.

London: Spændende 2-timers solnedgangstur på Themsen

3. London: Spændende 2-timers solnedgangstur på Themsen

Oplev Londons glitrende vartegn på flodbredden i takt med, at solen går ned og lyset forsvinder. Start aftenen med et glas bobler i den ene hånd og kanapéer i den anden, mens du nyder live-jazz og afslappende pop. Oplev byens magi fra den store komfortable salon eller oppe fra panoramadækket under åben himmel. Se alle byens større seværdigheder ved floden på denne 2-timers bådtur, fra London Eye og Tower of London, til skyskraberne i Canary Wharf - Londons mini Manhattan - og den majestætiske og eventyrlige Tower Bridge.

London: 40 minutters Ultimate Tower RIB Blast Speedboat-tur i Tower RIB Blast på 40 minutter

4. London: 40 minutters Ultimate Tower RIB Blast Speedboat-tur i Tower RIB Blast på 40 minutter

Føl dig som James Bond for en dag, når du oplever London i høj fart. Brug 40 minutter på at sejle langs Themsen fra Tower Millennium Pier, og se berømte London-steder som Tower of London, Shard, City Hall og HMS Belfast. Sejl under Tower Bridge til Canary Wharf og fortsæt videre langs Themsen helt op til Thames Barrier. Få den ultimative rutsjebaneoplevelse, mens James Bond-temamusikken brager ud af PA-systemet om bord. Når du vender tilbage til Tower Millennium Pier efter din oplevelse, har du mulighed for at købe fotografier og souvenirs, som du og din besætning kan tage med som et minde om at være ombord.

London: Hop-on hop-off-sightseeingbådtur på Themsen

5. London: Hop-on hop-off-sightseeingbådtur på Themsen

Tag på opdagelse på Themsen, der snor sig gennem hjertet af London, og oplev fascinerende historie om hvert hjørne. Oplev den storslåede by i ro og mag fra en moderne sightseeingbåd, der er perfekt til al slags vejr og også er egnet til kørestolsbrugere. Lad dig underholde og informere undervejs af de farverige kommentarer, der holder dig beskæftiget, mens du sejler ned ad Themsen. Bådturen afgår ofte fra Westminster Pier, Greenwich Pier, London Eye Pier og Tower Pier og sejler dagligt året rundt, undtagen juledag. Turen har en regelmæssig tidsplan og aftenbådture hele sommeren, og det er nemt at nyde en hel dag på floden i ro og mag. Hop af og på båden så mange gange, du har lyst til, og udforsk seværdigheder som Cutty Sark, Royal Observatory, Tower of London, St. Paul's Cathedral, Tate Modern, Borough Market, South Bank Centre og London Eye. Eller nyd en forfriskning i baren ombord, og slap af, mens du sejler forbi Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Bridge, Royal Festival Hall, Cleopatra's Needle, Somerset House, Millennium Footbridge, Shakespeare's Globe, Monument, H.M.S.Belfast mm.

London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

6. London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

Dyk ned i Harry Potters verden på Warner Bros. Studio Tour i udkanten af London. Se dine yndlingsfigurer, fantastiske kulisser og gå endda en tur gennem Den Forbudte Skov. Nyd et cruise op og ned ad Themsen, og oplev nogle af de mest ikoniske seværdigheder i London. Tag til studiet i Leavesden, Watford, og træd ind i Harry Potters magiske verden. Forundres over de spektakulære kulisser, der er skabt til de ikoniske film, herunder The Great Hall og Platform 9 and 3/4. Gå en tur ned ad Diagon Alley, og beundr de kostumer og rekvisitter, der har bragt bogen til live. Besøg den nyeste udvidelse af studiet, og gå gennem Gringotts, troldmandsbanken. Find Lestrange-hvælvingen, et galleri af nisser, og se selv Gryffindors sværd, Helga Hufflepuffs bæger og en af Voldemorts berygtede Horcruxer. Tag med på dit sightseeing-krydstogt på Themsen ved enten Westminster eller Tower Pier, og nyd bekvemmeligheden ved at hoppe af og på for at se, hvad London har at byde på. Krydstogtet kan tages på en hvilken som helst dag indtil den 30. december 2023. Det er ikke nødvendigt at tage på krydstogt samme dag som dit besøg i WB Studios. Oplev Tower of London, Houses of Parliament, London Eye, Tower Bridge, Cutty Sark, Royal Observatory, Borough Market og meget mere.

London: 40-minutters tur i tårnuhyret - tur med speedbåd på Themsen

7. London: 40-minutters tur i tårnuhyret - tur med speedbåd på Themsen

Denne brølende nyhed er en oplevelse som aldrig før. I høj fart på en rundtur fra Tower Millennium Pier, med skrigende drejninger og spændende musik hele vejen til Thames Barrier og tilbage igen. Spids ørerne til den underlige buldrende knurren, når du træder ind i Bæstets mave, og se røgen, før det MÆGTIGE BÆST brøler af sted på din Tower Beast Ride. Kommentarerne er minimale, da fokus på denne tur er ren opstemthed. Der er ingen tvivl, når gashåndtaget drejes op på denne 880 HK jetdrevne juggernaut, der drives frem af to megamonster Rolls Royce Jets. THAMES BEAST kan rumme op til 12 passagerer plus fire besætningsmedlemmer og kan bestilles til individuelle billetter eller privat udlejning.

London: RIB-eksplosion fra Tower Pier

8. London: RIB-eksplosion fra Tower Pier

Føl dig som James Bond for en dag, mens du oplever London i høj fart. Brug 20 minutter på at sejle langs Themsen fra Tower Millennium Pier og se berømte seværdigheder i London, herunder Tower of London, Shard, City Hall og HMS Belfast. Sejl under Tower Bridge til Canary Wharf, og fortsæt videre langs Themsen helt op til den skyhøje udsigt over Canary Wharf. Få den ultimative rutsjebaneoplevelse, mens James Bond-temamusikken lyder fra PA-systemet om bord. Når du vender tilbage til Tower Millennium Pier efter din oplevelse, har du mulighed for at købe souvenirfotos og -videoer, som besætningen vil tage som et minde om at være om bord.

Disney 100: Udstillingen + London Open Top Bus Tour

9. Disney 100: Udstillingen + London Open Top Bus Tour

Disney100: Udstillingen Disney100: The Exhibition åbner dørene den 13. oktober 2023 og er den største udstilling, Walt Disney Archives nogensinde har skabt, når den fortsætter sin europæiske turné i Londons ExCeL for at markere The Walt Disney Companys 100-års jubilæum den 16. oktober 2023. Den 20.000 kvadratmeter store udstilling vil give fans fra alle generationer mulighed for at fordybe sig og genopdage nogle af deres yndlings Disney-historier i ti storslåede og fantasifulde temagallerier. Med bevægende historier, historiske artefakter, originale kostumer og unikke interaktive installationer kan de besøgende tage på en fascinerende, nostalgisk og lærerig rejse gennem 100 år med The Walt Disney Company. Efter tidligere at have tryllebundet publikum på Franklin Institute i Philadelphia, USA, og i Münchens lille olympiske hal, vil denne udstilling give fans i Storbritannien mulighed for at udforske et stort udvalg af genstande fra Walt Disneys arkiver sammen med mange af "kronjuvelerne" fra berømte klassikere som Snehvide og de syv dværge (1937) til moderne udgivelser som Encanto (2021) samt de nyeste medlemmer af Disney-familien - Pixar, Star Wars og Marvel. Med ærefrygtindgydende memorabilia og aldrig før sete kunstværker vil de besøgende blive taget med på en rejse, mens de udforsker de særlige glimt bag kulisserne i skabelsen af virksomhedens mest populære figurer, film, shows og attraktioner - fra Disneyland Paris til Walt Disney World® Resort og videre. Under et besøg på Disney100: The Exhibition opfordres de besøgende til at forevige de bedste øjeblikke. Med en række ekstraordinære kulisser og fotomuligheder med nogle af deres foretrukne og elskede Disney-figurer kan fans, familier og børn slippe deres indre superhelt løs, når de tager et billede med 'De Utrolige Familie' i naturlig størrelse fra Disney og Pixars De Utrolige (2004), sammen med fotomuligheder med Mickey, Fedtmule og Dopey. Børnene kan også teste deres observationsevner med en række "Vidste du det?"-tavler med spørgsmål og svar, der giver børnevenlige sjove fakta om aktiverne i hvert galleri. Galleriet er åbent i hele feriesæsonen og frem til 2024, hvor familier og deres kære kan fejre deres kærlighed til Disneys mest tidløse historier. Med en gavebutik med en række eksklusive og unikke varer kan besøgende købe gaver for at markere deres besøg og fejre højtiden. Bustur til London Få en uforglemmelig rundtur i London på vores hop-on hop-off-bus gennem hjertet af byen. Vi tager dig med til hovedstadens mest ikoniske steder, så du kan opdage det allerbedste, som en af verdens mest berømte byer har at byde på! Uanset om du beslutter dig for at blive på den åbne bus og nyde panoramaudsigten over Londons mest ikoniske vartegn eller hoppe af ved et af vores busstoppesteder rundt omkring i byen, er der meget at se og opdage. Bliv kørt gennem den berømte Parliament Square, hvor Westminster Abbey, Big Ben og Houses of Parliament ligger, kør forbi det ikoniske London Eye, mens du nyder det travle liv i Londons Southbank-område, se byens største skyskraber, The Shard, besøg Buckingham Palace' gyldne porte, den majestætiske St Paul's Cathedral og meget mere. Med lydkommentarer undervejs, der giver dig mulighed for at lære mere om hovedstaden, er det den perfekte måde at lære London at kende på, uanset tid eller budget! Du kan vælge en hvilken som helst af de tilgængelige ruter: Den klassiske tur (blå rute): Dækker alle de vigtigste seværdigheder i det centrale London og besøger Londons museumskvarter. Den essentielle tur (rød rute): Går forbi Madame Tussauds og Kings Cross, samt Hyde Park og Regents Park, to af de smukkeste parker i London. Bådtur på Themsen Nyd en spændende sightseeingtur langs Themsen i hjertet af London med denne City Cruises-bådtur. Med afgang fra Westminster til Tower Millennium Pier eller omvendt kan du nyde panoramaudsigten over hovedstadens mest ikoniske vartegn og få en sightseeing-oplevelse som ingen anden! Gratis vandreture Nyd Jack The Ripper Walking Tour og/eller Royal Walking Tour som en del af din sightseeingdag i London.

Andre seværdigheder i Tower Millennium Pier

Vil du se alle oplevelser i Tower Millennium Pier? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Millennium Pier

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.384 anmeldelser

Jeg planlagde dette til min mors fødselsdag, og alt gik perfekt. Personalet var meget høfligt, og manden, der sang sangene, fik alle til at synge tillykke med fødselsdagen til min mor. Hun var lidt flov, men hun havde det fantastisk. Maden var også 100% fantastisk. Jeg anbefaler bestemt dette til alle, der ønsker en fredelig, men alligevel sjov aften i byen

Eftermiddagste var meget god, varieret, ubegrænset te og kaffe. Vi elskede besøget og guidens kommentarer og anekdoter under krydstogtet, som gjorde det muligt for os at opdage London fra en anden vinkel. Eneste ulempe: madservicen var lidt lang, vi fik dem ret sent og var ikke nødvendigvis i stand til at tage al den tid, der var nødvendig for at nyde dem.

Fuldstændig fantastisk tur - smukt at se London fra søsiden - vejret var lunt 20 grader, så vi nød meget af turen oppe på dækket . Musikken var godt men lidt for høj Vi kan varmt anbefale denne tur

Turen var en skøn opleves. At sidde og have fuldt vue til alle seværdighederne og nyde sin Afternoon Tea er noget ganske særligt. Kan varmt anbefales

Sjov og livlig oplevelse. Dejlig servering og venligt personale.