Tilføj datoer

Tower Millennium Pier

Tower Millennium Pier: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: aftencruise på floden Themsen med Bubbly og Canapés

1. London: aftencruise på floden Themsen med Bubbly og Canapés

Når solen går ned, og lysene tændes, kan du se Londons vartegn ved floden i aftenlyset, mens du sejler ned ad Themsen. Nyd et glas bobler i den ene hånd og kanapeer i den anden, og oplev byens magi fra floden. Under krydstogtet fra Tower Millenium Pier kan du se alle de store steder i byen ved floden, fra London Eye og Tower of London til skyskraberne i Canary Wharf og majestæten af den eventyrlige Tower Bridge. Vælg at absorbere landskabet fra komforten i hovedsalonen eller ovenpå på det udendørs panoramadæk. Nyd også at lytte til chill-out pop fra liveoptrædende. Krydstogtet slutter ved det oprindelige udgangspunkt.

London: River Thames Hop-On Hop-Off Sightseeing Cruise

2. London: River Thames Hop-On Hop-Off Sightseeing Cruise

Udforsk floden Themsen, der snor sig gennem hjertet af London, og oplev fascinerende historie bag hvert eneste sving. I dag kan du opleve denne fantastiske bys pragt fra den afslappede komfort på en moderne, all-weather og kørestolsvenlig sightseeingbåd. Informative kommentarer blandet med farverige fortællinger om byens fortid vil holde dig beskæftiget, mens du sejler ned ad Themsen! Krydstogterne afgår ofte fra Westminster Pier, Greenwich Pier, London Eye Pier og Tower Pier og sejler alle dage året rundt undtagen juledag. Med en regelmæssig fartplan og aftenkrydstogter hele sommeren kan du nyde en hel dag på floden i komfort. Hop af og på båden så mange gange du vil for at udforske seværdigheder som Cutty Sark, Royal Observatory, Tower of London, St. Paul's Cathedral, Tate Modern, Borough Market, South Bank Centre og London Eye. Eller tag en forfriskning fra baren om bord og slap af, mens du sejler forbi Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Bridge, Royal Festival Hall, Cleopatra's Needle, Somerset House, Millennium Footbridge, Shakespeare's Globe, Monument, H.M.S.Belfast og meget mere. I juletiden fra december til januar vil alle bådene være dekoreret, og børnene får julemaleblade og blyanter, så de kan underholde sig, mens forældrene slapper af med en kop gløgg og en mince pie fra vores velassorterede bar. Det er sæson for at være glad!

London: Afternoon Tea-krydstogt på Themsen

3. London: Afternoon Tea-krydstogt på Themsen

Oplev en engelsk tradition med stil på denne sejltur t/r med eftermiddagste i London ombord på et komfortabelt flodfartøj. Stig ombord på båden ved Tower Pier, tæt på Tower of London, og begiv dig ned ad floden forbi seværdigheder såsom Shakespeares Globe, den spritnye skyskraber Shard, der lige nu Europas højeste bygning, London Eye og Houses of Parliament. Mens du ser seværdighederne passere forbi, får du serveret en bred vifte af velsmagende sandwich, scones med 'clotted cream' (flødeskum) og jordbærsyltetøj, og et udvalg af traditionelle kager. Der er ubegrænset te og kaffe til dit måltid. Hvis du har lyst, så forkæl dig selv og køb et glas mousserende champagne. Baren er åben under hele bådturen, og der bydes på et udvalg af drikkevarer både med og uden alkohol. Få indsigt i nye fakta om London og dets monumenter fra en sightseeingguide, mens fra dit sæde ved ringsiden fra Old Father Thames.

London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

4. London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

Fordyb dig i Harry Potters verden på Warner Bros. Studio Tour i udkanten af London. Se dine yndlingsfigurer, fantastiske kulisser og gå endda en tur gennem Den Forbudte Skov. Nyd et krydstogt op og ned ad Themsen, og oplev nogle af de mest ikoniske seværdigheder i London. Tag til studiet i Leavesden, Watford, og træd ind i Harry Potters magiske verden. Forundres over de spektakulære kulisser, der er skabt til de ikoniske film, herunder The Great Hall og Platform 9 and 3/4. Gå en tur ned ad Diagon Alley, og beundr de kostumer og rekvisitter, der har bragt bogen til live. Besøg den nyeste udvidelse af studiet, og gå gennem Gringotts, troldmandsbanken. Find Lestrange-hvælvingen, et galleri af nisser, og se selv Gryffindors sværd, Helga Hufflepuffs bæger og en af Voldemorts berygtede Horcruxer. Tag med på dit sightseeing-krydstogt på Themsen ved enten Westminster eller Tower Pier, og nyd bekvemmeligheden ved at hoppe på og af for at se, hvad London har at byde på. Bookinger til Warner Bros fra januar til marts 2024 giver mulighed for at tage på krydstogt på en hvilken som helst dag indtil den 30. marts 2024. Bookinger til Warner Bros fra april til december 2024 giver mulighed for at tage på krydstogt på en hvilken som helst dag frem til den 30. december 2024. Se Tower of London, The Houses of Parliament, The London Eye, Tower Bridge, Cutty Sark, Royal Observatory, Borough Market og meget mere.

Frokostkrydstogt på Themsen i London

5. Frokostkrydstogt på Themsen i London

Nyd en anderledes frokost i London på dette 105 minutter lange krydstogt ned ad Themsen fra Tower Pier. Nyd en lækker 2-retters frokost, inklusive te eller kaffe, med de mest berømte seværdigheder i London som baggrund. Afgang fra Tower Pier, ved siden af den historiske fæstning Tower of London og den eventyrlige Tower Bridge. Sejl forbi seværdigheder som Houses of Parliament, London Eye og den tårnhøje Shard-pyramide ved London Bridge. Spis timian-, rosmarin- og citronstegt Chicken Supreme med cremet porre-, estragon- og svampesauce, serveret med Dauphinois-kartofler og årstidens grøntsager; og en dessert med citronmarengstærte, serveret med bærcoulis. Nyd barens service, der tilbyder et bredt udvalg af læskedrikke og alkoholiske drikke, mens en lydkommentar giver dig mulighed for at lære fascinerende nye fakta om London, mens du sejler. Krydstogtet slutter ved det oprindelige afgangssted.

London: 40-minutters ultimativ Tower RIB Blast-speedbådtur

6. London: 40-minutters ultimativ Tower RIB Blast-speedbådtur

Føl dig som en filmkarakter som James Bond for en dag, når du oplever London i høj fart. Brug 40 minutter på at sejle langs Themsen fra Tower Millennium Pier, og se berømte London-steder som Tower of London, Shard, City Hall og HMS Belfast. Sejl under Tower Bridge til Canary Wharf, og fortsæt videre langs Themsen helt op til Thames Barrier. Få den ultimative rutsjebaneoplevelse, mens du føler dig som en undercover-spion på en farlig mission - mens soundtracket fra de berømte film blæser fra PA-systemet om bord. Når du vender tilbage til Tower Millennium Pier efter din oplevelse, har du mulighed for at købe fotografier og souvenirs, som du og din besætning kan tage med som et minde om at være ombord.

London: RIB-eksplosion fra Tower Pier

7. London: RIB-eksplosion fra Tower Pier

Bliv en hemmelig spion i Bond-stil for en dag, når du oplever London på en speedbådstur på Themsen. Brug 20 minutter på at sejle langs Themsen fra Tower Millennium Pier, og se berømte London-steder som Tower of London, Shard, City Hall og HMS Belfast. Sejl under Tower Bridge til Canary Wharf og fortsæt videre langs Themsen helt op til den skyhøje udsigt over Canary Wharf. Nyd den ultimative rutsjebaneoplevelse, mens det berømte filmtema fra James Bond-filmene spiller over PA-systemet om bord. Når du vender tilbage til Tower Millennium Pier efter din oplevelse, har du mulighed for at købe souvenirbilleder og videoer, som dit mandskab vil tage som et minde om at være ombord.

London: Buckingham Palace State Rooms med bus- og bådtur

8. London: Buckingham Palace State Rooms med bus- og bådtur

Gå på opdagelse i Buckingham Palace's State Rooms og Royal Gardens på en selvguidet tur med nogle af skattene i den kongelige samling. Derefter kan du opdage London på en tur i åben bus og på en bådtur, hvor du kan beundre steder som Big Ben, London Eye og Houses of Parliament. Først skal du besøge Buckingham Palace, Hans Majestæt Kongens storslåede og ikoniske residens i London, som er en vigtig del af enhver rejseplan for London. Udforsk de 19 statsværelser i det fungerende kongelige palads, der fungerer som det administrative hovedkvarter for det kongelige hus. Beundre de udsøgt møblerede kamre med fine eksempler på franske og engelske antikke møbler. Se nogle af de største skatte fra den kongelige samling, herunder værker af Rubens, Canaletto og Rembrandt, skulpturer af Canova og porcelæn fra Sèvres. Besøg derefter Royal Gardens, en muromkranset oase midt i London. Spadser gennem haven, som er hjemsted for 30 forskellige fuglearter og over 350 forskellige vilde blomster. Gå til den sydlige side af haven og nyd udsigten over den berømte sø og paladsets vestlige facade. Når du har udforsket Buckingham Palace, kan du bruge din billet til at gå ombord på en 24-timers hop-on hop-off-bus. Udforsk Londons vidunderlige seværdigheder, og hop af og på, når det passer dig. Se de mest ikoniske af Londons vartegn som Big Ben, The London Eye, Houses of Parliament, Tower Bridge, Westminster Abbey og Tower of London. Du kan bruge en hvilken som helst af de tilgængelige ruter: Den klassiske tur (blå rute): Dækker alle de vigtigste seværdigheder i det centrale London og besøger Londons museumskvarter. Den klassiske tur (rød rute): Dækker alle de vigtigste seværdigheder i det centrale London og besøger Londons museumskvarter. Den essentielle tur (orange rute): Går forbi Madame Tussauds og Kings Cross samt Hyde Park og Regents Park, to af de smukkeste parker i London. Til sidst kan du nyde et spændende sightseeing-krydstogt langs Themsen. Du sejler fra Westminster mod Tower Millennium Pier og får panoramaudsigt over hovedstadens mest ikoniske vartegn. Oplev fascinerende fakta, mens du sejler med live-kommentarer fra audioguiden.

London: 40-minutters TOWER BEAST RIDE - Thames Speedboat Tour

9. London: 40-minutters TOWER BEAST RIDE - Thames Speedboat Tour

Denne brølende nyhed er en oplevelse som aldrig før. I høj fart på en rundtur fra Tower Millennium Pier, med skrigende drejninger og spændende musik hele vejen til Thames Barrier og tilbage igen. Spids ørerne til den underlige buldrende knurren, når du træder ind i Bæstets mave, og se røgen, før det MÆGTIGE BÆST brøler af sted på din Tower Beast Ride. Kommentarerne er minimale, da fokus på denne tur er ren opstemthed. Der er ingen tvivl, når gashåndtaget drejes op på denne 880 HK jetdrevne juggernaut, der drives frem af to megamonster Rolls Royce Jets. THAMES BEAST kan rumme op til 12 passagerer plus fire besætningsmedlemmer og kan bestilles til individuelle billetter eller privat udlejning.

London: Disney 100-udstillingen og London Open Top Bus Tour

10. London: Disney 100-udstillingen og London Open Top Bus Tour

Gå ind i et magisk ord med en billet til Disney 100 The Exhibition. Gå på opdagelse i den største udstilling, Walt Disney Archives nogensinde har skabt, og oplev derefter Londons største seværdigheder med en åben bustur. Gå ind i Disney 100 The Exhibition og genopdag dine yndlings Disney-historier. Gå gennem 10 temagallerier fyldt med rørende historier, historiske artefakter, originale kostumer og interaktive installationer, der udforsker Disneys 100 år. Se mange af Disneys berømte artefakter fra kendte klassikere, herunder Snehvide og de syv dværge (1937) og moderne udgivelser som Encanto (2021). Få også chancen for at se genstande fra Pixar-, Star Wars- og Marvel-film. Få et indblik bag kulisserne i skabelsen af virksomhedens mest populære figurer, film, shows og attraktioner, fra Disneyland Paris til Walt Disney World® Resort og meget mere. Tag billeder med kulisser og elskede Disney-figurer, som familien De Utrolige, Mickey, Fedtmule og Dopey i naturlig størrelse. Børnene kan også teste deres observationsevner med en række "Vidste du det?"-spørgsmål-og-svar-tavler i flip-stil. Når du går, kan du stoppe i gavebutikken og købe unikke souvenirs, før du tager med på busturen til London. Hop af og på denne åbne bus, mens du kører gennem hjertet af byen. Kør gennem Parliament Square, hvor Westminster Abbey, Big Ben og Houses of Parliament ligger, kør forbi det ikoniske London Eye, mens du nyder det travle liv i Londons Southbank-område, og se byens største skyskraber, The Shard. Mens du kører, kan du lære mere om London fra den løbende lydkommentar. Vælg mellem den klassiske tur (den blå rute), som dækker alle de centrale London seværdigheder og besøger museumskvarteret, og den essentielle tur (den røde rute), som passerer Madame Tussaud's, King's Cross, Hyde Park og Regent's Park. Mærk vinden i håret med et spændende krydstogt på Themsen. Afgang fra Westminster og sejltur til Tower Millennium Pier. Afslut din dag i London med en spændende Jack The Ripper Walking Tour og/eller Royal Walking Tour.

10 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Tower Millennium Pier

Andre seværdigheder i Tower Millennium Pier

Vil du se alle oplevelser i Tower Millennium Pier? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Millennium Pier

Samlet bedømmelse

4.4
(5.384 anmeldelser)

Vi kunne virkelig godt lide det. Ubegrænset te. Spar dig selv lidt plads, da der serveres masser af godbidder til teen. Båden personalet var meget rart. Fantastisk udsigt over flere attraktioner. Vi anbefaler.

fantastisk krydstogt på Themsen, te, sandwich og cupcakes var lækre! Personalet ved kajen og ombord var meget venlige. Jeg anbefaler denne aktivitet!

Det har været en meget dejlig oplevelse at se alt det vigtigste i London og tage spektakulære souvenirbilleder. 100% anbefalelsesværdig.

Fantastisk ting. Perfekt blanding af sightseeing og afslapning med lækre snacks og te.

Dejlig kombination med en lækker eftermiddagste og udsigt over London!