Tilføj datoer

Tower Of London

Hjemsted for kronjuvelerne, Beefeater-vagtkorpset, masser af ravne og grufulde fortællinger – denne fæstning skal du se.

Vi fandt 119 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 8

Andre seværdigheder i Tower Of London

Vil du se alle oplevelser i Tower Of London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Of London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 28.765 anmeldelser

Bestilte aftenen før. Nem vej til mødestedet. Vi kom dertil med en god, men de var glade for at lade 7'ere rejse på et tidligere krydstogt. Pige på rhe bar var virkelig venlig og snakkesalig. Besætningsmedlemmet, der påpegede interessepunkter, var engagerende. Bestil bestemt igen.

Perfekt og nem at bruge. På den anden side besøgte vi attraktionerne i høj fart og nåede knap nok at gøre passet rentabelt. Se om prisen er det værd. Frem for alt skal du have planlagt at udføre mindst 70 % af aktiviteterne på dit ophold ved at bruge passet.

Vi var utrolig heldige den dag vi tog på turen, solen skinnede fra en skyfri himmel og udsigten til smukke London var fantastisk. Der var live jazz band der spillede dejligt musik og eftermiddagste var rigtig god. Vi havde en dejlig afslappet tur

Spændende oplevelse. Både børn på 12 år og voksne var godt underholdt. Kan anbefales hvis man interesserer sig for engelsk historie. Personalet var meget imødekommende og venlige.

Virkelig fint og utrolig godt mad. Kan kun anbefales at man taget på denne tur.