Oplevelser i
Tower Of London

Hjemsted for kronjuvelerne, Beefeater-vagtkorpset, masser af ravne og grufulde fortællinger – denne fæstning skal du se.

Vælg datoer

Hvad skal jeg se efter i Tower of London

Få bygninger har spillet så central en rolle i Londons historie. Tower of London bærer på et væld af legender og spændende fortællinger og så er det her kronjuvelerne findes, så Tower of London er stadig en af Londons mest populære turistattraktioner. Hold øje med følgende ....

 • Ravnene

  1. Ravnene

  Sjove fakta: Hvis ravnene nogensinde forlader Tower of London, falder det sammen! Gammel overtro? Måske er "fakta" et forkert ord at bruge, men fuglene er så vigtige, at de har deres egen vagt, ravnemesteren.

 • Beefeaters

  2. Beefeaters

  Tower of Londons vagter kaldes Beefeaters og i dag er de mere guider end vagter. Hvis du vil have særbehandling, så prøv i stedet at kalde dem Yeoman Warders!

 • Kronjuvelerne

  3. Kronjuvelerne

  Jewel House rummer kongerigets mest udsøgte skatte, kronjuvelerne og ikke mindst, imperiekronen. Entréen er inkluderet i din billet til Tower of London.

 • Rettersted

  4. Rettersted

  Trods Tower of Londons makabre ry, var der relativt få henrettelser. De fleste hoveder rullede på Tower Hill mod nord, hvor der findes en mindeplade for det gamle skafot.

 • Spøgelser

  5. Spøgelser

  Vi bevæger os nu ind på et følsomt område. Blandt de mest berømte spøgelser på Tower of London findes Anne Boleyn og Henrik 6.! De senere år, er der stadig færre beretninger om observationer af genfærd, hvilket fører til antagelsen om, at spøgelser ikke bryder sig om turister.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  I nærheden af Tower Bridge, ligger Tower of Londons nærmeste metrostation, Tower Hill, på linjerne District og Circle. Du kan desuden tage minimetroen DLR til Tower Gateway.

 • Hvor lang tid tager et besøg i Tower of London?

  Der er 48.562 m² og rigtig mange interessante ting at se i Tower of London. Historienørder kunne sagtens bruge en hel dag. Selvom du godt kan jage igennem Tower of London på 3 timer, anbefaler vi, at du afsætter 6 timer til en officiel Beefeater-tur. På disse ture vil du se visse steder, såsom kapellet, som du ellers ikke normalt har adgang til.

 • Hvad koster det?

  Prisen på billetter til Tower of London er normalt 22 GBP. Men har du et London Pass, er entréen inkluderet og så er der desuden den fordel, at du slipper for at stå i kø.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Tower of Londons åbningstider er kl. 09.00 til kl. 17.30 i højsæsonen fra d. 1. marts til d. 31. oktober. Kl. 09.00 til kl. 16.30 i lavsæsonen fra d. 1. november til d. 28. februar. Søndag og mandag er der åbent fra kl. 10.00.
 • Hvad er prisen?
  Entré til Tower of London koster omkring 22 GBP.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide. Det kan godt betale sig at tjekke vores bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Metrolinjerne District og Circle kører til Tower Hill og minimetroen DLR til Tower Gateway
 • Yderligere tips

  • Vær forsigtig hvis det har regnet, nogle overflader kan være glatte

  • Tag behagelige sko på, da du skal op af en masse trapper og gå på ujævne flader.

Andre seværdigheder i Tower Of London

Vil du se alle oplevelser i Tower Of London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Of London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 13.336 anmeldelser

En god måde at ramme Londons højdepunkter, enten at orientere sig til en tur på flere dage, eller når du bare har en meget begrænset tid. Bussen var behagelig, guide var kyndig, og der var masser af muligheder for at komme af og på. Det var let at få billetterne online, og mobilbilletten scannede let og ubesværet. Der var en live guide på en lydkanal og indspillede turnéhøjdepunkter på mange sprog på andre lydkanaler. Guiden leverede anstændigt nok øretelefoner.

Var meget tilfredse med London Explorer Pass ... det fungerer super let. Du kan udskrive passet med QR-koden eller få det direkte på din mobiltelefon, som derefter fastgøres til seværdighederne. Fordelen er, at Explorer-passet ikke er bundet til et bestemt antal dage som med London-passet, men er gyldigt for hele opholdet (jeg tror højst 30 dage).

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Super dygtig og vidende fortæller, spændende at blive ført rundt i Londons gamle bydel

Stor oplevelse og fremragende guide. Her kan man nemt bruge 4-5 timer