Tower Of London

Hjemsted for kronjuvelerne, Beefeater-vagtkorpset, masser af ravne og grufulde fortællinger – denne fæstning skal du se.

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  I nærheden af Tower Bridge, ligger Tower of Londons nærmeste metrostation, Tower Hill, på linjerne District og Circle. Du kan desuden tage minimetroen DLR til Tower Gateway.

 • Hvor lang tid tager et besøg i Tower of London?

  Der er 48.562 m² og rigtig mange interessante ting at se i Tower of London. Historienørder kunne sagtens bruge en hel dag. Selvom du godt kan jage igennem Tower of London på 3 timer, anbefaler vi, at du afsætter 6 timer til en officiel Beefeater-tur. På disse ture vil du se visse steder, såsom kapellet, som du ellers ikke normalt har adgang til.

 • Hvad koster det?

  Prisen på billetter til Tower of London er normalt 22 GBP. Men har du et London Pass, er entréen inkluderet og så er der desuden den fordel, at du slipper for at stå i kø.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Tower of Londons åbningstider er kl. 09.00 til kl. 17.30 i højsæsonen fra d. 1. marts til d. 31. oktober. Kl. 09.00 til kl. 16.30 i lavsæsonen fra d. 1. november til d. 28. februar. Søndag og mandag er der åbent fra kl. 10.00.
 • Hvad er prisen?
  Entré til Tower of London koster omkring 22 GBP.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide. Det kan godt betale sig at tjekke vores bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Metrolinjerne District og Circle kører til Tower Hill og minimetroen DLR til Tower Gateway
 • Yderligere tips

  • Vær forsigtig hvis det har regnet, nogle overflader kan være glatte

  • Tag behagelige sko på, da du skal op af en masse trapper og gå på ujævne flader.

Andre seværdigheder i Tower Of London

Vil du se alle oplevelser i Tower Of London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Of London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 17.349 anmeldelser

Vi nød grundigt vores guide og vores Beefeater. Mens mange mennesker sagde, at det ikke rigtig var en tur med en Beefeater, har de et godt overblik over historien og grundene. Så slipper de dig løs, og du har resten af dagen til at udforske Whute Tower og The Royal Jewels og alt muligt andet. Der er medarbejdere overalt, som du kan stille spørgsmål, men du kan også bare læse informationen på udstillingerne som ethvert museum og få informationen. Det blev bestemt hurtigt travlt på en smuk lørdag, så den tidlige optagelse for at komme ind i juveludstillingen før de fleste andre var det værd. Hvis du ønsker en meget lang, involveret tur med en Beefeater, er der andre dyrere muligheder at vælge.

Vi havde en rigtig dejlig tur, sammen med Paul som både var gavmild med sang og skuespil, udover vi fik set mange skønne steder, som vi ikke havde fundet frem til selv, på egen hånd. Det kan virkelig anbefales.

Georg was excellent... great speaker and very present. good stories and exciting places... absolutel blast. .

Vi havde en god tur , perfekt hvis man ikke har så mange dage i London

Loved every bit of it! Beefeaters are THE ultimate guides