Tower Of London

Hjemsted for kronjuvelerne, Beefeater-vagtkorpset, masser af ravne og grufulde fortællinger – denne fæstning skal du se.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
Vi fandt 98 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Andre seværdigheder i Tower Of London

Vil du se alle oplevelser i Tower Of London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Of London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 22.522 anmeldelser

London Pass var stor overordnet værdi og funktionalitet, og Get Your Guide-appen var nem at bruge og gjorde det meget nemt at komme ind til attraktioner (jeg udskrev også papirkopier af passet for en sikkerheds skyld, hvilket tjente mig godt i et tilfælde, hvor min telefonen ikke fungerede korrekt). Jeg fik 3-dages passet....og selv med en forholdsvis let første dag fik jeg stadig mine penge værd at ramme en masse attraktioner på dag 3. Men det bemærkelsesværdige var den fantastiske kundeservice fra Get Your Guide, da jeg havde nogle spørgsmål. Teamet gjorde alt for at hjælpe mig med at ordne det og fulgte endda op med mig for at sikre, at alt var OK. Tak gutter!

Dejlig bustur, fra det åbne tag kan du se alt godt. Praktisk kort inkluderet (tilgængelig ombord), så du ved, hvor busstoppestederne er, og hvor du kan stige af og på for at se seværdigheder. Du får også ørepropper, så du kan følge forklaringen eller hvis de ikke siger noget i et stykke tid, kan du lytte til musik. Vi havde et krydstogt, som varmt kan anbefales! Meget rart at gå lidt på Themsen. Med en flink rejseleder fortalte vi noget om de bygninger, vi ser undervejs. Du får værdi for pengene!

Fantastisk smuk tur og John som er guide på turen er virkelig sjov og gør turen til en fantastisk oplevelse både for børn og voksne, så vil du have en seværdighed tur rundt i London ny Night og få rørt din lattermuskel så skal du tage på denne tur.

Luke was a fantastic lively guide and we enjoyed the session immensely. Lukes stories was told in a very understandable way - even for a 11 year old boy from Denmark

Klart anbefalelsesværdigt Overraskende god thames river tur med en sjov guide