Trevi-fontænen

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Trevi-fontænen

Vil du se alle oplevelser i Trevi-fontænen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Trevi-fontænen

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 13.648 anmeldelser

Det var en rigtig lærerig og sjov tur. Anderledes måde at komme rundt på. Det var hurtigt at lærer. Især guiden Alec var framragende og meget behagelig. Helt sikkert pengene værd og klart noget vi ville anbefale andre at gøre. Perfekt at starte ud med denne guidet tur, inden du selv skal ud og udforske Rom.

Var afsted med mine tvillinger på 12, og vi var alle super begejstrede!!! Det var virkelig hyggeligt og intimt og fedt at lære hele processen fra at lave dejen selv til at spise den til sidst! Hende som havde kurset, kunne man ikke andet end elske! Kan i den grad anbefales!

God måde at se byen på når man kun har få dage

Fin busrute, dog ikke så nemt lige at vide hvor stoppestedet var men heldigvis var der fyldt med flinke mennesker rundt omkring der arbejdet for denne bus som kunne fortælle os hvor vi skulle gå hen.

Edardo var en super guide, god til at fortælle hvor vi var, skulle hen og hvad der var i området. Gode fortællinger om historien. Kom med gode forslag til vores videre besøg i Rom. Super oplevelse.

En rigtig god og anbefalelsesværdig oplevelse. Guiden Louisa var fantastisk, sprudlende og informerende fra først til sidst.