Tilføj datoer

Trevi-fontænen

Vi fandt 266 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 17

Andre seværdigheder i Trevi-fontænen

Vil du se alle oplevelser i Trevi-fontænen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Trevi-fontænen

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 27.218 anmeldelser

Vi laver næsten altid en hop-on hop-off bustur på storbyferier, og indtil videre har det altid været det værd, også her! Disse tilbud er gode til at få et indledende overblik over den pågældende by. Lydkommentaren er interessant, ruten dækker de fleste af de vigtige steder, og 13-minutters frekvensen giver dig mulighed for at hoppe af og på når som helst uden planlægning. Absolut anbefaling til det første besøg i Rom!

Når den rejsende ikke har tid nok til at besøge alle interessante steder i Rom (i øvrigt for mange), er dette en meget fin måde at lave en rundtur på. Som enhver anden "hop-on-hop-off" giver den dig mulighed for at bruge kortet og komme ned, hvor du vil i løbet af 24 timer. Priserne er overkommelige. Audioguider er på flere sprog, så du kan finde din.

Jeg var en lettelse at have denne busbillet. Jeg tilbragte to dage i Rom og ville stige på bussen, ned på en station og vandrede rundt. Jeg vil helt klart anbefale at gøre stederne i rækkefølge, da de foreslår, hvor man skal besøge på hvert busstoppested, fordi jeg lavede en masse frem og tilbage, hvilket ikke var dårligt, men jeg endte med at være udmattet.

Vores guide, Amber var virkelig god og vidende, og vi havde en fantastisk tur rundt i Rom. El-cyklerne fungerede godt, og det er en skøn måde at komme rundt i Rom på. Vi kan varmt anbefale denne tur - tag den gerne i starten i dit ophold, da det giver et godt kendskab til byen.

Meget informativ guide, der var god til at fortælle og vise os en masse ting.