Oplevelser i
Trevi-fontænen

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Trevi-fontænen

Vil du se alle oplevelser i Trevi-fontænen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Trevi-fontænen

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 16.533 anmeldelser

Ved booking overså jeg, at der er 2 helt forskellige dele, der foregår på 2 dage, og på grund af tilgængeligheden på tysk lavede jeg en reservation den sidste dag inden hjemrejse! Da jeg bemærkede min fejl aftenen før den fandt sted, kontaktede jeg GetyourGuide via mail og blev kontaktet af Raffaela. Hun gjorde meget for at sikre, at begge ture finder sted samme dag (kl. 11.30 Trevifontænen under jorden og kl. 14.30 de ældste katakomber i Rom), og alt gik fantastisk! Tak Raffaela!!! Turene var meget interessante og informative!

Fantastisk og entusiastisk guide. Perfekt måde at tilbringe vores første dag i Rom! Nød den mindre gruppestørrelse. Så alle de store steder plus nogle fantastiske skjulte perler, som vi sandsynligvis aldrig ville have opdaget på egen hånd. Mad og vin var perfekt. Super kundeservice. Glad for, at dette var den e-cykeltur, vi valgte; vi ville absolut tage en anden tur med denne gruppe igen.

Var afsted med mine tvillinger på 12, og vi var alle super begejstrede!!! Det var virkelig hyggeligt og intimt og fedt at lære hele processen fra at lave dejen selv til at spise den til sidst! Hende som havde kurset, kunne man ikke andet end elske! Kan i den grad anbefales!

Super sympatisk guide , der tog vores ønsker og forventninger til sig og lavede den fedeste tur. Han fortalte gode historier og med forklaringer til hvad vi så. Vi havde en fremragende dag.

Rigtig god måde at se en storby på., Du kommer steder du ikke kommer til fods. Og så lige et godt råd fra guiden godt udsted. Kompetent guide meget engageret. Tak for en dejlig tur.