Tilføj datoer

Trinity College

Trinity College: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

1. Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

Træd ind på Oxford University og udforsk området på en guidet rundvisning. Beundr den ikoniske arkitektur, og lær om universitetslivet af din studenterguide. Besøg et af universitetets ældste colleges og Bodleian Library. Lær om universitetskollegiernes historie, herunder All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og universitetskirken St. Mary. Få en lige så dybdegående historie om byen. Hør om ceremonier i Oxford, berømte kandidater, Alice's eventyr i Eventyrland og også om hvordan den mest magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

2. Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Oxford er hjemsted for det ældste universitet i Storbritannien og er et arkitektonisk vidunder. Du får en fantastisk udsigt over de honningfarvede bygninger og fristende glimt af de stille gårdhaver i de mange colleges. Besøg det internationalt prisbelønnede Oxford Castle Heritage-område, og du kommer forbi Ashmolean, Sheldonian, det historiske Carfax-kryds - se dette og meget mere på City Sightseeing-turen i Oxford. Turens stop: 1) Jernbanestationen 2) Park End Street 3) Gloucester Green busstation 4) Oxford Slot 5) Westgate Indkøbscenter 6) John Lewis 7) Speedwell Street 8) Christ Church 9) Radcliffe-kameraet 10) The Queen's College 11) Magdalen Street East 12) St. Cross Road 13) South Parks Road 14) Wadham College 15) Trinity College 16) Parks Road 17) Banbury Road 18) Woodstock Road 19) St. Giles Church 20) Martyrens mindesmærke

Cambridge: Alumni Walking Tour med mulighed for King's College

3. Cambridge: Alumni Walking Tour med mulighed for King's College

Udforsk nogle af de mest berømte colleges i Cambridge, og lær om studielivet på et af verdens mest prestigefyldte universiteter, guidet af en studerende eller kandidat fra University of Cambridge. Oplev salene, hvor Kong Charles III, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking engang studerede. Begynd din rejse fra King's College på King's Parade, og sno dig forbi vartegn som Corpus Christi College, Queens' College, Trinity Hall og Trinity College. Bliv betaget af det storslåede hvælvede loft i King's College Chapel (når det er inkluderet i din tur). Mary's, universitetets historiske kirke; bliv inspireret af det tidligere laboratorium, der revolutionerede vores verden; og besøg pubben The Eagle, hvor Watson og Crick som bekendt annoncerede en opdagelse, der for altid ændrede vores liv. Hvis du vælger at besøge King's College Chapel, kan du afslutte din smukke vandretur i en af de mest storslåede sengotiske strukturer i verden.

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

4. Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

5. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Fra London: Oxford by Rail & Harry Potter Highlights Tour

6. Fra London: Oxford by Rail & Harry Potter Highlights Tour

The City of Dreaming Spires' er hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford - det ældste universitet i den engelsktalende verden og et must for Harry Potter-fans. Du kan rejse fra London til Oxford med tog på lige under 90 minutter. For alle fans af Harry Potter er dette den perfekte vandretur i Oxford med en specialuddannet guide. Besøg New College, hvis kloster og centrale gårdsplads blev brugt som kulisse for Hogwarts. New College er med mange gange i Harry Potter og Flammernes Pokal. Et andet berømt filmsted, du vil kunne se, er det store egetræ, der står midt i New Colleges klostergård. Du kommer også til at besøge spisesalen, som er den ældste i Oxford. Se andre vigtige steder udefra, som inspirerede Harry Potter-historierne: Se Christ Church og Divinity School (en del af det verdensberømte Bodleian Library) udefra. Christ Church Dining Hall, ser storslået ud udefra - du kan se, hvorfor den var inspirationen til Hogwarts Great Hall! Din guide vil vise dig billeder af den berømte trappe og klostergang, der blev brugt til optagelserne af Harry Potter, og forklare, hvordan CGI blev brugt til "magisk" at ændre nogle af disse steder i forskellige scener. The Divinity School var med i flere af Harry Potter-filmene (kan du huske danseskolen og sygeafdelingen?) Det er den ældste undervisningssal på hele Oxford Universitet, og den kan dateres tilbage til 1427. Du kan gå ind i The Old Schools Quadrangle, som den ligger i, og som huser de forskellige skoler, herunder 'Schola Metaphysicae'. De er alle en del af de verdensberømte Bodleian Libraries. Gå gennem de gamle baggader for at se den store sal (udefra) i Christ Church, som er inspirationen til Hogwarts' store sal, og Turl Street med sine brosten, som ligner Diagon Alley. Når turen er slut, vil din guide kunne fortælle dig, hvilke magiske steder du kan besøge efter turen, så du får mest muligt ud af resten af dit Harry Potter-besøg i Oxford! GRATIS VALGFRI EKSTRA - Bicester Village Hvorfor ikke stoppe ved Bicester Village, Storbritanniens mest populære shoppingdestination, på vej tilbage og få lidt shoppingterapi? Der er åbent til sent, så der er tid til at nyde eksklusive rabatter på mere end 150 mode- og butiksmærker, før du vender tilbage til London.

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

7. App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Oxford: Privat vandretur med University Alumni Guide

8. Oxford: Privat vandretur med University Alumni Guide

Uanset om du kommer på familieferie eller på en dagstur med venner, er Oxford den perfekte historiske destination. Hvis du ved, hvor du skal lede, kan du finde Harry Potter-filmsteder, nogle af verdens mest berømte litterater, politikere og filosoffer, den pub, hvor de første eksemplarer af "Hobbitten" og "Løven, heksen og garderobeskabet" blev udleveret, og meget, meget mere. Men hvordan får du mest muligt ud af din tid i denne magiske by? En privat rundvisning er en fantastisk måde at få et intimt og skræddersyet indblik i Oxford og det smukke universitet på. Du kan skræddersy oplevelsen helt og holdent: fra mødested og startsted til særlige temaer, du ønsker at få dækket (send venligst en e-mail til den lokale leverandør på forhånd med eventuelle ønsker). Tal med din guide, hvis du ønsker at besøge nogen betalte steder, kan dette drøftes og arrangeres for dig. Afhængigt af, hvad du gerne vil se, kan der være ekstra indgangsgebyrer, men dine guider kan drøfte alle tilgængelige muligheder for dig i starten af turen. Dine guider har en stor indsigt i Oxford og er forpligtet til at give interessante og fornøjelige ture i denne smukke by, snarere end ture, der får folk til at sove. De fleste af dine guider har selv studeret på University of Oxford og kan give dig oplysninger om, hvordan institutionen virkelig fungerer. Vi dækker Oxford's højdepunkter for at sikre, at du ser det bedste, som byen har at byde på. En typisk rejseplan omfatter: - Balliol College - Trinity College - Sheldonian Theatre - The Divinity School - Bridge of Sighs - Bodleian-biblioteket - Radcliffe-kameraet - Universitetskirken St Mary The Virgin - Christ Church College - All Souls College - Oriel College - Merton College

Windsor Oxford Cotswold privat tur inklusive entréer

9. Windsor Oxford Cotswold privat tur inklusive entréer

Windsor Castle er det ældste og største beboede slot i verden, og kong Charles III elsker at tilbringe sine weekender i denne fantastiske fæstning. Slottet blev bygget i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren og er stadig kongefamiliens foretrukne opholdssted. Dette vidtstrakte hjem dækker et område på 13 hektar og har udsigt over den charmerende by Windsor - besøg slottet og find ud af, hvorfor vores kongelige har boet her i århundreder. De statslige lejligheder. Tag et kig ind i hjertet af det arbejdende palads. Dronning Marys dukkehus. Specielt bygget til dronning Mary. Queen Mary's Dolls House er en magisk miniaturebolig med ekstraordinær sans for detaljer. St George's Kapel. St George's Chapel er en imponerende gotisk bygning og hvilestedet for en række britiske monarker. Heriblandt dronning Mary, dronning Elizabeth og dronningemoderen. Rundvisningerne i Oxford foregår på en sådan måde, at du ikke falder i søvn! Vi hader tørre, kedelige ture, der ikke engagerer deres publikum. Historie behøver ikke at være kedelig, og med så mange store navne og begivenheder, der har været knyttet til Oxford (såvel som universitetet har så mange bizarre traditioner og sjove historier), ser vi ingen grund til, at du ikke skulle nyde hvert eneste minut af din turoplevelse. Oplev Oxford med en 2 timers vandretur. Du kommer til at besøge Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskirken St Mary's, mange flere universitetssteder, byens historie, Studielivet i Oxford, universitetsceremonier, berømte kandidater og deres lidet kendte historier. Oplev Cotswold Cotswolds er udpeget som et område med enestående naturskønhed og omfatter mange maleriske landsbyer i amterne Gloucestershire, Oxfordshire og et par andre amter. Når du bliver kørt gennem en af Englands smukkeste regioner, får du en fantastisk udsigt over middelalderlandsbyer og travle købstæder (inklusive de dejlige Burford og Stow-on-the-Wold), bølgende bakker og det betagende landskab. Der vil også være et hurtigt stop på en time i det charmerende Bourton-on-the-Water, kendt som Cotswolds' Venedig. Den er mange gange blevet kåret som en af de smukkeste landsbyer i England, så man kan roligt sige, at man skal have kameraet klar til dette stop.

Oxford: 3 timers privat rundvisning med studievejleder

10. Oxford: 3 timers privat rundvisning med studievejleder

Tag på en udvidet 3 timers rundvisning i det bedste, Oxford har at byde på, med en lokal studenterguide. Gå bag lukkede døre med en energisk og kyndig studenterguide, der hjælper dig med at afdække de komplekse lag og mystikken bag denne verdensberømte institution. Først skal du besøge et af de ældste colleges på Oxford University for at få et kig ind i denne lukkede verden af akademiske kredse. Gå rundt i haverne, find frem til de ejendommelige Oxford-traditioner, og se fra en rigtig studerende, hvordan denne eliteuddannelsesinstitution fungerer. Derefter kan du tage til Bodleian Library - et kolossalt sted, der rummer over 13 millioner bøger. Gå ind i det første specialbyggede forelæsningslokale i Oxford, hvor du kan beundre noget af den mest udsmykkede middelalderlige arkitektur i Europa. Hør din guide forklare de tidlige ritualer og prøver, som de studerende gennemgik, og hvordan det britiske parlament blev afholdt i bygningen af kong Charles I og senere kong Charles II. Oplev bibliotekets rolle i den mest definerende ceremoni i Oxford, og se de steder, hvor flere scener fra Harry Potter-filmene blev filmet. Sammen med disse fokuspunkter dækker også de mest berømte vartegn i Oxford by og på Oxford University. Din private rundvisning kan skræddersyes til de specifikke steder eller emner, du ønsker at dække. Du skal blot kontakte operatøren på forhånd, hvis du har noget bestemt i tankerne, og de vil gøre deres bedste for at inddrage alt, der er tilgængeligt for offentligheden på dagen (der kan kræves ekstra entrégebyrer for sådanne ønsker).

14 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Trinity College

Andre seværdigheder i Trinity College

Vil du se alle oplevelser i Trinity College? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Trinity College

Samlet bedømmelse

4.7
(210 anmeldelser)

Vi fik en fremragende rundvisning af Christina. Hun var både meget vidende om byen og universitetet, men også meget behagelig og hjælpsom. Vi vil anbefale alle at få en rundvisning af hende.

Tim smadrede dette! Jeg var meget skeptisk over at betale disse penge for en tur, men nu er jeg mere end glad for at anbefale yderligere! Tak Tim!

en god rundvisning i byen og universiteterne, guiden Tim gav lidt mere til dette besøg med sin humor

Guide var super til at fortælle og På et for udlændige godt engelsk.

Libby was amazing! Most knowing and charming guide