Ting at foretage sig
Trogir

Vores mest anbefalede ting at gøre i Trogir

Split/Trogir: Blue Cave, Mamma Mia og Hvar 5 Islands Tour

1. Split/Trogir: Blue Cave, Mamma Mia og Hvar 5 Islands Tour

Besøg 5 af Kroatiens øer med stil på en sjov dagstur med speedbåd. Tag på et eventyr, hvor du udforsker grotter, svømmer og snorkler og opdager dalmatiske byer. Vælg enten Trogir eller Split som dit udgangspunkt. Og det bedste af det hele er, at du kan vælge mellem enten en lille gruppe eller en privat oplevelse. Krydstogt på en 90-minutters speedbådsrejse for at nå øen Biševo, hvor den blå hule ligger. Hop ind i en mindre lokal båd og udforsk den fantastiske hule indefra og beundre dens livlige blå glød. Derefter starter Mamma Mia-delen af turen med bådturen til øen Vis. Udforsk den første Mamma Mia-placering, landsbyen Komiža med 1 times fritid. Oplev den traditionelle dalmatiske fiskerlandsby med sine smalle gader, stenstrande og indbydende promenade. Kig forbi det næste Mamma Mia-sted - Stiniva Cove, hvor du får adgang til bugten på det mest solrige tidspunkt af dagen for en hurtig dukkert på 15 minutter. Vi sejler forbi Srebrena-stranden, et af de berømte Mamma Mia-steder. Skipperen vil være mere end villig til at sætte farten ned, så du kan tage nogle fantastiske billeder. Efter alle de fantastiske Mamma Mia-steder er næste stop Budikovac Island til din næste aktivitet: snorkling og svømning i Den Blå Lagune. Lån snorkeludstyret om bord og nyd en afslappende times dukkert her eller en forfriskning på stranden. Til sidst besøger vi Hvar, hvor vi har tid til at spise frokost og tage på sightseeing i den maleriske havneby. Højdepunkterne omfatter den historiske bymidte og Španjola-fæstningens udsigt over Pakleni-øerne. Slap af og nyd landskabet, mens du bliver transporteret tilbage til Split eller Trogir.

Split: Den Blå Lagune og 3 øers speedbådstur

2. Split: Den Blå Lagune og 3 øers speedbådstur

Sæt sejl på Adriaterhavet med denne halvdags speedbådstur fra Split. Sejl mellem smukke strande og bugter. Nyd den afslappede atmosfære på Laganini Beach Club. Svøm eller snorkel i den glitrende blå lagune. Udforsk den historiske by Trogir. Hop om bord på en båd, og mød din skipper. Oplev nogle af de mest fascinerende destinationer midt i Adriaterhavet. Efter at have nydt en afslappende sejltur og panoramaudsigt over Split, når du dagens første destination, Laganini Beach Club på øen Čiovo. Nyd det hvide sand, strandbarer og fyrretræer. Efter at have udforsket denne klub skal du tage en bådtur til Blue Lagoon. Hils på det turkisblå hav og sandstrandene. Hop direkte i det krystalklare vand for en forfriskende svømmetur. Dyk for at udforske det rige havliv under vandet. Gå på soldækket for at solbade og slappe af. Tag til din endelige destination, den historiske by og havn i Trogir. Denne by-ø er en kulturel UNESCO-verdensarvsliste. Nyd den betagende udsigt over den centrale dalmatiske kyst og øerne, mens du sejler tilbage til Split.

Split: Halvdagstur med båd til Blå Lagune, skibsvrag og Trogir

3. Split: Halvdagstur med båd til Blå Lagune, skibsvrag og Trogir

Opdag en undervandsverden ved Den Blå Lagune og Necujam-bugten. Udforsk den gamle bydel i Trogir, og rejs ombord på en rummelig og behagelig speedbåd. Hop ombord på en speedbåd til en perfekt halvdags sommerferie. Efter en 30-minutters tur på en speedbåd ankommer du til den blå lagune. Udforsk denne lavvandede lagune på den sydøstlige side af øen Drvenik med en havbund af sand og knuste skaller, der producerer fascinerende blå. Nyd lidt sol, svøm og snorkel, før du fortsætter til den charmerende Necujam-bugt, hvor du finder et berømt skibsvrag til lidt mere snorkling og svømning. Sidst, men ikke mindst. Trogir omtales som Lille Venedig. De omkringliggende kanaler, som faktisk er ved at synke, har ligget der, siden grækerne koloniserede denne kystlinje for 2.400 år siden. Denne charmerende lille ø med gammel bydel har været UNESCO-beskyttet siden 1997 og er en perfekt historie til at afslutte jeres dag sammen. Afslut dagen med en bådtur tilbage til Split.

Split: Blå lagune og 3 øer Speedbådstur med frokost

4. Split: Blå lagune og 3 øer Speedbådstur med frokost

Slap af ved Den Blå Lagunes bredder på en halvdagstur med speedbåd fra Split. Turens program er tilpasset for at maksimere din oplevelse både i lavsæsonen og i højsæsonen. Turen afgår fra Toto Travels kontor i Split, hvor du bliver tjekket ind, og efter at have stiftet bekendtskab med besætningen og båden starter eventyret! Ruten byder på en spadseretur gennem havnen i Maslinica på øen Šolta, et besøg i den storslåede Blå Lagune og fritid til sightseeing i den 4000 år gamle by Trogir samt gratis frokost på en af restauranterne ved havet i lavsæsonen. Så snart vejret tillader det, er der mulighed for at svømme og snorkle ved Den Blå Lagune og på øen Šolta. I højsæsonen er der inkluderet frokost på en strandbar ved Den Blå Lagune. *Rækkefølgen, vi besøger disse steder i, kan være forskellig om morgenen og om eftermiddagen. Tiden på båden mellem stoppene er 15-30 minutter. Turen slutter samme sted, som den startede.

Fra Split: Krka Vandfald Cruise & Trogir Walking Tour

5. Fra Split: Krka Vandfald Cruise & Trogir Walking Tour

Tilbring en dag i naturen kombineret med sightseeing i den historiske by Trogir - den bedst mulige måde at tilbringe en feriedag på, væk fra byens trængsel. Efter kun 30 minutters kørsel fra Split stopper I for at udforske dette kulturelle UNESCO-arvsted. I ledsaget af en autoriseret guide har I en unik mulighed for at udforske dette berømte "bymuseum". Når du går rundt i det historiske centrum og de smalle gader, føles det som om du træder tilbage i tiden, til det gamle Grækenland, Rom og Venedig. Oplev middelalderlige mure, klokketårne, bevarede slotte og kirker. Fuld af indtryk fortsætter du din rejse mod nationalparken. Fra den lille flodby Skradin tager du en panoramisk sejltur med båd gennem Krka-flodens kløft. Tilbring lidt tid med din guide, som vil forklare alle hemmelighederne i dette fantastiske område, mens du snor dig gennem de velorganiserede stier i Krka Nationalpark. Følg de pædagogiske stier og find etno landsby, gamle vandmøller, stenhuse, souvenirbutikker, autentiske bygninger og en restaurant. Tilbring din fritid med at ligge i skyggen af de høje træer og fordyb dig i den betagende natur.

Fra Split/Trogir: Trogir og Den Blå Lagune Halvdagsbådtur

6. Fra Split/Trogir: Trogir og Den Blå Lagune Halvdagsbådtur

Opdag den charmerende by Trogir og den blå lagunes levende farver på en guidet bådtur. Nyd det smukke landskab ved den kroatiske kystlinje, og der er tid til at svømme, solbade og snorkle. Afgang fra Split og mod byen Trogir, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste. Oplev byens særlige atmosfære, mens du vandrer gennem de smalle gader og langs havnefronten. Lovre-katedralen og se de imponerende romanske døre, der er udskåret af mester Radovan i det 13. århundrede. Fortsæt krydstogtet til den blå lagune, og forundres over dens farver. Snorkel med det medfølgende udstyr, svøm og nyd tid til at solbade på dækket. Udforsk stenstranden omgivet af fyrretræer. Hold øje med delfiner i deres naturlige habitat. Besøg den gamle fiskerby Maslinica, og slap af i dens unikke atmosfære. Benyt lejligheden til mere svømning og nyd tid til frokost eller middag (for egen regning).

Fra Trogir: Halvdagstur til 3 øer med Blå Lagune

7. Fra Trogir: Halvdagstur til 3 øer med Blå Lagune

Afhentning af gæster i Trogir foran fæstningen Kamerlengo kl. 9. Med en smuk panoramaudsigt over Trogir og fæstningen Kamerlengo er vi på vej til vores første ø. Efter 15-20 minutters ridning ankommer vi til øen Veliki Drvenik - et sted kaldet Krknjaši (Blå Lagune). Her kan du nyde det krystalklare vand ved at svømme, snorkle, eller bare slappe af på båden med iskolde drinks og tage alt det D-vitamin, du kan tage. Efter ca. 1:30h sejler vi på vej til vores næste ø. Fra Den Blå Lagune til Maslinica (Šolta) skal vi bruge 15-20 minutter på at ride. Den lille landsby Maslinica er den eneste landsby og havn på den vestlige side af øen Šolta. Det største symbol på dette område er et restaureret slot fra det 16. århundrede, som er blevet omdannet til et luksus luksushotel. En kort gåtur gennem denne gamle landsby er nok til at blive forelsket i dette smukke sted. Fra Maslinica til Duga-bugten (Čiovo) skal vi bruge 25-30 minutter på at ride. Turen fortsætter til bugten Duga, som ligger på den sydlige side af øen Čiovo, og som indbyder til afslapning og svømning med sit krystalklare vand og naturlige sandbund. I tilfælde af dårligt vejr forbeholder vi os ret til at ændre eller aflyse turen af hensyn til alle passagerer. passagerer. Denne beslutning vil blive truffet af kaptajnen. I dette tilfælde har du ret til at udskyde turen til en anden dag turen til en anden dag eller modtage fuld refusion.

Fra Trogir: Halvdagstur med speedbåd til de tre øer

8. Fra Trogir: Halvdagstur med speedbåd til de tre øer

Opdag Kroatiens skønhed på dette ø-hopping-eventyr om bord på en komfortabel speedbåd. Besøg den berømte Blå Lagune og tag en svømmetur, se landsbyen Maslinica på øen Šolta og stop i Duga-bugten på øen Čiovo. Start din rejse på havet med en smuk panoramaudsigt over byen, og oplev fæstningen Kamerlengo. Efter en kort og afslappende tur når du frem til det krystalklare vand i den blå lagune. Tag en svømmetur med snorkeludstyret, eller lig på stranden og nyd solen. Kør til den lille landsby Maslinica, den eneste landsby og havn på den vestlige side af øen Šolta. Bliv vidne til et af de mest fascinerende arkitektoniske seværdigheder i området, når du ser et restaureret slot fra det 16. århundrede, der er blevet omdannet til et hotel. Tag en kort gåtur gennem den gamle landsby, og se, hvordan de lokale lever. Få lidt tid til at stoppe op og købe en god frokost på en traditionel dalmatisk restaurant. Fortsætter mod Duga-bugten på sydsiden af øen Čiovo. Køl af i vandet, hvor du kan snorkle blandt stimer af spidskålsfisk, inden du kører tilbage til promenaden i Trogir.

Split/Trogir: Krka National Park dagstur med vinsmagning

9. Split/Trogir: Krka National Park dagstur med vinsmagning

Oplev Krka National Park på en guidet dagstur fra Split eller Trogir. Oplev Skradinski Buk og skønheden i det klare vand. Dit første stop er vandfaldet Skradinski Buk, hvor du får en guidet tur rundt i lokalområdet. Mange af stenhusene og vandmøllerne er nu blevet omdannet til små museer med forskellige udstillinger. Gå gennem et netværk af stier og træbroer nær vandfaldene. Slap af og svøm ved Skradin. Bagefter kan du nyde udvalgte vine i den lokale konoba, samt lækker traditionel hjemmelavet mad som prosciutto, ost og brød (valgfrit). Til sidst kører vi tilbage til Split ad den smukke kystvej, hvor vi passerer maleriske landsbyer og øer.

Žedno: Off-road Čiovo Island ATV Quad Bike Tour

10. Žedno: Off-road Čiovo Island ATV Quad Bike Tour

Oplev den dalmatiske ø Čiovo på din helt egen ATV quad bike. Mød i landsbyen Žedno på toppen af øen. Inden turen starter, skal alle deltagere bestå sikkerhedstræning og instruktioner med en rejseleder. Efter at rejseguiden introducerer dig til en sjov og sikker måde at køre en quad på, starter dit 25 kilometer off-road eventyr. Kør gennem smuk dalmatisk natur og bjergsti. Nyd panoramaudsigten over de omkringliggende øer og det krystalklare Adriaterhav. Oplev en skjult perle på øen, et fantastisk kloster fra det 16. århundrede, der ligger i klipper. Under hele turen giver guiden dig interessant information om øen, og du har korte pauser og tid til at tage billeder. Turen med svømmemuligheden inkluderer en ekstra rute til den sydlige del af øen, hvor du har fri tid til at svømme i havet.

Alle aktiviteter

230 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Trogir

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Trogir?

De bedste dagsture og -udflugter fra Trogir er:

Split

Hvad er de bedste billige ture i Trogir?

Andre seværdigheder i Trogir

Vil du se alle oplevelser i Trogir? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Trogir

Samlet bedømmelse

4.6
(6.940 anmeldelser)

Vores guide var strålende, hendes entusiasme var fremragende, hun gav nyttige tips, f.eks. hvor man kunne sidde for at få den bedste udsigt osv., vi følte os alle passet og tourinformationen var interessant. Vi vil bestemt anbefale denne tur.

En dejlig dag med mange oplevelser og indtryk af landet og dets mennesker. Guiden var super flink, sjov, venlig og frem for alt informativ. Tidsplanen var yderst pålidelig og alt var perfekt organiseret. Vil helt klart anbefale det.

en tragisk bus, luftåbningen blev afbrudt, mens jeg sad for enden, hvilket fik mig til at føle mig blæsende og syg

Det regnede under sejlturen - så det var indelukket og ubehageligt

Stor opdagelse. Vores guide var meget rart. Stedet er betagende.