Tromsø
Dagsture

Vælg datoer

Alla saker att se i Tromsø

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tromsø? Klicka här för en fullständig lista.

Det synes rejsende om Tromsø

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.015 anmeldelser

Fantastisk oplevelse! Helt ubeskriveligt at se hvalerne i deres rette element. Guiderne og kaptajnen ombord var så søde og imødekommende. Glade mennesker med varme hjerter. De var gode til at svare på spørgsmål og fortælle historier. Vi fik dejlig mad og forfriskninger. En once in a life time oplevelse. Bedste dag i mit liv.

Fantastisk oplevelse. Værterne var så søde, imødekommende og glade. Vi følte os meget velkomme. Så dejligt at møde 340 friske og glade hunde, lækker mad og forfriskninger. Og så var vi så heldige at se Nordlyset.

This was simply magical! Everything from meeting the dogs and going dogsledding. The staff were all so nice and welcoming. The vegetarian menu was also just so good. We loved it, and everyone should go do it!

Fantastisk oplevelse. Skønne gutter ombord, der virkelig gjorde sit til at vi fik den bedste tur - tid og ro til at nyde midnatssolen, naturen og dyrelivet + alle spændende historier.

God tur, fantastisk at se havørne så tæt på. Få andre dyr og regn. Lidt meget fiskeri i stedet for safari. Lækker frokost, god besætning. Ros for den gode stemning hele vejen igennem.