Vores mest anbefalede ting at gøre i Tyrkiet

Istanbul: Middagskrydstogt og show på Bosporus med privat bord

1. Istanbul: Middagskrydstogt og show på Bosporus med privat bord

Nyd den magiske udsigt over Istanbul fra Bosporus på dette krydstogt med middag. Sejl på en yacht, og se et show med traditionel tyrkisk folkedans. Nyd middag og drinks, mens du ser seværdigheder som Dolmabahçe-paladset, Galata-tårnet og Bosporusbroen. Vælg et krydstogt med afhentning og aflevering på hotellet i Istanbul med en airconditioneret varevogn eller mødes direkte i havnen. Nyd drikkevarer som tyrkisk kaffe, te, ubegrænset sodavand og ubegrænset alkoholholdige drikkevarer (afhængigt af den valgte mulighed). Vælg mellem et standardmåltid eller en VIP-indstilling. Nyd en forretterplade med muligheder som en sæsonbestemt salat eller varme forretter. Vælg en hovedret som blandet grillet kød, sæsonbestemt fisk eller en vegetarisk menu. Afslut dit måltid med en sød dessert. Spis din velsmagende mad, mens du ser liveunderholdning som tyrkisk folkedans, latinsk flamencodans og en DJ. Kig ud af vinduet på det imponerende Galata-tårn og Jomfruens tårn, som har stået siden middelalderen i Byzans. Nyd shows som levende musik, dervischer, tyrkiske danse, latindans, flamenco, sirtaki og mavedans midt i Bosporus. Fang billeder af den barokke revival-arkitektur i Dolmabahçe-paladset og Ortaköy-moskeen. Beundre Bosporus- og Fatih Sultan Mehmet-broerne, som spænder over Bosporusstrædet. Oplev den osmanniske arkitektur i Beylerbeyi-paladset ved vandet Ottomanske arkitektur. Vip Menu Forretter: - Forretter: 10 typer af blandede tyrkiske forretter eller blandede forretter med skaldyr - Vegetabilsk pastramitærte - Fisketærte - Rejer stuvning - Fiskefrikadeller - Grillet blæksprutte Hovedretter: - Svamp oksekød stragozate - Oksekødsmedaljon - Blandet grilltallerken (kødboller, lammespyd, bøf, koteletter) - Vegetarisk grøntsagsgryde - Sæsonbestemt skaldyrsgrill - Italienske pastatyper - Salat - Tyrkisk salat fra Middelhavet Dessert og frugt: - Blandet Special tyrkisk dessert eller frugtagtig chokoladekage - Ubegrænset lokale og alkoholfrie drikkevarer

Kappadokien: Goreme Varmluftballonflyvning ved solopgang

2. Kappadokien: Goreme Varmluftballonflyvning ved solopgang

Skyd roligt over Göremes unikke klipper og dale i regionen Kappadokien på en fælles ballonflyvning i varmluftballon. Du kan vælge mellem farverige balloner og få et certifikat for afsluttet flyvning og champagne ved afslutningen af oplevelsen. Begynd dit eventyr med en afhentning fra dit hotel en time før solopgang. Ved ankomsten til startstedet kan du nyde gratis snacks, mens jordholdet færdiggør deres sikkerhedsprocedurer. Når du er oppustet, skal du lytte til en sikkerhedsbriefing om din flyvning. Begynd derefter den betagende tur, mens du stiger til en højde på op til 600 meter. Drevet af brisen driver du hen over dalene og de ikoniske feeskorstene i Kappadokien, oplever fantastiske panoramaudsigter og nedstigninger, der næsten lader dig røre klipperne i Göreme frilandsmuseum. Lad vinden og ilden svæve dig blidt tilbage til jorden. Tilbage på jorden kan du skåle for dagen med et glas gratis champagne og hente dit personlige flyvecertifikat, inden du bliver transporteret tilbage til dit hotel.

Kappadokien: Goreme luftballonflyvning over Fairychimneys

3. Kappadokien: Goreme luftballonflyvning over Fairychimneys

Fra det øjeblik, du stiger ind i vores komfortable shuttlebus for at blive hentet fra dit hotel, kan du mærke, at forventningen stiger. Vi kører dig til opsendelsesstedet, hvor du kan se vores eksperthold forberede ballonerne til flyvning og puste dem op mod baggrunden af den gryende himmel. Når du stiger op i ballonen, vil du blive mødt af solopgangen, der kaster et gyldent skær over Kappadokiens eventyrlige skorstene, enorme dale og gamle grotter. Hver retning byder på en postkort-perfekt udsigt, et patchwork af vinmarker, frugtplantager og unikke geologiske formationer. Ballonturen handler ikke kun om den fascinerende udsigt. Det handler også om stilheden, der kun afbrydes af ballonbrænderens lejlighedsvise brøl og de andre passagerers ærefrygtindgydende gisp fra dine medpassagerer. Det handler om følelsen af at svæve, freden, forbindelsen med naturen og realiseringen af en drøm. Efter din flyvning fejrer vi din rejse med en traditionel champagnetoast og et certifikat til minde om dit eventyr. Derefter kører vi dig tilbage til dit hotel, så du kan fortsætte din dag og tage minder med dig, der vil vare hele livet. Sikkerhed er altafgørende for os. Vores balloner er vedligeholdt efter de højeste standarder, og vores piloter er erfarne fagfolk med et indgående kendskab til Kappadokien-regionen. Vi vil altid prioritere din sikkerhed og komfort. En tur i varmluftballon over Kappadokien er mere end blot en tur; det er en oplevelse på din bucket-liste, som vi er sikre på, at du vil værdsætte for evigt. Vi kan ikke vente med at dele dette eventyr med dig!"

Antalya/Kemer: Suluada Island Bådtur i lille gruppe m/ frokost

4. Antalya/Kemer: Suluada Island Bådtur i lille gruppe m/ frokost

Tag med på en bådtur fra Antalya, og tilbring dagen med at udforske bugterne omkring Suluada Island. Slap af i solen, svøm i det varme havvand, og nyd frokosten på båden. Start din udflugt med en bekvem afhentning fra dit hotel eller gå direkte til mødestedet. Hop derefter om bord på en kompakt sejlbåd, og kør ud på havet, mens du begiver dig mod Suluada Island. Læn dig tilbage, slap af, og nyd det 45 minutter lange krydstogt fra fastlandet til øen, hvor dit første stop fører dig til Paradise Bay. Svøm, snorkel eller bliv blot på båden og beundr udsigten. Efter ca. 30 til 40 minutter her fortsætter din tur med et stop ved Waterfall Bay. Igen har du mulighed for at få mest muligt ud af din tid her og nyde Middelhavets varme vand. Nyd en 3-retters frokost, der serveres om bord på båden, inden du begiver dig til dit tredje og sidste stop, Maldives Beach. Dette idylliske sted har fået sit navn fra det krystalklare vand og den hvide sandstrand, der minder om landskaberne på øerne i det Indiske Ocean af samme navn. Din tur slutter med et krydstogt tilbage til havnen i Adrasan og en hjemrejse til dit hotel, hvis du startede din dag med afhentning på hotellet.

Marmaris: Bådtur med ubegrænsede drikkevarer og grillfrokost

5. Marmaris: Bådtur med ubegrænsede drikkevarer og grillfrokost

På Marmaris Boat Trip omfatter vores turplan et besøg på de omkringliggende øer og bugter omkring Marmaris. Turen omfatter afhentning fra hotellet, en hel dag med bådtur, med stop ved rolige og fredfyldte bugter. Marmaris Boat Trip giver dig mulighed for at snorkle, svømme, solbade, have det sjovt og en uforglemmelig dag, som du vil huske længe. Turen begynder med gratis transport fra dit hotel til havnen. Herefter begynder vi at sejle i Middelhavet under en klar lyseblå himmel og et uendeligt syn af klart vand forude. Ruten vi følger er: Heaven Island & Fish Farm, Aquarium Bay og Phosphorous Cave også kendt som Wishing Cave, Kumlubuk og Amos, Turunc Village, Green Sea og tilbage til Marmaris. Vi har en flåde af de mest velholdte både i byen. Alle vores både har 3 dæk; det øverste dæk er udstyret med solsenge. Resten af dækkene har borde, stole og nok plads i skyggen. Alle vores både er velholdte og udstyret med moderne faciliteter med brusere, toiletter osv. Vores både er udstyret til at servere dig ubegrænsede drikkevarer hele dagen sammen med en lækker frokost med BbQ, kylling, salat og pasta. Vores venlige engelsktalende besætning er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer på båden. Du kan låne redningsveste og nudler, der er til rådighed på hver af vores både. Vi holder dem klar til vores besøgende, især for dem, der ikke kan svømme. Vi har musik og underholdning hele dagen om bord. Lad os venligst vide, mens du booker vores tjenester, hvis du ikke kan lide stor musik, så kan vi nemt arrangere din plads på en af vores stille både.

Privat/delt transport til Kayseri eller Nevşehir lufthavne

6. Privat/delt transport til Kayseri eller Nevşehir lufthavne

Gratis Wifi Gratis vand Efter din booking her bedes du kontakte os, dele os: 1: Dit hotel navn, du ønsker at blive afleveret eller afhentet. 2: Dit fulde navn 3: Antal passagerer 4: Dit ankomstlufthavns navn og flynummer Hvis du har et afgangsfly, skal du være klar til afhentningsstedet til tiden. Hvis du har et ankomstfly, skal du møde chaufføren ved lufthavnens indenrigsudgang, som har dit navn skrevet om bord.

Alanya: Rafting, Zipline, Quad, Buggy, Buggy, Jeep Tour med frokost

7. Alanya: Rafting, Zipline, Quad, Buggy, Buggy, Jeep Tour med frokost

Besøg Köprülü Canyon National Park og oplev rafting, zipline, quad, buggy og jeep-eventyr. Driv ned ad strømmene på en tømmerflåde, og tag en svømmetur i floden. Tag et hvil og spis frokost. Flyv over floden på en zipline, og vælg en buggy-, quad- og jeep-safari. Vælg de aktiviteter, du ønsker at lave. Bliv hentet på dit hotel eller begiv dig til mødestedet, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Derefter kan du tage på bodyrafting i det kolde vand på en 14 km lang raftingbane med 10 strømfald på 8,6 mil (14 km). Bagefter kan du svømme i vandet, hvis du har lyst. Nyd en spændende zipline-tur over floden på et specialdesignet sæde, der er fastgjort til en metaltråd. Spis salat, kylling og ris til frokost. Hvis du har valgt buggy-safari, kan du køre i buggy på en mudret bjergsti langs en mudret bjergsti. Du har også mulighed for at køre på en quad bike i vildmarken. Kør gennem de stenede og mudrede bjergstier i en jeep, hvis du ønsker at tage på jeepsafari. Tag mindeværdige billeder og videoer af dit eventyr i løbet af dagen. Til sidst kan du blive sat af på dit hotel, hvis du ønsker det, eller afslutte aktiviteten på startstedet.

Antalya: Ziplining, Rafting, Jeep Tour & Quad Safari m/Lunch

8. Antalya: Ziplining, Rafting, Jeep Tour & Quad Safari m/Lunch

Hold øje med Tyrkiets vandveje, landskab og bjergstier på flere forskellige turmuligheder, som alle omfatter ziplining og rafting på en 14 km lang rute. Start din dag ved en gammel bro, som du vil se sammen med din guide nær starten af raftingpunktet. Stop for at tage billeder ved stedet, inden du fortsætter til din raftingoplevelse. Start din 14 KM lange raftingtur, og sus gennem 10 forskellige strækninger med strømfald. Hold pauser mellem de enkelte områder for at svømme. Tag derefter fat i din zipline, og svæve over jorden. Lær af dine instruktører alle detaljer om ziplineens funktioner og sikkerhed. Næst vil eventuelle andre oplevelser være baseret på, hvilken mulighed du vælger at købe for denne tur. Prøv at køre en jeep gennem støv, klippestier og mudder. Kør en buggy gennem en bjergsti. Eller vælg at springe turen i Jeep over og vælg bare buggyen. Slutteligt bliver du leveret tilbage til dit hotel (hvis du har valgt denne mulighed), og du kan forvente at få billeder fra dagen med eventyr gennem landskabet, luften og vandet leveret til dig på dit hotel.

Side: Rafting, zipline, jeep, buggy og quad-tur med frokost

9. Side: Rafting, zipline, jeep, buggy og quad-tur med frokost

Besøg Köprülü Canyon National Park og tag på rafting, zipline, quad, buggy og jeep-eventyr. Lad dig drive ned ad strømmene på en tømmerflåde, og tag en svømmetur i floden. Tag et hvil og spis frokost. Flyv over floden på en zipline, og vælg en buggy-, quad- eller jeepsafari. Vælg de aktiviteter, du ønsker at lave. Bliv hentet på dit hotel eller gå til mødestedet, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Derefter kan du tage på bodyrafting i det kolde vand på en 14 km lang raftingbane med 10 strømfald. Bagefter kan du svømme i vandet, hvis du har lyst. Nyd en spændende zipline-tur over floden på et specialdesignet sæde, der er fastgjort til en metaltråd. Spis salat, kylling og ris til frokost. Hvis du har valgt buggy-safari, kan du køre i buggy langs et mudret bjergspor. Du har også mulighed for at køre på en quadcykel i vildmarken. Kør gennem de stenede og mudrede bjergstier i en jeep, hvis du ønsker at tage på jeepsafari. Tag mindeværdige billeder og videoer af dit eventyr i løbet af dagen. Til sidst kan du blive sat af på dit hotel, hvis du ønsker det, eller afslutte aktiviteten på startstedet.

Antalya/Kemer: Suluada Island bådtur med BBQ-frokost

10. Antalya/Kemer: Suluada Island bådtur med BBQ-frokost

Kom ud i naturen på en bådtur fra Antalya. Udforsk Suluada Island, sejl gennem Akseki Bay, og besøg den mytiske Love Cave for en forfriskende kølig svømmetur. Mød din chauffør på dit hotel, og kør til havnen. Efter ombordstigning krydser du ind i Middelhavet og nyder en afslappende tur gennem afsondrede bugter, der er hjemsted for Careta-skildpadder. Når du ankommer til Suluada Island, kan du hoppe af båden og gå på opdagelse. Svøm i det turkisblå vand, slap af på det hvide sand, og tag postkortsmukke billeder. Efter lidt fritid vender du tilbage til båden og sejler mod Akseki Bay. Mens du sejler, kan du nyde en lækker frokost. Sejl ind i Akseki-bugten, og kør direkte til Love Cave. Ifølge en lokal myte er grotten fyldt med tårer fra en pige, der blev tvunget til at skilles fra sin kæreste. Tag en forfriskende svømmetur i grottens kolde vand, før du sejler tilbage til havnen.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Tyrkiet

Alle aktiviteter

861 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 54

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Tyrkiet

Vil du se alle oplevelser i Tyrkiet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tyrkiet

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 41.464 anmeldelser

Great guides and a beautiful tour down the river. Very good instructions, both in safety and general instruction. The instructors both take the job seriously but also have a lot of humor while on the ride like cheering and all kinds of funny shoutouts to the other rafting boats we passed. We brought our kids, age 16, 12 and 7. The ride was fine for the older kids, but our 7 year old boy was nervous and didnt enjoy it as much as the rest, so in my opinion i think the kids should be at least 10 years old, so they can accept the splashes of water inside the boat, and trust the boat when it goes into some wild stream. The only downside was a very long drive from the hotel, took about 2,5 hours, but i guess that would be the case in most circumstances since the trip starts a bit out in the country and up a mountain. We got picked up a bit later than originally arranged, but there was a good communication from the Nova team which informed us by sms.

Virkelig en fantastisk tur, med så flotte udsigter! Vores guide, var en guide i verdensklasse! Han gjorde hele oplevelsen til det bedre. Hele hans personlighed var en 10/10. Skud ud til Hasan, som alle i gruppen, synes var en verdensklasse guide under hele raftingen! Frokosten, var virkelig god. Derudover kan man godt betale med kort, hvis man skulle have drikkevarer/ samt billeder som bliver taget under turen. Dog vil jeg sige, at de informationer der står på her på siden ikke kan bruges til så meget. Dog kunne man bruge anbefalingerne! Derfor. Du kan godt medbringe en taske, med ting som står du skal have med. (Vær dog opmærksom på du skal lade den blive i bussen, dette gælder også mobil, ure mm. )

Køreturen fra Antalya er meget lang og trættende. Du samler først andre deltagere til Side, og skifter derefter til en stor bus. Om aftenen når du hotellet, hvilket er mere end tilstrækkeligt til 2 nætter. Det absolutte højdepunkt og på trods af at ekstraomkostningerne ikke er billige, er ballonflyvningen et absolut must. Vil forblive et af vores smukkeste rejseøjeblikke, og vi har allerede oplevet og set meget i verden. En ekstra kompliment til rejselederen Metin! Han lever sit job og inspirerer dig dagen lang med sin viden, engagement og vid. Flydende i engelsk, tysk og russisk. Konklusion: meget lang og udmattende rejse, men strabadserne er det værd. Vi kan kun varmt anbefale turen.

It was a beautiful trip. Thank you for making my first solo trip safe.

Meget fin tur, hvor man får lov til det ens evner rækker til.