Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Tyskland

Vores mest anbefalede ting at gøre i Tyskland

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

1. Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

2. Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning designet af Daniel Libeskind skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jødisk liv i Tyskland: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort rum dedikeret til nationalsocialismen og tiden efter afslutningen af Anden Verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ud over skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigter. Museet ligger centralt i den pulserende bydel Berlin-Kreuzberg og er i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret entré til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters spadseretur fra JMB. Særudstilling fra 9. februar til 26. maj (kræver ingen ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 skabte den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt værk af kreativ modstand, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der beskæftiger sig med nazistisk propaganda, krigens gang og andre samtidige emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede udgaver og andre værker, der også blev skrevet under jorden, introducerer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. p>

Berlin: Billet til hurtig udsigt over TV-tårnet

3. Berlin: Billet til hurtig udsigt over TV-tårnet

Med over 1,2 millioner besøgende om året er TV-tårnet på Alexanderplatz en af de mest populære sightseeing-attraktioner i Berlin. På grund af det store antal besøgende, der ønsker at se udsigten hver dag, er det aldrig en dårlig idé at sikre sig adgangsbilletter på forhånd. Takket være denne billet får du hurtig indgang. Gå uden om de endeløse køer af mennesker, der venter på at komme ind, og rejs direkte op til observationsdækket uden at skulle stå i kø i timevis. Utrolige scener venter dig på toppen af Tysklands højeste tårn. Berlin breder sig ud under dig, komplet i al sin pragt. Hold øje med byens berømte ikoner som Reichstag, Brandenburger Tor og Berlin Central Station. Beundr det olympiske stadion, den berømte museumsø ved siden af Berlins domkirke og det moderne kompleks Potsdamer Platz.

Hamborg: 1,5 times havnekrydstogt og Speicherstadt-dagskrydstogt

4. Hamborg: 1,5 times havnekrydstogt og Speicherstadt-dagskrydstogt

Se Hamborgs havneattraktioner fra et unikt perspektiv, flyd forbi imponerende containerskibe, og oplev det historiske Speicherstadt-distrikt på et 1,5-timers krydstogt med live-kommentarer fra en tysktalende guide og et eksklusivt stop ved den ikoniske Elbphilharmonie. Start dit havneeventyr på land, når du krydser den berømte bro "Überseebrücke" for at nå molen, hvor du går om bord på en traditionel Hamburger-båd, der kaldes en Barkasse. Hør kaptajnen beslutte, hvilken rute båden skal tage, baseret på vejrforholdene, tidevandet, eller hvis der for eksempel er et virkelig spændende og interessant containerskib eller en specialbåd på besøg i havnen. Tag afsted, og glid ind i de smalle vandveje i verdens største pakhuskvarter, Speicherstadt. Se den fantastiske arkitektur med bygninger, der står på fundamenter af træpæle og egetræsstammer. Læn dig tilbage og slap af, mens du sejler forbi Hafen City. Gå på opdagelse på de åbne dæk, og mærk den kølige havbrise, mens du venter på perfekte fotomuligheder fra bådens mange udsigtspunkter. Cruise forbi rækker af massive containerskibe, mens båden sejler ind til St. Pauli Pier og Hamborg Havn. Lær historien om de mange vigtige vartegn af din tysktalende ekspertguide. Når turen er slut, kan du gå i land lige foran Elbphilharmonie, eller du kan vælge at gå i land der, hvor krydstogtet oprindeligt startede.

Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

5. Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

Kør til de storslåede slotte Neuschwanstein og Linderhof. Nyd en lækker frokost i Hohenschwangau (ikke inkluderet) og tag en lille omvej gennem den maleriske by Oberammergau. Vælg at købe dine slotsbilletter i bussen på dagen eller at købe dem på forhånd som en del af dagsturen. Stig ombord på en bus med aircondition, og kør ud for at opdage Bayerns slotte. Først skal du besøge eventyrslottet Linderhof, det eneste slot, som Ludwig II nåede at se stå færdigt. Udforsk slottet og dets område sammen med din guide. Tag derefter til den maleriske by Oberammergau for at tage billeder og shoppe. Stop derefter ved Hohenschwangau Slot, Ludwigs barndomshjem, og spis frokost (ikke inkluderet), inden turen går videre til Neuschwanstein Slot, som ligger ved foden af Alperne. Beundr en af de mest imponerende seværdigheder i Tyskland, og fordyb dig i Ludwig II's eventyrlige verden om eftermiddagen.

Berlin: Plenumsalen, Dome & Government District Tour

6. Berlin: Plenumsalen, Dome & Government District Tour

På denne guidede tur i parlaments- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med noget af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse ved parlamentet og regeringsdistriktet. Kryds den historiske sektorgrænse, og få interessante oplysninger om Reichstag-bygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Derefter skal du klatre op i Reichstag-kuplen for at lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens forvandling til et moderne vartegn designet af Lord Foster, og om det interessante økologiske koncept, Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens historie.

Hamborg: Sex og kriminalitet i St. Pauli Tur for 18 år og derover

7. Hamborg: Sex og kriminalitet i St. Pauli Tur for 18 år og derover

Oplev Hamborgs vilde side på denne sex- og kriminalitetstur i St. Pauli-distriktet. Hør interessante anekdoter og detaljer fra din guide om Red Light Districts liv og kærlighed, mens du besøger dets legendariske steder. Besøg "Zur Ritze"-baren på din tur og lær, hvordan den fik sit navn. Gå ned til bokseklubben i kælderen, hvor Mike Tyson og Klitschko-brødrene trænede. Find ud af, hvor den berømte lokale bokser forsvandt hen, og hvorfor så mange berømtheder kommer til denne rustikke bar. Se, hvordan kvinder kan gå ned ad Herbertstrasse, og lær om Nutella-banden og dens rivaler, GMBH-banden. Opdag, hvem der kontrollerer St. Pauli, som var gudfar i nabolaget, og hvordan retssystemet fungerer her. Find ud af, om Jack the Ripper eller en lignende var i Hamborg, og få adgang til en førende showklub i slutningen af den guidede tur.

Berlin: Bådtur langs floden Spree

8. Berlin: Bådtur langs floden Spree

Oplev centrum af Berlin fra dets centrale vandvej, floden Spree, på en 2,5 timers kanalrundfart. Oplev byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og mærk den travle bys puls. Start din rundtur på Friedrichstrasse, og kom forbi forbundskancelliet for at nå Schloss Bellevue med udsigt over Beamtenschlange (tjenestemandsboliger) og sejrssøjlen. Lyt til de informative audiokommentarer, mens du ser Berlins hovedbanegård og indenrigsministeriet, inden du fortsætter til Charlottenburg Slot. Herfra sejler du forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender & energi og Hamborg Togstation. Du vil derefter sejle tilbage til Friedrichstrasse.

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

9. Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Fordyb dig i Berlins begivenhedsrige historie, og følg audioguidens malende forklaringer om fortiden fra kejsertiden til Berlinmurens fald i en ægte bunker fra Anden Verdenskrig. Rejs tilbage til nationalsocialismens tid, og opdag et stykke moderne historie. Lær alt om Hitlers vej til magten og hans rædselsregime. Besøg det prisvindende Berlin Story Museum i den store Berlin Story Bunker tæt ved Anhalter Bahnhof og Potsdamer Platz. Lær mere om Berlins begivenhedsrige historie ved 50 forskellige stationer med store installationer, informative fotografier og kortfilm.

Köln: Panoramaskibsrundfart

10. Köln: Panoramaskibsrundfart

Rejs gennem den charmerende by Köln, og oplev dens sightseeing-højdepunkter fra vandet. Snup nogle snacks og drinks fra baren om bord (for egen regning), og slap af, mens du kigger ud på Kölns historiske vartegn og broer. Lær Kølns gamle bydel at kende, som er kendetegnet ved sine smukke kirker og historiske bygninger. Du vil også få øje på imponerende moderne bygninger her og der, såsom Lindt-chokolademuseet. Nyd udsigten over broer fra vandet som Hohenzollern, Deutz Bridge og South Bridge. Gå forbi det tyske sports- og olympiske museum og krydstogt gennem det ultramoderne Rheinauhafen byfornyelsesprojekt. Admirer den smukke Köln-katedral og tag nogle fotos langt væk for at fange strukturen i al sin herlighed.

Alle aktiviteter

872 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Tyskland

Vil du se alle oplevelser i Tyskland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tyskland

Samlet bedømmelse

4.6
(315.242 anmeldelser)

Humoristisk og ekstremt informativ - Reeperbahn har mere at byde på end blot "The One". Jürgen var i stand til at fortælle os gode historier - virkelig fantastisk, og det var værd at have ham som guide. Lært meget - set meget - god aften!!! Marco og Sylvia fra Mainz

Udover at museumsboderne er fyldt med kunstværker, er museet i sig selv et rigtigt kunstværk i sin arkitektur, komposition og indre struktur. Vi er stadig begejstrede, mange tak!

Super hyggelig tur gennem Berlin i en historisk bil. En super oplevelse søde guider. Alle pengene vær.

Fantastisk guide, super oplevelse med hyggelig afslutning i baren

Fungerede helt perfekt. Virkelig god måde at rejse i Berlin på.