Vores mest anbefalede ting at gøre i Tyskland

Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

1. Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

Tag på tur til de storslåede slotte Neuschwanstein og Linderhof. Nyd en lækker frokost i Hohenschwangau, og tag en lille afstikker til den maleriske by Oberammergau. Stig om bord på en bus med aircondition og besøg slottet Neuschwanstein. Slottet ligger ved foden af Alperne. Her kan du beundre en af de mest imponerende seværdigheder i Tyskland. Brug 4 timer på til at udforske området (billet ikke inkluderet). Ankom til Linderhof, det eneste slot, som Ludwig II fik færdiggjort. Ved middagstid er der stop ved Hohenschwangau Slot, Ludwigs barndomshjem, for at spise frokost (ikke inkluderet). Hvis tiden tillader det, kan du fortsætte til Oberammergau og fortabe dig i de maleriske gader i denne pittoreske by.

Hamborg: 1,5-times bådtur i havnen og Speicherstadt om dagen

2. Hamborg: 1,5-times bådtur i havnen og Speicherstadt om dagen

Se Hamborgs havneattraktioner fra et unikt perspektiv, glid forbi imponerende containerskibe, og oplev det historiske Speicherstadt-distrikt ombord på en 1,5-times bådtur med livekommentarer fra en tysktalende guide og et eksklusivt stop ved den ikoniske Elbphilharmonie. Start dit havneeventyr på land, ved at krydse den berømte bro "Überseebrücke". Efter ankomst til molen, går du ombord på en traditionel hamborgbåd, der kaldes en "Barkasse". Lyt, når din kaptajn beslutter, hvilken rute båden skal tage afhængigt af vejrforholdene, tidevandet eller hvis for eksempel et virkelig spændende og interessant containerskib eller en særlig båd besøger havnen. Sejl afsted, og glid ind på de smalle vandveje i det største pakhusdistrikt i verden kendt som Speicherstadt. Nyd bygningernes spændende arkitektur, der står på træbunkefundamenter og stolper af egetræ. Læn dig tilbage, og slap af, mens du passerer HafenCity. Udforsk de åbne dæk, og mærk den kølige havbrise, mens du venter på perfekte fotomuligheder fra bådens mange udsigtspunkter. Sejl forbi rækker med kæmpestore containerskibe, når båden begiver sig ind i St. Pauli havn og Hamborg havn. Hør historien om de mange vigtige vartegn fra din tysktalende ekspertguide. Når din oplevelse slutter, står du af lige foran Elbphilharmonie, eller du kan vælge at hoppe af, hvor bådturen oprindeligt startede.

Düsseldorf: Bådtur på Rhinen

3. Düsseldorf: Bådtur på Rhinen

Düsseldorf har meget at byde på, udover karnevallet. Lær seværdighederne i Düsseldorf at kende på denne fantastiske bådtur på floden. Oplev Tysklands modeby når den er bedst, mens du slapper af ombord. Du kan beundre byens ruiner og blive imponeret over panoramaudsigten over den maleriske gamle bydel. Beliggende i det kulturelle og kommercielle centrum Rheinland, vil du se masser af liv ved flodbredden, mens du sejler forbi. Sejl fra en central placering i byens centrum, og se Rhinens dejlige bredder på en behagelig tur. Under turen på Rhinen vil du komme til at beundre nogle af byens store vartegn og seværdigheder fra vandet. Ombord på båden kan du få snacks og drikkevarer fra baren til rimelige priser.

Leipzig: 70-minutters kanalrundfart i motorbåd

4. Leipzig: 70-minutters kanalrundfart i motorbåd

Begynd din tur i Leipzigs maleriske havn med dens berømte strandbar. Slap af ombord på en motorbåd, mens du begynder din 70-minutters sightseeingtur forbi Leipzigs historiske og moderne seværdigheder langs vandet. Se villaen, der tilhører den berømte forlæggerfamilie Baedeker, der er velkendt blandt rejsende rundt omkring i verden. Fortsæt til Palmengartenwehr, en vigtig del af Leipzigs offentlige oversvømmelsesbeskyttelse. Tag til de vestlige områder, nyd et kort øjebliks stilhed, og beundr områdets natur. Beundr arkitekturen på tekstilfabrikkerne Buntgarnwerke, en tidligere garnmølle bygget i slutningen af det 19. århundrede. Det er en af de største wilhelminske industrikomplekser i Tyskland. Vi tager mod Karl Heine kanalerne og udforsker en af Leipzigs smukkeste kanaler, der bugter sig gennem det gamle industrikvarter Plagwitz. Karl Heine, en advokat, iværksætter og industriel pioner, spillede en central rolle i byudviklingen af Leipzigs vestlige områder. Se det storslåendeStelzenhaussom det sidste stop på ruten, inden turen går tilbage til havnen, hvor du kan nyde en kold drink i strandbaren. Havnen ligger perfekt, hvis du ønsker at udforske andre seværdigheder i Leipzig efter motorbådsturen.

Köln: Panoramabådtur på Rhinen med valgmuligheder

5. Köln: Panoramabådtur på Rhinen med valgmuligheder

1-times sejltur Sejl gennem charmerende Köln, og oplev byens højdepunkter fra vandet. Nyd snacks og drikkevarer fra baren om bord, og slap af mens du ser Kölns historiske vartegn og broer. Lær Kölns gamle bydel at kende, med dens smukke kirker og historiske bygninger. Du vil desuden se imponerende moderne bygninger rundt omkring, såsom Lindt-chokolademuseet. Oplev Kölns smukke domkirke, og tag flotte billeder af kirken på afstand for at fange dens majestætiske udseende. Søndagstur med brunch Hvis du kan lide brunch og variation, skal du prøve vores søndagsbrunch om bord til en afslappet sejltur. Du kan nyde brunchen den 1. og 3. søndag i måneden fra maj til oktober og på påskedag, mors dag og pinsedag. Stig ombord, og nyd den fantastiske buffet, der inkluderer alt, hvad der hører til en ordentlig brunch. Du bydes desuden på et glas Prosecco, kaffe eller te som velkomstdrink. Læn dig tilbage, og nyd en brunch med dine venner eller familie. Nyd de smukke omgivelser, når du sejler forbi den gamle bydel og den fantastiske udsigt over byens smukke seværdigheder. Kombinationen: Sejltur på Rhinen og Gold Menu på Hard Rock Cafe Giv dig selv den bedste kombination af en 1-times sejltur og en middag på den legendariske Hard Rock Cafe i Köln. Der er blot et par minutters gang mellem den populære restaurant og bådmolen. Du bestemmer selv, om du vil spise på restauranten først og derefter på bådtur eller omvendt. Du kan planlægge din mindeværdige dag i Köln lige som du har lyst, da bådturen har 5 afgange dagligt. Besøg den nyrenoverede Hard Rock Café, der ligger i centrum, og spring over køen af ventende gæster. Oplev 40 års rockhistorie, og se den store samling af værdifulde rockmemorabilia, såsom Elvis' solbriller, Jimi Hendrix' vest eller Bette Midlers scenetøj. Nyd en eksklusiv menu i en afslappet rock 'n' roll-atmosfære. Få et VIP-bord, og spring køen over til Hard Rock Café i Köln, så du kan starte festen med det samme. Køb unikke Hard Rock-souvenirs med hjem fra Rock-shoppen, og nyd oplevelsen. Gold Menu Forret: Lille husets salat Hovedretter: - Twisted Mac & Cheese-pasta - Kyllingesandwich med honning og sennep - Veggie Leggie-burger - Legendary-burger -Cæsar salat Dessert: Lil Brownie Udvalg af drikke: Sodavand, kaffe, eller te Aftensejltur med all-inclusive buffet Oplev en aften med venner, kolleger eller som par. Nyd en buffet, mens du nyder oversigten over over byen. Alle drinks, såsom rødvin, hvidvin, øl og sodavand er inkluderet i prisen. Der er desuden en DJ ombord. Aftensejltur Köln er særligt charmerende, når solen går ned over seværdighederne. Se katedralen og Hohenzollernbrücke på en 2-timers sejltur.

St. Pauli: Guidet voksenbyvandring med sex og kriminalitet

6. St. Pauli: Guidet voksenbyvandring med sex og kriminalitet

Oplev Hamborgs vilde side på denne sex- og kriminalitetstur i St. Pauli. Lær mere om, hvordan den legendariske bar "Zur Ritze" fik sit navn, og besøg bokseklubben i kælderen, hvor Mike Tyson og brødrene Klitschko har trænet. Find ud af, hvor den berømte lokale bokser forsvandt til, og hvorfor så mange berømtheder kommer til denne rustikke bar. Turen er særligt spændende for kvinder på "Olivias Wilde Jungs stripklub" – eftersom mænd kun får adgang, hvis de danser. Hør spændende anekdoter og detaljer om livet og elskov i dette Red Light District. Se, hvordan kvinder kan gå ned ad Herbertstrasse, og lær mere om Nutella-banden og dens rivaler, GMBH-banden. Find ud af, hvem der kontrollerer St. Pauli, hvem der er godfather i nabolaget, og hvordan områdets retssystem fungerer. Find ud af, om Jack the Ripper eller nogen lignende var i Hamburg, og få adgang til en førsteklasses showklub i slutningen af turen.

Frankfurt: Sightseeing-bådtur på floden Main med kommentarer

7. Frankfurt: Sightseeing-bådtur på floden Main med kommentarer

50- eller 100-minuttersbådturene afgår fra Eiserner Steg. Båden afgår hver time. Du kan vælge mellem enten 50 minutter nedstrøms eller 50 minutter opstrøms, eller 100 minutter (kombination af begge retninger). Sejler du mod Griesheim, så se Frankfurts byområder mod den vestlige havn. Her kan du opleve en vidunderlig udsigt til skyskraberne i Frankfurts finansdistrikt eller du kan se museerne langs flodbredden, for eksempel Städelmuseum. Skibet vender om før Griesheim-slusen. Der er afgange kl. 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00. Sejlads mod Offenbach er opstrøms floden. Sejl forbi floden Mains smukke volde mod byens østlige havn. Du kan se bydelen Sachsenhausen og dens museumsdæmning. Du får også mulighed for at stå af ved Gerbermühle, som er et historisk vartegn tilegnet Frankfurts digter Goethe. Der er afgange kl. 12.00, 14.00 og 16.00. 100 minuttersbådturene er normalt tilgængelige mellem kl. 11.00 og 16.00, hver hele time. (kan variere) Alle ture er ledsaget af audioguide på engelsk og tysk.

Berlin: 1-times sightseeingbådtur med garanteret siddeplads

8. Berlin: 1-times sightseeingbådtur med garanteret siddeplads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Dresden: 1,5-times bådtur m. sightseeing

9. Dresden: 1,5-times bådtur m. sightseeing

Oplev de smukkeste vartegn i Elbdalen og Dresdens historiske gamle bydel på denne sightseeing-bådtur. Begynd på Terrassenufer, og opdag de 3 Elbslotte: Albrechtsberg-, Eckberg- og Lingner-slottet. Tag videre til Loschwitz-villakvarteret, og passér 4 af de berømte Elbbroer inklusive Loschwitz-broen, der også er kendt som "Det blå vidunder".

Rust: Entrébillet til Europa-Park

10. Rust: Entrébillet til Europa-Park

Med mere end seks millioner besøgende i 2022 er Europa-Park langt den største forlystelsespark i Tyskland og den mest besøgte sæsonbestemte forlystelsespark i verden. Tag på en opdagelsesrejse gennem 16 europæiske temaområder, og glæd dig til over 100 attraktioner. I Europa-Park kan du opleve uforglemmelige adrenalinkick eller slappe af i komfort. Tag en tur i katapultrutsjebanen 'blue fire Megacoaster' gennem Islands barske klippeformationer, og lad den friske vind blæse dig i ansigtet på 'Liechtenstein balloon ride'. I umiddelbar nærhed af Europa-Park finder du virtual reality-oplevelsen YULLBE, hvor du kan fordybe dig i endnu flere spændende eventyr og tage imod nervepirrende udfordringer. Book din YULLBE-billet direkte på vores hjemmeside...

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Tyskland

Alle aktiviteter

847 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 53

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Tyskland

Vil du se alle oplevelser i Tyskland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tyskland

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 315.242 anmeldelser

Very nice trip, informative and interesting, our guide, Jim, was easy to understand and a good storyteller. A good lenght for walking around and hearing about the history of Berlin.

Very Interesting ride with a lot of back story about the wall and the city’s history that you otherwise wouldn’t have learned.

Virkelig en god tur igennem krigen fra start til slut og fortælleren er på eget sprog. En stor bunker og god oplevelse.

It was a very good tour and Many good stories about reeperbahn and the harbour.

Fin oplevelse som blev ekstra god af at se containerskibet Emma Maersk