Ting at foretage sig
Tyskland

Vores mest anbefalede ting at lave i Tyskland

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning, der er designet af Daniel Libeskind, skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jewish Life in Germany: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort område dedikeret til nationalsocialismen og tiden siden afslutningen af anden verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ved siden af skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigt. Museet ligger centralt i den livlige bydel Berlin-Kreuzberg og i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret adgang til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters gang fra JMB . Særudstilling fra 9. februar til 23. juni (kræver ikke ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 producerede den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt kreativt modstandsværk, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der handler om nazistisk propaganda, krigens gang og andre aktuelle emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede hæfter og andre værker, som også blev skrevet under jorden, præsenterer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. Særudstilling: Sex. Jødiske positioner 17. Mai - 6. Oktober 2024 (kræver billet) Som titlen antyder, søger udstillingen at præsentere jødiske holdninger (pun intended!) til sex i al deres mangfoldighed. Fra den centrale betydning af ægteskab og forplantning over begær, tabuer og spørgsmålstegn ved sociale normer til spiritualitetens erotik illustreres det brede spektrum af jødiske holdninger ved hjælp af moderne og nutidig kunst, traditionelle artefakter, film og sociale medier. Ud over omvisninger i udstillingen på tysk, engelsk eller hebraisk er der et varieret ledsageprogram med foredrag, filmforevisninger og andre arrangementer. p>

TV-tårnet i Berlin: Fast View-billet

TV-tårnet i Berlin: Fast View-billet

Med over 1,2 millioner besøgende om året er TV-tårnet på Alexanderplatz en af de mest populære sightseeing-attraktioner i Berlin. På grund af det store antal besøgende, der ønsker at se udsigten hver dag, er det aldrig en dårlig idé at sikre sig adgangsbilletter på forhånd. Takket være denne billet får du hurtig indgang. Gå uden om de endeløse køer af mennesker, der venter på at komme ind, og rejs direkte op til observationsdækket uden at skulle stå i kø i timevis. Utrolige scener venter dig på toppen af Tysklands højeste tårn. Berlin breder sig ud under dig, komplet i al sin pragt. Hold øje med byens berømte ikoner som Reichstag, Brandenburger Tor og Berlin Central Station. Beundr det olympiske stadion, den berømte museumsø ved siden af Berlins domkirke og det moderne kompleks Potsdamer Platz.

Hamborg: 1,5 times havnekrydstogt og Speicherstadt-dagskrydstogt

Hamborg: 1,5 times havnekrydstogt og Speicherstadt-dagskrydstogt

Se Hamborgs havneattraktioner fra et unikt perspektiv, flyd forbi imponerende containerskibe, og oplev det historiske Speicherstadt-distrikt på et 1,5-timers krydstogt med live-kommentarer fra en tysktalende guide og et eksklusivt stop ved den ikoniske Elbphilharmonie. Start dit havneeventyr på land, når du krydser den berømte bro "Überseebrücke" for at nå molen, hvor du går om bord på en traditionel Hamburger-båd, der kaldes en Barkasse. Hør kaptajnen beslutte, hvilken rute båden skal tage, baseret på vejrforholdene, tidevandet, eller hvis der for eksempel er et virkelig spændende og interessant containerskib eller en specialbåd på besøg i havnen. Tag afsted, og glid ind i de smalle vandveje i verdens største pakhuskvarter, Speicherstadt. Se den fantastiske arkitektur med bygninger, der står på fundamenter af træpæle og egetræsstammer. Læn dig tilbage og slap af, mens du sejler forbi Hafen City. Gå på opdagelse på de åbne dæk, og mærk den kølige havbrise, mens du venter på perfekte fotomuligheder fra bådens mange udsigtspunkter. Cruise forbi rækker af massive containerskibe, mens båden sejler ind til St. Pauli Pier og Hamborg Havn. Lær historien om de mange vigtige vartegn af din tysktalende ekspertguide. Når turen er slut, kan du gå i land lige foran Elbphilharmonie, eller du kan vælge at gå i land der, hvor krydstogtet oprindeligt startede.

Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

Kør til de storslåede slotte Neuschwanstein og Linderhof. Nyd en lækker frokost i Hohenschwangau (ikke inkluderet) og tag en lille omvej gennem den maleriske by Oberammergau. Vælg at købe dine slotsbilletter i bussen på dagen eller at købe dem på forhånd som en del af dagsturen. Stig ombord på en bus med aircondition, og kør ud for at opdage Bayerns slotte. Først skal du besøge eventyrslottet Linderhof, det eneste slot, som Ludwig II nåede at se stå færdigt. Udforsk slottet og dets område sammen med din guide. Tag derefter til den maleriske by Oberammergau for at tage billeder og shoppe. Stop derefter ved Hohenschwangau Slot, Ludwigs barndomshjem, og spis frokost (ikke inkluderet), inden turen går videre til Neuschwanstein Slot, som ligger ved foden af Alperne. Beundr en af de mest imponerende seværdigheder i Tyskland, og fordyb dig i Ludwig II's eventyrlige verden om eftermiddagen.

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

På denne guidede tur i parlaments- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med noget af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse ved parlamentet og regeringsdistriktet. Kryds den historiske sektorgrænse, og få interessante oplysninger om Reichstag-bygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Derefter skal du klatre op i Reichstag-kuplen for at lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens forvandling til et moderne vartegn designet af Lord Foster, og om det interessante økologiske koncept, Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens historie.

Hamborg: Sex og kriminalitet i St. Pauli Tur for 18 år og derover

Hamborg: Sex og kriminalitet i St. Pauli Tur for 18 år og derover

Oplev Hamborgs vilde side på denne sex- og kriminalitetstur i St. Pauli-distriktet. Hør interessante anekdoter og detaljer fra din guide om Red Light Districts liv og kærlighed, mens du besøger dets legendariske steder. Besøg "Zur Ritze"-baren på din tur og lær, hvordan den fik sit navn. Gå ned til bokseklubben i kælderen, hvor Mike Tyson og Klitschko-brødrene trænede. Find ud af, hvor den berømte lokale bokser forsvandt hen, og hvorfor så mange berømtheder kommer til denne rustikke bar. Se, hvordan kvinder kan gå ned ad Herbertstrasse, og lær om Nutella-banden og dens rivaler, GMBH-banden. Opdag, hvem der kontrollerer St. Pauli, som var gudfar i nabolaget, og hvordan retssystemet fungerer her. Find ud af, om Jack the Ripper eller en lignende var i Hamborg, og få adgang til en førende showklub i slutningen af den guidede tur.

Frankfurt: Sightseeing-bådtur på floden Main med kommentarer

Frankfurt: Sightseeing-bådtur på floden Main med kommentarer

50- eller 100-minuttersbådturene afgår fra Eiserner Steg. Båden afgår hver time. Du kan vælge mellem enten 50 minutter nedstrøms eller 50 minutter opstrøms, eller 100 minutter (kombination af begge retninger). Sejler du mod Griesheim, så se Frankfurts byområder mod den vestlige havn. Her kan du opleve en vidunderlig udsigt til skyskraberne i Frankfurts finansdistrikt eller du kan se museerne langs flodbredden, for eksempel Städelmuseum. Skibet vender om før Griesheim-slusen. Der er afgange kl. 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00. Sejlads mod Offenbach er opstrøms floden. Sejl forbi floden Mains smukke volde mod byens østlige havn. Du kan se bydelen Sachsenhausen og dens museumsdæmning. Du får også mulighed for at stå af ved Gerbermühle, som er et historisk vartegn tilegnet Frankfurts digter Goethe. Der er afgange kl. 12.00, 14.00 og 16.00. 100 minuttersbådturene er normalt tilgængelige mellem kl. 11.00 og 16.00, hver hele time. (kan variere) Alle ture er ledsaget af audioguide på engelsk og tysk.

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Berlin: Berlin Story Bunker Entrébillet

Fordyb dig i Berlins begivenhedsrige historie, og følg audioguidens malende forklaringer om fortiden fra kejsertiden til Berlinmurens fald i en ægte bunker fra Anden Verdenskrig. Rejs tilbage til nationalsocialismens tid, og opdag et stykke moderne historie. Lær alt om Hitlers vej til magten og hans rædselsregime. Besøg det prisvindende Berlin Story Museum i den store Berlin Story Bunker tæt ved Anhalter Bahnhof og Potsdamer Platz. Lær mere om Berlins begivenhedsrige historie ved 50 forskellige stationer med store installationer, informative fotografier og kortfilm.

Berlin: Bådtur langs floden Spree

Berlin: Bådtur langs floden Spree

Oplev centrum af Berlin fra dets centrale vandvej, floden Spree, på en 2,5 timers kanalrundfart. Oplev byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og mærk den travle bys puls. Start din rundtur på Friedrichstrasse, og kom forbi forbundskancelliet for at nå Schloss Bellevue med udsigt over Beamtenschlange (tjenestemandsboliger) og sejrssøjlen. Lyt til de informative audiokommentarer, mens du ser Berlins hovedbanegård og indenrigsministeriet, inden du fortsætter til Charlottenburg Slot. Herfra sejler du forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender & energi og Hamborg Togstation. Du vil derefter sejle tilbage til Friedrichstrasse.

Alle aktiviteter

556 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Tyskland

Store seværdigheder i Tyskland

Byer i Tyskland

Regioner i Tyskland

Andre seværdigheder i Tyskland

Vil du se alle oplevelser i Tyskland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tyskland

Samlet bedømmelse

4.6
(315.242 anmeldelser)

Vores guide, Josh, leverede en meget interessant vinkel på, hvordan en nationalsocialistisk bevægelse med en planlagt strategi og med et mix af forførelse og terrorisme kan tage magten i ethvert land med politisk ubalance. Med stor entusiasme, et sobert billedmateriale og med reference til terrorregimer generelt fik vi en kronologisk fortælling om, hvordan nazismen opstod som en udbrydergruppe fra Thule-selskabet i 1920 - hen over mellemkrigstidens opsving og kriser - magtovertagelse og udryddelse af minoriteter og frem til befrielsen i 1945. Kan varmt anbefales.

Daniel var en supergod guide gennem øllets historie med fokus på den særlige tilknytning til området omkring München, hvor ølbryggerkunsten er udviklet gennem hundredvis af år. Gode ølsmagninger, lækre lokale specialiteter og godt selskab gjorde aftenen til en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.

Fantastisk oplevelse, men en vigtig detalje er plads i restaurationen…..der findes “panoramapldser” som er lidt dyrere, men hvor man får en vinduesplads med bedre udsyn. Den mulighed fandt jeg ikke ved bestilling….meget ærgeligt

Havde den mest fantastiske dag. Anna vores guide var fantastisk. Så venlig, sjov og informativ. Sådan en dejlig person. Vi så så smukke syn, jeg og min søster nød det virkelig og skabte så mange gode minder.

Alt var fint, men jeg tror, det kunne være billigere på grund af rejsetiden! Men virkelig et højdepunkt, et must, når man besøger Berlin