Ting at foretage sig
Umag

Umag

Vores mest anbefalede ting at gøre i Umag

Umag: Solnedgangskrydstogt med delfinspotting

1. Umag: Solnedgangskrydstogt med delfinspotting

Oplev Adriaterhavet og få et glimt af legesyge delfiner på en naturskøn sejltur. Nyd et solnedgangskrydstogt og en betagende udsigt over Umag og Savudrija fyrtårn. Gå til molen og hop ombord på båden for at begynde din rejse. Nyd en velkomstdrink med lokal snaps, mens du sætter sejl over havet. Hold et vågent øje med delfiner, når din dygtige kaptajn lokaliserer dem til din seerglæde. Se, hvordan de leger omkring båden og hopper ud af vandet. Derefter går turen til Savudrija fyrtårn, det ældste fyrtårn i Kroatien. Flyd forbi det og beundre den fantastiske, stenede kystlinje. Efter at have set delfiner kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde et glas forfriskende istrisk hvidvin, mens du nyder solnedgangen over Adriaterhavets rolige omgivelser.

Umag: Olivenolie, vin og lokal mad på en familiefarm

2. Umag: Olivenolie, vin og lokal mad på en familiefarm

Dyk ned i denne gastronomiske oplevelse fra jord til bord på en familiefarm nær Umag. Lær om produktionen af førsteklasses olivenolie i en region, der af det italienske Flos Olei er blevet erklæret for verdens bedste olivenolieregion. Mød din vært på deres familieejendom, der blev bygget i 1899. Beundr udsigten over olivenlunde, vinmarker og frugtplantager, inden du går ned til olivenoliesmagningslokalet. Lyt, når din guide afslører hemmelighederne bag olivenhøsten og olieudvindingsprocessen. Opdag, hvordan processen har ændret sig gennem årene. Få tips om, hvordan du opbevarer olivenolie korrekt for at sikre dens friskhed. Smag på Olivo Istriano Premium Grand Cuvée-olie. Lær, hvordan du smager og skelner premiumolie fra mindre god olivenolie. Passer din olie sammen med et istrisk charcuteribord med forskellige slags kødretter og to økologiske oste fra en lokal gård. Smag frisklavet hjemmelavet ricottaost med oliven. Nyd friske årstidsbestemte frugter fra haven med hjemmelavet brød. Afslut din smagning med lidt håndværksmæssig is. Nip på Malvasia Istrina-vin, tør Muscat Cuvee-vin, Istrien Refosco-rødvin, olivenlikør og hyldeblomstsaft. Gå en tur gennem olivenlunden og få mere at vide om de forskellige typer oliventræer.

Fra Umag: Dagskrydstogt til Poreč med frokost og svømning

3. Fra Umag: Dagskrydstogt til Poreč med frokost og svømning

Nyd et sommerkrydstogt på Istriens vestkyst på denne bådtur fra Umag til Poreč. Beundr vestkystens naturlige skønhed, og svøm i det blå vand. Begynd din rejse fra havnen i Umag og sejl til byen Poreč. Under sejladsen kan du beundre det smukke panorama på Istriens vestkyst. Når du lægger til i Poreč, har du to timer til fri afbenyttelse til at se dig omkring i byen. Derefter går du om bord på båden igen til en lækker frokost og lidt vin. Efter frokost sejler du langs Istriens vestkyst en sidste gang, mens du sejler tilbage til Umag.

Istrien: Aquavision Glassboat panoramatur i Umag

4. Istrien: Aquavision Glassboat panoramatur i Umag

Panoramakrydstogtet med Aquavision starter fra havnen i Umag og giver dig mulighed for at udforske kystlinjen langs feriestederne Punta, Stella Maris og Katoro, hele vejen til ruinerne af den gamle by Sipar. I det fjerne kan du se det ældste aktive fyrtårn i Adriaterhavet, fyrtårnet i Savudrija. Det afslappede krydstogt varer i alt 2 timer. Vi gør stop, så du kan nyde en velkomstaperitif, beundre havbunden, og vores dykker vil vise dig nogle af de fascinerende marine indbyggere.

Fra Umag: Venedig Bådtur med mulighed for en dag eller en enkeltbillet

5. Fra Umag: Venedig Bådtur med mulighed for en dag eller en enkeltbillet

Venedig er uden tvivl en af de mest glorificerede og romantiske byer i verden og dermed et af de mest eftertragtede rejsemål. En behagelig bådtur på ca. to og en halv time vil bringe os til det storslåede Venedig og gøre din ferie til en spektakulær oplevelse. Venedig blev grundlagt i det 5. århundrede og spredte sig gradvist ud over 118 småøer, der giver indtryk af en flydende by, og blev verdens mest magtfulde søfartsstyrke i det 10. århundrede. Hele byen er et utroligt arkitektonisk mesterværk; værker af nogle af verdens mest prominente kunstnere som Giorgione, Titian, Tintoretto osv. kan findes selv i de mindste bygninger. I løbet af eftermiddagen kan du nyde din fritid med individuelle aktiviteter, spise frokost og tage en tur i gondol eller vandtaxi.

Luksus bådtur rundt i Istrien - hele dagen

6. Luksus bådtur rundt i Istrien - hele dagen

Leder du efter en enestående ferieoplevelse? Så skal du bare nyde den betagende Adriaterhavskyst i Kroatien med vores nybyggede yacht Colnago 35! Uanset om du er interesseret i at udforske charmerende byer eller slikke sol på en afslappende øferie, har vi noget for enhver smag. Med vores kyndige og opmærksomme team - en skipper og en værtinde - vil du kunne slappe helt af og nyde en luksuriøs oplevelse, mens du udforsker Adriaterhavets fantastiske skønhed. Der er mange variationer af dagsturen, og vi foreslår omhyggeligt muligheder for vores kunder - fra solbadning, snorkeloplevelse eller sejlads rundt om øer og små byer. Vi giver dig alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig oplevelse. Alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, lækre lette kanapeer og frisklavet sæsonbestemt frugt vil blive leveret i løbet af dagen. Vi sørger også for håndklæder og dykkerudstyr, så du kan udforske Adriaterhavets fantastiske undervandsverden. Mod et ekstra gebyr kan vi tilbyde dig alkoholiske drikkevarer og tobaksprodukter (cigarer) af høj kvalitet. Vi mener, at enhver ferie bør være en oplevelse, man kun oplever én gang i livet. Vi tilbyder den perfekte balance mellem eventyr og afslapning, så du kan skabe minder, der vil vare hele livet. Med en luksuriøs bådtur vil du opleve Adriaterhavets skønhed og magi på en måde, der er unik for dig. Så hvorfor vente? Book din tur i dag, og start dit eventyr!

Andre seværdigheder i Umag

Vil du se alle oplevelser i Umag? Klik her for en fuld oversigt