Tilføj datoer

University Church of St Mary the Virgin

University Church of St Mary the Virgin: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

1. Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

Træd ind på Oxford University og udforsk området på en guidet rundvisning. Beundr den ikoniske arkitektur, og lær om universitetslivet af din studenterguide. Besøg et af universitetets ældste colleges og Bodleian Library. Lær om universitetskollegiernes historie, herunder All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og universitetskirken St. Mary. Få en lige så dybdegående historie om byen. Hør om ceremonier i Oxford, berømte kandidater, Alice's eventyr i Eventyrland og også om hvordan den mest magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

2. London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

3. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford's litterære legender og landemærker" En selvledende rundvisning

4. Oxford's litterære legender og landemærker" En selvledende rundvisning

Fra Narnia-krøniken og Alice i Eventyrland til Ringenes Herre og Hans mørke materialer - hvad er det ved Oxford, der har inspireret adskillige klassikere inden for fantasy fiction? På denne vandretur kan du høre historier om, hvordan Oxford selv har næret disse fantasy-litteraturgiganter. Se, hvor de berømte ordmagere bag disse titler boede, arbejdede og legede, og nogle af deres yndlingssteder. Du vil blive forbløffet over den enorme bredde af talent og fantasi, der er koncentreret i én by. Med udgangspunkt foran Carfax Tower vandrer du gennem byens centrum og langs Board Walk, og undervejs hører du om Alice Liddell, den virkelige inspirationskilde bag Lewis Carrolls Alice i Eventyrland. Jeg vil vise dig de steder, hvor JK Rowlings Harry Potter blev filmet, hvor Oxford Universitet blev omdannet til Hogwarts. Vi træder ind i verdenen af Philip Pullmans His Dark Materials, hvor du følger i Will og Lyra's fodspor og bevæger dig rundt på Radcliffe Square til Bodleian Library. Efter at have vandret rundt i forskellige dele af universitetet når din rundvisning sin afslutning foran pubben Eagle and Child, som var et populært mødested for Inklings, en uformel litterær klub i begyndelsen og midten af 1900-tallet. Uanset om du er fan af fantasyfiktion, klassisk litteratur, nybegynder i Oxford eller bare nysgerrig, giver denne rundvisning et fascinerende indblik i en anden verden - fantasiens verden!

Oxford: Town & Gown vandretur

5. Oxford: Town & Gown vandretur

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: En vandretur gennem Oxford

6. Oxford: En vandretur gennem Oxford

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Gåtur og adgangsbillet til Carfax Tower

7. Oxford: Gåtur og adgangsbillet til Carfax Tower

Passet inkluderer to gåture i byen og adgang til det historiske Carfax Tower. Du følges med en venlig guide på vandreturene Stepping into Oxford og Town & Gown. Din guide vil tage dig med til nogle af byens mest populære vartegn, fra Sukkenes Bro og Bodleian Library til Oxford University og Radcliffe Camera. Lyt, når din guide fortæller dig alt om denne maleriske og historiske by, der er fyldt med verdensberømte uddannelsesinstitutioner og attraktioner for besøgende. Dit pas giver dig også adgang til Carfax Tower. Dette ikoniske tårn er den eneste tilbageværende del af den tidligere St Martin's Church, da resten blev revet ned i 1896. Klatre op i toppen af det 74 meter høje tårn og nyd den smukke udsigt over Oxfords skyline. Glem ikke, at dit pas inkluderer en gratis sightseeing-app, der er fyldt med selvguidede vandreture, lydkommentarer og meget mere!

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

8. App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

9. Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Forbered dig på det uventede, og hold hovedet koldt, når du begiver dig ud på en af de mest underholdende oplevelser i Oxford. Oxford er hjemsted for nogle af de mest brutale mord i Englands lange historie og er kendt som et epicenter for urolige sjæle, mørk energi og kødædende bæster. Gå gennem byens mørke gyder og hjemsøgte pladser, mens du nyder mystiske fortællinger om spøgelser, rædsler og uhyggelige hændelser. Lær om Oxfords skræmmende historie med en kombination af fortællinger og dramatiske optrædener af dygtigt trænede skuespillere, der spiller de mest barbariske og brutale afstraffelser fra Oxfords middelalder og borgerkrig. Vær forberedt på overraskelser fra flere vilde dyr! Efter en spændende og underholdende tur rundt i byen kan du slutte af på en af de berømte pubber i Oxford.

Fra London: Stonehenge, Oxford og Windsor privat biltur

10. Fra London: Stonehenge, Oxford og Windsor privat biltur

England kan prale af et vidunderligt udvalg af attraktioner, blandt hvilke Windsor Castle, Stonehenge og universitetsbyen Oxford er helt i top. Tag med på denne heldagsudflugt for at besøge disse tre bemærkelsesværdige historiske steder med en privat guide, som er en mesterlig historiefortæller. Oplev fantastiske historiske fakta, anekdoter og legender, og bliv forelsket i Storbritannien! Vælg den 11 timer lange mulighed for at besøge byen Windsor, Oxford og Stonehenge på en privat heldagstur med privat transport direkte fra din bolig i London. Du vil få fuld opmærksomhed fra en 5-stjernet guide, som vil tilpasse live-kommentarerne til dine behov og interesser. Det første stop er i Windsor, hvor du kan beundre facaden på Windsor Castle, som er dronning Elizabeth II's weekendresidens. Det er et godt sted at begynde din rejse gennem århundreder af britisk historie, traditioner og kongelig arv. Et andet højdepunkt på denne eksklusive tur vil være et besøg i Stonehenge, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, et forhistorisk sted omgivet af mystik. Udforsk området med din ekspertguide og hør alle de interessante fakta og teorier om oprindelsen af og formålet med denne utrolige stenstruktur. Endelig gør du holdt i Oxford, hvor du får en rundvisning i den verdensberømte universitetsby. Se de imponerende college-bygninger på Oxford University, middelalderlige vartegn som Carfax Tower og mange kirker som University Church of St Mary the Virgin og Christ Church Cathedral. Fordyb dig i historien om en af de ældste og mest prestigefyldte universitetsbyer i verden! Vælg en 12-timers billet til Windsor Castle, hvor du kan springe køen over og nyde en selvguidet tur rundt i slottets indre. Det er en af de mest besøgte attraktioner i England, men takket være skip-the-line-billetterne behøver du ikke at stå i kø for at komme ind. Hvis du er interesseret i den kongelige livsstil, så er du nødt til at træde indenfor i denne 1.000 år gamle kongelige residens! Find ud af, hvilke skatte der er gemt indeni, beundr designet af de kongelige lejligheder, og se de britiske kongers og dronningers grave i St George Chapel.

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på University Church of St Mary the Virgin

Andre seværdigheder i University Church of St Mary the Virgin

Vil du se alle oplevelser i University Church of St Mary the Virgin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om University Church of St Mary the Virgin

Samlet bedømmelse

4.4
(128 anmeldelser)

Had the best and very exiting tour at Oxford University. Our guide Lizzi was very professional and we give her 10 out of 10. She knew all the stories and also gave us time to take pictures and enjoy the gardens

Tim smadrede dette! Jeg var meget skeptisk over at betale disse penge for en tur, men nu er jeg mere end glad for at anbefale yderligere! Tak Tim!

en god rundvisning i byen og universiteterne, guiden Tim gav lidt mere til dette besøg med sin humor

Guide var super til at fortælle og På et for udlændige godt engelsk.

Libby was amazing! Most knowing and charming guide