Tilføj datoer

Up at the O2

  • Eventyr
Vi fandt 1 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Up at the O2

Vil du se alle oplevelser i Up at the O2? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Up at the O2

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 1.435 anmeldelser

Det var fedt. En sikker gåtur over taget. Vi havde en fantastisk udsigt. Trods temperaturer på 30° var stigningen let overskuelig, selvom vi ikke er atleter. Vores guide var meget venlig og afslappet, på samme tid erfaren og ansvarlig. Han blev hos gruppen fra start til slut og var vores kontaktpunkt. På platformen fortalte han os interessante fakta om bygningerne og hjalp med at tage et pars vinderbillede med en mobiltelefon (kun én mobiltelefon er tilladt, resten af tingene efterlades i en stor kasse, som er taget og bevogtet af personalet fra start til slutpunkt bliver). Gummibanen man går på er så bred og skridsikker, at jeg ofte kunne gå håndfri og sjældent havde brug for stålkablet til at holde fast. Du hopper blidt som på en meget fast trampolin. Ser man ned på taget, ser man kun 1-3m nede (platform ~5m). Jeg følte mig meget tryg, selvom jeg normalt er meget ængstelig.

Fremragende fra start til slut var lidt nervøs før hånden, men personalet er strålende!! Selen er nem at tage på, og personalet viser dig, hvordan du gør det og derefter tjekker, at selen er korrekt på, og at alle sikkerhedsanordninger er på de rigtige steder. Selve turen er fantastisk starter med en lidt hård stigning, men så bliver det nemmere, jo højere du kommer op, du føler dig virkelig tryg og sikker hele vejen op til udsigtsområdet, når du først er der, kan du gå rundt og nyde den spektakulære udsigt og tage billeder! Klatringen ned er nemmere, indtil den sidste udsigt stejle stykker, det er ret stejlt, men du kan vælge at gå baglæns eller fremad……alt i alt en meget god oplevelse værd at pengene, og personalet er venligt og ser efter, at du helt vil anbefale at bestige O2

Den første del af stigningen er ret stejl, men den letter hurtigt op, og udsigten hele vejen op er fremragende. Ville have nydt lidt længere på toppen for at nyde 360 panoramaudsigten før nedstigningen. Alt i alt en god oplevelse og højden taget i betragtning føler du dig ikke udsat på noget tidspunkt.

Vores guide Clair var rigtig dygtig og professionel, samtidig med at hun var sjov .. det var en god oplevelse.

Vildt fed oplevelse, og klart noget jeg ville gøre igen, hvis jeg kommer til London igen