Tilføj datoer

Up at the O2

Up at the O2: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Bestig O2 Arenaens tag

1. London: Bestig O2 Arenaens tag

Få en fantastisk udsigt over London med Up at The O2. Mærk suset ved at bestige det verdensberømte tag på The O2, og nyd panoramaudsigten over Londons mest ikoniske skyline fra toppen, 52 meter over jorden. Oplevelsen tager cirka 90 minutter. Modtag briefing og sikkerhedsudstyr ved ankomst. Din kyndige guide vil gå forrest og fortælle interessante fakta om stedets unikke arkitektur såvel som dets berømte besøgende. Fra udsigtsplatformen kan du nyde en unik 360-graders udsigt over London. Vælg mellem en række forskellige muligheder, herunder bestigning i dagtimerne, ved solnedgang eller i tusmørke.

Tilgængelige aktiviteter

1 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Up at the O2

Vil du se alle oplevelser i Up at the O2? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Up at the O2

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 2.002 anmeldelser

Det var fedt. En sikker gåtur over taget. Vi havde en fantastisk udsigt. Trods temperaturer på 30° var stigningen let overskuelig, selvom vi ikke er atleter. Vores guide var meget venlig og afslappet, på samme tid erfaren og ansvarlig. Han blev hos gruppen fra start til slut og var vores kontaktpunkt. På platformen fortalte han os interessante fakta om bygningerne og hjalp med at tage et pars vinderbillede med en mobiltelefon (kun én mobiltelefon er tilladt, resten af tingene efterlades i en stor kasse, som er taget og bevogtet af personalet fra start til slutpunkt bliver). Gummibanen man går på er så bred og skridsikker, at jeg ofte kunne gå håndfri og sjældent havde brug for stålkablet til at holde fast. Du hopper blidt som på en meget fast trampolin. Ser man ned på taget, ser man kun 1-3m nede (platform ~5m). Jeg følte mig meget tryg, selvom jeg normalt er meget ængstelig.

Fremragende fra start til slut var lidt nervøs før hånden, men personalet er strålende!! Selen er nem at tage på, og personalet viser dig, hvordan du gør det og derefter tjekker, at selen er korrekt på, og at alle sikkerhedsanordninger er på de rigtige steder. Selve turen er fantastisk starter med en lidt hård stigning, men så bliver det nemmere, jo højere du kommer op, du føler dig virkelig tryg og sikker hele vejen op til udsigtsområdet, når du først er der, kan du gå rundt og nyde den spektakulære udsigt og tage billeder! Klatringen ned er nemmere, indtil den sidste udsigt stejle stykker, det er ret stejlt, men du kan vælge at gå baglæns eller fremad……alt i alt en meget god oplevelse værd at pengene, og personalet er venligt og ser efter, at du helt vil anbefale at bestige O2

Rigtig god klatring. Det er ikke svært at gå op, men for nogle mennesker kan det være svært, især at gå ned. For dem, der dyrker noget motion, er det nemt (eller næsten det). Udsigten er vidunderlig. Jeg giver ikke 5 stjerner på grund af instruktøren. Hun var totalt uvenlig over for MIG. Sammen med andre mennesker var hun stille. Halvdelen af det hun sagde forstod jeg ikke så hurtigt og automatisk talte hun. Jeg kunne ikke engang forstå dit navn.

Den første del af stigningen er ret stejl, men den letter hurtigt op, og udsigten hele vejen op er fremragende. Ville have nydt lidt længere på toppen for at nyde 360 panoramaudsigten før nedstigningen. Alt i alt en god oplevelse og højden taget i betragtning føler du dig ikke udsat på noget tidspunkt.

Flink og veloplagt personale, som gør det til en god og sikker tur…flot udsigt - man fornemmer ikke hvor højt man er oppe pga tagets konstruktion.