Tilføj datoer

Ting at gøre USA

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 800 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 50

Andre seværdigheder i USA

Vil du se alle oplevelser i USA? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om USA

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 247.256 anmeldelser

Manglende info

Det ville være rart hvis I ville informere kunder om at Marie Antoinettes værelser er lukkede pga restaurationen i allerede 2 år, jeg glædet mig så meget til at se dem og blev noget skuffet da en uhøflig medarbejde havde oplyst at der er lukket og man kan ikke komme og se dem selvom der stå på billetten at adgang til Marie Antoinettes værelser er inkluderet i prisen. Selfølgelig skal de renoveres og vedligeholdes men man har jo sine forventninger til stedet når man planlægge sit besøg . Ellers fantastisk og fortryllende sted det rumme masse af historie, smukt kunst og en unikt stemning.

Super. Vi havde købt billet hjemmefra og fik den hurtigt lavet til en parkbillet. Vi mødte ca. 10 min inden åbning og der var ingen lange køer. Vi var der i uge 7 og det længste vi stod i kø var 35 min. Vi havde købt til 2 parker Universal+adventure Park. Vi var mest i adventure da det der der der er flest forlystelser. Rigtig god oplevelse. Mor og 19 årig søn

For et køb på omkring €120 for et 2-dages kort er det det hele værd, hvis du har en minimumssans for retning, ellers vil du spilde tid på kasinoerne. Lidt mere skal du starte dit citypass 1 dag efter ankomsten til vegas for at blive fortrolig med striben. Med 5 dages aktiviteter er det ikke dårligt.

Super god guide hans vidste alt om bygninger og områderne vi cyklede igennem hvor kendte personer boede. Historie efter historie i central park. Han var 3 generation der er vokset op i New York kunne bl.a huske Twin Towers begyndelse.

En meget imponerende park. Det var en god blanding af shows, dyrelivsvisning og rutsjebaner. Vi valgte at spise hele dagen og fandt det meget overkommeligt sammenlignet med at booke lokalt.