Vores mest anbefalede ting at gøre i USA

NYC: MoMA Before Hours Tour med kunstekspert

1. NYC: MoMA Before Hours Tour med kunstekspert

Oplev roen ved en eksklusiv rundvisning på Museum of Modern Art (MoMA) i New York City før åbningstid. Tag med din professionelle kunsthistoriske guide på en afslappende spadseretur gennem gallerierne. Få en dybere kontakt med de udstillede værker, før de åbner for offentligheden. Mød tidligt om morgenen på MoMA og få 1 times eksklusiv adgang til gallerierne via en privat indgang. Sammen med din guide og en mindre gruppe kan du nyde freden og roen til at værdsætte nogle af de udstillede værker, herunder de værker, der tiltrækker større menneskemængder af besøgende. Med en mere intim oplevelse designet til kunstelskere kan du få en dybere forståelse for nogle af de udstillede værker. Lær nogle fascinerende fakta og anekdoter om kunstnerne og deres teknikker. Efterfølgende kan du udforske de 6 etager med kunstgallerier på egen hånd. Oplev et omfattende udvalg af moderne og nutidig kunst, der spænder fra europæisk maleri og skulptur fra 1880'erne til nutidig film-, design- og performancekunst. Vi kan se berømte værker som Monets Vandliljer, Van Goghs Stjernedækket nat, Picassos , Picassos : rgb(26, 43, 73);">Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), og Warhols Campbell's Soup Cans. Se nutidige værker af Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Som en del af denne oplevelse får du også ekstra adgang til MoMA PS1, det moderne kunstcenter i Long Island City i Queens. Oplev udstillingerne, der forsvarer den moderne kunstscenes nyeste innovative og eksperimenterende værker.

Surf-lektion med den kurvede surferpige og lokale Waikiki-boere

2. Surf-lektion med den kurvede surferpige og lokale Waikiki-boere

Nyd en lettilgængelig surflektion, der er velegnet til begyndere, med lokale fra Waikiki og Elizabeth Sneed, grundlægger af Curvy Surfer Girl-bevægelsen. Fang din første bølge i et afslappet og venligt miljø, mens du lærer mere om Waikikis rige kulturarv. Tag med Elizabeth og de lokale stranddrenge og -piger fra Waikiki til en morgenlektion i surfing lige ved Waikiki Beach. Lær at ride på bølgerne med passionerede lokale instruktører, der har en dyb forståelse for surfing som en uhåndgribelig del af den lokale kultur. Lær det grundlæggende i surfing i et afslappet og tilgængeligt miljø, eller finpuds dine færdigheder på surfbrættet. Nyd de smukke omgivelser på stranden, mens du fanger din første bølge. Bagefter kan du gå en kort tur med din guide gennem lobbyen på Outrigger Hotel, hvor der er billeder og information om surfingens historiske kontekst. Gå hen til Duke Kahanamoku-statuen og lær mere om surfingens fader. Til sidst kan du afslutte din oplevelse i ægte hawaiiansk stil med noget forfriskende hawaiiansk Shave Ice eller Dole Pineapple Whip. Du vil også modtage en særlig nødde-souvenir som minde om din oplevelse. Din guide, Elizabeth, er grundlæggeren af Curvy Surfer Girl-bevægelsen, som er et fællesskab, der arbejder for en bredere repræsentation af kvinder i surfing. Hun har boet i Waikiki i flere år og fortsætter med at lede den kvindelige surfingbevægelse for kropsdiversitet og positivitet.

Universal Studios Hollywood: Billet med nem afbestilling

3. Universal Studios Hollywood: Billet med nem afbestilling

Nyd underholdning i verdensklasse i Universal Studios Hollywood™. Standard entrébilletten giver fuld adgang til parken, hvor du kan nyde forlystelser, shows og attraktioner i 1 eller 2 to dage (afhængigt af den valgte mulighed). Muligheden "Standard 1-dags entrébillet med 2. dag gratis" giver dig mulighed for at nyde to dage i parken for prisen på én. Du kan også booke en Universal Express-billet, hvis du ønsker at bruge mindre tid på at stå i kø. Denne billet inkluderer: Standard 1-dags entrébillet, 1 skip køen-billet til parken, 1 ekspresadgang til hver forlystelse og attraktion plus prioritetssiddepladser til udvalgte forestillinger.* Denne billet er meget populær blandt de besøgende, så køb den her på forhånd for at sikre dig Universal Express™-fordelene. Nogle af de populære forlystelser, shows og attraktioner, som du kan nyde i Universal Studios Hollywood , inkluderer: The World Famous Studio Tour Kom med bag kulisserne på en rundvisning i de verdensberømte studier, og oplev Hollywoods mest kendte filmkulisser i verdens største operationelle filmstudie. • Besøg det verdensberømte filmstudie med komiker og vært Jimmy Fallon, og lær hemmelighederne bag filmproduktion i Hollywood.  • Besøgende kan opleve den største gade-filmkulisse i Hollywoods historie, som blev bygget med kreativ konsultation fra selveste Steven Spielberg.  • Se også kulisser fra hitserier og special effects, der anvendes i blockbusters som The War of the Worlds. • Derudover vil du køre gennem verdens største 3D-oplevelse på King Kong 360 3D skabt af Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter™ I Wizarding World of Harry Potter™ finder du alt fra magiske besværgelser til magiske skabninger, fra onde skurke til dristige helte. Udforsk mysterierne på Hogwarts™ slot, besøg butikkerne i Hogsmeade™, og få smagsprøver  fra de mest velkendte steder i den magiske verden. Grusomme Mig Minion-ravage  Slut dig til Gru, hans døtre og de oprørske Minions på en hjertevarmende og spændende 3D-tur. Turen starter i Grus hjem, hvor besøgende bliver rekrutteret til at være en del af hans seneste plan; en plan, hvor de selv bliver til ægte Minions. *Gælder ikke til restauranter og butikker eller til shows uden siddepladser. HARRY POTTER-karaktererne, -navne og -relaterede tegn er © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios og Amblin Entertainment, Inc. The Walking Dead © 2018 AMC Film Holdings LLC. Alle rettigheder forbeholdes. ©2018 Universal Studios. Alle rettigheder forbeholdes. *Parken, forlystelserne/shows/attraktionerne, underholdning, enkelte oplevelsesdetaljer og/eller adgang til events kan være begrænset eller utilgængelig på grund af kapacitet/lukninger/andre faktorer, og fordele/begrænsninger kan ændres uden varsel. *Billetten er ikke gyldig til Universal Orlando Resort. Billetten er gyldig i Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Californien.

NYC: SUMMIT One Vanderbilt Experience-billet

4. NYC: SUMMIT One Vanderbilt Experience-billet

Besøg SUMMIT, som ligger på toppen af det ikoniske moderne vartegn One Vanderbilt. Oplev et sted, der ændrer vores forhold til byer, miljø og os selv gennem fordybende, multisensoriske oplevelser. Gå ud fra hovedhallen i Grand Central Terminal for at lære historien bag dens tilblivelse. Få alt at vide om en attraktion, der er designet med henblik på at transcendere hverdagen og engagere dig i rummet på en fascinerende ny måde. Begynd med en sansestimulerende elevatortur til den 91. etage. Bliv transporteret ind i SUMMIT AIR, en ny måde at se og interagere med rummet på, som er designet af Kenzo Digital. AIR, der består af to etager med spejle fra gulv til loft, tilbyder et nyt perspektiv, hvor Manhattans skyline afspejler sig omkring dig. Derefter kan du teste dine grænser på SUMMIT LEVITATION og nyde suset ved at træde ud over byen på to glaskanter, der hænger 1.063 meter over Madison Avenue. Se dit billede svæve i skyerne over en multimedieskærm, og kom i kontakt med din legesyge side i AFFINITY-rummet med sølvballonerne. Når du når den 93. etage, kan du nyde NYC's seværdigheder og lyde fra et andet udsigtspunkt på den udendørs udsigtsplatform. For en mere intim og voksenvenlig aftenoplevelse kan du vælge at besøge SUMMIT under Air at Night. Gæsterne kan få adgang til alle områder af forlystelsen, et LED-lysshow med ledsagende livlig musik og cocktails, der kan købes i baren på 93. etage.

Side: Indgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

5. Side: Indgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

Bortgå på en fotografisk drøm med denne kombinationsbillet til Lower Antelope Canyon og en guidet vandretur med en Navajo-guide. Få et sjældent, nærgående kig på de vandskårne sandstensvægge i en af de mest besøgte kløfter. Igennem årene er Lower Antelope Canyon blevet et yndet samlingssted for fotografer, turister og besøgende fra hele verden. Navajo-navnet for Lower Antelope Canyon er Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denne maleriske kløft er blevet skabt i løbet af mange tusinde år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til former, teksturer og figurer, som du kan observere under dit besøg. Udsigten i Lower Antelope Canyon ændrer sig konstant, efterhånden som solen bevæger sig hen over himlen og filtrerer lyset blødt hen over stenvæggene. Disse evigt bevægelige solvinkler preller lyset frem og tilbage over de smalle canyonvægge og skaber en blændende udstilling af farver, lys og skygge. For fotografer kan du med de rigtige eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For både håbefulde og ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i.

Chicago River: 1,5-timers guidet arkitekturkrydstogt

6. Chicago River: 1,5-timers guidet arkitekturkrydstogt

Oplev mere af Chicago med båd end på noget andet arkitektonisk krydstogt. Se arkitektoniske højdepunkter, og nyd et dæk i det fri eller et klimatiseret interiør, mens du sejler på hovedfloden og dens nordlige og sydlige grene. Se alle Chicagos arkitektoniske højdepunkter under denne omfattende sightseeingtur. Bliv underholdt af de kompetente og venlige guider, der forklarer den 130 år lange historie bag skylinen, mens bartendere og personale sørger for, at du har det behageligt med forfriskninger. Vælg mellem den friske luft på de åbne dæk eller nyd komforten i de klimakontrollerede interiører under din sejltur. Turen starter ved Michigan Avenue-broen (DuSable) og går op ad hovedgrenen af Chicago River forbi Wolf Point. Der sejles derefter langs flodens nordlige og sydlige grene, inden turen går tilbage forbi Chicago Riverwalk mod Lake Michigan. Undervejs kan du lære om udsmykkede, historiske tidlige skyskrabere som Wrigley Building og Tribune Tower, den imponerende art deco Merchandise Mart og skyskrabere fra midten af århundredet som Mies Van der Rohe AMA Building. Mis ikke de runde Marina City Towers, det majestætiske Willis Tower (tidligere Sears Tower og den højeste bygning i Chicago), det svævende AON Center og mere modernistiske bygninger som Aqua, Trump Tower, Nuveen og det nye Vista Tower. Under din sejltur har du mulighed for at nyde en bar med fuld service og kontantbar med autentiske Chicago-produkter, herunder lokale øl og spiritus, og Garrett's Popcorn. Glem ikke at tage en selfie på den store trappe foran på båden eller posere for fotos ved det maleriske agter- eller bovparti på dette klassiske fartøj.

Side: Vandretur i Lower Antelope Canyon med Navajo-guide

7. Side: Vandretur i Lower Antelope Canyon med Navajo-guide

Udforsk de naturligt fremstillede, farverige labyrintiske stier i en af de mest populære slot-kløfter i verden: Lower Antelope Canyon. Følg en lokal Navajo-guide på en vandretur i denne canyon, og lær om disse nysgerrige klippeformationer og landets historie. Gå lige ind i kløftens snoede gange, og beundre dens strålende vindblæste mønstre, dens farverige tårnhøje vægge og snoede korridorer. Mærk storheden og roen i dine naturligt skabte omgivelser, mens din lokale Navajo-guide går i detaljer om disse formationer. Gå derefter fem trapper ned 35 meter og ind i den største hule på denne tur. Kig op for at fange tynde skiver af den lyseblå himmel højt over dig. Gå tilbage op ad otte forskellige trapper, og prøv ikke at lade din kæbe falde for lavt, mens du ser et kalejdoskop af klare farver hvirvle rundt om dig på den omkringliggende Navajo-sandsten. Skabt af regn, vind og erosion er denne sandsten blevet formet og farvet til det, du nu ser gennem årevis. Stop for at tage utrolige billeder langs din rute. Det er trods alt ikke hver dag, du er omgivet af så farverige, naturlige klippeformationer.

New Orleans: Aftenjazzbådtur på dampskibet Natchez

8. New Orleans: Aftenjazzbådtur på dampskibet Natchez

Rejs tilbage i tiden om bord på Sternwheelers Steamboat Natchez, det eneste bevarede autentiske dampskib i New Orleans. Læn dig tilbage, slap af og nyd New Orleans-stemningen, mens Dukes Trios smooth jazz fylder dine ører. Denne 2-timers bådtur fra hjertet af det franske kvarter vil føre dig langs den yndefulde Mississippi-flod. Siddepladser tilbydes indenfor og på dækket, så du får den bedst mulige udsigt over floden og byen New Orleans. Indendørsområderne har klimaanlæg. Der er udendørsområder på alle bådens niveauer. Der er ikke noget mere charmerende end en aften på dampskibet Natchez. Når du kommer tilbage til startstedet, vil du føle dig kvikket op af den friske luft fra Mississippi. Eksempel på middagsmenu Natchez-salat:  Blandet grønt, tomat, agurk, rødløg og croutoner med en sukkerrørsvinaigrette , serveret på et fad Gumbo med kylling og pølse: Tilberedt med en traditionel Louisiana roux, serveret med ris Bagt kylling: Serveret med svamperagout Bayou-skaldyrspasta: Krebsehaler og rejer rørt i hvidvins- og hvidløgsparmesansauce med pastapenne Aspargeskartofler med urter og hvidløg: Aspargeskartofler ristet med frisk rosmarin, timian, hvidløg og sort peber Pasta Primavera: Fusilli-pasta, zucchini, squash, svampe, cherrytomater i en pikant basilikumpesto Green Beans Almondine: Grønne bønner i sydstatsstil med skivede stegte mandler White Chocolate Bread Pudding: Soufflé med lokalt fransk Leidenheimer-brød, rig cremesauce og en dekadent sauce af hvid chokolade Bananas Foster: Original New Orleans-dessert Skiver af frisk banan sauteret i smør, brun sukker, vanilje, kanel og rom. Serveres varm med vaniljeis på toppen Hvidløgsruller Kaffe fra Community Coffee og iste er inkluderet Menuen kan variere efter årstid og tilgængelighed.

South Lake Tahoe: Sightseeingkrydstogt i Emerald Bay

9. South Lake Tahoe: Sightseeingkrydstogt i Emerald Bay

Tag på et sightseeingkrydstogt med start i South Lake Tahoe enten ved solnedgang eller i løbet af dagen. Nyd den naturskønne skønhed, mens du krydser 11 kilometer over søen til Emerald Bay, et af de ti mest fotograferede steder i verden. Nyd snacks og drinks, mens du sejler. Se de majestætiske bjerge i South Lake Tahoe, mens du er ombord på Tahoe Bleu Wave-yacht i verdensklasse. Mens du sejler, vil du finde indendørs og udendørs siddepladser med 360-graders panoramaudsigt over Lake Tahoe, de snedækkede bjerge, Fannette Island, Vikingsholm Castle, Eagle Waterfall og Rubicon. Naviger i Lake Tahoes uberørte vand, mens du hører din kaptajns fortælling om denne sø. Du kan endda få chancen for at se en række forskellige dyreliv såsom den skaldede ørn, sorte bjørne og vilde gæs. Hvis du har valgt solnedgangsmuligheden, så slap af og se solen dykke lavt under himlen.

Fairbanks: Riverboat Cruise og lokal bytur

10. Fairbanks: Riverboat Cruise og lokal bytur

Nyd en sejltur med flodbåd på Chena-floden. Oplev Alaskas skønhed fra floden, og gør flere stop for virkelig at forstå den alaskanske livsstil. Du besøger en lokal landsby, besøger en hundeslædekennel og ser en bushpilot lette og lande lige foran båden. Du kan opleve livet i grænselandet på første hånd med en guidet vandretur i en athabaskisk landsby. Du vil se en athabascanlandsby med hytter lavet af granstammer, en cache, der bruges til opbevaring af forsyninger, en primitiv hytte af granbark og pelsskind. Dine guider vil forklare, hvordan ulven, ræven, martinen og bæveren blev brugt til at skaffe mad og beskyttelse i det barske arktiske klima. De vil også fortælle om, hvordan Athabascanerne dygtigt overlevede i over 10.000 år, og hvordan de tilpassede sig landsbylivet og den vestlige kultur i det forgangne århundrede. Ved slutningen af din guidede tur har du tid til at udforske landsbyen på egen hånd, interagere med dine guider og besøge hunde fra Susan Butcher's Trail Breaker Kennel. Du får også mulighed for at se en alaskisk bushpilot lette og lande lige ved siden af båden. Piloten vil dele sine historier om landsbylivet og forklare den vigtige rolle, som fly spiller i det afsidesliggende Alaska. Endelig kan du besøge den afdøde firedobbelte Iditarod-mester Susan Butchers hjem og kennel, når du passerer Trail Breaker Kennel langs Chena-floden. Lær på første hånd om kennellivet og de udfordringer, der ligger i at lave et mesterhundeslædehold. Hør historier om livet på sporene, mens hvalpene leger i forventning om at komme med på holdet. Hold kameraerne klar, for du vil ikke gå glip af demonstrationen af hundeslædehunde. Hvis du er sulten, kan du kigge forbi Captain's Corner, der ligger inde i Steamboat Landing. Der finder du frisklavede sandwiches, wraps og salater, der er klar hver dag. Nyd din frokost på den smukke udendørs terrasse, mens du nyder solen og udsigten over Chena-floden. Der kan også købes øl, vin og snacks om bord på Discovery III.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
USA

Alle aktiviteter

900 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 57

Byer i USA

Andre seværdigheder i USA

Vil du se alle oplevelser i USA? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om USA

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 247.256 anmeldelser

Meget godt køb, jeg fik to, for min kæreste og jeg, og vi elskede letheden ved at booke, annullere eller ændre timer. Der var tidspunkter, hvor vi ikke havde tid til at komme til en, og vi ændrede tiden et par minutter før uden problemer. Du sparer mange penge, da du med 2/3 attraktioner allerede har amortiseret købet. Bemærk også, at det historiske museum inkluderer alle udstillingerne, alle 3, og at for en individuel billet allerede er $60. Så det er helt værd at købe, meget glad og hurtig alt. Vi kom også ind i Empire State ved solnedgang, hvor de dyreste timer er, så købet af passet kan absolut anbefales

Det var slemt, at billetterne til de individuelt bookede aktiviteter ikke kunne kaldes frem i appen. Billetten er gyldig i 9 dage. Vi skubbede dagen for besøget tilbage. Kunne ikke gøre andet på grund af forbehold. Efter aktiveringsdagen kunne de reserverede billetter ikke længere kaldes frem i appen. Kun i den tilsendte e-mail. Tip!! Tag altid et skærmbillede af billetten. Internet er ikke altid tilgængeligt.

It was just an amazing experience with a wonderful and informative guide. Learned a little bit about the Harlem on the way to the church and back again.

God audioguide. Kørte til tiden. EneTe minus var at stoppestederne er dårligt skiltet/svære at se

Super oplevelse. Nemt at komme ind når man har købt billet i forvejen.