Václav Havel Lufthavn

Václav Havel Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag Lufthavn: Fælles shuttle til/fra Václav Havel Lufthavn

1. Prag Lufthavn: Fælles shuttle til/fra Václav Havel Lufthavn

Undgå besværet med at navigere i den offentlige transport eller vente i køen på en dyr taxa med denne økonomiske, delte shuttletransport fra Prag Václav Havel Lufthavn til byens centrum, og rejs i komfort i et nyt køretøj med aircondition. Din chauffør vil møde dig i ankomsthallen med et orange skilt med dit navn på. Du skal ikke bekymre dig om forsinkelser, da chaufføren vil vente på dig, hjælpe dig med din bagage og vise dig hen til køretøjet. Derefter kan du bare læne dig tilbage, slappe af, og du er på ingen tid på dit hotel! Shuttle-minibussen afgår, når alle passagerer fra visse flyvninger er samlet, men med en maksimal ventetid på 30 minutter. De køretøjer, der anvendes til tjenesten, er for det meste Mercedes Benz- og VW Transporter-minibusser med plads til op til 8 passagerer. De er komfortable, airconditionerede og røgfrie og holdes altid i teknisk top stand. Du kan vælge enten en enkeltvejs eller en tur/retur-transport.

Prag: Privat transport fra Václav Havel Lufthavn

2. Prag: Privat transport fra Václav Havel Lufthavn

Bliv fri for besværet med offentlig transport eller taxaer med en privat transport med chauffør fra Prag Václav Havel Lufthavn til centrum, alt sammen i komfort i et nyt køretøj med aircondition. Mød din chauffør i ankomsthallen. Du skal ikke bekymre dig om forsinkelser, din chauffør vil vente på dig, når du lander. Du vil blive mødt med et orange skilt med dit navn på, og du får din bagage båret ud til bilen. Så skal du bare læne dig tilbage, slappe af, og du vil være på dit hotel på ingen tid. Du får et gratis turistkort og en guidebog som en ekstra bonus. På den måde kan du begynde at lære byen at kende, så snart du ankommer.

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

3. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

4. eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

Uanset om du rejser rundt i Storbritannien eller tager på et europæisk eventyr i flere lande, sikrer et eSIM-kort, at du altid har forbindelse. Nyd øjeblikkelig mobil levering og 1- til 30-dages dækningsmuligheder med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kort er ideelt til moderne rejsende, der bruger enheder som iPhone eller andre smartphones, der understøtter eSIM-funktionen. Nyd bekvemmeligheden ved forudbetalt dækning på alle større europæiske destinationer med uafbrudt forbindelse og ingen overraskelser. Dette eSIM dækker følgende steder: Østrig (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrig (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grækenland (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Letland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Holland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakiet (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Det Forenede Kongerige (Vereinigtes Königreich) Den Tjekkiske Republik (Tschechische Republik) Rumænien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraine

Prag: Privat transport til/fra Václav Havel Lufthavn

5. Prag: Privat transport til/fra Václav Havel Lufthavn

Slip for besværet med lufthavnstransport, ved at forhåndsbestille din egen private transport til eller fra Václav Havel Lufthavn. Uanset om du rejser i en større gruppe eller med ekstra bagage, kan du skræddersy din private transport til dine behov med denne booking. For at sikre dig en afslappet oplevelse, vil du modtage en sms kort før dit aftalte afhentningstidspunkt med din bookingreference, vores kundeservicenummer og din chaufførs navn og kontaktoplysninger. Bliv hentet i ankomsthallen fra din terminal af din chauffør, der vil hjælpe dig med din bagage. Din chauffør vil spore dit fly, så uanset om dit fly ankommer tidligt, sent eller til tiden, vil din chauffør være der til at byde dig velkommen ved ankomst. En kundeservicelinje er tilgængelig 24/7 for at støtte dig, i hvad du end har brug for. Så læn dig tilbage, slap af og start din ferie med stil.

Prague Airport Transfers Taxitransport fra/til lufthavnen

6. Prague Airport Transfers Taxitransport fra/til lufthavnen

Book en privat transfer fra Prags lufthavn, og nyd den 30 minutter lange tur til byen i en komfortabel bil med aircondition. Tag bekymringen ud af din ankomst til Vaclav Havel Lufthavn Slap af i komfort med aircondition i et køretøj, der er privat for dig Lad din chauffør bekymre sig om trafikken og vejene Hvis du har brug for at komme sikkert, pålideligt og komfortabelt til dit hotel, er vi her for dig! Det er nemt Du indtaster det tidspunkt og den adresse, hvor chaufføren vil hente dig. Glem den komplicerede transport fra lufthavnen, og nyd udsigten over Prag fra vores komfortable bil.

Europa eSIM Ubegrænset data

7. Europa eSIM Ubegrænset data

Hold kontakten med familie og venner på din rejse i Europa med et ubegrænset data eSIM fra ConnectPhone. Surf på internettet med din smartphone, uanset om du er i Paris, Amsterdam, Barcelona eller andre steder i Europa. Vælg forskellige gyldighedsmuligheder, der passer til dine behov. Vælg en 7, 15 eller 30 dages ubegrænset dataplan, og køb og download derefter eSIM'et. Aktivér det straks ved ankomsten til Europa. Få adgang til teknisk kundesupport, hvis du har problemer. Brug højhastighedsdata til at opdatere sociale medier, foretage videoopkald og meget mere.

Privat transport fra Prags lufthavn

8. Privat transport fra Prags lufthavn

Planlægger du en rejse til Prag? Gør din rejse fra lufthavnen til dit hotel til en leg med pålidelig og bekvem lufthavnstransport i Prag fra Arkway. Ved at bruge vores pålidelige og professionelle tjenester kan du slappe af og nyde starten på din rejse uden at bekymre dig om at navigere i offentlig transport eller finde en taxa. Lad os udforske fordelene ved at vælge Arkway.me til din transport fra lufthavn til hotel i Prag. Uanset om du er på forretnings- eller ferierejse, er vores vigtigste mål at give dig en problemfri og behagelig transferoplevelse. Når du planlægger din rejse til Prag, må du ikke overse vigtigheden af at hyre pålidelig transfer fra lufthavnen til hotellet i Prag. At booke en transfer via Arkway.me er nøglen til at nyde bekvemmelighed og ro i sindet, mens du rejser. Oplev, hvor nemt det er at rejse fra Prags lufthavn til din destination med Arkway, det pålidelige navn inden for transfer i Prag.

Prag lufthavn: Privat transport til centrum med minivan

9. Prag lufthavn: Privat transport til centrum med minivan

Vi beskæftiger os med persontransport og tilbyder individuel taxiservice fra/til Prags lufthavn. Individuel transferservice med chauffør fra Prag Vaclav Havel Lufthavn til byens centrum. Vi giver dig en velholdt, komfortabel bil med aircondition. Vores chauffør vil møde dig i ankomsthallen med et skilt. Vi ved, at fly ofte er forsinkede, så du skal ikke bekymre dig om forsinkelser. Vores chauffør vil vente på dig. Efter at have mødt dig i lufthavnen vil chaufføren hjælpe dig med din bagage og guide dig til din bil. Derefter kører han dig til den angivne adresse (f.eks. dit hotel), og du vil være fremme på kortest mulig tid (normalt 20-45 minutter).

Tjekkiet/Europa: 5G eSim mobildataplan

10. Tjekkiet/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gør din rejse til Tjekkiet problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tjekkiet og andre 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nulspildsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og efterfølgende modeller, Google Pixel 4 og efterfølgende). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne af kompatibilitetsretningslinjerne for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland (inkl. Kykladerne), Irland, Island, Israel, Italien (inkl. Vatikanet, San Marino, Sardinien), Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Tyskland, Ungarn og Usbekistan.

31 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Václav Havel Lufthavn

Andre seværdigheder i Václav Havel Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Václav Havel Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Václav Havel Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.7
(7.991 anmeldelser)

Var i lufthavnen til tiden med et skilt med tydelig navn. Var meget hjælpsom og imødekommende. Bilen var pæn og ren. Alt var helt i orden. Ville benytte dette en anden gang. Kan anbefales.

Virkelig god oplevelse, som gjorde vores tur til Prag meget nemmere. Vores chauffør stod i ankomsthallen, og kørte os direkte til hotellet. Vi fik også vand og kort over Prag med på turen.

Alt gik super smertefrit. Vi havde booket t/r til lufthavnen og chaufførerne stod klar da vi ankom og kom ikke for sent da vi skulle retur igen. Kan klart anbefales.

Jeg anbefaler uden problemer. chaufføren ankom til tiden, meget høflig og charmerende. du kan kalde på dem med lukkede øjne. alt er 100% perfekt

Alt spillede bare vi var ude af lufthavnen på under 5 minutter og blev kørt lige til vores hotel 👏👏