Ting at gøre Valencia

Paellaens hjemby blander fascinerende museer, futuristisk arkitektur og lækker fisk og skaldyr.

Ofte stillede spørgsmål om Valencia

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Valencia?

Andre seværdigheder i Valencia

Vil du se alle oplevelser i Valencia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Valencia

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 8.750 anmeldelser

Vi var glade for den tid, vi brugte sammen med Kate og to andre deltagere. Smuk opdagelse til fods af dette magiske sted med et vanvittigt ønske om at vende tilbage dertil for at besøge bygningerne, men også for at slentre i denne storslåede park, hvorfor ikke cykelturen. Showets højdepunkt var middagen taget på taget, men vi vil ikke sige mere for at overlade den samlede opdagelse til følgende…..

Vi havde den mest fantastiske guidede tur i Valencias gamle bydel efterfulgt af tapas på taget og vinsmagning af lokalproducerede vine. Tak til den mest fantastiske guide, der viste os nogle af de interessante hemmelige steder i den gamle bydel i Valencia, serverede fantastisk mad og vin. Vi følte os forkælet på den allerbedste måde. Vi anbefaler oplevelsen med 5 ⭐️

Denne tur var en fantastisk oplevelse! Vores guide Tuathla var bare fantastisk. Hun havde mange spændende historier og fakta at fortælle om den gamle bydel. Så var der tapas og vinsmagning, som også var fantastisk! Menuen var meget varieret, og der var mad nok til alle. Jeg anbefaler stærkt denne tur!

Delfinshowet var fantastisk. Søløgene var sjove. Det føltes som om vi gik under havet, og hajerne og fiskene fløj hen over hovedet på os. Vandmændene var sjove og stødte ind i hinanden. Det var godt, fordi det lærte os, hvor vigtigt havets liv er for planeten. Indi, Merryn på 7 og Otto Kirton på 8 år

Simpelthen en helt fantastisk oplevelse. Get your tour har deres eget hyggelige lokale med det bedste tapas og gode vine. Der er ikke sparet på noget. Sød og meget charmerende guide.