Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Valencia

Paellaens hjemby blander fascinerende museer, futuristisk arkitektur og lækker fisk og skaldyr.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Valencia

Valencia: Oceanogràfic adgangsbillet

1. Valencia: Oceanogràfic adgangsbillet

Oceanogràfic ligger i komplekset City of Arts and Sciences og rummer arter fra mange af verdens vigtigste marine økosystemer. Fordyb dig i denne unikke marine verden og rejs gennem den længste undervandstunnel i Europa, besøg en familie af beluga-hvaler og stå ansigt til ansigt med hajer. Der er bygget på 2 etager, og de øverste etager har udendørs udstillinger og er omgivet af en storslået ferskvandssø, der er beboet af pelikaner, skarver og flamingoer. På det nederste niveau finder du de største akvarier i Europa, der indeholder repræsentanter for verdens vigtigste marine økosystemer. Oplev Middelhavet, Antarktis, Arktis, Det Røde Hav og meget mere. Du kan møde mere end 45.000 vanddyr fra 500 forskellige arter, bl.a. belugas, hvalrosser, vandmænd, vandmænd, søløver og hajer. Når du har lyst til en pause, kan du bare gå til undervandsrestauranten.

Valencia: Katamarankrydstogt med mulighed for solnedgang

2. Valencia: Katamarankrydstogt med mulighed for solnedgang

Nyd en sejlads langs Valencias kyst på en rummelig katamaran ledsaget af et ekspertbesætningsmedlem, der tager dig med på en sejltur. Lad vindene styre dig, når de tager fat i bådens sejl og fører dig langs Middelhavet. Når du har forladt kajen i Valencia, kan du nyde havbrisen og udsigten, mens katamaranen sejler langs kysten. Fra dit udsigtspunkt på havet vil du kunne beundre ikoniske monumenter såsom Kunstbyen, Miquelet og Valencias skyline. Hvis du vælger solnedgangsmuligheden, kan du lytte til afslappende musik med et glas cava (mousserende vin) i hånden, mens du ser solen gå ned mod Valencias skyline og farve havet gyldent og orange. Om onsdagen fra juni til september 2023 kan du nyde et afslappende solnedgangskrydstogt med afslappende musik fra en DJ.

Valencia: 24- eller 48-timers Hop-on Hop-off-busbillet

3. Valencia: 24- eller 48-timers Hop-on Hop-off-busbillet

Se seværdighederne i Valencia i dit eget tempo med Valencia Bus Turistic! Med 24- og 48-timers billetmuligheder betyder hop-on-hop-off-konceptet, at du kan stå af på de steder, der appellerer til dig mest, ved blot at deltage i den næste bus, når du er færdig. Der er 17 stop i hele byen, hvor du kan stige af og på uden begrænsninger. Se de bedste attraktioner og monumenter i Valencia. Audioguide i realtid tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, kinesisk, portugisisk, japansk, valenciansk og russisk. 1. Poeta Querol 2. Plaza Toros 3. Museo Fallero 4. Ciudad Artes y Ciencias 5 Oceanografisk 6 CC Aqua 7 Marina Real 8 Las Arenas 9 Puerto 10 Baleares 11 Mestalla Museo Militar 12 San Pio V 13 Nuevo Centro 14 Dama Ibérica 15 Bioparc 16 Museo H. Valencia 17 Ivam

Valencia: Palosanto Flamenco Show Billet

4. Valencia: Palosanto Flamenco Show Billet

Dyk ned i spansk kultur og musik med denne billet til Palosanto Flamenco-teatret i Valencia. Rejs til hjertet af et malerisk kvarter for at se et show i en avantgarde og samtidig traditionel flamenco-tablao. Vis din voucher i receptionen og kom ind i en varm og indbydende atmosfære og et spektakulært lydrum. Bliv blæst omkuld af danserinden Verónica Pulidos kunstneriske ledelse. Lad dit hjerte banke med intensiteten fra danserne. Føl spændingen ved at høre en dygtig musiker plukke på guitarens strenge. Bliv transporteret af talentfulde sangeres cante jondo (dyb sang) sang. Føl dig velkommen til at blive efter forestillingen for at suge stemningen til dig eller købe en drink.

Valencia: Oceanografic, Hemisferic & Science Museum Combos

5. Valencia: Oceanografic, Hemisferic & Science Museum Combos

Bestem dig for, hvilken attraktion i Valencias kunst- og videnskabsby du vil besøge med de forskellige kombinationsmuligheder, der tilbydes. Du kan vælge mellem forskellige kombinationsmuligheder: - Hemisferic og Science Museum Combo - Oceanografic og Hemisferic Combo - Oceanografic og Science Museum Combo - Kombination af Oceanografic, Hemisferic og Science Museum (sørg for at vælge den rigtige mulighed, når du afslutter din booking). Beskrivelse af attraktionerne: 1. Oceanografic Se over 500 arter af havdyr i L'Oceanogràfic, som blev designet af Felix Candela i form af en åkande. Gå på opdagelse i udstillinger, der viser vandmiljøer i Arktis, Det Røde Hav og meget mere. Få chancen for at købe et måltid på en undervandsrestaurant. På de øverste etager er der udendørs udstillinger omgivet af en storslået ferskvandssø beboet af pelikaner, skarver og flamingoer. På det nederste niveau finder du havdyr fra verdens vigtigste marine økosystemer. Se hvidhvaler, hvalrosser, vandmænd, søløver og hajer. 2. Príncipe Felipe videnskabsmuseum Rør, føl og tænk over en række videnskabelige teorier på det interaktive Príncipe Felipe Science Museum. Lad hårene rejse sig, når en lettere excentrisk opfinder demonstrerer de fysiske principper for elektricitet foran et auditorium med plads til op til 50 personer. 3. Den hemisfæriske biograf Hemisfèric Cinema blev indviet i 1998 og var den første bygning i City of Arts and Sciences, der åbnede sine døre for offentligheden. Beundr den spektakulære konstruktion designet af Santiago Calatrava i Hemisfèric Cinema. Lad dig forbløffe af det ovale tag, der er over 100 meter langt og indeholder den store kugle, der udgør et 3D-projektionsrum. Vælg at se en film fra et katalog, der indeholder film fra dokumentarer til værker for børn.

Fra Valencia: San Josés huler - guidet udflugt og billet

6. Fra Valencia: San Josés huler - guidet udflugt og billet

San Josés huler er en udflugt, du ikke må gå glip af, hvis du er i Valencia. Tag til grotterne med din guide, og udforsk området til fods og med båd. Gå langs den længste sejlbare underjordiske flod i Europa, og se stalaktitter, stalagmitter og UNESCO-listede hulemalerier. Afgang fra Valencia og rejse med bus mod landsbyen Vall d'Uixo, hvor de berømte huler i San José ligger. Før du går ind i hulen, vil din guide give dig information om hulesystemet, der er hjemsted for den længste sejlbare underjordiske flod i Europa, som er omkring 3000 meter lang. Inde i grotten går du ombord på en lille båd og tjekker grottesystemet. Se på stalaktitter, stalagmitter og UNESCO-listede hulemalerier, mens du bevæger dig langs floden. Efter bådturen kan du fortsætte din rejse til fods i det tørre galleri. Før du vender tilbage til Valencia, kan du nyde 30 minutters fritid i området til at beundre de iberiske arkæologiske seværdigheder, tage en kop kaffe eller tjekke souvenirbutikken. Flere detaljer: På udflugten vil du kunne nyde en officiel guide (Valencia&Go), der vil ledsage dig hele vejen og fortælle dig det væsentlige, du har brug for at vide om Valencia, samt alle de hemmeligheder, der er skjult inde i Cuevas de San José, dens utrolige historie og kuriositeter i detaljer (på spansk og engelsk). Når du ankommer til grotterne, går du ombord på en båd for at sejle på floden, hvor en bådfører vil guide dig undervejs og udpege nogle af de vigtigste steder i det naturlige vidunder (kan være på spansk). Hvis du har spørgsmål, kan du altid spørge den officielle Valencia & Go-guide, han vil være villig til at besvare dem, når du forlader grotterne.

Valencia: Guidet cykeltur til byens højdepunkter

7. Valencia: Guidet cykeltur til byens højdepunkter

Fa med en lokal guide på cykel gennem de hyggelige gader i Valencias gamle bymidte. Oplev spektakulære bygninger, herunder Valencias katedral. Vælg at deltage i en gruppecykeltur eller vælg en privat tur, og tilpas din rute for at se dine foretrukne steder i Valencia. Faer mod Túria-floden og besøg dens smukke have. Kør forbi Palau de la Música og den gigantiske legeplads Gulliver fra bogen Gulliver Travels. I den sidste del af turen skal du udforske Byen for Kunst og Videnskab. Se de berømte modernistiske bygninger af arkitekten Santiago Calatrava, inden du vender tilbage til byens centrum.

Valencia: Sejlende katamaran krydstogt med svømmestop

8. Valencia: Sejlende katamaran krydstogt med svømmestop

Undslippe de travle strande i Valencia og begiv dig ud på dette naturskønne katamaran krydstogt. Sejl rundt om den fantastiske kystlinje og arbejd på din solbrændthed, mens du solbader på bådens ophængte net. Undervejs kan du beundre den panoramiske udsigt, der omgiver dig, og lære byen at kende fra et nyt perspektiv. Køl af med en forfriskende svømmetur i havet. Så vender katamaranen tilbage til afhentningsstedet.

Fra Valencia: Montanejos guidet vandretur med naturlige pools

9. Fra Valencia: Montanejos guidet vandretur med naturlige pools

Kun en times kørsel fra Valencia kan du begive dig ud på et malerisk eventyr i Montanejos. Tag på en guidet vandretur, nyd udsigten over de omkringliggende landskaber, se den mægtige Chorro, og nyd de naturlige bassiner ("Fuentes de los Baños"). Begynd dagen med en morgenvandring gennem bjergene og gå langs Mijares-floden, hvor du kan nyde udsigten over byen og den majestætiske flod. Stien fører til sidst til Chorro, en kraftig vandstråle, der frigiver 4000 liter vand i minuttet, et fascinerende skue. Tag en dukkert i de termiske bassiner (Fuentes de los Baños), som siges at være bygget af den mauriske konge Abu Zeit for at sikre sine dronningers skønhed. De holder en temperatur på 23°C hele året (så det kan virke køligere om sommeren) og er kendt for deres mineralrige sammensætning, der både er afslappende og godt for helbredet.

Museu de les Ciencies Princep Felipe: Entrébillet

10. Museu de les Ciencies Princep Felipe: Entrébillet

Lær om videnskab og rummet på en interaktiv, informativ og underholdende måde med en heldagsadgang til Principe Felipe Science Museum i Valencias banebrydende City of Arts and Sciences. Bygningen er designet af Santiago Calatrava i form af et hvalskelet og er designet til at bringe videnskab og teknologi tættere på offentligheden på en underholdende måde. Dens motto er: "Forbudt ikke at røre, ikke at føle og ikke at tænke." Blandt de udstillinger, du inviteres til at røre, føle og tænke over, er Electricity Theatre. Foran et auditorium med plads til op til 50 personer vil dine hår bogstaveligt talt rejse sig, når en lidt skør opfinder demonstrerer elektricitetens fysiske principper. Gå på opdagelse i Principe Felipe Science Museums mere end 40.000 kvadratmeter store gallerier, og lær mere om begreber som klimaforandringer, overvågningsteknologi og biometri, alt sammen i et letforståeligt sprog.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Valencia

Alle aktiviteter

391 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Valencia

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Valencia?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Valencia?

De bedste dagsture og -udflugter fra Valencia er:

Montanejos

Andre seværdigheder i Valencia

Vil du se alle oplevelser i Valencia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Valencia

Samlet bedømmelse

4.4
(10.615 anmeldelser)

Tour guide Ali var meget god. Opmærksom, humoristisk og vidste virkelig alt om Valencia. Du kan se, at han lever og elsker denne by. Turhastigheden var meget behagelig, og der var ingen rushing. Det eneste der bør optimeres er cykelsadlen. Med en turlængde på 3 timer er disse ekstremt ubehagelige. Kan absolut anbefale denne tur!

Jeg kunne godt lide den bevægelige del. Måske kunne vi reducere varigheden af pauserne for at beskrive de besøgte dele og øge ruten for de områder, der besøges af cykel

Har set alle højdepunkterne. Dejlig, entusiastisk guide, der vidste meget om Valencia og omegn. Anbefales at starte dit ophold. Hvilken smuk by!

Super guide Ali, meget venlig og spændende, stor varieret og komplet opdagelse af byen i en god atmosfære

Meget god guidet tur i Valencia, Ali vores meget venlige guide!