Oplevelser i
Valencia

Paellaens hjemby blander fascinerende museer, futuristisk arkitektur og lækker fisk og skaldyr.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Valencia

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Valencia?

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Valencia?

  Giv dig selv mindst 4 hele dage til dit besøg i Valencia, for at tage på sightseeing og se seværdighederne i et afslappet tempo. Afsæt 1 dag til Kunst- og Videnskabsbyen og 1 dag til Bioparken. Hvis du vil have sol, hav og sand, skal du bruge 1 ekstra dag eller 2 på Valencias dejlige strande. Kommer du under las Fallas midt i marts, skal du nok afsætte 1 ekstra dag, hvis du vil opleve festivalen.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Valencia?

  Det er let at rejse rundt i Valencia med bus, sporvogn eller metro. Med Valencia Turist Card (VLC) får du gratis offentlig transport og gratis adgang til offentlige museer og monumenter. Byen er desuden cykelvenlig, med mange gode steder at cykle, såsom den 8 km lange tur gennem Turiaparken. Den løber fra området ved Bioparken til Kunst - og Videnskabsbyen.

 • Hvor skal jeg bo i Valencia?

  Valencias gamle bydel (Ciutat Vella) er et populært og centralt område. I det tilstødende område Eixample ligger Russafa, som også er et godt alternativ. Hvis du gerne vil bo i nærheden af havet, kan du vælge La Malva-Rosa. Det ligger omkring 30 minutters metrotur fra centrum.

 • Billetter til Kunst - og Videnskabsbyen i Valencia

  Du kan enten købe billetter enkeltvis (Hemisfèric 8 EUR, Oceanogràfic 27.90 EUR, Videnskabsmuseet 8 EUR), eller finde et godt pakketilbud. Du kan booke dem alle 3 online for 32 EUR og få 10 % rabat. Når du booker billet til Hemisfèric, skal du vælge en IMAX film, du vil se. Du kan købe alle billetter til en bestemt dato online.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Byen er dejlig hele året, da vejret altid er godt. Om sommeren er der dog mange turister, mens visse seværdigheder i Valencia har kortere åbningstider om vinteren. Sent på foråret, før turiststrømmen sætter ind, er måske den bedste tid.

Andre seværdigheder i Valencia

Vil du se alle oplevelser i Valencia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Valencia

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 8.146 anmeldelser

Denne jeepsafari er meget sjov at lave! Først uden for byen og derefter væk fra vejen. Nicole er en super guide. Tapas serveres også i en pause, det er meget velsmagende og mere end nok. Tilsæt en dåse drikke. Tag gode robuste sko på, glem ikke solcreme og noget til dit hoved. Du kører også en del af motorvejen i den åbne jeep, og dit hår blæser i alle retninger! Under jeepsafari får du en gopro til at filme aktiviteterne eller tage billeder. Dette vil blive sendt til dig senere via messenger.

Jeep safari var bare fantastisk og velorganiseret! Nicole hentede os endda fra krydstogtskibsterminalen i en jeep og var i godt humør. Derfra gik vi i jeep gennem byen og ind i bjergene. Alt er tydeligt forklaret, og du kan til enhver tid stille spørgsmål. Der har du mulighed for selv at køre eller bare nyde den utrolige udsigt. Højdepunktet er nok den lille picnic på bjerget med udsigt over dalen og Valencia.

En vidunderlig oplevelse!! Middag og aften kl. 10, og det utrolige show. Både sangerne og dansepigerne får dit hår til at rejse sig. Min mand og jeg ønskede at se flamenco danse og synge live, og det har langt overgået vores forventninger. Uden tvivl vil vi gentage, og selvfølgelig anbefaler jeg det 100x100 ... Tak for at tilbyde os en anderledes og magisk aften !!

Jeg hentede kortet i lufthavnen uden problemer dejlige piger lille note, afhentningspunktet ved siden af rådhuset ligger i rådhusbygningen lige bag det, på samme side. Jeg ledte efter en times stand på pladsen, den var lukket i varmen og til sidst gik jeg til lufthavnen til 4.40. Senere viste det sig, at pointen er et andet sted, hilsner fra det varme Valencia

Fantastisk aften med dejlig mad og drikke, samt et fantastisk show:-))