Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Valkenburg

Valkenburg

Vores mest anbefalede ting at gøre i Valkenburg

Valkenburg: Thermae 2000 Spa adgangsbillet

1. Valkenburg: Thermae 2000 Spa adgangsbillet

Slap af og slap af på Thermae 2000, det luksuriøse wellness-resort og 4-stjernede Thermae 2000-hotel. Tilbring en hel dag på de nyrenoverede wellness-faciliteter på dette resort. Nyd aktiviteter fra det nye oplevelsesprogram, som omfatter floating, sangskålssessioner, te-ritualer, start på yoga-lektioner og meget mere. Få glæde af ubegrænset brug af skrubber, salt, shower gel og shampoo. Thermae 2000 ligger på toppen af Cauberg, gemt mellem naturen med en smuk udsigt. Cauberg er Nederlandenes mest berømte bjerg og er kendt, fordi det flere gange har været en del af verdensmesterskaberne i cykling. Ud over verdensmesterskaberne har mange vigtige cykelløb fundet sted på Cauberg, f.eks. Amstel Gold Race. Cauberg er en uundværlig del af Thermae 2000. I 1989 blev der tappet tre kilder i Cauberg til termisk vand. Alle bade i wellness-resortet er udstyret med dette termiske vand.

e-Scavenger hunt: Udforsk Valkenburg i dit eget tempo

2. e-Scavenger hunt: Udforsk Valkenburg i dit eget tempo

Tag på opdagelsesrejse i Valkenburg. Oplev de vigtigste fakta og berømte steder i byen Valkenburg. Gå på jagt efter byens skatte sammen med din familie eller dine venner. Kan du fuldføre opgaverne? Vil du få den højeste score i Valkenburg? Denne e-Scavenger-jagt vil give dig en fantastisk dag i Valkenburg. Du bestemmer selv, hvornår du starter, holder pause og slutter. Spil i et hold eller i mindre hold mod hinanden. Lær byen at kende på en unik måde, ideel for familier, venner eller kolleger. Instruktioner til at starte turen vil blive givet efter booking. Du kan tage denne tur, når du vil.

Escape Xperience Valkenburg - det forbudte kapel

3. Escape Xperience Valkenburg - det forbudte kapel

Udforsk byen gennem gåder og puslespil, og skab en udendørs escape room-oplevelse! Denne selvguidede tur giver dig mulighed for at begynde at spille når som helst, når det passer dig. Brug smartphone-appen som din guide til at opklare den spændende historie i Valkenburg, hvor du skal hjælpe pastor Servatius med at finde et skjulested. Tag med på et spændende Valkenburg-eventyr, hvor historien vækkes til live i år 1798. Franske revolutionære sætter deres vilje igennem i byen og kræver troskab til en ny forfatning, mens de svigter kirken. Pastor Servatius, der er urokkelig i sin tro, står over for en snarlig fængsling. Kan du hjælpe ham med at finde et sikkert sted inden for to timer, så han kan flygte og påbegynde opførelsen af et hemmeligt kapel? I løbet af spillet vil du udforske 22 steder, der omfatter både kendte attraktioner og skjulte perler i byen. Bemærk venligst, at spillet i øjeblikket kun er tilgængeligt på hollandsk. Escape Xperience spilles af et hold på op til 4 personer. Hvis du ønsker at booke for mere end 4 personer, vil du modtage et brugernavn og en adgangskode for hvert deltagende hold. Når du har gennemført din booking, sender vi dig dine loginoplysninger og startinstruktioner via e-mail, alt efter hvor mange personer der deltager. 1-4 spillere: 1 hold 5-8 spillere: 2 hold 9-12 spillere: 3 hold osv.

Selv-guidet Valkenburg Syndikatet City Escape Spil

4. Selv-guidet Valkenburg Syndikatet City Escape Spil

Syndicate City Escape Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at opdage byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Du kan udforske byen og engagere dig i dens omgivelser, mens du fordyber dig i dette rollespil, der er baseret på en historie! For at komme videre vil du støde på udfordrende puslespil, gåder og fotoopgaver, der kræver, at du udforsker byen. Dit primære mål er at pågribe Magnus og få fat i de stjålne formler, men tiden er knap, så kom i gang med at spille The Syndicate nu! VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: mellemniveau - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (2-5 personer). Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 5 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/et tidspunkt, MEN du kan starte, når du vil. SÅDAN SPILLER DU: Book City Escape Game, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Syndicate City Escape Game, et uforglemmeligt city escape game-eventyr, der byder på masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by. I dette spil bliver hvert medlem af din gruppe en karakter med en vigtig rolle i missionen. Alle kommer til at spille en afgørende rolle for at opnå succes. Vores City Escape Game giver maksimal uafhængighed, I kan starte, pause og fortsætte, når I vil.

Valkenburg: Mord-krimi spil Selv-guidet interaktiv tur

5. Valkenburg: Mord-krimi spil Selv-guidet interaktiv tur

Opklar et mord, og se samtidig alle højdepunkterne i Valkenburgs centrum. Spil dette unikke spil med en gruppe venner eller din familie. Du modtager instruktioner, en fotoramme og en svarformular på forhånd via e-mail. Du modtager også et kort over den by, hvor mordet fandt sted. Centret er inddelt i sektioner, hvor du skal lede efter et sted, hvor du kan tage en gruppeselfie. Når du har fundet stedet, sender du en selfie via WhatsApp til din spilinstruktør. Hvis placeringen er korrekt, sender de dig den næste ledetråd om mordet. Efterhånden som du går langs de hyggeligste steder i centrum af byen, vil du samle flere og flere spor om mordet. I løbet af spillet har du tid nok til at gå ind i en café eller butik, som du passerer, og til at beundre nogle af højdepunkterne i Valkenburg.

Andre seværdigheder i Valkenburg

Vil du se alle oplevelser i Valkenburg? Klik her for en fuld oversigt