Vores mest anbefalede ting at gøre i Valkenburg

Valkenburg: Cave Experience MergelRijk-adgangsbillet

1. Valkenburg: Cave Experience MergelRijk-adgangsbillet

Tjek MergelRijk, en af de bedste attraktioner i Valkenburg. Oplev alt om huler og mergel: fra deres oprindelse for 65 millioner år siden til det seneste inden for 3D-hulemalerier i 2022. Der er en masse smukke ting at se og lave på MergelRijk for alle aldre. Se imponerende sand- og mergelstensskulpturer og lav din egen souvenir af en ægte mergelsten. Børn vil opdage grotten via en sjov skattejagt. Din adgangsbillet inkluderer alle aktiviteter og en flersproget infoguide. Glem ikke at medbringe dit kamera eller din telefon; du vil gerne fange 3D-hulemalerierne.

Valkenburg: Thermae 2000 Spa adgangsbillet

2. Valkenburg: Thermae 2000 Spa adgangsbillet

Slap af og slap af på Thermae 2000, det luksuriøse wellness-resort og 4-stjernede Thermae 2000-hotel. Tilbring en hel dag på de nyrenoverede wellness-faciliteter på dette resort. Nyd aktiviteter fra det nye oplevelsesprogram, som omfatter floating, sangskålssessioner, te-ritualer, start på yoga-lektioner og meget mere. Få glæde af ubegrænset brug af skrubber, salt, shower gel og shampoo. Thermae 2000 ligger på toppen af Cauberg, gemt mellem naturen med en smuk udsigt. Cauberg er Nederlandenes mest berømte bjerg og er kendt, fordi det flere gange har været en del af verdensmesterskaberne i cykling. Ud over verdensmesterskaberne har mange vigtige cykelløb fundet sted på Cauberg, f.eks. Amstel Gold Race. Cauberg er en uundværlig del af Thermae 2000. I 1989 blev der tappet tre kilder i Cauberg til termisk vand. Alle bade i wellness-resortet er udstyret med dette termiske vand.

Fra Amsterdam: Dagstur til Valkenburgs julemarked

3. Fra Amsterdam: Dagstur til Valkenburgs julemarked

Kom i julestemning med en tur til Valkenburgs julemarked. Hop på bussen i Amsterdam, og nyd turen til den sydøstlige hollandske by. Hop af i nærheden af centrum, og brug 9 timer på at udforske byen. Sidst på dagen stiger du på bussen igen og kører tilbage til Amsterdam. Begynd med at møde din chauffør tidligt om morgenen i Amsterdam. Hop på bussen, kør af sted, og nyd udsigten. Stig af i Valkenburgs centrum, se byens mange blinkende julelys, og begiv dig ud på dit eventyr. Tag til de kommunale huler, hvor julemarkedet finder sted, og køb en indgangsbillet online. Spadser gennem grottegangene, og beundr grottestenene, der er festligt oplyst med lys. Se på de forskellige boder, der sælger julegaver. Forkæl dig selv med en traditionel snack eller gløgg. Tag over jorden og besøg Santa's Village. Se mere håndlavet kunst og håndværk, og gør flere juleindkøb. Besøg selveste julemanden, og lad dit indre barn komme til live, når du deler dine juleønsker med ham. Hvis du har timet din tur rigtigt, kan du nå at se Valkenburgs juleparade. Tag en tur ned ad Valkenburgs berømte kælkebakke. Sus ned ad den 325 meter lange rutsjebane, og se, hvor hurtigt du kan køre. Endelig kan du besøge byens mest populære grotte, Mergelrijk, og se statuen i naturlig størrelse af maleriet Nattevagten. Stig på bussen om aftenen, og kør tilbage til Amsterdam.

Escape Xperience Valkenburg - det forbudte kapel

4. Escape Xperience Valkenburg - det forbudte kapel

Udforsk byen gennem gåder og puslespil, og skab en udendørs escape room-oplevelse! Denne selvguidede tur giver dig mulighed for at begynde at spille når som helst, når det passer dig. Brug smartphone-appen som din guide til at opklare den spændende historie i Valkenburg, hvor du skal hjælpe pastor Servatius med at finde et skjulested. Tag med på et spændende Valkenburg-eventyr, hvor historien vækkes til live i år 1798. Franske revolutionære sætter deres vilje igennem i byen og kræver troskab til en ny forfatning, mens de svigter kirken. Pastor Servatius, der er urokkelig i sin tro, står over for en snarlig fængsling. Kan du hjælpe ham med at finde et sikkert sted inden for to timer, så han kan flygte og påbegynde opførelsen af et hemmeligt kapel? I løbet af spillet vil du udforske 22 steder, der omfatter både kendte attraktioner og skjulte perler i byen. Bemærk venligst, at spillet i øjeblikket kun er tilgængeligt på hollandsk. Escape Xperience spilles af et hold på op til 4 personer. Hvis du ønsker at booke for mere end 4 personer, vil du modtage et brugernavn og en adgangskode for hvert deltagende hold. Når du har gennemført din booking, sender vi dig dine loginoplysninger og startinstruktioner via e-mail, alt efter hvor mange personer der deltager. 1-4 spillere: 1 hold 5-8 spillere: 2 hold 9-12 spillere: 3 hold osv.

Ofte stillede spørgsmål om Valkenburg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Valkenburg?

Topattraktionerne, der skal opleves i Valkenburg:

Andre seværdigheder i Valkenburg

Vil du se alle oplevelser i Valkenburg? Klik her for en fuld oversigt