Tilføj datoer

Van Gogh-museet

Museet er hjemsted for verdens største Van Gogh-samling og er et af de mest populære museer i verden.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Kombinationsoplevelser
  • Private rundvisninger
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 16 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Van Gogh-museet

Vil du se alle oplevelser i Van Gogh-museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Van Gogh-museet

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 23.656 anmeldelser

Et unikt museum i en arkitektonisk perle! Det er beliggende i en central del af byen midt i en vidunderlig park. Udstillingerne vises imponerende med ordentlig belysning og placering. Museet er skinnende rent på alle dets områder på trods af de mange besøgende hver dag. Personalet er meget venlige og hjælpsomme. Museet har naturligvis en restaurant og en cafe. Souvenirbutikkerne er fyldt med alle slags produkter. Godt gået til alle, der bidrager til dette vidunderlige museum!! Mange tak !! Vi nød det meget!!!

I museet med en audioguide - for første gang kunne jeg lide det. Der er ingen kø ved indgangen, for billetter er kun online. Jeg kunne ikke lide kun et øjeblik, jeg troede, at vi var bundet til et bestemt tidspunkt, men det viser sig, at du kunne komme ind når som helst. Den eneste skam er den tabte tid brugt på at vente ved siden af museet.

Bestilte en tid via appen og den tyske lydguide. 49€ i alt for 2 personer. Lidt dyrere end på stedet, men sikker adgang. Dagen før var der udsolgt på museet. Gratis bagagerum, garderobe også ubevogtet. Få lydguiden på tysk lige ved siden af med koden fra appen eller tegnebogen. Et besøg værd.

Museet er fremragende, det er så stort, at det er lidt svært at komme rundt inde, så jeg anbefaler lydguiden. Det er tæt på byens centrum. Jeg anbefaler at besøge det tidligt om morgenen, det er mindre overfyldt, og de forlader derfor om eftermiddagen for at besøge andre steder.

A really great experience! Definetely worth visiting again!