Tilføj datoer

Van Gogh-museet

Museet er hjemsted for verdens største Van Gogh-samling og er et af de mest populære museer i verden.

Van Gogh-museet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Van Gogh-museet: Entrébillet

1. Van Gogh-museet: Entrébillet

Van Gogh-museet er en af Amsterdams mest populære attraktioner, og den tiltrækker over 1 million besøgende om året. Med denne billet kan du opleve over 200 malerier, 500 tegninger, og mere end 750 breve fra Van Gogh, i dit eget tempo. Få adgang til en bred vifte af permanente udstillinger og særudstillinger.  Van Gogh-museet i Amsterdam er hjem til verdens største samling af Vincent van Goghs malerier, og tager besøgende med på en fascinerende rejse gennem kunstnerens og hans samtidiges liv. Museet fortæller hele historien: om kunstneren, om konteksten, Van Goghs personlige ambitioner, hans følelser, de myter, der omgiver   ham, og om hans indflydelse frem til i dag. Van Gogh-museets samling inkluderer verdensberømte malerier såsom Solsikker, Mandelblomster og Kartoffelspiserne. Museet arrangerer også arrangerer tre midlertidige udstillinger hvert år. Van Gogh-museet er åbent 365 dage om året. Billetter er kun tilgængelige online. Gå ikke glip af denne oplevelse, og bestil på forhånd. Lær mere om Van Gogh og hans samtidige med multimedieguiden, der er tilgængelig på 11 sprog. Van Gogh havde mange helte, hvis arbejde han beundrede meget. En af disse kunstnere var Jean-François Millet, og fra d. 4. oktober 2019 til d. 12. januar 2020 vil Van Gogh Museum belyse værker af denne franske maler og senere prominente kunstnere fra det 19. århundrede, i udstillingen 'Millet and Modern Art'. Få mere tid til at udforske museet, og dyk direkte ned i de utrolige samlinger.

Amsterdam: Billet til Van Gogh-museet og kanalrundfart

2. Amsterdam: Billet til Van Gogh-museet og kanalrundfart

Kombiner en tur til det verdensberømte Van Gogh Museum med en spektakulær 1-times bådtur gennem byens historiske kanalområde. Van Gogh-museet har den største samling af værker af Vincent van Gogh i verden. Det er et af de vigtigste museer i Holland og er blevet besøgt af millioner af mennesker. Der er ingen bedre måde at afslutte en sjov dag tur på Van Gogh-museet end med en spændende bådtur. Den ene halvdel af pakken omfatter et besøg på Van Gogh-museet, som har verdens største samling af malerier, tegninger, skitser og breve af den berømte hollandske maler Vincent van Gogh. Med næsten 2 millioner besøgende om året er det det næstmest besøgte museum i Holland og noget, man bare skal se. Van Gogh-museet har over 200 malerier, 400 tegninger og 700 breve af kunstneren. Blandt de mest berømte værker i samlingen kan nævnes Kartoffelspiserne (1885), Skelet med tændt cigaret (1886), Solsikker (1889) og Mandelblomster (1890). Den anden halvdel af pakken er en kanalrundfart i Amsterdam. Amsterdams smukke centrum er på UNESCOs Verdensarvsliste, og der er ingen bedre måde at udforske det på end med en kanalrundfart. Den sjove 1-times bådtur vil tage dig gennem byens vigtigste kanaler, forbi storslåede kirker fra det 17. århundrede, palæer, bådhuse og broer. Du kan se alle de bedste seværdigheder som Westerkerk, Negen Straatjes-området og Magere Brug på Amstel-floden. Bådturen er udstyret med en GPS-guide med informationer på flere forskellige sprog, og bådene har panoramavinduer, så du er sikker på at kunne nyde en fantastisk udsigt over byen.

Amsterdam: Hop-on hop-off-bustur med 1-times kanalrundfart

3. Amsterdam: Hop-on hop-off-bustur med 1-times kanalrundfart

Udforsk smukke Amsterdams højdepunkter på en spændende åben hop-on hop-off-bus og -kanalbåd. Oplev Van Goghs berømte malerier, den hjerteskærende historie om det jødiske samfund i Anne Franks Hus, gå i Red Light Districts berømte gader, og oplev Amsterdams multikulturelle atmosfære på blomstermarkedet. Rød linje - Nogle stop er kun i brug i sommersæsonen: Stop 1 - Central Station (foran LOVERS Canal Cruises) Stop 2 - Amsterdam River Cruises / De Ruyterkade (kun om sommeren) Stop 3 - Passenger Terminal Amsterdam Stop 4 - Gassan Diamonds Stop 5 - Det jødiske historiske distrikt Stop 6 - Koninklijk Theater Carré Stop 7 - Heineken Experience Stop 8 - Museumspladsen Stop 9 - Leidseplein Stop 10 - Jordaan Stop 11 - Westerdok Grøn linje - Ruten skifter mellem sommersæsonen og vintersæsonen: Stop 1 - Central Station Vest Stop 2 - Passenger Terminal Amsterdam (dette stop kan kun benyttes på dage med krydstogt) Stop 3 - NEMO Videnskabscenter Stop 4 - Gassan Diamonds Stop 5 - Amsterdam Icebar Stop 6 - Golden Bend (sommer) / Amsterdam Cuyp (vinter) Stop 7 - Leidseplein (sommer) / Rijksmuseum (vinter) Stop 8 - Spiegelgracht (sommer) / Westermarkt - Anne Franks hus (vinter) Stop 9 - Hermitage Amsterdam (kun om sommeren) Stop 10 - National Maritime Museum (kun om sommeren) Blå linje  - Denne linje kører kun i sommersæsonen: Stop 1 - Central Station (foran LOVERS Canal Cruises) Stop 2 - Amsterdam Nord Stop 3 - Anne Franks hus Stop 4 - Leidseplein Stop 5 - Spiegelgracht Stop 6 - Albert Cuyp-markedet Stop 7 - Rijksmuseum Stop 8 - Westermarkt / Anne Franks hus Sommersæsonen er medio marts til medio oktober, og vintersæsonen er medio oktober til medio marts.

Amsterdam: Van Gogh Museum Guidet tur

4. Amsterdam: Van Gogh Museum Guidet tur

Tag med 360 Amsterdam Tours på en to timers guidet vandretur gennem Van Gogh-museet, hvor du vil blive ført ind i en af historiens største kunstneres fascinerende verden. Fordyb dig i museets permanente samling, og forbered dig på at blive betaget af Van Goghs ikoniske malerier. Forundres over hans selvportrætter, hvor du kan bevidne udviklingen af hans stil og den indadvendte dybde, som de formidler. Den pulserende og livlige serie af "Solsikker" vil efterlade dig i ærefrygt, når du beundrer Van Goghs mesterskab i farven og hans evne til at tilføre sine motiver energi og liv. Men denne guidede rundvisning handler ikke kun om at beundre malerierne. Vores kyndige guider vil give Van Goghs kunst liv ved at give værdifuld indsigt i hans liv, hans kampe og hans kunstneriske genialitet. Lær om inspirationerne bag hans værker, de teknikker, han brugte, og den dybe indflydelse, han havde på kunstverdenen. At tage på denne rundvisning er en unik mulighed for at fordybe sig i Van Goghs geniale kunst og få en dybere forståelse af hans kunstneriske rejse. Gå ikke glip af denne uforglemmelige oplevelse på Van Gogh-museet med 360 Amsterdam Tours.

Amsterdam: Kanalrundfart og Rijksmuseum-besøg

5. Amsterdam: Kanalrundfart og Rijksmuseum-besøg

Amsterdam Canal Cruises ligger i et af Amsterdams smukkeste kvarterer, De Pijp. Dette fantastiske kvarter med dets eksotiske butikker, flere internationale restaurantet, det berømte Albert Cuyp-marked og verdens mest kendte museer er helt sikkert et besøg værd. Amsterdam Canal Cruises giver dig mulighed for at kombinere et besøg på et af disse museer med en kanalrundfart igennem Amsterdam. Med dine kombinationsbilletter får du ikke bare rabat, men undgår også køerne på Rijksmuseum og Van Gogh Museum. På denne måde sparer du penge og, endnu vigtigere: tid! Hvordan fungerer det? Du kan købe en kombinationsbillet efter eget valg på denne hjemmeside. Denne 2 i 1-billet giver dig adgang til både Rijksmuseum og en vidunderlig kanalrundfart.

Amsterdam: Van Gogh Museum - guidet tur med entrébillet

6. Amsterdam: Van Gogh Museum - guidet tur med entrébillet

Udforsk Van Gogh-museet i Amsterdam på en guidet tur med entrébillet. Fordyb dig i den fascinerende verden af Vincents mesterværker som Solsikker, Kartoffelædere, Mandelblomst og Soveværelset. Lær om Vincents liv, kampe og forhold til sin bror Theo. Du vil se en bred samling af malerier, tegninger og breve fra den berømte kunstner. Følg udviklingen af hans værker gennem de forskellige faser af hans liv og de byer, hvor han boede. Din guide vil give dig indsigt i Van Goghs teknikker, påvirkninger og de kampe, han stod over for i løbet af sin karriere. Hør historier fra din guide om hans tidlige værker til hans sidste mesterværker. Bliv forbløffet over samlingen af Van Goghs smukke kunstværker i verden.

Amsterdam: Van Gogh-museet og kanalrundfart

7. Amsterdam: Van Gogh-museet og kanalrundfart

Denne unikke kombibillet sparer dig både tid og penge, mens du udforsker Amsterdam langs kanalerne og det verdensberømte Van Gogh-museum. Køb en kombibillet til Van Gogh-museet og en afslappende kanalrundfart langs Amsterdams kanaler og nyd 2 af byens vigtigste seværdigheder med 1 billet. Du bestemmer selv hvilken del af billetten, du vil bruge først. Slap af mens du beundrer de smukke traditionelle købmandshuse, utallige broer og typiske husbåde, mens du glæder dig over Amsterdams unikke atmosfære på en 75 minutters kanalrundfart.   Oplev derefter det legendariske Van Gogh-museums udstillinger i dit eget tempo. Billetten vil spare dig tid og penge på hvert køb. Vær opmærksom på, at der stadig kan være lang kø til Van Gogh-museet, på grund af sæsonstart. Denne 2 i 1-billet giver dig adgang til både Van Gogh Museum og en vidunderlig kanalrundfart. Sørg for at møde op på Van Gogh Museum på den dato og det klokkeslæt, som billetten er købt til. Du kan tage på kanalrundfarten på ethvert tidspunkt der fremgår af voucheren. 

Amsterdam: I amsterdam City Card

8. Amsterdam: I amsterdam City Card

Udnyt din tid i Amsterdam bedst muligt med et I amsterdam City Card, og få gratis adgang til mange af byens bedste museer og attraktioner, herunder Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Moco Museum og Rembrandt-museet. I amsterdam City Card fås i digital form og fungerer på smartphones ved hjælp af vores app. For at bruge dit City Card skal du downloade I amsterdam City Card-appen og tilføje dit kort til den. Aktivér først kortet, når du er i Amsterdam og klar til at bruge det. Sørg for at lade din smartphone godt op for at sikre, at du har adgang til det hele dagen! Via appen kan du overføre kort til dine familiemedlemmer eller venner og navigere i byen ved hjælp af et kort, der viser dig de bedste steder. Når et kort først er blevet overført, kan det ikke overføres (tilbage) igen. Kortet giver også rabat på entréen til andre attraktioner, såsom Heineken Experience, Johan Cruijff Arena og Amsterdam Dungeon. Kortet er gyldigt i 24, 48, 72, 96 eller 120 timer fra første anvendelse og giver dig ubegrænset adgang til byens offentlige transportsystem i hele kortets varighed, så du kan komme hurtigt rundt i byen. Du kan desuden nyde en gratis kanalrundfart fra flere kanalrundfartsselskaber mange steder i Amsterdam og gratis cykelleje i 24 timer. Komplet liste over tilbud, der er inkluderet i I amsterdam City Card Gratis éntre til følgende museer/attraktioner (det kan være påkrævet at booke et tidsrum): •Allard Pierson Museum Amsterdam •Amsterdam Museum •Amsterdams pibemuseum •Amsterdams tulipanmuseum •Architectuur Centrum Amsterdam •ARTIS Royal Zoo •ARTIS Micropia •ARTIS Groote Museum •Cobra Museum Amstelveen •Diamantfabrikker og Diamantmuseet •Do-It-Yourself Foodie-tur •Embassy of the Free Mind •EYE Filmmuseum •Foam - Fotografiemuseum Amsterdam •Fun Forest •Gassan Diamonds •Geelvinck Pianola Museum •Het Grachtenhuis - Kanalmuseet •Hermitage Amsterdam •Museum van de Geest •Hortus Botanicus - Botanisk Have •Huis Marseille - Fotografimuseum •Det jødiske kulturkvarter - Portugisisk synagoge •Jødisk Historisk Museum (Joods Historisch Museum) - Det jødiske kulturkvarter •Luther Museum •Moco Museum •Molen van Sloten & Kuiperijmuseum •Multatuli Museum •Museum de Dageraad •Museum Ons 'Lieve Heer op Solder - Vorherre på loftet •Museum Het Rembrandthuis - Rembrandt-museet •Museum Het Schip - Amsterdams kunst- og arkitektskole •Museum Tot Zover - Begravelsesmuseum •Museum Van Loon •Museum Willet-Holthuysen •De Nieuwe Kerk Amsterdam •Outsider Art Museum – Hermitage •Oude Kerk •Rijksmuseum •Het Scheepvaartmuseum - Det Nationale Søfartsmuseum •Science Center NEMO •Studiet NEMO •Stadsarchief Amsterdam - Stadsarkivet •Stedelijk Museum Amsterdam •THIS IS HOLLAND •Tropenmuseum •Verzetsmuseum - Det hollandske modstandsmuseum •Woonbootmuseum - Husbådsmuseet I Haarlem: •Frans Hals Museum •Teylers Museum •Gratis kanalrundfart I Volendam/Marken: •Rederij Volendam Marken (færge) •Volendams Museum I Enkhulzen: •Zuiderzee Museum I Zaanse Schans: •Zaans Museum & Verkade-oplevelsen •Kuiperij Tiemstra (keramik) •Wevershuis- Væverens hus •Czaar Peterhuisje •Zaandam Mølle-museet •Museum Zaanse Tijd •De Bonte Hen (oliemølle) •De Kat (kridtmølle) •De Schoolmeester (papirmølle) •Het Jonge Schaap (savværk) I Muiden: •Amsterdam Muiderslot •Amsterdams fæstningsø Pampus I Naarden: •Amsterdams fæstningsmuseum Naarden-Vesting I Laren: •Singer Laren Gratis tilbud: •De Drie Fleschjes - Gratis genever-shot (for besøgende over 18 år) •Holland Casino Amsterdam - Gratis adgang (for besøgende over 18 år) •Haarlem Turistkontor Gratis kanalrundfart i Amsterdam: •Blue Boat Company •Stromma kanalrundfart •Lovers Canal Cruises •Amsterdam Circle Line B.V. Gratis cykelleje i 24 timer 25% rabat - Musik & Scene •Bimhuis - Jazz •Boom Chicago - Engelsk improvisations-komedieteater •Muziekgebouw aan ‘t IJ - Samtidsmusik og klassisk musik •Nationale Opera & Ballet - Hollands nationale opera og ballet 25% rabat - Attraktioner •The Amsterdam Dungeon •Stadionrundvisning på Johan Cruijff ArenA •Body Worlds •Bådtur med hollandsk ost og vin eller cocktails •Fabrique des Lumieres •Fashion for Good Museum Amsterdam •Heineken Experience •House of Bols Cocktail & Genever Experience (for besøgende over 18 år) •Het Kattenkabinet •Madame Tussauds Amsterdam •NXT Museum •Our House •Rembrandts Amsterdam •STRAAT Museum Upside Down Amsterdam •25% rabat - Transport og leje •Vandcykel •Cykelleje og cykelture •Mokumboat.com – Udlejningsbåde, du selv sejler 25% rabat - Mad & Drikke •Blue Amsterdam •Pancakes Amsterdam •The Pancake Bakery •Restaurant de Hoop op d'Swarte Walvis •Restaurant Wagamama - Asiatisk restaurant •Taverne de Visscher •Zuiderzeemuseum

Privat tur til Van Gogh-museet - spring køen over

9. Privat tur til Van Gogh-museet - spring køen over

Oplev Van Goghs mesterværker. Lær alt om hans liv, hans inspiration og selvfølgelig hans kunst. Få et helt nyt og friskt perspektiv på kunstneren, og lær, hvordan et værk af Rembrandt påvirkede maleren. Du vil blive guidet gennem alle perioder af hans liv, starten af hans karriere i Brabant, hans liv i Paris, Arles, Saint Rémy og hans sidste måneder i Auvers.

Amsterdam: Billet og rundvisning på Van Gogh Museum

10. Amsterdam: Billet og rundvisning på Van Gogh Museum

På denne 2-timers rundvisning på Van Gogh-museet vil din guide hjælpe dig med af forstå udviklingen i kunstnerens arbejde gennem hans ustabile personlige liv og oplevelser. Fra de mest kendte værker i samlingen til mindre kendte perler vil du blive taget med på en rejse, der er en perfekt introduktion til førstegangsbesøgende. Når du ankommer til museet, vil du møde din guide og gå gennem indgangen. Snart vil du være indenfor, og du kan udforske museets fantastiske samling med værker af Gauguin, Monet og andre kunstnere, der inspirerede dette gale geni. Din guide fører dig fra Van Goghs tidligste og mørkeste hollandske malerier til dem fra hans mere levende franske periode, herunder det ikoniske maleri "Solsikker" og det sidste værk, han malede før sin død.

Tilgængelige aktiviteter

24 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Van Gogh-museet

Vil du se alle oplevelser i Van Gogh-museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Van Gogh-museet

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 23.656 anmeldelser

Hvis du har tid til at besøge nogle attraktioner og bare gerne vil bo i byens centrum, så er I Amsterdamcard et must. Vær forsigtig, ikke alle attraktioner kan nås med GVB-billetten. Den bedste måde at starte din rejse på er at besøge 5D-biografen This is Holland lige efter at have hentet kortet på hovedbanegården. hk I Amsterdam-kortet kan ikke indtastes i appen af samme navn, og det behøver heller ikke...

I museet med en audioguide - for første gang kunne jeg lide det. Der er ingen kø ved indgangen, for billetter er kun online. Jeg kunne ikke lide kun et øjeblik, jeg troede, at vi var bundet til et bestemt tidspunkt, men det viser sig, at du kunne komme ind når som helst. Den eneste skam er den tabte tid brugt på at vente ved siden af museet.

Bestilte en tid via appen og den tyske lydguide. 49€ i alt for 2 personer. Lidt dyrere end på stedet, men sikker adgang. Dagen før var der udsolgt på museet. Gratis bagagerum, garderobe også ubevogtet. Få lydguiden på tysk lige ved siden af med koden fra appen eller tegnebogen. Et besøg værd.

Meget flot udstillinger - men der var alt for mange mennesker - det var svært at se billederne tæt på

A really great experience! Definetely worth visiting again!