Tilføj datoer

Vatikanmuseerne

Vatikanmuseerne

Vatikanmuseerne: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

1. Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

2. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

3. Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billet

4. Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billet

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel uden at skulle vente i de ofte lange køer for offentligheden. Tag på en rejse gennem de imponerende museer, hvor du finder et skatkammer af romerske statuer, renæssancemalerier og italienske kunstværker. Med disse billetter til at springe køen over til Vatikanmuseerne får du mere tid til at udforske den enorme samling af kunst, der findes i Vatikanmuseerne. Gå gennem udstillingerne og gallerierne fra det runde rum til tapetgalleriet. Oplev Belvedere- og Pinecone-gården og det berømte kortgalleri. Dette rum fyldt med topografiske kort over Italien af Danti fra 1583 er stadig et af de største geografiske billeder den dag i dag. Når du bladrer rundt i Pio Clementino-museet, kan du se salen med det græske kors, galleriet med statuerne, musernes sal og andre malerier, skulpturer og statuer fra kunstnere fra flere århundreder. Gå forbi den majestætiske samling af ceremonielle vogne, der nu er en del af vognpavillonen. Oplev Vatikanets utallige skatte med et besøg i Raphael-rummene. Beundre de 4 rum i Vatikanet, der er berømte for deres fresker af højrenæssancens store Raphael. Se med ærefrygt på Rafaels Atheneskolen. Se verdens mest berømte kapel - det sixtinske kapel. Se de smukke fresker, der pryder interiøret, fra Botticelli, Rosselli, Perugino og Ghirlandaio og det mest berømte fresko af alle - Michelangelos loft i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billetter

5. Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billetter

Skab din perfekte dag i Vatikanet med en heldagsbillet, der springer køen over, et kort og en hurtig orientering. Dyk ned i eksklusive områder som Pinacoteca-galleriet og det etruskiske museum. Nyd ikoniske steder som Pinecone Courtyard og Gallery of Maps. Afslut din oplevelse med et besøg i kronjuvelen - Det Sixtinske Kapel. Vores billet giver dig adgang, og vores orienteringskort sørger for, at du nemt kan navigere gennem dets vidundere. Tag på et fantastisk eventyr i Vatikanet, hvor du opdager skjulte perler og ikoniske mesterværker i dit eget tempo.

Rom: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus med Audioguide

6. Rom: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus med Audioguide

Udforsk Den Evige Stad fra en hop-on hop-off-sightseeingbus med din 1-dags, 24-, 48- eller 72-timers billet. Rejs forbi byens ikoner, forlad bussen ved et af de otte stoppesteder, og hop tilbage på den næste bus, når du vil videre. Forbliv fleksibel, mens du ser alle de fantastiske seværdigheder i Rom. Legenden fortæller om Romulus og Remus og Roms 7 bakker. I dag er byen hjemsted for en af verdens største kirker, Basilica di San Pietro i Vatikanet, som man kommer til via en vidunderlig elliptisk piazza. Blandt de andre berømte seværdigheder er det storslåede Colosseum, den filmiske Trevi-fontæne og den romantiske Spanske Trappe. Med sin livlige cafékultur og maleriske trattoriaer er Rom altid inspirerende. Den fulde tur tager 100 minutter, og du kan hoppe af ved et af følgende punkter undervejs: Stedet tættest på vores busstoppesteder. Terminal A Largo di Villa Peretti, Terminal B Largo di Villa Peretti eller Terminal Piazza dei Cinquecento Santa Maria Maggiore San Giovanni in Laterano Colosseum Circo Massimo Piazza Venezia Largo Argentina Piazza Navona Vaticano (Castel Sant'Angelo) Piazza di Spagna (Fontana di Trevi) Piazza Barberini Viale Enrico de Nicola (Stazione Termini)

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

7. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Oplev Vatikanmuseerne på denne guidede tur med "skip-the-line"-garanti. Besøg Peterskirken, og beundr Michelangelos og Berninis værker. Begynd din guidede vandretur på Vatikanmuseerne med deres enorme samling, der er bygget af paverne gennem århundreder, og oplev en af verdens mest bemærkelsesværdige kunstsamlinger. Se Pio Clementino-salen, Laokoon og Apollo Belvedere. Forundres over værker af gamle kartografer i kortgalleriet, og gå rundt i kandelabergalleriet og gobelingalleriet for at se flamske værker af Rafaels elever. Gå ind i Det Sixtinske Kapel for at se Michelangelos legendariske fresker. Fra museet går du direkte ind i Peterskirken, den vigtigste kristne kirke i verden, hvor du bl.a. kan beundre Michelangelos mesterværk Pietà og det imponerende Baldachin-alter af Bernini. Turen slutter på Peterspladsen, der domineres af Michelangelos imponerende kuppel og er omgivet af Berninis berømte dobbeltkolonnade.

Rom: Tur til Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

8. Rom: Tur til Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Oplev nogle af de mest populære attraktioner i Rom på en guidet vandretur i Vatikanstaten. Besøg Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken med din guide, og beundre det udsmykkede interiør og de berømte kunstværker, der ligger her. Mød din guide tæt på indgangen til Vatikanmuseerne, og følg dem, mens du begiver dig ud for at udforske de mest interessante gallerier i museet. Se rotunden, galleriet med gobeliner og galleriet med kort. Nyd de udsmykkede lofter i hvert værelse og se de gamle statuer, fresker og gobeliner, der pryder væggene. Gå derefter ind i Det Sixtinske Kapel og beundre den indviklede fresco, der dækker hele loftet og væggene. Det sixtinske kapel, malet af Michaelangelo mellem 1508 og 1512, repræsenterer et hjørnestensværk af højrenæssancekunst. Fra Adams skabelse til den sidste dom dedikerede Michelangelo nogle af sine største år til Det Sixtinske Kapel, hvor han arbejdede dag og nat – endda sov i kapellet – for at tilfredsstille Roms paver. Kunstneren udtrykte også sin frustration gennem skjulte betydninger i sit værk, som siden er blevet afsløret og tydet. Lyt, mens din guide lader dig komme ind på Michelangelos private vittigheder. Tag til sidst til Peterskirken for den sidste del af din guidede vandretur. Katedralen er et af de mest berømte værker af renæssancearkitektur og har titlen som den største kirke i verden. Udforsk det indre af denne storslåede struktur med din guide og opdag de mange mesterværker af renæssance- og barokkunst, der fylder katedralen. Beundre den berømte Pietà af Michelangelo og den udførlige St. Peters Baldachin af Bernini. Din tur slutter uden for katedralen. Herfra er du velkommen til at vandre rundt på Peterspladsen eller besøge det nærliggende Castel Sant'Angelo på egen hånd.

Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour med audioguide

9. Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour med audioguide

Gør dig klar til at opleve Rom som aldrig før! Hop om bord på den åbne dobbeltdækkerbus, og gør dig klar til at blive forbløffet over byens fantastiske arkitektur og fascinerende historie. Se det ikoniske Colosseum, nyd den betagende udsigt fra den berømte Spanske Trappe, og lad dig imponere af det majestætiske Vatikan. Med daglige afgange fra Termini Railway Station og mulighed for at deltage i turen fra et hvilket som helst stop på ruten, er dette den perfekte måde at udforske over 10 steder i hele byen. Hvis du føler dig eventyrlysten, hvorfor så ikke udforske den "evige stad" til fods med vores fantastiske digitale selvguidede gåture? Opdag skjulte perler, og fordyb dig i den rige historie og kultur i denne utrolige by. Nogle af de steder, du kan se på turruten, inkluderer: Basilika Santa Maria Maggiore Colosseum Det romerske forum Cirkus Maximus San Giovanni Piazza Venezia Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Vatikanet Peterskirken Trevi-fontænen Den Spanske Trappe Piazza Barberini Termini jernbanestation

Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

10. Rom: Tur til Vatikanet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Opdag det bedste af Vatikanet på et enkelt besøg. Spring billetkøen til de vigtigste attraktioner over, og se enestående eksempler på kunst og arkitektur i selskab med din ekspertguide. Nyd en optimeret rejseplan, der er designet til at give dig mulighed for at få det bedste ud af dit besøg i Vatikanmuseerne inden for en begrænset tidsramme, og se det bemærkelsesværdige Sixtinske Kapel, Raphael-rummene og Peterskirken blandt andre højdepunkter i selskab med en af vores ekspertguider. Besøg det Sixtinske Kapel, hvor du får mulighed for at kigge op på Michelangelos loft, mens din guide forklarer hemmelighederne bag Michelangelos mesterlige malerier. Tæt på det sixtinske kapel ligger en række private pavelige lejligheder, der er kendt som Raphael-værelserne. Disse udsøgt udsmykkede værelser indeholder nogle af de fineste eksempler på Rafaels værker, herunder "Athens skole", et gruppeportræt af antikkens mest berømte filosoffer, mange af dem i skikkelse af Rafaels samtidige. Ofte overses Raphael-rummene af besøgende, der har travlt med at komme til Det Sixtinske Kapel, men de fortjener mere end et kort pitstop - din guide vil sørge for, at du har masser af tid til at beundre Raphaels værker i ro og mag. Dit besøg i Vatikanmuseerne er en god mulighed for at opleve de bemærkelsesværdige samlinger af antikke skulpturer, herunder den legendariske Laocoon og Apollo Belvedere. Disse klassiske kunstværker havde en dybtgående indflydelse på renæssancens kunstnere, og deres muskuløse anatomi og psykologiske intensitet påvirkede stærkt Michelangelos og Raphaels værker. Ledsaget af en ekspert i kunsthistorie vil du lære alt om disse antikke mesterværker og få en større forståelse for græsk og romersk kunst. Gå gennem det berømte galleri med kort, beundr fyrretræsholmen og besøg Belvedere-holmen. Selv om det er umuligt at se hele Vatikanets enorme samling på et par timer, vil du på denne rundvisning se en række højdepunkter, som du ikke må gå glip af. Når du forlader det Sixtinske Kapel, kan du gå direkte ind i Peterskirken uden at skulle stå i kø. Basilikaen er gennem århundreder blevet beriget af utallige kunstnere og arkitekter. Under din rundvisning i Peterskirken vil din guide fortælle dig basilikaens fascinerende historie og sætte den ind i den kristne histories kontekst, fra dens oprindelse som gravplads til dens nuværende pragt og internationale betydning.

370 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Vatikanmuseerne

Andre seværdigheder i Vatikanmuseerne

Vil du se alle oplevelser i Vatikanmuseerne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vatikanmuseerne

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 162.644 anmeldelser

Meget praktisk dagstur. Vi kan stå af på hvert ønsket sted af interesse for vores tur og tage bussen tilbage til det ønskede stop efter at have besøgt stedet. Højt anbefalet. God værdi for pengene

Ingen tvivl om, det var meget overfyldt - men det ved du på forhånd. Det var værd at se, det er en af de største seværdigheder i Rom.

Vi kunne virkelig godt lide det, guiderne er venlige. Det er bare en skam, at der ikke er nogen kroatisk guide. Med venlig hilsen

Guiden samlede gruppen udenfor og forlod os, da vi kom ind. Anbefales ikke med en guide...!

Fremragende bookingservice uden uventede begivenheder eller forsinkelser. Rådgivet.