Tilføj datoer

Vatikanmuseerne

Se hvor Vatikanet udstiller nogle af dets mest uvurderlige malerier, herunder værker af Raphael og Leonardo da Vinci.

Vatikanmuseerne: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

1. Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

2. Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

3. Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Skip køen til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

4. Rom: Skip køen til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

Lav din egen rute med en heldagsbillet med skip køen-adgang, et kort og en kort orientering, så du kan nyde højdepunkterne i Vatikanmuseerne berømte samlinger i dit eget tempo. Start med at udforske områder, som de fleste turgrupper aldrig får at se, som malerierne i Pinacoteca-galleriet, og det etruskiske museum, eller brug tiden på at beundre synet af berømte steder som gården omkring Fontana della Pigna eller Galleria delle Carte Geografiche.  Ingen tur til Vatikanet er komplet uden et besøg til dets største stjerne: Det Sixstinske Kapel. Din billet inkluderer adgang til kapellet, og din orientering indeholder oplysninger om, hvad du skal kigge efter, når du besøger denne sande perle.

Vatikanet og Det Sixtinske Kapel: Skip køen-billet med vært

5. Vatikanet og Det Sixtinske Kapel: Skip køen-billet med vært

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel uden at vente i de, for det meste, meget lange køer. Tag en rejse gennem de imponerende museer, hvor du vil finde en ren guldgrube af romerske statuer, renæssancemalerier og italienske kunstværker.   Oplev værker af Caravaggio og Titian og nyere kunstnere som Picasso og Rodin. Se, om du kan spotte Michelangelos selvportræt, der antyder at han hellere ville flås levende, end male i Det Sixtinske Kapel igen. Dette er virkelig en enestående samling af kunstværker, der er blevet erhvervet gennem årene. Du vil kunne opleve alt dette og meget, meget mere, med skip køen-adgang til det hele, så du undgår at spilde tid med at stå i kø.

Rom: Vatikanmuseer og billet til Det Sixtinske Kapel med pizza

6. Rom: Vatikanmuseer og billet til Det Sixtinske Kapel med pizza

Med denne oplevelse vil du smage et traditionelt stykke pizza og en sodavand, der er inkluderet i indgangen til Vatikanmuseerne. På et fast tidspunkt vil du kunne komme ind på Vatikanmuseet med skip-the-line-indgang, med hjælp fra personalet på stedet. Se alle de vidundere, der vises i dit eget tempo, efter din egen rejseplan. Se med dine egne øjne Det Sixtinske Kapel og dets vidunderligt dekorerede vægge, og se de spændende freskoer, malerier, skulpturer og meget mere. Du er velkommen til at udforske alle mesterværkerne i denne fantastiske skat til fulde. Når du er færdig på museerne, kan du hente din pizza og sodavand ved at bruge den voucher, du fik udleveret på mødestedet. Restauranten ligger kun 10 minutters gang fra museerne.

Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

7. Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

Oplev et niveau af ro ved at benytte dig af den guidede rundvisning, hvor du kan springe køen over og udforske Vatikanets fantastiske skønhed og gamle historie. Få chancen for at beundre de omfattende kunstsamlinger fra renæssancetiden, der tilhører den katolske kirke, og som har fået stor historisk og kunstnerisk betydning gennem årene. Gå rundt i Vatikanmuseet, udforsk de mest spektakulære rum og sofistikerede gallerier, og gå gennem de imponerende malerier i Galleriet af Kortgalleri . Lad dig hypnotisere af skønheden i det Sixtinske Kapel og beundre det ikoniske loft malet af Michelangelo vært for hans unikke mesterværker. Peter's Basilika, den største af alle kristenhedens kirker, hjemsted for de berømte mosaikker, Michelangelos Pietà og Berninis ikoniske Baldachin.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

8. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Se højdepunkterne i Vatikanstaten på en praktisk guidet dagstur. Nyd en fascinerende rejse gennem Vatikanmuseernes enorme samling, inklusive Michelangelos ikoniske Sixtinske Kapel. Bagefter kan du besøge Peterskirken og beundre dens ærefrygtindgydende arkitektur. Mød din guide og få adgang til Vatikanmuseerne uden om køen. Oplev den enorme samling af artefakter og kunstværker indsamlet af paverne gennem årene, herunder Laocoön og hans sønner, Apollo Belvedere og Belvedere Torso. Lær om samlingens oprindelse, og spadser gennem berømte gallerier som Gallery of Maps. Ankom til det fantastiske Sixtinske Kapel, hvor din guide vil give dig tid til at beundre de fantastiske freskomalerier, der pryder væggene og loftet. Se med ærefrygt på Michelangelos levende skildringer af forskellige bibelske scener, herunder Den sidste dom. Gå derefter ind i Peterskirken, og tag et øjeblik til at suge strukturens størrelse ind og opdage de forskellige skulpturer og kunstværker, der findes i den. Se "Pietà" og "Baldacchino", før du afslutter turen. Bagefter kan du blive, så længe du vil, og udforske de pavelige grave eller kuplen i dit eget tempo.

Vatikanmuseerne og Peterskirken inkl. pavegrave: Guidet tur

9. Vatikanmuseerne og Peterskirken inkl. pavegrave: Guidet tur

Udforsk UNESCOs Verdensarvsted, Vatikanstaten, på en guidet tur rundt til de mest betydningsfulde skatte. Oplev Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel, Peterskirken og pavegravene inklusive fast-track-entré for at få mest ud af din dag. Begynd din tur med at opleve kunstværkerne, som nogle af de mest anerkendte kunstnere har lavet, i Vatikanmuseerne. Følg en guide på dit valgte sprog til museets vigtigste områder, inklusive Galleria delle Carte Geografiche og Gallery of Tapestries. Træd ind i Det Sixtinske Kapel, og oplev den særlige stemning ved Michelangelos anerkendte mesterværk "Den sidste dom", som er et af de mest berømte kunstværker nogensinde. Oplev derefter det mageløse interiør i Peterskirken med skip køen-entré. Lad dig betage af en af de helligste seværdigheder i verden, og beundr Michelangelos fantastiske "La Pieta". Fuldfør dit besøg i Vatikanstaten ved de pavelige grave for at se det sidste hvilested for mange paver og kongelige. Beundr den religiøse betydning af dette begravelsessted, mens du betragter sarkofager, kalkmalerier og grave tæt ved apostlen Peters grav.

Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

10. Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

På en guidet tur i Rom kan du opleve nogle af de vigtigste mesterværker fra den græsk-romerske verden og renæssancekunsten på Vatikanmuseerne og i Det Sixtinske Kapel med adgangsbilletter, hvor du kan springe køen over. Senere kan du besøge Peterskirken for at udforske den i dit eget tempo. Gå ind i Vatikanmuseerne fra den prioriterede indgang og spring over de lange ventetider i billetkøen. Start turen i Armor-gården for at få et glimt af Vatikanets haver, og fortsæt til Pine Cone-gården, der ligger midt i de gamle pavelige bygninger. Gå gennem nogle af værelserne i Belvedere-paladset, pavens tidligere sommerresidens, som i dag er hjemsted for Pius Clementine-museet, der er vært for vigtige fund af græsk-romersk kunst, herunder Apollo Belvedere og Laocoön-gruppen. Derefter ankommer du til de 3 gallerier, der fører dig til de pavelige lejligheder - kandelabergalleriet, gobelingalleriet med værker fra det flamske atelier af Peter Van Aelst udstillet og kortgalleriet med freskomalede kort over det italienske territorium, bestilt af pave Gregor XIII. Afslut turen med at se 2 uundgåelige steder i Vatikanets samling - Raphaels værelser i pave Julius II's lejlighed og det sixtinske kapel, hvor du kan beundre Michelangelos mesterværker som scenerne fra Første Mosebog og Den sidste dom. Fra det sixtinske kapel skal du bruge den private passage til at ankomme til Peterskirken, hvor du kan finde strålende værker som statuen af Pietà, lavet igen af den store Michelangelo, Baldachin af Bernini og pavernes grave, der alle indeholder hundreder af års historie. Bemærk dog, at passagen mellem museerne og Peterskirken er lukket onsdag morgen, og at den også kan være lukket på andre uventede tidspunkter. På sådanne dage vil vi i stedet tilbringe hele turen på museerne.

Tilgængelige aktiviteter

307 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 20

Andre seværdigheder i Vatikanmuseerne

Vil du se alle oplevelser i Vatikanmuseerne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vatikanmuseerne

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 162.644 anmeldelser

Vi er ikke særlig “gode” til museer, men vi var helt på røven. Det var fascinerende og spændende, og til trods for vi brugte 6 timer på at gå rundt, så var vi ikke ved at “dø” af indtryk og oplysninger. Audioguiden var rigtig god, fordi man selv kunne vælge, hvornår og hvad man ville lytte til.

Indgangen var super nem, der stod masser af guider der sørgede for at man ikke fik gik til den forkerte kø. Alt fungerede. Var dog ikke forberedt på hjemmefra, at man skulle have haft købt en anden billet for at få adgang til haverne.

Det er simpelthen en oplevelse at se vatikan museet og det sixtinske kapel

Fantastisk meget at se tager Ca. 3 timer, alle pengene værd

Super effektivt. Sprang lang kø over og gik lige ind.