Oplevelser i
Venedig

Levn fra middelalderens magtfulde storhed er bare toppen af isbjerget i denne 1600 år gamle havneby.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Venedig

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Venedig?

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 90.917 anmeldelser

det var en dejlig tur fra malcecine til venedig og retur. vi valgte at gå rundt i venedig på egen hånd - og vi havde en dejlig dag med lækre pizzaer & is-desserter, egen gondol-tur og så seværdighederne på gå-ben og fr gondolen. vi havde bestilt guides-tur med motorbåd sammen med gruppen, turen var rigtig flot & god i det venedigske ø-rige, og guiden som var ombord vidste meget meeeen kunne desværre ikke holde sin mening for sig selv og grinede konstant af sine egne vittigheder…. men ellers var det en rigtig dejlig tur OG vi var trætte da vi kom retur til Malcecine ❤️

Billetten var købt hjemmefra via appen. Så snart vi er ude af lufthavnen står en mand og scanner billetten. Bussen holder ved siden af og køreturen starter. Chaufføren kører pænt og behageligt. En god og sikker oplevelse til billige penge.

Fantastisk tur - helt sikker pengene værd. Paladset og markuskirken var meget flot. Vores guide, Rita, gjorde at turen blev helt suveræn. Hun var god til at fortælle om seværdighederne og samtiden for Venedig. Stor anbefaling af hende.

Det kan stærkt anbefales at booke billetter til bus transport fra lufthavn til centrum og retur. Det er så nemt og rigtig god service og tager kun 20 min hver vej.

Så hurtigt og let transport da vi ankom til Venedig lufthavn