Vores mest anbefalede ting at gøre i Venedig

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

(Copy of) Dogepaladset: Billet med prioritetsentré

2. (Copy of) Dogepaladset: Billet med prioritetsentré

Besøg Dogepaladset, et vigtigt historisk vartegn, der tjente som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder. Mens du udforsker hovedsædet for den 1.000 år gamle republik, vil du rejse tilbage i tiden til middelalderen. Lad dig betage af de rige detaljer på den storslåede guldtrappe og de spektakulære kunstværker. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede den berømte Sukkenes Bro. Din billet giver dig også adgang til Correr Museum på Markuspladsen. Bygningen blev oprindeligt designet som en residens for Napoleon, og senere blev den brugt som kongen af Italiens venetianske residens.

Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

3. Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

Opdag nogle af de mest berømte øer i den venetianske lagune på denne heldags bådtur. Rejs med din guide gennem Venedigs lagune på et panoramisk fartøj, og nyd øerne Murano, Burano og Torcello. Start din dag med eventyr ved at gå ombord på en behagelig panoramabåd, når du tager afsted fra Markuskirken. Lær om øerne fra din vært undervejs. Tag seværdighederne i denne gamle by i cirka 30 minutter, indtil du når din første destination, Murano. Nyd en demonstration af glasblæsning med en glasmester ledsaget af en historisk forklaring af håndværket. Stop ved souvenirbutikken på glasfabrikken, og nyd en eksklusiv 10% rabat på dine køb. Din planlagte tid i Murano inkluderer også fritid til at udforske på egen hånd. Lad Murano bag dig, når du rejser til den nærliggende ø Burano. Vær vidne til de maleriske og farverige huse, der prikker øen, og observer kniplingsmagerne på arbejde. Bliv bekendt med deres sjældne færdigheder, der betragtes som nogle af de fineste i verden. Stop for en bid at spise i løbet af din tid i Burano og smag nogle af de lokale biscotti, der er hjemmehørende på øen. Rejs til dit sidste stop, Torcello. Nyd et 1-times besøg på øen og besøg historiske vartegn som katedralen i Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djævelens bro og klokketårnet. Afslut dit eventyr med en 1-times tur tilbage til Venedig og tag i den betagende atmosfære i den venetianske lagune.

Delt vandtaxa: Venedigs Marco Polo Lufthavnstransfer

4. Delt vandtaxa: Venedigs Marco Polo Lufthavnstransfer

At sejle over lagunen fra Venedig Marco Polo Lufthavn, når du ankommer til Venedig, er så afgjort den mest eksklusive og romantiske lufthavnstransport i verden. Dette er en eksklusiv delt vandtaxa fra Venedig Marco Polo Lufthavn til hoteller i det centrale Venedig, og tilbage igen. Hop i en vandtaxa, lige efter du har fået din bagage, og bliv bragt hurtigt over lagunen til dit hotel. Dette er ikke kun den mest romantiske måde at rejse på, det er også den mest direkte rute til byen. Taxaerne stopper lige ved hoteller som Hilton Stucky og San Clemente og nogle hoteller langs Canal Grande. For mindre tilgængelige destinationer ved de indre kanaler, vil du blive sat af i gåafstand. Er dit hotel JW Marriot - Isola delle Rose, sættes du af i San Marco nær Marriot Hotel Shuttle Boat Pier

Dogepaladset: 1-times rundvisning

5. Dogepaladset: 1-times rundvisning

Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, repræsenterede sædet for den venetianske politiske magt i århundreder. På denne 1-times tur får du adgang til de pragtfulde værelser, kunstfærdigt udsmykket med hundredevis af kunstmesterværker, hvor hertugen og hans råd kontrollerede den 1.000 år gamle republiks skæbne. Lyt og lær, mens paladset kommer til live i selskab med en kyndig guide, der vil vise dig magtens korridorer, der kaster dig ind i en meget særlig historisk kontekst - den Europæiske Middelalder, og de umiddelbart følgende århundreder. Se de mange detaljer på guldtrappen og den bemærkelsesværdige realisme i de viste scener i bygningens dekoration, udført af en lang række kunstnere. Genoplev fangernes kvaler, der krydsede Sukkenes Bro, og træd ind i det venetianske fængsel, der er berømt for at have haft Giacomo Casanova, blandt mange andre, siddende inde.

Markuskirken: Guidet skip-køen-tur

6. Markuskirken: Guidet skip-køen-tur

Sammen med en turguide, der er arrangeret i samarbejde med Curia di Venezia, kan du nu komme på en guidet rundtur i den gyldne kirke, der engang var dogerne i Venedigs private kirke. Den er den eneste af sin art i Italien takket være smukke gyldne mosaikker og det marmorbelagte gulv. Sæt dig til rette, og lyt til vores guider, når de fortæller om de bibelscener, der forekommer, og historien bag denne antikke kirke. Her kan du beundre Pala d'oro, et udsøgt eksempel på byzantinsk kunst med tusindvis af perler og ædelstene.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med terrasseadgang

7. Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med terrasseadgang

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Rundtur med højdepunkter, Markusbasilikaen og Dogepaladset

8. Venedig: Rundtur med højdepunkter, Markusbasilikaen og Dogepaladset

Oplev det bedste af Venedig på en guidet rundvisning i en lille gruppe, der besøger to af byens mest ikoniske vartegn, Markusbasilikaen og Dogepaladset. Spring de lange køer over med forhåndsreserverede billetter inkluderet, og nyd disse venetianske skatte i dit eget tempo. Start din tur på Markuspladsen. Beundre klokketårnet og marmorløverne, før du går ind i basilikaen med din guide. Forundres over de gyldne mosaikker og det overdådige design, og lær, hvordan den er et symbol på venetiansk magt og rigdom. Næst skal du udforske Dogepaladset, et gotisk mesterværk, der engang var sæde for den venetianske regering. Lær om de regerende venetianske dogers liv og om de billedhuggere fra det 14. århundrede, der arbejdede på paladset. Nyd den fantastiske udsigt over lagunen, mens du slentrer gennem dette verdensberømte vartegn. Lær om den ekstraordinære historie om Casanova og betydningen af Sukkenes Bro samt det gamle og det nye fængsel. Når din rundvisning er afsluttet, kan du fortsætte din udforskning af den venetianske historie og kultur med din inkluderede adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana.

Venedig: Markuskirken og Dogepaladset fast-track-tur

9. Venedig: Markuskirken og Dogepaladset fast-track-tur

Fordyb dig i Venedigs historie på en 3-timers lille gruppetur til det engang store maritime imperium. Udforsk to af den flydende bys vigtigste bygninger: Markuskirken og Dogepaladset. Mød din guide på Markuspladsen, hvor du kan tage et øjeblik til at nyde pladsen, inden du går ind i Markuskirken. Få et dybdegående kig på, hvordan Venedig byggede et merkantilt imperium, der engang strakte over hele Middelhavet. Lad dig betage af mosaikker og andre skatte, imens din guide forklarer, hvordan byen tiggede, lånte og stjal for at vokse fra en lille ø til en af de største magter i middelalderen. Nyd en særlig adgang til terrassen på første etage, hvor du kan se de berømte heste stjålet fra Konstantinopel under det fjerde korstog. Derefter kan du skippe køen til Dogepaladset og udforske det politiske hjerte i det venetianske imperium. Beundr de overdådige lejligheder og Maggior Consiglio, hvor statsanliggende blev besluttet under betagende fresker lavet af Veronese og Tintoretto. Fortsæt til arsenalerne og fængslerne, og lær, hvordan det dystre liv var for de, der var uheldige nok til at blive taget til fange. Opdag hemmeligheden bag det mystiske sorte slør, der afbryder den officielle række af Doges portrætter. Afslut turen ved at gå over Sukkenes Bro, og lær, hvorfor dette romantiske ikon har en mørkere historie, end du nogensinde havde forestillet dig.

Marco Polo Lufthavn: Bustransport til/fra Venedigs centrum

10. Marco Polo Lufthavn: Bustransport til/fra Venedigs centrum

Denne ekspreslufthavnsbus kører uden stop til centrum af Venedig, og efter blot 20 minutter sættes du af på Piazzale Roma. Dette er den hurtigste og billigste måde at komme til Venedig fra lufthavnen på en komfortabel måde. Fra Piazzale Roma kan du fortsætte til din endelige destination til fods eller med vandbus eller vandtaxi. Hvis du skal tilbage til Marco Polo Lufthavn på et senere tidspunkt, kan du købe en returbillet og spare penge og tid. Busserne fra Piazzale Roma afgår fra det samme sted som du blev sat af, på ATVO-busplatformen midt på pladsen. Personalet står til rådighed med assistance og informationer.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Venedig
Levn fra middelalderens magtfulde storhed er bare toppen af isbjerget i denne 1600 år gamle havneby.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Venedig

Alle aktiviteter

732 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 46

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Venedig

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Venedig

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Venedig?

De bedste dagsture og -udflugter fra Venedig er:

Verona

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 138.603 anmeldelser

For the traveller with time to spare and an interest in architecture, this trip from Padua to Venezia along the canals was a great experience primarily due to the fantastic guide, Silvia, who was an endless source of information on architecture, art and history. It was deep knowledge and not just something read from a manuscript. Elegantly switching between Italian, French and English during the boatride, this was reduced to Italian and English on the visits to the villas after consulting with the french couple that they understood English enough to get a decent experience. This simply to allow a higher level of information within the timeframe. Still Silvia would follow up with them to secure all was well. All practical information was given twice and even details of price and transfer options back to Padua was very detailed and thorough. The price was a bit high considering lunch had to be paid on the side.

Smuk oplevelse, frem for alt takket være vores guide Alessandra, som var i stand til at involvere os med sympati i historien om venetiansk historie under den indledende vandretur, især den, der vedrører Canal Grande, gondoler og gondolier. Dette blev efterfulgt af en gondoltur på omkring en halv time, hvor gondolieren var lige så tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, vi måtte have.

Dette var en rigtig fin tur. Guiden, Diana, var meget vidende og fortalte spændende og indlevende mangt og meget, både om Markus kirken og Dogepaladset, men også om andre relaterede ting.

Virkelig nemt. Bus holdt lige udenfor lufthavnen og kørte os til Venedig

Fin, nem og bekvem tur fra og til lufthavnen. Super effektivt!