Tilføj datoer

Ting at gøre Venedig

Levn fra middelalderens magtfulde storhed er bare toppen af isbjerget i denne 1600 år gamle havneby.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 603 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 38

Ofte stillede spørgsmål om Venedig

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Venedig?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Venedig?

De bedste dagsture og -udflugter fra Venedig er:

Murano

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 138.603 anmeldelser

Smuk oplevelse, frem for alt takket være vores guide Alessandra, som var i stand til at involvere os med sympati i historien om venetiansk historie under den indledende vandretur, især den, der vedrører Canal Grande, gondoler og gondolier. Dette blev efterfulgt af en gondoltur på omkring en halv time, hvor gondolieren var lige så tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, vi måtte have.

Jeg bestilte billetten her på forhånd, og det fungerede fint :) Vi gik lige hen til en af de gule maskiner i parkeringskælderen (Troncheto). Vi skulle bare scanne QR-koden og inden for få minutter havde vi vores billetter. Så vi var i stand til at komme på ved vaporettostationen og afsted til postkontoret (bekræft venligst billetten på forhånd på stationerne for hver tur)

Bustransport fra lufthavnen og tilbage nemt og ukompliceret. Personalet venligt. QR-kode scannere fungerer meget godt. Transfertid til Piazza Roma maks. 20 minutter. Vaporettoer bookede også online i 3 dage. Billetter modtaget problemfrit fra automaterne. Fungerede problemfrit i 3 dage. Vandbusser er nogle gange overfyldte. Når som helst.

Anden gang bruger denne overførsel. Altid perfekt og punktlig. For at vende tilbage til lufthavnen råder jeg dem, der havde deres bolig i Mestre, at tage bussen på stationen. for hvis du tager den ved del popollo-stoppestedet, vil bussen være fuld.

Virkelig nemt. Bus holdt lige udenfor lufthavnen og kørte os til Venedig