Oplevelser i

Venedig

Levn fra middelalderens magtfulde storhed er bare toppen af isbjerget i denne 1600 år gamle havneby.

Vælg datoer

De 10 bedste ting i Venedig

Venedig er smukkere, mere charmerende og har en langt mere spændende historie end de fleste andre byer. Der er så meget at se, at det kan være en hård opgave at vælge. Her er de allervigtigste seværdigheder, som du bare må se i den flydende by.

 • Canal Grande

  1. Canal Grande

  Canal Grande er Venedigs største boulevard og den består af vand! Tag en vandbus, taxabåd eller en af de ikoniske gondoler og glid forbi perlerækken af vidunderlige historiske bygninger langs kanalerne.

 • Dogepaladset

  2. Dogepaladset

  Når du står foran paladsets fornemme marmorfacade, bliver du imponeret, men indenfor bliver du fuldstændig betaget af de kunstskatte, du møder. Hvis du er vild med historie og klassisk kunst, kommer du måske aldrig ud igen.  

 • Markuskirken

  3. Markuskirken

  Denne overdådige kirke er Venedigs kronjuvel. Den er et festfyrværkeri af byzantinsk arkitektur med kuplerne, de forunderlige facader og de fantastiske mosaikker.

 • Sukkenes Bro

  4. Sukkenes Bro

  Når du sejler i gondol med din elskede, så læg vejen forbi Sukkenes Bro - legenden fortæller, at et kys under broen giver evig kærlighed og lykke.

 • Markuspladsen

  5. Markuspladsen

  Den kæmpestore offentlige plads ligger i hjertet af Venedig. Napoleon var så betaget af den smukke arkitektur, at han kaldte Markuspladsen for "Europas største stadsestue".

 • Rialtobroen

  6. Rialtobroen

  Rialtobroen er den ældste og mest fortryllende af alle broerne over Canal Grande. Det er en god ide at komme tidligt, før turistmylderet, og nyde den fantastiske udsigt i ro og mag.

 • Lidoen i Venedig

  7. Lidoen i Venedig

  Tag et pusterum fra strømmen af turister og besøg den charmerende Lido. Efter en kort bådtur, finder du stedet hvor Venedigs bedste (og billigste) restauranter gemmer sig.

 • Teatro La Fenice

  8. Teatro La Fenice

  Du behøver ikke at være operaelsker for at blive helt overvældet af det overdådige Teatro La Fenice, der er et af de vigtigste og mest anerkendte operahuse i operaens historie.

 • Torcello

  9. Torcello

  Den stille, billedskønne ø, Torcello, passer perfekt til en afslappet udflugt. Husk at besøge den charmerende kirke og se den fantastiske udsigt fra klokketårnet.

 • Gallerie dell’Accademia

  10. Gallerie dell’Accademia

  Du finder nogle af de flotteste eksempler på venetiansk kunst på dette museum. Bare maleriernes størrelse er imponerende - pas på du ikke får hold i nakken.

Planlæg dit besøg

 • Spar penge på transport

  Byens gader består af vand, men du behøver ikke bruge de dyre vandbusser (vaporetti) hele tiden. Hvis du vil slippe for ubehagelige overraskelser, kan du købe flere billetter ad gangen eller en dagsbillet, der gælder i 12 timer og koster det samme som 3 enkeltbilletter. Prisen falder for længere perioder. Med en ugebillet sparer du allermest.

 • Bardisken er din bedste ven

  Mad og drikke kan være meget dyrt i Venedig. På barer og i restauranter koster det normalt mere, hvis du sidder ved et bord, så sæt dig i stedet i baren, her kan du kan undgå at betale helt op til 500 % i tillægsgebyr, uanset om du spiser eller bare drikker kaffe!

 • Nyd udsigten

  Udsigten over hele byen fra toppen af kirketårnet på Markuspladsen er en af Venedigs helt store attraktioner og koster 8 EUR. Men det er både bedre og billigere at gå over til San Giorgeo Maggiore, hvor udsigten er væsentlig smukkere og prisen blot er 3 EUR.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Fra september til november er byen mest behagelig.

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 80.272 anmeldelser

Dette er et must go, så du får set en storslået venetiansk bygning indefra. Atmosfæren, placeringen og derefter operaen ... du føler, at du er blevet transporteret tilbage! Fantastisk stemning, hvis du kan lide klassisk musik i 2 timer :-) Fantastisk smuk, hvis du elsker "det gamle"!

Turen var fantastisk !!! Vores rejseleder Rossella Hosting var fantastisk! Turen var meget informativ og gav masser af tid til at tage billeder, så vi kunne fange vores minder. Fantastisk kommunikation før turen, med masser af detaljer om mødested. Anbefaler denne tur stærkt!

Smuk oplevelse, turen varede 30 minutter præcist. Gondolen var meget venlig og forberedt .. de opdelte os i grupper på 4 for at komme på gondolen, jeg var sammen med min kæreste, og vi delte det med et andet par sicilianere, som os , kendt der .. Jeg anbefaler det stærkt

Skøn gondoltur i Venedig. Dygtig gondolierer som fortalte en masse hvad vi passerede.

Enkelt og ligetil, det tog u der 20 minutter fra Marco Polo Lufthavnen til Venedig.