Tilføj datoer
Venedig

Kultur og historie

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Kombinationsoplevelser
  • Heldagsture
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 98 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 98

Ofte stillede spørgsmål om Venedig Kultur og historie

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Kultur og historie?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 15.659 anmeldelser

Bådturen var fantastisk, og det var de to øer også, vi kunne ikke rigtig forstå kommentaren fra guiden på båden på grund af de dårlige højttalere på båden og også støjen fra båden på vandet. Alt i alt en virkelig god oplevelse! Hver en øre værd. Glasfabrikken var interessant, det var meget korte, måske 10 minutter, hvor vi så maestroen arbejde. Så kunne vi gå til glasbutikken for at købe noget, men det var ret dyrt, jeg anbefaler at tage fra første sal fra bagsiden til byen, da der er flere små butikker med lignende, hvis ikke de samme ting, bare en lille smule billigere. Burano var fantastisk, vi havde omkring 1 time og 15m fritid. Sørg for at komme tilbage til båden til tiden, jeg anbefaler lidt før, fordi båden vil efterlade dig, hvor du er, hvis du kommer for sent. Tak for oplevelsesteamet!

Først og fremmest vil vi gerne takke vores rejseleder Edi, som er den bedste rejseleder, vi nogensinde har set. Hans viden, punktlighed, briefinger og professionalisme var fantastisk. Venedig tour var stor, selvom det varme vejr. Vandreturen, båden, gondolturen og resten var godt planlagt. Vi anbefaler dig at prøve street food kaldet 'cicchetti' og selvfølgelig pizza. Vi vil også gerne takke vores venlige chauffør. Grazie for tutti!

Smuk udflugt til lagunen. Den guidede tur, med afgang fra Venedig, gav os mulighed for at besøge Murano, hvor vi var vidne til forarbejdning af glas på en håndværkerfabrik. Vi tog derefter til Burano med sine farverige huse. Torcello var en ret hurtig etape, det er en arkæologisk ø. Guiden forklarede alt, hvad der blev set under navigationen, mens besøgene på øerne ikke er guidede.

Fine tour with glass blowing and a beautiful glass showroom. Burano is also a nice place - don’t spend all your time on eating lunch like we did. It is worth spending some time on a walk. We had a very good guide who provided interesting information and a lot of funny stories

God guide, men kendskab til de små og hyggelige steder til denne form for spisning. En yndet form for hygge i Venedig.