Tilføj datoer

VenedigKultur og historie

Vores mest anbefalede Venedig Kultur og historie

(Copy of) Dogepaladset: Billet med prioritetsentré

1. (Copy of) Dogepaladset: Billet med prioritetsentré

Besøg Dogepaladset, et vigtigt historisk vartegn, der tjente som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder. Mens du udforsker hovedsædet for den 1.000 år gamle republik, vil du rejse tilbage i tiden til middelalderen. Lad dig betage af de rige detaljer på den storslåede guldtrappe og de spektakulære kunstværker. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede den berømte Sukkenes Bro. Din billet giver dig også adgang til Correr Museum på Markuspladsen. Bygningen blev oprindeligt designet som en residens for Napoleon, og senere blev den brugt som kongen af Italiens venetianske residens.

Dogepaladset: 1-times rundvisning

2. Dogepaladset: 1-times rundvisning

Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, repræsenterede sædet for den venetianske politiske magt i århundreder. På denne 1-times tur får du adgang til de pragtfulde værelser, kunstfærdigt udsmykket med hundredevis af kunstmesterværker, hvor hertugen og hans råd kontrollerede den 1.000 år gamle republiks skæbne. Lyt og lær, mens paladset kommer til live i selskab med en kyndig guide, der vil vise dig magtens korridorer, der kaster dig ind i en meget særlig historisk kontekst - den Europæiske Middelalder, og de umiddelbart følgende århundreder. Se de mange detaljer på guldtrappen og den bemærkelsesværdige realisme i de viste scener i bygningens dekoration, udført af en lang række kunstnere. Genoplev fangernes kvaler, der krydsede Sukkenes Bro, og træd ind i det venetianske fængsel, der er berømt for at have haft Giacomo Casanova, blandt mange andre, siddende inde.

Markuskirken: Guidet skip-køen-tur

3. Markuskirken: Guidet skip-køen-tur

Sammen med en turguide, der er arrangeret i samarbejde med Curia di Venezia, kan du nu komme på en guidet rundtur i den gyldne kirke, der engang var dogerne i Venedigs private kirke. Den er den eneste af sin art i Italien takket være smukke gyldne mosaikker og det marmorbelagte gulv. Sæt dig til rette, og lyt til vores guider, når de fortæller om de bibelscener, der forekommer, og historien bag denne antikke kirke. Her kan du beundre Pala d'oro, et udsøgt eksempel på byzantinsk kunst med tusindvis af perler og ædelstene.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med terrasseadgang

4. Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med terrasseadgang

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Rundtur med højdepunkter, Markusbasilikaen og Dogepaladset

5. Venedig: Rundtur med højdepunkter, Markusbasilikaen og Dogepaladset

Oplev det bedste af Venedig på en guidet rundvisning i en lille gruppe, der besøger to af byens mest ikoniske vartegn, Markusbasilikaen og Dogepaladset. Spring de lange køer over med forhåndsreserverede billetter inkluderet, og nyd disse venetianske skatte i dit eget tempo. Start din tur på Markuspladsen. Beundre klokketårnet og marmorløverne, før du går ind i basilikaen med din guide. Forundres over de gyldne mosaikker og det overdådige design, og lær, hvordan den er et symbol på venetiansk magt og rigdom. Næst skal du udforske Dogepaladset, et gotisk mesterværk, der engang var sæde for den venetianske regering. Lær om de regerende venetianske dogers liv og om de billedhuggere fra det 14. århundrede, der arbejdede på paladset. Nyd den fantastiske udsigt over lagunen, mens du slentrer gennem dette verdensberømte vartegn. Lær om den ekstraordinære historie om Casanova og betydningen af Sukkenes Bro samt det gamle og det nye fængsel. Når din rundvisning er afsluttet, kan du fortsætte din udforskning af den venetianske historie og kultur med din inkluderede adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana.

Venedig: Markuskirken og Dogepaladset fast-track-tur

6. Venedig: Markuskirken og Dogepaladset fast-track-tur

Fordyb dig i Venedigs historie på en 3-timers lille gruppetur til det engang store maritime imperium. Udforsk to af den flydende bys vigtigste bygninger: Markuskirken og Dogepaladset. Mød din guide på Markuspladsen, hvor du kan tage et øjeblik til at nyde pladsen, inden du går ind i Markuskirken. Få et dybdegående kig på, hvordan Venedig byggede et merkantilt imperium, der engang strakte over hele Middelhavet. Lad dig betage af mosaikker og andre skatte, imens din guide forklarer, hvordan byen tiggede, lånte og stjal for at vokse fra en lille ø til en af de største magter i middelalderen. Nyd en særlig adgang til terrassen på første etage, hvor du kan se de berømte heste stjålet fra Konstantinopel under det fjerde korstog. Derefter kan du skippe køen til Dogepaladset og udforske det politiske hjerte i det venetianske imperium. Beundr de overdådige lejligheder og Maggior Consiglio, hvor statsanliggende blev besluttet under betagende fresker lavet af Veronese og Tintoretto. Fortsæt til arsenalerne og fængslerne, og lær, hvordan det dystre liv var for de, der var uheldige nok til at blive taget til fange. Opdag hemmeligheden bag det mystiske sorte slør, der afbryder den officielle række af Doges portrætter. Afslut turen ved at gå over Sukkenes Bro, og lær, hvorfor dette romantiske ikon har en mørkere historie, end du nogensinde havde forestillet dig.

Venedig: Mulighed for en vandretur i den jødiske ghetto og en synagoge-tur

7. Venedig: Mulighed for en vandretur i den jødiske ghetto og en synagoge-tur

Tag en afslappet spadseretur i en lille gruppe for at se se seværdigheder, der uddyber din forståelse af Venedigs jødiske historie. Vælg at forbedre din oplevelse ved at deltage i turen til synagogerne, som arrangeres af det jødiske museum. Begynd din rundvisning i den jødiske ghetto i Cannaregio-kvarteret, et fascinerende boligområde i byens nordlige del. Gå forbi håndværkerværksteder, gallerier, butikker og delikatesseforretninger, der bedst udforskes i et afslappet tempo. Næst går du over broen til Campo del Ghetto Nuovo (den nye ghettoplads), som blev grundlagt som en befæstet ø i 1516. Lær om indespærringen af venetianske jøder på øen, og hvordan den blev tæt befolket. Så kan du lære af din guide, mens han/hun peger på et af turens vigtigste højdepunkter: en række basrelieffer på Campo del Ghetto Nuovo - et syn, som de fleste besøgende i Venedig aldrig ser. Næst skal du opleve, hvordan Napoleons beslutning om at rive portene til den jødiske ghetto ned gav jøderne ret til at bo hvor som helst i Venedig. Besøg et centrum for jødisk kultur med bagerier, restauranter og håndværksbutikker. Sidst i anden halvdel af turen kan du vælge at inkludere turen til synagogerne. Selv om selve museet er under restaurering og lukket for besøg, kan du stadig besøge den levantinske synagoge og de spanske synagoger med deres dedikerede guider.

Venedig: Billet til fire årstider-koncert i Vivaldikirken

8. Venedig: Billet til fire årstider-koncert i Vivaldikirken

Skønt dine ører med en opførelse af Vivaldis Fire årstider af ensemblet "I Virtuosi Italiani" i kirken Santa Maria della Visitazione i Venedig. Oplev følelsen ved at lytte til Vivaldis musik på de steder, hvor den blev komponeret. Det er lyd, det er musikalske noter, det er en stor barokkomponists kunst, men frem for alt er det energien fra dette sted, Vivaldis kirke. Det var her, at Antonio Vivaldi tilbragte fyrre år af sit liv og komponerede sine storslåede værker. Nyd inspirerede opførelser af De fire årstider, hvor du i musikken kan fornemme høsten af hvede, druehøsten, sommerstormene, sneen der falder om vinteren, de varme efterårsfarver og de lysende blomstrende blomster om foråret. Se talentfulde musikere spille i kirken, hvor mestre som Francesco Gasparini og Antonio Vivaldi uddannede Choro-døtrene til at blive virtuose musikere, der var berømte for deres kunst i hele Europa.

Venedig: Markuskirken: Fast-Track Entry og audioguide

9. Venedig: Markuskirken: Fast-Track Entry og audioguide

Spar tid under dit besøg i Venedig med en billet til den populære Markuskirken, hvor du kan springe køen over. Beundre de hundredvis af gyldne mosaikker i basilikaen, og få detaljer om den byzantinske kunst indeni med din audioguide. Download din audioguide til din mobilenhed, og gå til Markuskirken for at begynde din rundvisning. Breeze forbi de lange køer, og sæt dine hovedtelefoner på. Udforsk de fem kupler og en række kunstværker. Hør legender og historier om denne kirke, der har stået i næsten 1.000 år. Vis den blændende effekt af de 43.000 kvadratmeter mosaikker i kirken. Se de fantastiske marmorindlæg på gulvene. Sug atmosfæren op i bygningen, der dominerer Markuspladsen.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

10. Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

197 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 13

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Intense oplevelser

Ofte stillede spørgsmål om Venedig Kultur og historie

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Kultur og historie?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 15.659 anmeldelser

For the traveller with time to spare and an interest in architecture, this trip from Padua to Venezia along the canals was a great experience primarily due to the fantastic guide, Silvia, who was an endless source of information on architecture, art and history. It was deep knowledge and not just something read from a manuscript. Elegantly switching between Italian, French and English during the boatride, this was reduced to Italian and English on the visits to the villas after consulting with the french couple that they understood English enough to get a decent experience. This simply to allow a higher level of information within the timeframe. Still Silvia would follow up with them to secure all was well. All practical information was given twice and even details of price and transfer options back to Padua was very detailed and thorough. The price was a bit high considering lunch had to be paid on the side.

Hurtig adgang rundt om hjørnet uden ventetid. Nødt til at tjekke enhver rygsæk eller stor taske (gratis) -> ved øverste trapper, bliv til venstre og gå gennem glasdøre - til højre er billetbod og indgangssted - til venstre er mod restaurant og skabe. Gå forbi protektorbordene og tag til venstre med det samme. Skabe er der. Selv guidet tur / personale er hjælpsomme, og du får (også) adgang til andre museum lige ved siden af dette.

Turen var velorganiseret og meget informativ. Rejselederen talte meget godt tysk og gav et meget indsigtsfuldt overblik over Venedigs baggrund og historie. Man kunne også godt høre hende gennem høretelefonerne, når hun skulle tale sagte.

Dette var en rigtig fin tur. Guiden, Diana, var meget vidende og fortalte spændende og indlevende mangt og meget, både om Markus kirken og Dogepaladset, men også om andre relaterede ting.

En fantastisk oplevelse. Guiden var engageret og dygtig til at formidle sin historiske viden om begge seværdigheder. Anbefalelsesværdigt.