Tilføj datoer

VenedigTransport til/fra lufthavn

Vores mest anbefalede Venedig Transport til/fra lufthavn

Delt vandtaxa: Venedigs Marco Polo Lufthavnstransfer

1. Delt vandtaxa: Venedigs Marco Polo Lufthavnstransfer

At sejle over lagunen fra Venedig Marco Polo Lufthavn, når du ankommer til Venedig, er så afgjort den mest eksklusive og romantiske lufthavnstransport i verden. Dette er en eksklusiv delt vandtaxa fra Venedig Marco Polo Lufthavn til hoteller i det centrale Venedig, og tilbage igen. Hop i en vandtaxa, lige efter du har fået din bagage, og bliv bragt hurtigt over lagunen til dit hotel. Dette er ikke kun den mest romantiske måde at rejse på, det er også den mest direkte rute til byen. Taxaerne stopper lige ved hoteller som Hilton Stucky og San Clemente og nogle hoteller langs Canal Grande. For mindre tilgængelige destinationer ved de indre kanaler, vil du blive sat af i gåafstand. Er dit hotel JW Marriot - Isola delle Rose, sættes du af i San Marco nær Marriot Hotel Shuttle Boat Pier

Marco Polo Lufthavn: Bustransport til/fra Venedigs centrum

2. Marco Polo Lufthavn: Bustransport til/fra Venedigs centrum

Denne ekspreslufthavnsbus kører uden stop til centrum af Venedig, og efter blot 20 minutter sættes du af på Piazzale Roma. Dette er den hurtigste og billigste måde at komme til Venedig fra lufthavnen på en komfortabel måde. Fra Piazzale Roma kan du fortsætte til din endelige destination til fods eller med vandbus eller vandtaxi. Hvis du skal tilbage til Marco Polo Lufthavn på et senere tidspunkt, kan du købe en returbillet og spare penge og tid. Busserne fra Piazzale Roma afgår fra det samme sted som du blev sat af, på ATVO-busplatformen midt på pladsen. Personalet står til rådighed med assistance og informationer.

Privat vandtaxatransport mellem Venedig Lufthavn og Venedig

3. Privat vandtaxatransport mellem Venedig Lufthavn og Venedig

Bare læn dig tilbage og nyd udsigten, mens du sejler afsted over vandet i en behagelig motorbåd til dit hotel eller til lufthavnen. Denne sikre og pålidelige, private transfer-service sparer dig for dyrebar tid. Denne envejs-transport i privat vandtaxa kan bestilles til 1-6 gæster med op til 8 stykker baggage.  Vandtaxaen sejler dig direkte til dit hotel, hvis hotellet har egen indgang ved vandet. For hoteller, der ikke har egen indgang ud til vandet, vil du blive sat af ved den nærmeste kaj.  Vi tager imod dig med det samme, når du ankommer (standard service). Bagagetransport er inkluderet. Du kan også vælge premium-muligheden (fuld service), hvor repræsentanten møder dig i ankomsthallen, kommer med dig hen til dit hotel og hjælper dig med at tjekke ind. Begge services kan vælges til ankomst til og afgang fra Marco Polo-lufthavnen.

Bustransport mellem Treviso Lufthavn og Mestre eller Venedig

4. Bustransport mellem Treviso Lufthavn og Mestre eller Venedig

Spar penge på dyre taxature eller besværet med at navigere i kompliceret offentlig transport, når du ankommer til Antonio Canova Treviso Lufthavn. Kør direkte til Venedig eller Mestre med en ekspresbus. Når du lander, skal du gå til busstationen uden for ankomsthallen, hvor chaufføren venter på dig og din bagage. Læn dig tilbage og nyd turen i fuld komfort med klimaanlæg. Brug også det gratis wifi til at lade venner og familie derhjemme vide, at du er kommet godt frem. Vi tilbyder også kørsel ved afrejse (tilbuddet kan også købes som rundrejsebillet). Rejsen til lufthavnen tager cirka 50 minutter fra Corso del Popolo, 55 minutter fra Mestre banegård og cirka 70 minutter fra Venedigs Piazzale Roma. Du kan se hele busplanen i fotosektionen.

Venedig: Delt transport i vandtaxa til lufthavn

5. Venedig: Delt transport i vandtaxa til lufthavn

Dette er en delt bådtransport fra centrum af Venedig til Venedigs lufthavn. Denne tjeneste tilbyder en mere prisvenlig måde at komme til lufthavnen på, der samtidigt er hurtigere end den offentlige lufthavnsbåd og billigere end en privat vandtaxa. En privat båd (certificeret) afgår fra de centrale mødesteder (se herunder) på de angivne tidspunkter. Båden vil stoppe flere steder, hvis det er nødvendigt. Gæster bedes om at give sig til kende på mødestedet mindst 15 minutter inden afgang. Du stiger på båden på den kaj, der ligger tættest på dit hotel. Der er ingen direkte tjeneste til hotelkajer, udover enkelte hoteller ved Canal Grande og nogle øer. Hovedstoppesteder ved afgang - Piazzale Roma - Carlton - Sabbioni - SS Apostoli - Rialto - Accademia - Trinità - S.Marco - S.Zaccaria - S.Maria Elisabetta

Ekspresbus mellem Marco Polo Lufthavn og Mestre-togstationen

6. Ekspresbus mellem Marco Polo Lufthavn og Mestre-togstationen

Kom nemt fra Marco Polo Lufthavn til Mestre Togstation med ekspresbustjenesten, og ankom til din destination på omkring 20 minutter. Nyd en afsætning på områdets hovedbanegård, der har nem adgang til Venedig og byens omgivelser. Oplev den hurtigste og billigste måde at komme til Mestre fra lufthavnen, uden at det går ud over din komfort. På anmodning kan bussen også sætte dig af ved stoppesteder på Via Forte Marghera og Corso del Popolo, hvilket kan være belejligt for adskillige hoteller på vejen.  Køb en returbillet til transporten til Marco Polo Lufthavn fra Mestre for at spare både tid og penge. Busser fra Mestre afgår fra det samme sted, du bliver sat af på, eller fra ATVO-busholdepladserne uden for Mestre Togstation, hvis det er nemmere. Der vil være personale til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller information undervejs. 

Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

7. Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

Omfavn den tidløse tradition med at rejse til vands, præcis som venetianerne har gjort det i århundreder. Sig farvel til trafikpropper og omfavn de fascinerende udsigter over den venetianske lagune, mens du rejser fra Marco Polo lufthavn til Venedigs pulserende centrum. For at begynde din rejse skal du veksle din voucher på aktivitetsudbyderens rejsekontor for at modtage din billet. Det angivne mødested er det kontor, der ligger tættest på molen. Før du går ombord på båden, skal du sørge for at validere billetten ved hjælp af stempelmaskinerne eller bede om hjælp fra et besætningsmedlem. Udforsk byen i dit eget tempo. Når du har opdaget Venedigs seværdigheder, kan du slappe af og vide, at du har op til 30 dage til at aktivere din returbillet. Nyd charmen ved Murano og Lido, oplev Venedigs smukke centrum, og besøg nemt den travle krydstogtterminal. Afhængigt af den valgte mulighed er din billet gyldig til nedenstående linjer. Alle går i retning af eller afgår fra Marco Polo Lufthavn og stopper ved nogle af Venedigs hovedattraktioner: Blå linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Murano Colonna - Fondamente Nove - Hospital - Bassiner - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco Giardinetti - Zattere - Giudecca Hotel Hilton Molino Stucky Orange linje: Marco Polo lufthavn - Murano Colonna - Madonna dell'Orto - Guglie (jernbane) - San Stae - Rialto - Sant'Angelo - Ca' Rezzonico - Santa Maria del Giglio - Piazza San Marco Giardinetti Rød linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Certosa - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco

Delt transport fra Venedig Marco Polo Lufthavn i vandtaxa

8. Delt transport fra Venedig Marco Polo Lufthavn i vandtaxa

Undgå dyr privattransport og at skulle vente i lange køer til den offentlige transport i Venedig Marco Polo Lufthavn. Kom til byens centrum med en hurtig, fælles bådtransportservice. Bådene afgår omkring hvert 90. minut. Du finder personale på stedet, som er klar til at holde dig informeret om tidspunkter, formaliteter og destinationer. Turen til centrum tager omkring 40-45 minutter med mulighed for at gå i land på stoppestederne ved byens hovedkaj ved Canal Grande og ved Markuspladsens havnebassin. Båden stopper ved den mole, der er nærmest dit hotel. Læn dig tilbage, og slap af med denne problemfri og prisvenlige transport, der tager dig med så tæt på din destination som muligt.

Privat Premium transfer fra Venedigs lufthavn med vandtaxi

9. Privat Premium transfer fra Venedigs lufthavn med vandtaxi

Tag en elegant vandtaxi fra Marco Polo Lufthavn til Venedigs hoteller i en stilfuld vandtaxi, og ankom afslappet og udhvilet til din endelige destination. Der tilbydes også transport til lufthavnen fra hoteller i centrum af Venedig. Hvis du ankommer fra lufthavnen, bliver du mødt i ankomsthallen i Marco Polo Lufthavn og transporteret med minibus til vandtaxaens kaj. Derefter kan du læne dig tilbage i komforten i en traditionel båd, mens en professionel chauffør navigerer på Canal Grande gennem det centrale Venedig. Dit fly vil blive overvåget for tidlig eller sen ankomst, og dit afhentningstidspunkt vil blive justeret i overensstemmelse hermed. Når du er landet, har du 1 time til at mødes med din chauffør i ankomstloungen. De vil holde et skilt med dit navn på for at gøre det nemt at komme i kontakt med dem. Canal Grande-forlængelse: Nyd Venedigs seværdigheder fra Canal Grande med denne forlængelse (angiv venligst dette ved reservationen). Få mest muligt ud af din transfer fra Marco Polo lufthavn til Venedig ved at tilføje en 30-minutters forlængelsestur til en meget overkommelig pris.

Venedig: Privat lufthavnstransport med luksus vandtaxi

10. Venedig: Privat lufthavnstransport med luksus vandtaxi

Udnyt en luksus vandtaxa transfer i Venedig og start eller afslut din ferie med stil. Taxaen kører dig direkte til dit hotel i byens centrum og inkluderer 30 minutters sightseeing på Canal Grande undervejs. Din chauffør henter dig i ankomsthallen i Marco Polo-lufthavnen og transporterer dig i landvogn til den nærliggende vandtaxi-mole. Når du lander, har du 1 time til at komme i kontakt med din chauffør. De vil holde et skilt med dit navn på for at gøre det nemt at komme i kontakt med dig. Dit fly vil også blive sporet for at tage højde for tidlige eller sene ankomster, og dit afhentningstidspunkt vil blive justeret i overensstemmelse hermed. Derefter skal du stige om bord på den stilfulde træbåd og læne dig tilbage i komfort. Mærk den friske havbrise i ansigtet, mens din professionelle chauffør navigerer på Canal Grande gennem det centrale Venedig og bringer dig til dit hotel eller nærmeste landingsbro.

Tilgængelige aktiviteter

76 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 5

Ofte stillede spørgsmål om Venedig Transport til/fra lufthavn

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Transport til/fra lufthavn?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 11.723 anmeldelser

Skranke 71 til hotel på 45 minutter: 15 minutter efter, at rejseselskabet var samlet, så kunne en gruppe tage med delt vandtaxa. Lagunen var blikstille (17.10.2022), så der kunne sejles hurtigt.

Hurtig forbindelse til centrum, hvorfra vandbusserne går videre. Bestilte billetter on-line, fungerede perfekt. Afgang hver halve time.

Meget effektiv betjening af personalet ved bussen og hurtigt afsted også.

Virkelig nemt. Bus holdt lige udenfor lufthavnen og kørte os til Venedig

Fin, nem og bekvem tur fra og til lufthavnen. Super effektivt!