Tilføj datoer
Venedig

Transport til/fra lufthavn

  • Transport
Vi fandt 31 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 31

Ofte stillede spørgsmål om Venedig Lufthavnstransport

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Lufthavnstransport?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Venedig

Vil du se alle oplevelser i Venedig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedig

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 11.723 anmeldelser

Det var en super behagelig bustur fra Marco Polo til Piazzale Roma, hvorfra vi kunne gå til vores hotel. Det gjorde det nemmere, at vi havde købt busbilletterne på forhånd, da vi så bare kunne gå direkte ind i bussen. Busholdepladsen i lufthavnen var let at finde, og der var god skiltning om, hvor den kørte hen og hvornår den kørte. Der var god plads til bagage i bagagerummet og der var desuden god aircon i bussen. Så en stor anbefaling herfra.

Fantastisk transfer til Treviso lufthavn. Bussen var ren og komfortabel, og vi tog afsted til tiden. Det eneste, der kunne forbedres, var informationen på hjemmesiden, da det var ret svært at konstatere, at tjenesten gik til lufthavnen og ikke kun fra, og tidsplanen var ikke så nem at finde.

Super nemt at flyve til treviso lufthavnen og booke bus billet her igennem. Bussen holder lige uden for lufthavnen så der er ingen bøvl med at komme til Venedig

Nemt. Bussen ventede lige da vi kom ud af ankomst terminalen. Har desuden en nem og overskuelig tidsplan. Alt i alt tip top.

Nemt at booke og nemt at finde bussen med den beskrivelse der fulgte med