Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Venedigs lagune

Venedigs lagune: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

1. Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

2. Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

Opdag nogle af de mest berømte øer i den venetianske lagune på denne heldags bådtur. Rejs med din guide gennem Venedigs lagune på et panoramisk fartøj, og nyd øerne Murano, Burano og Torcello. Start din dag med eventyr ved at gå ombord på en behagelig panoramabåd, når du tager afsted fra Markuskirken. Lær om øerne fra din vært undervejs. Tag seværdighederne i denne gamle by i cirka 30 minutter, indtil du når din første destination, Murano. Nyd en demonstration af glasblæsning med en glasmester ledsaget af en historisk forklaring af håndværket. Stop ved souvenirbutikken på glasfabrikken, og nyd en eksklusiv 10% rabat på dine køb. Din planlagte tid i Murano inkluderer også fritid til at udforske på egen hånd. Lad Murano bag dig, når du rejser til den nærliggende ø Burano. Vær vidne til de maleriske og farverige huse, der prikker øen, og observer kniplingsmagerne på arbejde. Bliv bekendt med deres sjældne færdigheder, der betragtes som nogle af de fineste i verden. Stop for en bid at spise i løbet af din tid i Burano og smag nogle af de lokale biscotti, der er hjemmehørende på øen. Rejs til dit sidste stop, Torcello. Nyd et 1-times besøg på øen og besøg historiske vartegn som katedralen i Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djævelens bro og klokketårnet. Afslut dit eventyr med en 1-times tur tilbage til Venedig og tag i den betagende atmosfære i den venetianske lagune.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

3. Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk Venedigs kanaler ombord på en gondol. Nyd live-kommentarer fra din guide, mens din gondolier tager dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Lær om byens paladser, kirker og attraktioner. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. På din rejse kan du beundre Mozarts hus og komme forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Gå mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der løber langs kanalen, som Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbækkenet, før du går tilbage til Campo San Moisè. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektioneret model.

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

4. Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Bring noget tid på de mest berømte venetianske øer, der er kendt i hele verden for deres maleriske landskab, håndværkstraditioner og unikke historie. Se en glasfabrik i Murano, besøg en kniplingforretning i Burano, og nyd fritiden i Torcello. Afgang fra nær Markuspladsen eller Santa Lucia-togstationen, og tag på en fornøjelig tur over Markusbassinet. På båden vil en levende guide illustrere lagunens historie og de tre øer, som du vil besøge. Din første stop er øen Murano, som nogle gange kaldes "Glasøen". Brug 30 minutter på at besøge en af dens berømte glasfabrikker og se glas blive fremstillet og blæst. Nyd ca. 15 minutters fritid på Murano, inden du kører til Torcello, den ældste af de beboede øer. Fortsæt til Burano, hvor du beundrer de naturlige omgivelser og de mindre øer, der ligger spredt rundt omkring dig. Nyd lidt fritid på Burano, en typisk fiskerø med farverige kontraster og chokoladeboksmalede huse. Hold også udkig efter mange beviser på den berømte knipling og broderiindustri, og prøv nogle af Buranos bemærkelsesværdige hjemmelavede kager. Bemærk venligst, at der ikke er tale om en guidet tur, når først den er på jorden. Guiden vil ledsage dig til glasfabrikken i Murano og kniplingbutikken i Burano. Herefter har du tid til at udforske hver ø på egen hånd.

Venedig: Murano, Burano, Torcello og tur til glasfabrikken

5. Venedig: Murano, Burano, Torcello og tur til glasfabrikken

Sejl over Venedigs smaragdgrønne lagune på denne heldagstur til øerne Burano, Murano og Torcello. Vælg mellem en mulighed med shuttletransport fra S. Lucia togstation til afgangsstedet i San Marco eller vælg en tur, hvor du mødes i San Marco. Gå om bord på en komfortabel vandtaxa om morgenen og glid gennem Venedigs lagune. Beundr udsigten fra bådens panoramaterrasse, og lyt til kommentarer fra din guide. Når du ankommer til dit første stop, Murano, kan du finde ud af, hvorfor øen er berømt for sine glasværker med et besøg på en lokal glasfabrik. Se en dygtig håndværker under en demonstration af glasforarbejdning. Bagefter har du ca. en time på øen til at shoppe i en af de mange glasbutikker. Næst skal du til Burano, som er kendt for sine kniplinger og farvestrålende huse. Følg din guide til hjertet af byen og få 2 timers fritid til at købe en god frokost, typiske venetianske aperitiffer eller få en is på en af de mange caféer. Vejr fra Burano til Torcello, det første civilisationscenter i flodmundingen. Brug en times fritid, hvor du kan gå hen for at se de venetiansk-byzantinske mosaikker i Basilica di Santa Maria Assunta. Vend tilbage til San Marco tidligt om aftenen.

Fra Venedig: Murano & Burano guidet tur med privat båd

6. Fra Venedig: Murano & Burano guidet tur med privat båd

Undslippe folkemængderne i det centrale Venedig og få et glimt af, hvordan livet i byen plejede at være, som en ø af håndværkere, der er berømt for deres traditionelle håndværksfærdigheder, der er gået i arv fra generation til generation. Din guide vil holde dig underholdt på den korte bådtur til den lille ø Murano, berømt for sine glasfremstillingstraditioner. Find ud af den fascinerende historie om Murano-glaspustere, og hvordan deres færdigheder blev så værdsat, at de fik forbud mod at forlade Venedig på grund af truslen om henrettelse. Se en håndværker i aktion og lyt til en beskrivelse af processen på engelsk. Lær hvordan silicasand bliver til glas, og hvordan glasset får farve. Bagefter vil der være tid til at gennemse den enorme samling af glaskunst og vandre rundt på øen på egen hånd. Krydstogt til den lille ø Burano for at se de lyst malede huse klemt tæt sammen langs gader og kanaler. Afdække Buranos århundreder gamle kniplingstradition, når du besøger en bygning, hvor kvinder stadig deltager i denne tradition med at sy blonder. Din guide vil forklare processen med denne døende kunst. Derefter kan du følge i Michelangelos fodspor og vælge dit eget minde. Eller gå en tur i de snoede gader og prøve lækre småkager på lokale bagerier. I modsætning til andre ture udelader denne udflugt med vilje Torcello for at give dig mere tid på Murano og Burano og med mindre tid på båden eller trekking inde i landet.

Fra Venedig: Panoramisk bådtur til Murano og Burano

7. Fra Venedig: Panoramisk bådtur til Murano og Burano

Opdag de mest charmerende og berømte øer i den venetianske lagune på denne halvdagsudflugt. Se de smukke omgivelser i Venedig, og lær mere om det venetianske liv og traditioner. Start din rejse i en komfortabel panoramabåd, der afgår fra Markuspladsen, og nå øen Murano på omkring 30 minutter. Du vil blive budt velkommen til en glasfabrik for at se en glasblæsningsdemonstration lavet af en glasmester. Du kan købe nogle håndværkssouvenirvarer i butikken med en eksklusiv 10% rabat. Tag videre til øen Burano. Fordyb dig i de maleriske og farverige huse i lidt over en time. På Burano kan du beundre fiskernes huse malet i lyse farver for at finde deres vej hjem, når de vender tilbage fra havet. Øen er også internationalt kendt for sine sjældne håndlavede kniplinger. Læg til ved fortøjningskajen i øens centrum, se kniplingerne og nyd tiden med at slappe af eller købe de typiske småkager, der er lavet på øen: i bussolai. Gå om bord for nylig for at tage tilbage til Venedig og nyde den rolige natur i den venetianske lagune .

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

8. Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

9. Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

Omfavn den tidløse tradition med at rejse til vands, præcis som venetianerne har gjort det i århundreder. Sig farvel til trafikpropper og omfavn de fascinerende udsigter over den venetianske lagune, mens du rejser fra Marco Polo lufthavn til Venedigs pulserende centrum. For at begynde din rejse skal du veksle din voucher på aktivitetsudbyderens rejsekontor for at modtage din billet. Det angivne mødested er det kontor, der ligger tættest på molen. Før du går ombord på båden, skal du sørge for at validere billetten ved hjælp af stempelmaskinerne eller bede om hjælp fra et besætningsmedlem. Udforsk byen i dit eget tempo. Når du har opdaget Venedigs seværdigheder, kan du slappe af og vide, at du har op til 30 dage til at aktivere din returbillet. Nyd charmen ved Murano og Lido, oplev Venedigs smukke centrum, og besøg nemt den travle krydstogtterminal. Afhængigt af den valgte mulighed er din billet gyldig til nedenstående linjer. Alle går i retning af eller afgår fra Marco Polo Lufthavn og stopper ved nogle af Venedigs hovedattraktioner: Blå linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Murano Colonna - Fondamente Nove - Hospital - Bassiner - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco Giardinetti - Zattere - Giudecca Hotel Hilton Molino Stucky Orange linje: Marco Polo lufthavn - Murano Colonna - Madonna dell'Orto - Guglie (jernbane) - San Stae - Rialto - Sant'Angelo - Ca' Rezzonico - Santa Maria del Giglio - Piazza San Marco Giardinetti Rød linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Certosa - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco

Venedig: Murano, Burano og Torcello Hop-on Hop-off bådtur

10. Venedig: Murano, Burano og Torcello Hop-on Hop-off bådtur

Slap af på en båd med store vinduer og åbne rum, når du tager på hop-on hop-off-tur i Venedig. Tag hele turen på én gang for at få et godt første overblik over Venedig, eller stop op undervejs, hvor og hvor længe det passer dig bedst. Udforsk Venedig og Murano og Burano i en behagelig båd. Stig af og på ved Sankt Markus og Murano, og hør fascinerende historier med din audioguide. Du får mulighed for at se en demonstration på en glasfabrik. Stig på ved dit foretrukne stop, og nyd panoramaudsigten fra de store vinduer på den overdækkede båd eller fra det åbne rum. Børn 0-5 år og kæledyr rejser gratis. Familietilbud er tilgængelige. Bådturens stoppesteder: LINJE A: Santa Lucia Railway Station (foran KFC-restauranten) - Tronchetto (foran Flixbus Stop) - San Marco (foran Royal Gardens) - Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS) - Zattere (Fondamenta Zattere al Ponte Longo) - Tronchetto - Santa Lucia Railway Station Linje B: Punta Sabbioni (Pier nr. 4) - Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS) - Torcello - Burano (Fondamenta del Pizzo) - Punta Sabbioni

Alle aktiviteter

85 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Venedigs lagune

Vil du se alle oplevelser i Venedigs lagune? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedigs lagune

Samlet bedømmelse

4.2
(25.400 anmeldelser)

Vores guide gav interessante kommentarer, da hun førte os fra mødestedet til gondolerne. Yderligere kommentarer skulle gives, når vi nåede Canal Grande, men vi kunne ikke få signalet på vores enheder - men dette påvirkede ikke nydelsen af oplevelsen. Hvis der er noget, tror jeg, at det at have ingen kommentarer, mens man var på vandet, gjorde det endnu mere behageligt. Jeg følte ren glæde over denne oplevelse og kan ærligt sige, at det var et absolut højdepunkt på mine tre uger i Italien. Elskede hvert minut af det. Mit råd til rejsende i Venedig er ikke at gå glip af denne mulighed!!!

En fantastisk tur. Mødestedet var lidt svær at finde, men italienerne er hjælpsomme og gode til engelsk. Vores voucher blev ombyttet til billetter på turistbureauet. Øen Torcelli var ikke besøget værd, nok mest for at støtte øens restauranten mod konkurs. Kunne godt have brugt en time mere på Murano og mindst 5-6 timer mere på Burrato.

Vi nød virkelig denne aktivitet! Vores guide Marta var fremragende - hun gav os masser af interessant info om Venedig og gondolerne og var meget venlig. Vores gondolier var fantastisk - han var venlig og meget dygtig. Jeg kan godt lide, at vi kom til at ride gennem de mindre kanaler og også en del af Canal Grande.

Enhed til afhentning af billetter, når du forlader lufthavnen, meget let at finde Tydelig indikation på maskinen Det tager 2 minutter Jeg anbefaler dette pas, som jeg tog over 3 dage

Jeg hørte ikke helt informationen i guiden. Men aktiviteten skal laves, det anbefaler jeg virkelig. Lækkert.