Venedigs lagune: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

1. Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

Opdag nogle af de mest berømte øer i den venetianske lagune på denne heldags bådtur. Rejs med din guide gennem Venedigs lagune på et panoramisk fartøj, og nyd øerne Murano, Burano og Torcello. Start din dag med eventyr ved at gå ombord på en behagelig panoramabåd, når du tager afsted fra Markuskirken. Lær om øerne fra din vært undervejs. Tag seværdighederne i denne gamle by i cirka 30 minutter, indtil du når din første destination, Murano. Nyd en demonstration af glasblæsning med en glasmester ledsaget af en historisk forklaring af håndværket. Stop ved souvenirbutikken på glasfabrikken, og nyd en eksklusiv 10% rabat på dine køb. Din planlagte tid i Murano inkluderer også fritid til at udforske på egen hånd. Lad Murano bag dig, når du rejser til den nærliggende ø Burano. Vær vidne til de maleriske og farverige huse, der prikker øen, og observer kniplingsmagerne på arbejde. Bliv bekendt med deres sjældne færdigheder, der betragtes som nogle af de fineste i verden. Stop for en bid at spise i løbet af din tid i Burano og smag nogle af de lokale biscotti, der er hjemmehørende på øen. Rejs til dit sidste stop, Torcello. Nyd et 1-times besøg på øen og besøg historiske vartegn som katedralen i Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djævelens bro og klokketårnet. Afslut dit eventyr med en 1-times tur tilbage til Venedig og tag i den betagende atmosfære i den venetianske lagune.

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

2. Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

3. Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk kanalerne i Venedig om bord på en gondol. Nyd livekommentarer fra din guide, mens din gondolier fører dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Få mere at vide om byens paladser, kirker og seværdigheder. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. Undervejs på turen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du kommer også forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Kør mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der ligger langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassinet, inden du vender tilbage til Campo San Moisè.

Venedig: Murano, Burano, Torcello og glasfabrikken

4. Venedig: Murano, Burano, Torcello og glasfabrikken

Sejl over Venedigs smaragdgrønne lagune på denne heldagstur til øerne Burano, Murano og Torcello. Vælg mellem en mulighed med shuttletransport fra S. Lucia togstation til afgangsstedet i San Marco eller vælg en tur, hvor du mødes i San Marco. Gå om bord på en komfortabel vandtaxa om morgenen og glid gennem Venedigs lagune. Beundr udsigten fra bådens panoramaterrasse, og lyt til kommentarer fra din guide. Når du ankommer til dit første stop, Murano, kan du finde ud af, hvorfor øen er berømt for sine glasværker med et besøg på en lokal glasfabrik. Se en dygtig håndværker under en demonstration af glasforarbejdning. Bagefter har du ca. en time på øen til at shoppe i en af de mange glasbutikker. Næst skal du til Burano, som er kendt for sine kniplinger og farvestrålende huse. Følg din guide til hjertet af byen og få 2 timers fritid til at købe en god frokost, typiske venetianske aperitiffer eller få en is på en af de mange caféer. Vejr fra Burano til Torcello, det første civilisationscenter i flodmundingen. Brug en times fritid, hvor du kan gå hen for at se de venetiansk-byzantinske mosaikker i Basilica di Santa Maria Assunta. Vend tilbage til San Marco tidligt om aftenen.

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

5. Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Bring noget tid på de mest berømte venetianske øer, der er kendt i hele verden for deres maleriske landskab, håndværkstraditioner og unikke historie. Se en glasfabrik i Murano, besøg en kniplingforretning i Burano, og nyd fritiden i Torcello. Afgang fra nær Markuspladsen eller Santa Lucia-togstationen, og tag på en fornøjelig tur over Markusbassinet. På båden vil en levende guide illustrere lagunens historie og de tre øer, som du vil besøge. Din første stop er øen Murano, som nogle gange kaldes "Glasøen". Brug 30 minutter på at besøge en af dens berømte glasfabrikker og se glas blive fremstillet og blæst. Nyd ca. 15 minutters fritid på Murano, inden du kører til Torcello, den ældste af de beboede øer. Fortsæt til Burano, hvor du beundrer de naturlige omgivelser og de mindre øer, der ligger spredt rundt omkring dig. Nyd lidt fritid på Burano, en typisk fiskerø med farverige kontraster og chokoladeboksmalede huse. Hold også udkig efter mange beviser på den berømte knipling og broderiindustri, og prøv nogle af Buranos bemærkelsesværdige hjemmelavede kager. Bemærk venligst, at der ikke er tale om en guidet tur, når først den er på jorden. Guiden vil ledsage dig til glasfabrikken i Murano og kniplingbutikken i Burano. Herefter har du tid til at udforske hver ø på egen hånd.

Fra Venedig: Murano og Burano Panoramabådstur fra Venedig

6. Fra Venedig: Murano og Burano Panoramabådstur fra Venedig

Opdag de mest charmerende og berømte øer i den venetianske lagune på denne halvdagsudflugt. Se de smukke omgivelser i Venedig, og lær mere om det venetianske liv og traditioner. Start din rejse i en komfortabel panoramabåd, der afgår fra Markuspladsen, og nå øen Murano på omkring 30 minutter. Du vil blive budt velkommen til en glasfabrik for at se en glasblæsningsdemonstration lavet af en glasmester. Du kan købe nogle håndværkssouvenirvarer i butikken med en eksklusiv 10% rabat. Tag videre til øen Burano. Fordyb dig i de maleriske og farverige huse i lidt over en time. På Burano kan du beundre fiskernes huse malet i lyse farver for at finde deres vej hjem, når de vender tilbage fra havet. Øen er også internationalt kendt for sine sjældne håndlavede kniplinger. Læg til ved fortøjningskajen i øens centrum, se kniplingerne og nyd tiden med at slappe af eller købe de typiske småkager, der er lavet på øen: i bussolai. Gå om bord for nylig for at tage tilbage til Venedig og nyde den rolige natur i den venetianske lagune .

Fra Venedig: Bådtur til Murano og Burano-øerne

7. Fra Venedig: Bådtur til Murano og Burano-øerne

Undslippe folkemængderne i det centrale Venedig og få et glimt af, hvordan livet i byen plejede at være, som en ø af håndværkere, der er berømt for deres traditionelle håndværksfærdigheder, der er gået i arv fra generation til generation. Din guide vil holde dig underholdt på den korte bådtur til den lille ø Murano, berømt for sine glasfremstillingstraditioner. Find ud af den fascinerende historie om Murano-glaspustere, og hvordan deres færdigheder blev så værdsat, at de fik forbud mod at forlade Venedig på grund af truslen om henrettelse. Se en håndværker i aktion og lyt til en beskrivelse af processen på engelsk. Lær hvordan silicasand bliver til glas, og hvordan glasset får farve. Bagefter vil der være tid til at gennemse den enorme samling af glaskunst og vandre rundt på øen på egen hånd. Krydstogt til den lille ø Burano for at se de lyst malede huse klemt tæt sammen langs gader og kanaler. Afdække Buranos århundreder gamle kniplingstradition, når du besøger en bygning, hvor kvinder stadig deltager i denne tradition med at sy blonder. Din guide vil forklare processen med denne døende kunst. Derefter kan du følge i Michelangelos fodspor og vælge dit eget minde. Eller gå en tur i de snoede gader og prøve lækre småkager på lokale bagerier. I modsætning til andre ture udelader denne udflugt med vilje Torcello for at give dig mere tid på Murano og Burano og med mindre tid på båden eller trekking inde i landet.

Venedig: Laguneøerne Hop-on Hop-off bådtur

8. Venedig: Laguneøerne Hop-on Hop-off bådtur

Slap af på en båd med store vinduer og åbne rum, når du tager på hop-on hop-off-tur i Venedig. Tag hele turen på én gang for at få et godt første overblik over Venedig, eller stop undervejs, hvor og hvor længe det passer dig bedst. Fra hovedbanegården Santa Lucia fører båden dig til selve hjertet af Venedig: Markuspladsens skatte og øen Murano, hvor du kan opleve kunsten at fremstille glas. Fra Murano går turen mod øerne Burano, der er berømt for sine farvestrålende huse og kniplinger, og Torcello, en lille oase af ro midt i lagunen. Du kan også tage til Punta Sabbioni eller blot vende tilbage til Santa Lucia Station med et enkelt stop i Zattere ved Canale della Giudecca, hvor du kan lære kunsten at lave gondoler. Download de 5 audioguides med 7 forskellige ruter om bord/fra borde, så du kan få mest muligt ud af dit besøg. Du kan downloade audioguides gratis via vores app. Off-line-tilstand er også tilgængelig. Bådturens stoppesteder:LINIE A: S. Lucia jernbanestation (foran KFC restaurant) Tronchetto (foran Flixbus Stop)San Marco (foran Royal Gardens) Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS)Zattere (Fodamenta Zattere al Ponte Longo)TronchettoS. Lucia jernbanestation Linje B:Punta Sabbioni (mole nr. 5)Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS)TorcelloBurano (Fondamenta del Pizzo)Punta Sabbioni VIGTIG INFORMATION: Fra den 17. oktober 2023 til den 24. marts 2024 er stoppestedet PUNTA SABBIONI midlertidigt ude af drift.

Venedig: Halvdags lagunetur til Murano og Burano

9. Venedig: Halvdags lagunetur til Murano og Burano

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Venedig: Katamaran Sunset Jazz Cruise med Aperitivo

10. Venedig: Katamaran Sunset Jazz Cruise med Aperitivo

Opdag Venedig fra vandet på et katamarankrydstogt ved solnedgang. Lad dig forundre af himlens orange og gyldne nuancer, mens du nipper til Spritz eller Prosecco og prøver lokale tapas i Aperitivo-timen. Læn dig tilbage og slap af på dette krydstogt langs San Marco-bugten. Sejl ned ad Guidecca-kanalen, over til Lido og tilbage igen via Sant'Elena og Giardini/Biennale for at se byens ikoniske seværdigheder fra vandsiden. Når du sejler ind i solnedgangen, kan du lytte til levende jazzmusik om bord. Mærk musikkens rytme, mens du nipper til et glas Prosecco, Spritz, øl eller en af vores cocktails. Spis et udvalg af lækre cicchetti, de venetianske tapas.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Venedigs lagune

Alle aktiviteter

65 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Venedigs lagune

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Venedigs lagune

Vil du se alle oplevelser i Venedigs lagune? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedigs lagune

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 25.400 anmeldelser

For the traveller with time to spare and an interest in architecture, this trip from Padua to Venezia along the canals was a great experience primarily due to the fantastic guide, Silvia, who was an endless source of information on architecture, art and history. It was deep knowledge and not just something read from a manuscript. Elegantly switching between Italian, French and English during the boatride, this was reduced to Italian and English on the visits to the villas after consulting with the french couple that they understood English enough to get a decent experience. This simply to allow a higher level of information within the timeframe. Still Silvia would follow up with them to secure all was well. All practical information was given twice and even details of price and transfer options back to Padua was very detailed and thorough. The price was a bit high considering lunch had to be paid on the side.

Smuk oplevelse, frem for alt takket være vores guide Alessandra, som var i stand til at involvere os med sympati i historien om venetiansk historie under den indledende vandretur, især den, der vedrører Canal Grande, gondoler og gondolier. Dette blev efterfulgt af en gondoltur på omkring en halv time, hvor gondolieren var lige så tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, vi måtte have.

Bookede passet online på forhånd og kiggede på tidsplanerne. Vi anbefaler at læse instruktionerne grundigt på forhånd, så er det faktisk ret nemt. Havde ingen problemer med hverken bussen eller vandbussen.

Jeg anbefaler denne formel til alle ture med vaporreto i Venedig inklusive Murano... Skal tages i begyndelsen af opholdet.

Super passioneret og sød guide, alt fungerede. Dejligt med fakta om gondolerne og historien bag. Fed oplevelse.