Venedigs Lido

Venedigs Lido

Venedigs Lido: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

1. Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

2. Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Bring noget tid på de mest berømte venetianske øer, der er kendt i hele verden for deres maleriske landskab, håndværkstraditioner og unikke historie. Se en glasfabrik i Murano, besøg en kniplingforretning i Burano, og nyd fritiden i Torcello. Afgang fra nær Markuspladsen eller Santa Lucia-togstationen, og tag på en fornøjelig tur over Markusbassinet. På båden vil en levende guide illustrere lagunens historie og de tre øer, som du vil besøge. Din første stop er øen Murano, som nogle gange kaldes "Glasøen". Brug 30 minutter på at besøge en af dens berømte glasfabrikker og se glas blive fremstillet og blæst. Nyd ca. 15 minutters fritid på Murano, inden du kører til Torcello, den ældste af de beboede øer. Fortsæt til Burano, hvor du beundrer de naturlige omgivelser og de mindre øer, der ligger spredt rundt omkring dig. Nyd lidt fritid på Burano, en typisk fiskerø med farverige kontraster og chokoladeboksmalede huse. Hold også udkig efter mange beviser på den berømte knipling og broderiindustri, og prøv nogle af Buranos bemærkelsesværdige hjemmelavede kager. Bemærk venligst, at der ikke er tale om en guidet tur, når først den er på jorden. Guiden vil ledsage dig til glasfabrikken i Murano og kniplingbutikken i Burano. Herefter har du tid til at udforske hver ø på egen hånd.

Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

3. Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

Omfavn den tidløse tradition med at rejse til vands, præcis som venetianerne har gjort det i århundreder. Sig farvel til trafikpropper og omfavn de fascinerende udsigter over den venetianske lagune, mens du rejser fra Marco Polo lufthavn til Venedigs pulserende centrum. For at begynde din rejse skal du veksle din voucher på aktivitetsudbyderens rejsekontor for at modtage din billet. Det angivne mødested er det kontor, der ligger tættest på molen. Før du går ombord på båden, skal du sørge for at validere billetten ved hjælp af stempelmaskinerne eller bede om hjælp fra et besætningsmedlem. Udforsk byen i dit eget tempo. Når du har opdaget Venedigs seværdigheder, kan du slappe af og vide, at du har op til 30 dage til at aktivere din returbillet. Nyd charmen ved Murano og Lido, oplev Venedigs smukke centrum, og besøg nemt den travle krydstogtterminal. Afhængigt af den valgte mulighed er din billet gyldig til nedenstående linjer. Alle går i retning af eller afgår fra Marco Polo Lufthavn og stopper ved nogle af Venedigs hovedattraktioner: Blå linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Murano Colonna - Fondamente Nove - Hospital - Bassiner - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco Giardinetti - Zattere - Giudecca Hotel Hilton Molino Stucky Orange linje: Marco Polo lufthavn - Murano Colonna - Madonna dell'Orto - Guglie (jernbane) - San Stae - Rialto - Sant'Angelo - Ca' Rezzonico - Santa Maria del Giglio - Piazza San Marco Giardinetti Rød linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Certosa - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco

Venedig: Katamarankrydstogt i lagunen med musik og drinks

4. Venedig: Katamarankrydstogt i lagunen med musik og drinks

Tag en fredelig eftermiddagstur på Venice Lagoon om bord på en rummelig katamaran. Nyd en fuld bar med to gratis drinks, mens du lytter til blid musik. Kig ud over øen Sant'Elena og Giardini della Biennale, og nyd byens skyline, mens du nipper til et glas vin eller prosecco. For at begynde krydstogtet sejler du ud forbi San Marco og ned ad Giudecca-kanalen, en af de vigtigste sejlkanaler ind til Venedig. Når du når den turkise lagune, der omgiver byen, skal du krydse over til Lido, barrieren til Adriaterhavet, der ligger på den anden side. Katamaranen sejler derefter tilbage forbi Sant'Elena, en beboelsesø, der ligger lidt væk fra den centrale Venedigs travlhed. Til sidst vil du se ud over de mange pavilloner, der ligger på Giardini della Biennale, mens turen går tilbage til byen.

Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

5. Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

Bådtur med panoramaudsigt ved solnedgang med prosecco og slik og fritid i Venedig om natten! Med guide om bord. 18:45 check-in på Punta Sabbioni, mole nr. 5, Il Doge di Venezia-skranken 19:00 afgang af båden den panoramiske solnedgangstur - Giudecca-kanalen, Lido, San Servolo, San Giorgio, Arsenale. Der serveres prosecco og småkager om bord. 20:30 ankomst til Venedig - San Marco, fri tid til at opleve byen om natten! Kl. 22:00 afgang fra San Marco. 22:30 ankomst til Punta Sabbioni, afslutning af udflugten. (tilslutning til atvo-bus til Jesolo kl. 22:45 linje 5/ og 5)

Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

6. Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

Nyd et romantisk eventyr i Venedig, og stig ombord i en smuk venetiansk båd for at sejle rundt i byen, mens solen går ned. Tag afsted fra centrum af Venedig, og sæt kursen mod øerne St. Andrea og Vignole. Du vil sejle langs lidoen og sætte kurs mod de stille øer, San Lazzaro degli Armeni, San Servolo, San Clemente, Le Grazie, Giudecca og San Giorgio Maggiore. Mellem Giudecca og San Giorgio kan du nippe til et glas mousserende Prosecco, mens du nyder den betagende udsigt over Salute-kirken og Markuspladsen. Se solen gå ned og male byens storslåede arkitektur og lagunens vande i røde, orange og rosa nuancer. Sejl tilbage gennem St. Elena og arsenalet, mens din kaptajn fortæller om Venedig og dens øers historie.

Venedig: Natlig katamarankrydstogt i lagunen

7. Venedig: Natlig katamarankrydstogt i lagunen

Mærk magien ved en afslappet 90 minutters nattetur på en elegant og rummelig katamaran med god plads til at gå rundt. Beundr skyline Venice by Night, mens vi passerer San Marco-bugten, Canal della Giudecca og over lagunen til Lido. Nyd vores saxofonists genialitet, der spiller bossa, jazzstandarder og funky jazznumre Prøv vores brede udvalg af barmuligheder: Prosecco (D.O.C.), Spritz Aperol/Campari/Select, Bellini, forskellige long drinks... to gratis drinks er inkluderet. Bliv charmeret af vores dejlige og opmærksomme besætning og deres førsteklasses service. Og hvis du skulle være sulten, kan du smage vores valgfrie 3-retters let sommermenu.

Venedig: Venetiansk aperitif på lagunen

8. Venedig: Venetiansk aperitif på lagunen

Du begynder med at gå ombord på en "topa"-båd (motorbåd), hvor du vil opleve en autentisk venetiansk aperitivo. Denne drink vil blive nydt, mens du nyder den fantastiske udsigt over Venedig fra den ydre lagune og dens magiske øer. Så snart du begynder at sejle, vil din vært begynde at servere drinks og snacks til dig. Oplevelsen varer omkring 1,5 time, hvor du vil komme til at se byens mest ikoniske udsigter. Disse byhøjdepunkter inkluderer San Marco, Giudecca, Lido di Venezia og meget mere. Ved afslutningen af din oplevelse vil din guide sætte dig tilbage til dit turstartsted. Dette er ikke en privat tur, da du vil dele oplevelsen med andre gæster.

Venedig: Lagune-katamarantur med klassisk musik og drinks

9. Venedig: Lagune-katamarantur med klassisk musik og drinks

Nyd en afslappet 90 minutters tur på en elegant og rummelig katamaran med god plads til at gå rundt. Beundr den spektakulære udsigt over Venedigs skyline: San Marco-bugten, Canal della Giudecca, San Servolo, Lido, Giardini Lyt til det bedste af klassisk musik: Vivaldi, Bach, Chopin ... inklusive nogle crossovers Prøv en bred vifte af barmuligheder: Prosecco, Spritz, long drinks, sodavand ... to gratis drinks inkluderet Bliv charmeret af vores dejlige og opmærksomme besætning med deres strålende smil. Afgang tirsdag, torsdag og søndag kl. 18:00 fra Riva dei Sette Martiri

Venedig: Lagunen frokost cruise på katamaran

10. Venedig: Lagunen frokost cruise på katamaran

Nyd et katamarankrydstogt uden stress på den venetianske lagune, der fører dig langs San Marco-bugten og den smukke Giudecca-kanal, tværs over lagunen til Lido og tilbage via Sant'Elena og Giardini Della Biennale. Klatr ombord på katamaranen og bliv budt velkommen af besætningen, mens du gør dig klar til at sejle. Tag plads eller læg dig på de store net foran. Slap af og nyd turen, mens du lytter til blød chill-out-musik. Smag en lækker let frokost med gazpacho, vegetarisk couscous og frisk frugt med frossen yoghurt, der vil få dine smagsløg til at ønske mere. Oplev en dag, som du sent vil glemme, på et af de mest romantiske steder i verden. Flygt fra varmen og menneskemængderne, og tag en pause fra din travle tidsplan.

18 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Venedigs Lido

Venedigs Lido: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Bring noget tid på de mest berømte venetianske øer, der er kendt i hele verden for deres maleriske landskab, håndværkstraditioner og unikke historie. Se en glasfabrik i Murano, besøg en kniplingforretning i Burano, og nyd fritiden i Torcello. Afgang fra nær Markuspladsen eller Santa Lucia-togstationen, og tag på en fornøjelig tur over Markusbassinet. På båden vil en levende guide illustrere lagunens historie og de tre øer, som du vil besøge. Din første stop er øen Murano, som nogle gange kaldes "Glasøen". Brug 30 minutter på at besøge en af dens berømte glasfabrikker og se glas blive fremstillet og blæst. Nyd ca. 15 minutters fritid på Murano, inden du kører til Torcello, den ældste af de beboede øer. Fortsæt til Burano, hvor du beundrer de naturlige omgivelser og de mindre øer, der ligger spredt rundt omkring dig. Nyd lidt fritid på Burano, en typisk fiskerø med farverige kontraster og chokoladeboksmalede huse. Hold også udkig efter mange beviser på den berømte knipling og broderiindustri, og prøv nogle af Buranos bemærkelsesværdige hjemmelavede kager. Bemærk venligst, at der ikke er tale om en guidet tur, når først den er på jorden. Guiden vil ledsage dig til glasfabrikken i Murano og kniplingbutikken i Burano. Herefter har du tid til at udforske hver ø på egen hånd.

Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

Omfavn den tidløse tradition med at rejse til vands, præcis som venetianerne har gjort det i århundreder. Sig farvel til trafikpropper og omfavn de fascinerende udsigter over den venetianske lagune, mens du rejser fra Marco Polo lufthavn til Venedigs pulserende centrum. For at begynde din rejse skal du veksle din voucher på aktivitetsudbyderens rejsekontor for at modtage din billet. Det angivne mødested er det kontor, der ligger tættest på molen. Før du går ombord på båden, skal du sørge for at validere billetten ved hjælp af stempelmaskinerne eller bede om hjælp fra et besætningsmedlem. Udforsk byen i dit eget tempo. Når du har opdaget Venedigs seværdigheder, kan du slappe af og vide, at du har op til 30 dage til at aktivere din returbillet. Nyd charmen ved Murano og Lido, oplev Venedigs smukke centrum, og besøg nemt den travle krydstogtterminal. Afhængigt af den valgte mulighed er din billet gyldig til nedenstående linjer. Alle går i retning af eller afgår fra Marco Polo Lufthavn og stopper ved nogle af Venedigs hovedattraktioner: Blå linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Murano Colonna - Fondamente Nove - Hospital - Bassiner - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco Giardinetti - Zattere - Giudecca Hotel Hilton Molino Stucky Orange linje: Marco Polo lufthavn - Murano Colonna - Madonna dell'Orto - Guglie (jernbane) - San Stae - Rialto - Sant'Angelo - Ca' Rezzonico - Santa Maria del Giglio - Piazza San Marco Giardinetti Rød linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Certosa - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco

Venedig: Katamarankrydstogt i lagunen med musik og drinks

Venedig: Katamarankrydstogt i lagunen med musik og drinks

Tag en fredelig eftermiddagstur på Venice Lagoon om bord på en rummelig katamaran. Nyd en fuld bar med to gratis drinks, mens du lytter til blid musik. Kig ud over øen Sant'Elena og Giardini della Biennale, og nyd byens skyline, mens du nipper til et glas vin eller prosecco. For at begynde krydstogtet sejler du ud forbi San Marco og ned ad Giudecca-kanalen, en af de vigtigste sejlkanaler ind til Venedig. Når du når den turkise lagune, der omgiver byen, skal du krydse over til Lido, barrieren til Adriaterhavet, der ligger på den anden side. Katamaranen sejler derefter tilbage forbi Sant'Elena, en beboelsesø, der ligger lidt væk fra den centrale Venedigs travlhed. Til sidst vil du se ud over de mange pavilloner, der ligger på Giardini della Biennale, mens turen går tilbage til byen.

Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

Bådtur med panoramaudsigt ved solnedgang med prosecco og slik og fritid i Venedig om natten! Med guide om bord. 18:45 check-in på Punta Sabbioni, mole nr. 5, Il Doge di Venezia-skranken 19:00 afgang af båden den panoramiske solnedgangstur - Giudecca-kanalen, Lido, San Servolo, San Giorgio, Arsenale. Der serveres prosecco og småkager om bord. 20:30 ankomst til Venedig - San Marco, fri tid til at opleve byen om natten! Kl. 22:00 afgang fra San Marco. 22:30 ankomst til Punta Sabbioni, afslutning af udflugten. (tilslutning til atvo-bus til Jesolo kl. 22:45 linje 5/ og 5)

Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

Nyd et romantisk eventyr i Venedig, og stig ombord i en smuk venetiansk båd for at sejle rundt i byen, mens solen går ned. Tag afsted fra centrum af Venedig, og sæt kursen mod øerne St. Andrea og Vignole. Du vil sejle langs lidoen og sætte kurs mod de stille øer, San Lazzaro degli Armeni, San Servolo, San Clemente, Le Grazie, Giudecca og San Giorgio Maggiore. Mellem Giudecca og San Giorgio kan du nippe til et glas mousserende Prosecco, mens du nyder den betagende udsigt over Salute-kirken og Markuspladsen. Se solen gå ned og male byens storslåede arkitektur og lagunens vande i røde, orange og rosa nuancer. Sejl tilbage gennem St. Elena og arsenalet, mens din kaptajn fortæller om Venedig og dens øers historie.

Venedig: Natlig katamarankrydstogt i lagunen

Venedig: Natlig katamarankrydstogt i lagunen

Mærk magien ved en afslappet 90 minutters nattetur på en elegant og rummelig katamaran med god plads til at gå rundt. Beundr skyline Venice by Night, mens vi passerer San Marco-bugten, Canal della Giudecca og over lagunen til Lido. Nyd vores saxofonists genialitet, der spiller bossa, jazzstandarder og funky jazznumre Prøv vores brede udvalg af barmuligheder: Prosecco (D.O.C.), Spritz Aperol/Campari/Select, Bellini, forskellige long drinks... to gratis drinks er inkluderet. Bliv charmeret af vores dejlige og opmærksomme besætning og deres førsteklasses service. Og hvis du skulle være sulten, kan du smage vores valgfrie 3-retters let sommermenu.

Venedig: Venetiansk aperitif på lagunen

Venedig: Venetiansk aperitif på lagunen

Du begynder med at gå ombord på en "topa"-båd (motorbåd), hvor du vil opleve en autentisk venetiansk aperitivo. Denne drink vil blive nydt, mens du nyder den fantastiske udsigt over Venedig fra den ydre lagune og dens magiske øer. Så snart du begynder at sejle, vil din vært begynde at servere drinks og snacks til dig. Oplevelsen varer omkring 1,5 time, hvor du vil komme til at se byens mest ikoniske udsigter. Disse byhøjdepunkter inkluderer San Marco, Giudecca, Lido di Venezia og meget mere. Ved afslutningen af din oplevelse vil din guide sætte dig tilbage til dit turstartsted. Dette er ikke en privat tur, da du vil dele oplevelsen med andre gæster.

Venedig: Lagune-katamarantur med klassisk musik og drinks

Venedig: Lagune-katamarantur med klassisk musik og drinks

Nyd en afslappet 90 minutters tur på en elegant og rummelig katamaran med god plads til at gå rundt. Beundr den spektakulære udsigt over Venedigs skyline: San Marco-bugten, Canal della Giudecca, San Servolo, Lido, Giardini Lyt til det bedste af klassisk musik: Vivaldi, Bach, Chopin ... inklusive nogle crossovers Prøv en bred vifte af barmuligheder: Prosecco, Spritz, long drinks, sodavand ... to gratis drinks inkluderet Bliv charmeret af vores dejlige og opmærksomme besætning med deres strålende smil. Afgang tirsdag, torsdag og søndag kl. 18:00 fra Riva dei Sette Martiri

Venedig: Lagunen frokost cruise på katamaran

Venedig: Lagunen frokost cruise på katamaran

Nyd et katamarankrydstogt uden stress på den venetianske lagune, der fører dig langs San Marco-bugten og den smukke Giudecca-kanal, tværs over lagunen til Lido og tilbage via Sant'Elena og Giardini Della Biennale. Klatr ombord på katamaranen og bliv budt velkommen af besætningen, mens du gør dig klar til at sejle. Tag plads eller læg dig på de store net foran. Slap af og nyd turen, mens du lytter til blød chill-out-musik. Smag en lækker let frokost med gazpacho, vegetarisk couscous og frisk frugt med frossen yoghurt, der vil få dine smagsløg til at ønske mere. Oplev en dag, som du sent vil glemme, på et af de mest romantiske steder i verden. Flygt fra varmen og menneskemængderne, og tag en pause fra din travle tidsplan.

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Venedigs Lido

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Venedigs Lido

Vil du se alle oplevelser i Venedigs Lido? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedigs Lido

Samlet bedømmelse

4.2
(14.605 anmeldelser)

At kunne opdage øerne omkring Venedig, deres historier og traditioner fordyber os endnu mere i den skønhed, der er Venedig. Det er rigtigt, at Torcello er en ø, hvor du kan gå rundt meget hurtigt, uden at have meget at lave (undtagen at spise, men med den udelukkelse har vi ikke tid til det). Udflugtsguiden og personen, der præsenterer blæseværkstedet i Murano, taler flere sprog, herunder fransk, hvilket giver os mulighed for at nyde udflugten endnu mere.

Sammenlignet med billetter købt individuelt, er en flerdagesbillet til Vaporetti bestemt det værd. Indløsning af kuponen til billetterne ved automaten fungerede også godt. Dog ikke i lufthavnen, men ved Piazzale Roma, hvor vi ankom med bustransfer. Men måske fandt jeg bare ikke den rigtige maskine...

Alt fungerede uden problemer. Købt online og derefter printet ud i maskinen på stedet. Absolut anbefalet, da du ikke behøver at stå i kø nogen steder for at komme på en vandbus.

Bedre at købe passet for ikke at spilde tid der. Du scanner stregkoden på maskinen, og når du er færdig... giver de dig billetterne, og du er i gang. 100x100 anbefales.

Store !!! Vi tog det 48-timers transportpass, som gav os stor bevægelsesfrihed, som tillod os at se flere ting. jeg anbefaler