Tilføj datoer

Venedigs Lido

Venedigs Lido: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

1. Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

2. Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Bring noget tid på de mest berømte venetianske øer, der er kendt i hele verden for deres maleriske landskab, håndværkstraditioner og unikke historie. Se en glasfabrik i Murano, besøg en kniplingforretning i Burano, og nyd fritiden i Torcello. Afgang fra nær Markuspladsen eller Santa Lucia-togstationen, og tag på en fornøjelig tur over Markusbassinet. På båden vil en levende guide illustrere lagunens historie og de tre øer, som du vil besøge. Din første stop er øen Murano, som nogle gange kaldes "Glasøen". Brug 30 minutter på at besøge en af dens berømte glasfabrikker og se glas blive fremstillet og blæst. Nyd ca. 15 minutters fritid på Murano, inden du kører til Torcello, den ældste af de beboede øer. Fortsæt til Burano, hvor du beundrer de naturlige omgivelser og de mindre øer, der ligger spredt rundt omkring dig. Nyd lidt fritid på Burano, en typisk fiskerø med farverige kontraster og chokoladeboksmalede huse. Hold også udkig efter mange beviser på den berømte knipling og broderiindustri, og prøv nogle af Buranos bemærkelsesværdige hjemmelavede kager. Bemærk venligst, at der ikke er tale om en guidet tur, når først den er på jorden. Guiden vil ledsage dig til glasfabrikken i Murano og kniplingbutikken i Burano. Herefter har du tid til at udforske hver ø på egen hånd.

Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

3. Venedig: Bådtransport til/fra Marco Polo lufthavn med 3 ruter

Omfavn den tidløse tradition med at rejse til vands, præcis som venetianerne har gjort det i århundreder. Sig farvel til trafikpropper og omfavn de fascinerende udsigter over den venetianske lagune, mens du rejser fra Marco Polo lufthavn til Venedigs pulserende centrum. For at begynde din rejse skal du veksle din voucher på aktivitetsudbyderens rejsekontor for at modtage din billet. Det angivne mødested er det kontor, der ligger tættest på molen. Før du går ombord på båden, skal du sørge for at validere billetten ved hjælp af stempelmaskinerne eller bede om hjælp fra et besætningsmedlem. Udforsk byen i dit eget tempo. Når du har opdaget Venedigs seværdigheder, kan du slappe af og vide, at du har op til 30 dage til at aktivere din returbillet. Nyd charmen ved Murano og Lido, oplev Venedigs smukke centrum, og besøg nemt den travle krydstogtterminal. Afhængigt af den valgte mulighed er din billet gyldig til nedenstående linjer. Alle går i retning af eller afgår fra Marco Polo Lufthavn og stopper ved nogle af Venedigs hovedattraktioner: Blå linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Murano Colonna - Fondamente Nove - Hospital - Bassiner - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco Giardinetti - Zattere - Giudecca Hotel Hilton Molino Stucky Orange linje: Marco Polo lufthavn - Murano Colonna - Madonna dell'Orto - Guglie (jernbane) - San Stae - Rialto - Sant'Angelo - Ca' Rezzonico - Santa Maria del Giglio - Piazza San Marco Giardinetti Rød linje: Marco Polo Lufthavn - Murano Museum - Certosa - Lido Santa Maria Elisabetta - Arsenale - San Zaccaria Jolanda - Piazza San Marco

Venedig: Katamarankrydstogt i lagunen med musik og drinks

4. Venedig: Katamarankrydstogt i lagunen med musik og drinks

Tag en fredelig eftermiddagstur på Venice Lagoon om bord på en rummelig katamaran. Nyd en fuld bar med to gratis drinks, mens du lytter til blid musik. Kig ud over øen Sant'Elena og Giardini della Biennale, og nyd byens skyline, mens du nipper til et glas vin eller prosecco. For at begynde krydstogtet sejler du ud forbi San Marco og ned ad Giudecca-kanalen, en af de vigtigste sejlkanaler ind til Venedig. Når du når den turkise lagune, der omgiver byen, skal du krydse over til Lido, barrieren til Adriaterhavet, der ligger på den anden side. Katamaranen sejler derefter tilbage forbi Sant'Elena, en beboelsesø, der ligger lidt væk fra den centrale Venedigs travlhed. Til sidst vil du se ud over de mange pavilloner, der ligger på Giardini della Biennale, mens turen går tilbage til byen.

Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

5. Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

Bådtur med panoramaudsigt ved solnedgang med prosecco og slik og fritid i Venedig om natten! Med guide om bord. 18:45 check-in på Punta Sabbioni, mole nr. 5, Il Doge di Venezia-skranken 19:00 afgang af båden den panoramiske solnedgangstur - Giudecca-kanalen, Lido, San Servolo, San Giorgio, Arsenale. Der serveres prosecco og småkager om bord. 20:30 ankomst til Venedig - San Marco, fri tid til at opleve byen om natten! Kl. 22:00 afgang fra San Marco. 22:30 ankomst til Punta Sabbioni, afslutning af udflugten. (tilslutning til atvo-bus til Jesolo kl. 22:45 linje 5/ og 5)

Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

6. Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

Nyd et romantisk eventyr i Venedig, og stig ombord i en smuk venetiansk båd for at sejle rundt i byen, mens solen går ned. Tag afsted fra centrum af Venedig, og sæt kursen mod øerne St. Andrea og Vignole. Du vil sejle langs lidoen og sætte kurs mod de stille øer, San Lazzaro degli Armeni, San Servolo, San Clemente, Le Grazie, Giudecca og San Giorgio Maggiore. Mellem Giudecca og San Giorgio kan du nippe til et glas mousserende Prosecco, mens du nyder den betagende udsigt over Salute-kirken og Markuspladsen. Se solen gå ned og male byens storslåede arkitektur og lagunens vande i røde, orange og rosa nuancer. Sejl tilbage gennem St. Elena og arsenalet, mens din kaptajn fortæller om Venedig og dens øers historie.

Venedig: Katamarantur i lagunen med klassisk musik og drikkevarer

7. Venedig: Katamarantur i lagunen med klassisk musik og drikkevarer

Nyd en afslappet 90 minutters tur på en elegant og rummelig katamaran med god plads til at gå rundt. Beundre den spektakulære udsigt over Venedigs skyline: San Marco-bugten, Canal della Giudecca, San Servolo, Lido, Giardini Lyt til det bedste af klassisk musik: Vivaldi, Bach, Chopin ... inklusive nogle crossovers Prøv en bred vifte af barmuligheder: Prosecco, Spritz, long drinks, sodavand ... to gratis drikkevarer inkluderet Bliv charmeret af vores dejlige og opmærksomme besætning med deres strålende smil. Afgang indtil den 14. maj kl. 16:00 (fra den 15. maj kl. 18:00)

Udlejning af scooter i Venedig hele dagen

8. Udlejning af scooter i Venedig hele dagen

Udforsk Venedigs Lido og Pellestrina-øerne på en scooter og oplev den magiske atmosfære i lagunen. Se Sankt Nikolaus Kloster. fra denne kirke fejres hvert år den traditionelle taksigelsesmesse Sposalizio del Mare "Havets bryllup" samt Nicelli historiske lufthavn (en af de første bygget i Italien), Liberty Villas, Murazzi, Malamocco historiske centrum (første venetianske lagune civilisationscenter), golfbanen (en af de ældste og smukkeste i Italien bygget omkring en gammel østrigsk fæstning), og strandene med deres fine sand. Nå øen Pellestrina med en 10 minutters færgetur og se Mose, et projekt, der har til formål at beskytte byen Venedig, Italien og den venetianske lagune mod oversvømmelser, samt de farverige fiskerhuse.

Venedig: Lagunen frokost cruise på katamaran

9. Venedig: Lagunen frokost cruise på katamaran

Nyd et katamarankrydstogt uden stress på den venetianske lagune, der fører dig langs San Marco-bugten og den smukke Giudecca-kanal, tværs over lagunen til Lido og tilbage via Sant'Elena og Giardini Della Biennale. Klatr ombord på katamaranen og bliv budt velkommen af besætningen, mens du gør dig klar til at sejle. Tag plads eller læg dig på de store net foran. Slap af og nyd turen, mens du lytter til blød chill-out-musik. Smag en lækker let frokost med gazpacho, vegetarisk couscous og frisk frugt med frossen yoghurt, der vil få dine smagsløg til at ønske mere. Oplev en dag, som du sent vil glemme, på et af de mest romantiske steder i verden. Flygt fra varmen og menneskemængderne, og tag en pause fra din travle tidsplan.

Venedig: privat helikoptertur over lagunen

10. Venedig: privat helikoptertur over lagunen

Et fugleperspektiv af Venedigs lagune! Vi tilbyder dig meget mere end helikopterture. Vores sceniske flyvninger giver dig mulighed for at nyde de miljømæssige og arkitektoniske vidundere i denne fantastiske by fra oven. Du vil kunne beundre Venedig og dens lagune fra et unikt perspektiv sammen med dine kære, familie eller venner. Flyv ind i hjertet af lagunen på en spændende privat helikoptertur fra vores helikopterlandingsplads på Lido-øen. Ved ankomsten vil I blive budt varmt velkommen med en sikkerhedsbriefing før flyvningen. I vil få mulighed for at tage fantastiske billeder i nærheden af helikopteren. Under flyvningen vil piloten derefter pege på de vigtigste øer og seværdigheder. Hav dit kamera klar, så du ikke behøver at bekymre dig om at gå glip af noget. Flyv over lagunen, og nyd den mest romantiske by i verden. Vend tilbage til basen med stil, efter at du har beundret Venedig, dens mest berømte øer og lagunens vidunderlige farver.

Tilgængelige aktiviteter

11 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Venedigs Lido

Vil du se alle oplevelser i Venedigs Lido? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Venedigs Lido

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 14.605 anmeldelser

Det var en god tur, det var sjovt, turen var på 3 sprog, glasfabrikken var super spændende, hvis du vil spise noget i Torcello, er det bedst at gøre det lige i starten, vi tjekkede lidt tid og derefter måtte købe vores fries i 2 minutter mens walking. tag nok vand med, for det bliver meget varmt på båden!

Vand- og fastlandsbuspasset er så praktisk. Vi købte 3 dages passet og rejste fra busstationen til Venedigs centrum gennem vandbussen. Det er ideelt at bruge til at rejse til de nærliggende øer og komme over til den anden side af Venedig.

Bookede passet online på forhånd og kiggede på tidsplanerne. Vi anbefaler at læse instruktionerne grundigt på forhånd, så er det faktisk ret nemt. Havde ingen problemer med hverken bussen eller vandbussen.

Jeg anbefaler denne formel til alle ture med vaporreto i Venedig inklusive Murano... Skal tages i begyndelsen af opholdet.

Det fungerede problemfrit med onlinebilletterne for at konvertere dem.