Venetian Islands: Ture og aktiviteter

Venetian Islands: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

1. Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

Slap af på et fuldt fortalt sightseeing-krydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Slap af på det skyggefulde øverste dæk, mens du ser det bedste af Miami på den måde, som folk fra Miami elsker at se det - fra vandet. Gå om bord på båden ved Bayside Marketplace i hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med afhentning på hotellet for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af under det skyggefulde dæk om bord på båden. Fra Downtown sejler du gennem øerne i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte Venetian Islands er alle hjemsted for mange berømtheder og deres luksuriøse palæer. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere. Din erfarne tosprogede guide vil udpege alle de berømte hjem og vartegn. Derefter sejler du forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havn i Miami, før du kører tilbage mod Downtown Miami. Downtown Miami har en af de mest spændende skylines, som hele tiden bliver opdateret og byder på mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse lejligheder og hoteller i Brickell og Brickell Key, og sejl ind i udmundingen af Miami River, før du sejler tilbage til Bayside Marketplace for at afslutte dit krydstogt. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

2. Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Nyd vandet i Miami og byens lys fra Biscayne Bay ombord på en krydstogtbåd. Se byen komme til live om natten, når solen går ned, og byens lys tændes. Tusindvis af lys oplyser de utrolige højhuse og byens skyline rundt om bugten. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Se seværdigheder som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Afslut turen med at kigge på månen og beundre månens refleksion i vandet under dig. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationsmuligheden, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

3. Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Tag til mødestedet og gå om bord på en komfortabel yacht, før du tager på sightseeing i de kendtes hjem. Naviger gennem det smukke vand i Biscayne Bay, og bliv betaget af panoramaudsigten over Miamis skyline. Se den pulserende havn i Miami, den afsondrede Fisher Island og de solbeskinnede kyster ved Miami Beach. Nyd udsigten, mens du sejler forbi de overdådige palæer, der ligger langs kysten og vidner om de riges og berømtes overdådige livsstil. Vælg at nyde turen fra den klimakontrollerede komfort på yachtens hovedniveau eller gå op på øverste niveau for en luftig bådtur under åben himmel. Lyt til interessante tosprogede kommentarer under hele krydstogtet, og få indsigt fra din kyndige guide.

Miami: Solnedgangskrydstogt gennem Biscayne Bay og South Beach

4. Miami: Solnedgangskrydstogt gennem Biscayne Bay og South Beach

Tag en pause fra Miamis travlhed, og se solnedgangen fra vandet. Sejl rundt i Biscayne Bay, og beundr den utrolige udsigt over Miamis og South Beachs skyline og millionærboligerne. Gå ombord på båden ved Bayside Marketplace i Downtown Miami, og slap af på en komfortabel båd i to plan med åbne vinduer og et skyggefuldt dæk, mens du lytter til live-kommentarer fra din tosprogede guide. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Beundr de rige og berømtes hjem, mens solen går ned på Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte Venetian Islands. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere.

Miami: Guidet aftenkrydstogt på Biscayne Bay

5. Miami: Guidet aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Udforsk den glitrende Biscayne Bay på et aftencruise, mens du får et indblik i livsstilen hos nogle af verdens mest berømte stjerner. Sejl gennem Miamis havn, den eksklusive Fisher Island og Miami Beachs kyster. Gå ombord på båden og beundre de tårnhøje skyskrabere i Miamis skyline fra Biscayne Bay. Nyd live-kommentarer fra din guide om bord og interessante fakta om byen og dens berømte indbyggere. Se de internationalt kendte stjerners hjem ved havet, f.eks. Lionel Messi, Jennifer Lopez og David Beckham. Sejl forbi lokale vartegn som Fisher Island, Port of Miami og Venetian Islands. Under krydstogtet kan du også købe drikkevarer og snacks fra baren om bord.

Miami: South Beach: Privat 45-minutters rundvisning med privatfly

6. Miami: South Beach: Privat 45-minutters rundvisning med privatfly

Nyd en magisk flyvetur over Miamis maleriske South Beach. Nyd den fantastiske udsigt over South Miami, Biscayne Bay og Star Island fra himlen. Start din tur ved at gå om bord på dit fly på aktivitetsudbyderens kontor. Læn dig tilbage og slap af, mens du letter på dit luftbårne eventyr. Flyv over South Beachs kystlinje, Key Biscayne, Downtown Miami og Venetian-, Star- og Palm Islands. Se udsigten til gyldne strande og luksuriøse palæer undervejs. Snaps nogle fantastiske billeder, mens du svæver over Miami. Få et fugleperspektiv af Miamis skyline. Lyt til informativ fortælling fra din FAA-certificerede pilot. Vend tilbage til aktivitetsudbyderens kontor ved afslutningen af din flyvning.

Miami: Udforsk ikoniske seværdigheder på et 90-minutters krydstogt

7. Miami: Udforsk ikoniske seværdigheder på et 90-minutters krydstogt

Tag på en fængslende og sjov guidet bådtur med en kyndig guide, der lover at blive en fornøjelig og rolig oplevelse. Sejl med og se ikoniske steder som Port of Miami og Miami Arena, der viser byens pulserende atmosfære. Kryds derefter Douglas MacArthur-dæmningen, hvor bemærkelsesværdige film som Bad Boys 2 blev optaget. Og lyt til områdets filmiske historie. Se Venetian Bridge, den ældste bro i Miami, som også er kendt for sin optræden i film som 2 Fast 2 Furious. Kør forbi Joja Beach, som er kendt for sin enestående spiseoplevelse ved vandet, og se derefter Miami anchorage, et sted, hvor bådejere, især sejlbådsentusiaster, kan ankre deres både op gratis. Udforsk de maleriske venetianske øer, herunder Palm Island og Hibiscus Island. Og besøg så Star Island, South Beach, Miami Beach Mariana, en af de ældste marinaer i Miami. Beundre den fantastiske Fisher Island, Miamis smukke skyline og Miamis havn. Se derefter turens højdepunkt, en 360-graders panoramaudsigt over Miami River Skyline.

Miami: Biscayne Bay Mansions Sightseeing Cruise

8. Miami: Biscayne Bay Mansions Sightseeing Cruise

Se nogle af Miamis mest ikoniske seværdigheder fra vandet på et unikt krydstogt rundt i Biscayne Bay. Se American Airlines Arena (hjemsted for Miami Heat), Star Island, Fisher Island og The Venetian Islands. Forundres over de luksuriøse palæer, der ligger langs kysten. Sæt dig om bord på båden og tag ud på et indsigtsfuldt eventyr i et af Miamis mest smarte områder. Se de rige og berømtes mindblowing-huse rundt om Biscayne Bay. Oplev de berømte venetianske øer, en kæde af kunstige øer, der blev bygget i 1920. Se Biscayne Island, San Marco Island og Flagler Monument Island, som stadig er ubeboet. Hør interessante fakta og historier om området og om de berømtheder, der har boet her, såsom Shaquille O'Neal, Gloria Estefan, Tommy Mottola og Al Capone, blandt andre. Du er velkommen til at købe en lækker snack eller en drink fra baren, mens du nyder Miamis seværdigheder og lyde. Glem ikke at holde øje med dyrelivet, herunder pigrokker, delfiner og søkøer.

Miami: Celebrity Homes & Millionaire Mansions Bådtur

9. Miami: Celebrity Homes & Millionaire Mansions Bådtur

Tag med os på en rejse i luksus og opdagelse med vores Miami Boat Tour - Celebrity Homes & Millionaire Mansions. Denne tur tager dig gennem hjertet af Biscayne Bay og tilbyder en plads på første række til de ekstravagante hjem for de rige og berømte, der ligger langs Miamis fantastiske kystlinje. Nyd en enestående udsigt over den overdådige livsstil langs Millionaires Row og de majestætiske øer i Biscayne Bay på et afslappet, familievenligt krydstogt. Når du glider over det krystalklare vand, vil du blive fordybet i berømthedernes verden og være vidne til storheden i deres palæer ved vandet. Dette familievenlige krydstogt er en dejlig oplevelse for familier. Uanset om du er en fotograf, der indfanger byens skønhed, en familie, der skaber nye minder, eller en rejsende, der søger Miamis tiltrækningskraft, er denne 90-minutters tur din port til en eksklusiv verden.

Miami: Biscayne Bay og South Beach Sunset Cruise

10. Miami: Biscayne Bay og South Beach Sunset Cruise

Flygt fra travlheden i Miamis centrum, og nyd udsigten til solnedgangen over skylinen, mens du sejler gennem Biscayne Bay, Venetian Islands og forbi South Beach. Lær om de seværdigheder, du ser, af din guide om bord. Når du er på vej til mødestedet, går du om bord på dit sightseeing-krydstogt. Derefter glider du gennem bugten, mens din guide kommenterer området og beriger din rejse med indsigt i de berømte hjem for A-liste berømtheder, der ligger langs vandet. Under krydstogtet kan du nyde forfriskninger, som kan købes i baren om bord. Besøg mojito-baren om bord, og nyd en signatur-mojito, der er lavet til perfektion af eksperter, for egen regning.

38 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Venetian Islands

Andre seværdigheder i Venetian Islands

Vil du se alle oplevelser i Venetian Islands? Klik her for en fuld oversigt