Ting at foretage sig
Veneto

Vores mest anbefalede ting at lave i Veneto

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Mærk essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at lære mere om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondolførernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute i gondolen. Mens du nyder den smukke Canal Grande, kan du beundre de fantastiske paladser som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti Palace, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. For enden af din tur kan du nyde en betagende udsigt over Markusbækkenet med San Giorgio-øen. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en model i sektioner.

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Venedig: Bustransfer mellem Marco Polo Lufthavn og byen

Venedig: Bustransfer mellem Marco Polo Lufthavn og byen

Rejs problemfrit mellem Venedigs centrum og Marco Polo Lufthavn med en praktisk og pålidelig 1-vejs transfer eller returbillet, afhængigt af din bookingmulighed. Kør til og fra lufthavnen i en komfortabel bus med aircondition, undgå besværet med offentlig transport, og nyd en effektiv lufthavnstransport med hyppige og regelmæssige afgange. Opbevar din bagage, hop på bussen, tag plads, slap af, og beundr udsigten over Venedig. Kør til og fra lufthavnen med en ekspresbus, der kører nonstop til og fra det centrale Venedig; afhentning og aflevering i Venedig sker fra Piazzale Roma. Nyd komforten om bord med den kølende ventilation og højhastigheds-WiFi om bord; dette er den hurtigste og billigste måde at rejse på.

Venedig: Marco Polo Lufthavn Vandtaxi Transfer

Venedig: Marco Polo Lufthavn Vandtaxi Transfer

Nyd en delt vandtaxi mellem Venedigs Marco Polo lufthavn og hoteller i Venedigs centrum. Vælg mellem en enkelt tur eller en tur-retur, og slap af på en naturskøn tur. Stig af, lige når du har fundet din bagage, og bliv ført over lagunen til dit hotel eller det nærmeste tilgængelige punkt med vandtaxi. Dette er den mest romantiske og direkte måde at rejse til byen på. Du kan blive hentet eller sat af direkte ved nogle af hotellerne langs Canal Grande, Hilton Stucky. For mindre tilgængelige destinationer på de indre kanaler vil der blive besluttet et bestemt mødested, der ligger inden for gåafstand fra dit hotel. For JW Marriott - Isola delle Rose, og San Clemente Island, vil du blive sat af i San Marco i nærheden af Marriott-hotellets shuttle-båd.

Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

Opdag nogle af de mest berømte øer i den venetianske lagune på denne heldags bådtur. Rejs med din guide gennem Venedigs lagune på et panoramisk fartøj, og nyd øerne Murano, Burano og Torcello. Start din dag med eventyr ved at gå ombord på en behagelig panoramabåd, når du tager afsted fra Markuskirken. Lær om øerne fra din vært undervejs. Tag seværdighederne i denne gamle by i cirka 30 minutter, indtil du når din første destination, Murano. Nyd en demonstration af glasblæsning med en glasmester ledsaget af en historisk forklaring af håndværket. Stop ved souvenirbutikken på glasfabrikken, og nyd en eksklusiv 10% rabat på dine køb. Din planlagte tid i Murano inkluderer også fritid til at udforske på egen hånd. Lad Murano bag dig, når du rejser til den nærliggende ø Burano. Vær vidne til de maleriske og farverige huse, der prikker øen, og observer kniplingsmagerne på arbejde. Bliv bekendt med deres sjældne færdigheder, der betragtes som nogle af de fineste i verden. Stop for en bid at spise i løbet af din tid i Burano og smag nogle af de lokale biscotti, der er hjemmehørende på øen. Rejs til dit sidste stop, Torcello. Nyd et 1-times besøg på øen og besøg historiske vartegn som katedralen i Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djævelens bro og klokketårnet. Afslut dit eventyr med en 1-times tur tilbage til Venedig og tag i den betagende atmosfære i den venetianske lagune.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk Venedigs kanaler ombord på en gondol. Nyd live-kommentarer fra din guide, mens din gondolier tager dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Lær om byens paladser, kirker og attraktioner. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. På din rejse kan du beundre Mozarts hus og komme forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Gå mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der løber langs kanalen, som Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbækkenet, før du går tilbage til Campo San Moisè. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektioneret model.

Verona: Verona-kort med Arena Priority Entrance

Verona: Verona-kort med Arena Priority Entrance

Følg i fodsporene på Romeo og Julie og store romerske kejsere, og udforsk byen Verona i dit eget tempo med et Verona Card. Verona-kortet er gyldigt i 24 eller 48 timer (afhængigt af den bestilte mulighed) og giver dig gratis eller reduceret adgang til snesevis af byens museer og monumenter samt ubegrænset rejse med ATV-transportsystemet. Spar tid og penge, når du kommer overalt, ser alt og springer de lange køer over undervejs. Verona Card er en altomfattende billet, der fungerer som dit personlige pas til den historiske by. Kig ind i Verona Arena, hvor der stadig opføres opera på særlige aftener. Se Julias balkon, og læs de kærlighedsbreve, der er klistret på væggen i Casa di Guilietta. Nyd panoramaudsigten fra toppen af Torre dei Lamberti (Lamberti-tårnet). Dette er blot nogle få af de attraktioner, der tilbydes. Se dem alt efter dine interesser, og rejs fra den ene til den anden med ATV's bussystem. Gratis adgang til museer og monumenter: . - Verona Arena (skip the line pass) - Museo Lapidario Maffeiano - Julies balkon ved Casa di Giulietta - Torre dei Lamberti - Museo di Castelvecchio - Basilica di San Zeno Maggiore - Complesso del Duomo - Chiesa di Santa Anastasia - Arche Scaligere - Galleria d'arte moderna Achille Forti - GAM Palazzo della Ragione - Chiesa di San Fermo Maggiore - Museo Civico di Storia Naturale - Museo degli Affreschi og Tomba di Giulietta - Museo Archeologico al Teatro Romano (MATR) Indgang til reduceret pris: - Fondazione Museo Miniscalchi Erizzo - Museo Africano - Giardino Giusti - MusALab - Franca Rame Dario Fo

Venedig: Murano- og Burano-bådtur med besøg på glasfabrikken

Venedig: Murano- og Burano-bådtur med besøg på glasfabrikken

Sæt sejl på en bådtur fra Venedig til øerne Murano og Burano. Sejl dertil på et komfortabelt fartøj, nyd lidt tid på at udforske øerne i ro og mag, og vær vidne til en glasblæsningsdemonstration på Murano. Afgang fra San Marco eller Venedigs togstation (afhængigt af den valgte mulighed) og tag til Murano og Burano. Mød din besætning og sejl over lagunen, mens du nyder udsigten fra en panoramaterrasse undervejs. Opdag kunsten at fremstille glas i Murano, og besøg en glasfabrik. Lær mere om traditionerne og processerne bag glasproduktion. Derefter kan du beundre de farverige huse i Burano og tage en spadseretur gennem de maleriske gader. Om aftenen vender du tilbage til dit oprindelige mødested.

Venedig: Koncertbillet til De Fire Årstider i Vivaldi-kirken

Venedig: Koncertbillet til De Fire Årstider i Vivaldi-kirken

Skønt dine ører med en opførelse af Vivaldis Fire årstider af ensemblet "I Virtuosi Italiani" i kirken Santa Maria della Visitazione i Venedig. Oplev følelsen ved at lytte til Vivaldis musik på de steder, hvor den blev komponeret. Det er lyd, det er musikalske noter, det er en stor barokkomponists kunst, men frem for alt er det energien fra dette sted, Vivaldis kirke. Det var her, at Antonio Vivaldi tilbragte fyrre år af sit liv og komponerede sine storslåede værker. Nyd inspirerede opførelser af De fire årstider, hvor du i musikken kan fornemme høsten af hvede, druehøsten, sommerstormene, sneen der falder om vinteren, de varme efterårsfarver og de lysende blomstrende blomster om foråret. Se talentfulde musikere spille i kirken, hvor mestre som Francesco Gasparini og Antonio Vivaldi uddannede Choro-døtrene til at blive virtuose musikere, der var berømte for deres kunst i hele Europa.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Veneto

Alle aktiviteter

814 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Veneto

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Veneto?

Topattraktionerne, der skal opleves i Veneto:

Se alle seværdigheder i Veneto, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Veneto

Oplevelser i Veneto

Byer i Veneto

Andre seværdigheder i Veneto

Vil du se alle oplevelser i Veneto? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Veneto

Samlet bedømmelse

4.4
(148.528 anmeldelser)

Fantastisk dagstur ønsker allerede at gå tilbage kunne ikke takke vores rejseguide nok for at vise os de bedste dele af Venedig og give os den lave nedtur ved at prøve at blande sig, havde masser af gode råd, to yderligere aktiviteter blev tilbudt på bussen, vi betalte til gondoltur og en bådtur før tid senere fandt vi ud af, at prisen var nedsat takket være rejseguiden. Brug en rejseguide til at gå, vil spare dig flere penge og få så meget mere viden, som vi aldrig ville vide, hvis vi gik alene. Samlet set vil meget anbefale.

Jeg kunne ikke bestille dyre billetter direkte på Arenaens egen billetside, da bekræftelsesteksterne aldrig nåede frem. Jeg var nødt til at bruge denne service, men blev glædeligt overrasket. Sæderne var de billigste, men vi var heldige at få to lige bagved de dyre 'stole'-sæder med benplads og nød en anstændig udsigt over scenen. Billetindsamlingsinstruktionen var klar, og der var ingen kø. Præmien, som inkluderede annulleringsmulighed, var umagen værd. Tak skal du have!

perfekt ville det være nødvendigt at tilføje i mødestedet, at skranken er på øverste etage, fordi der også er ankomster på det nederste niveau (Easyjet)

Vigtigt for at kunne udforske de forskellige distrikter i Venedig. Vi tog et 2-dagespas til Venedig og dets øer (Murano, Burano osv.).

Jeg ville prøve det mindst én gang i mit liv. Den skævede hele tiden, og jeg var bange for, at jeg skulle falde.