Oplevelser i
Verona

Bliv forelsket i denne gamle bys maleriske pladser, romerske amfiteater og utallige kirker.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Verona

Vil du se alle oplevelser i Verona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Verona

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.369 anmeldelser

Mateo var en fremragende guide. Han var punktlig, venlig og meget informativ. Han gav os meget nyttig information om området, typer vin, typisk mad fra Verona. Sirmione er en smuk by. Vidunderlig oplevelse for min familie. Jeg rejste med mine børn (10 og 13 år) og mine forældre (i 70'erne). Vi nød alle denne oplevelse. Grazie mile!

Hvis du har planlagt at se hele eller næsten hele Verona, er dette det perfekte kort. Du kan komme gratis ind på alle museer og turistattraktioner (inklusive arenaen). Du har også gratis offentlig transport, som også er meget praktisk at gå til centrum eller at vende tilbage til stationen.

Gik i en lille gruppe (kun 4 af os i alt). Var meget venlig guide, der gav os fakta om ruten til søen og også en guidet tur i området. Guiden tilbød også at tage os med op til den lille kirke og var venlig og talte med os rundt omkring i områderne og fortalte os om sine rejser

Det var en fantastisk rundvisning og oplevelse i forhold til smagning af diverse italienske specialiteter. Dog kunne vi have ønsket os et mix af lidt historiske/kulturelle steder og smagningen. Super skøn guide.

Det var en uforglemmelig oplevelse :-) Bookingen via Get your Guide var nem, og behandlingen på stedet var også fantastisk. Alle oplysninger fra Få din guide på forhånd og på tysk. Kan bare anbefales!!