Oplevelser i
Verona

Bliv forelsket i denne gamle bys maleriske pladser, romerske amfiteater og utallige kirker.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

Andre seværdigheder i Verona

Vil du se alle oplevelser i Verona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Verona

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.424 anmeldelser

Jeg brænder ikke for klassisk musik, men at se en opera på et sted som disse gamle arenaer må ikke gå glip af! Jeg havde foretrukket at være på de historiske stenblegere frem for på stole i midten af arenaen og dermed beholde perspektivet som en tilskuer fra før. Ingen beklagelse, men giv den nødvendige pude til at blive siddende i 3 timer. Hynder mellem 1,5 og 3 euro hver sælges uden for arenaerne.

Super vinoplevelse i fantastiske rammer.

En stor oplevelse at besøge nogle charmerende vingårder, hvor man blev vist rundt og fik en god indsigt i vinproduktion. Det hele krydret med lækker vine. En super god guide med stor viden om vin ledte turen. Kan kun anbefale denne oplevelse.

Vi havde en super god guide som hed Isabella, hun var fantastisk og meget indlevende. Perfekt til engelsk og fortalte mange gode historier. Håber alle er så heldige at få hende.

Fantastisk måde at lære om Arenaen til en rimelig pris, som inkluderede adgang. Vi havde en kort historie om arenaen udenfor og gik derefter indenfor uden om køen for billetter.

Jeg kan lide det meget. Smukt sted. Isabella min guide var meget rar. Hun fortalte mig mange historier om arena, jeg ikke kendte. Grazie. Værd prisen. Anbefaler til alle.