Ting at gøre Verona

Bliv forelsket i denne gamle bys maleriske pladser, romerske amfiteater og utallige kirker.

Ofte stillede spørgsmål om Verona

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Verona?

Andre seværdigheder i Verona

Vil du se alle oplevelser i Verona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Verona

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.358 anmeldelser

Meget god håndtering ved ombytning af værdibeviset til kort. Du skal være der kl. 17.40. Den tilhørende byrundtur begyndte klokken 18.00. Dette bør tage omkring 1 time. Vi var ikke med til det – så jeg kan ikke give en vurdering af det. Sæderne var i den billige kategori, i sektor VI. Vi var meget tilfredse med sæderne, udsigten og akustikken. Man sidder på stentrappen - som det skal være :-)). Så køb hynder foran arenaen – det er billigere. Ligeledes regnponcho. Pas på, hvis du har et ganghandicap, er det svært med de høje stentrin uden rækværk! Et absolut must for Verona! Billetterne koster omkring €36 online og på stedet i denne kategori. Online har du reservationsgebyr og reservationsgebyr. Forstadens lange linjer. Derfor var bookingen via GetYourGuide meget bekvem og blev udført med blot et par klik. Vi kunne ikke betale online med kreditkort – vi blev smidt ud igen og igen. Fra det synspunkt var prisen helt i orden!

Vi besluttede os spontant ved middagstid og bookede billetterne og hentede dem kl. 17.45 i arenaen. Derefter tog vi en times bytur, vores guide var meget god. Derefter var der stadig tid til en drink og så gik vi ind i arenaen. Alt var super organiseret.

Havde en vidunderlig aften! Dejlig rundtur i byen af en venlig, god engelsktalende guide, efterfulgt af den smukke Opera Aida. Tak for denne uforglemmelige aften!

Fantastisk samlet pakke: fantastisk tur med en meget motiveret guide. Og operaen: Unik!!!

Fungerede perfekt, modtog billetter på ingen tid Tak ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner +