Ting at foretage sig
Verona

Bliv forelsket i denne gamle bys maleriske pladser, romerske amfiteater og utallige kirker.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Verona

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Verona

Verona: Verona-kort med Arena Priority Entrance

Verona: Verona-kort med Arena Priority Entrance

Følg i fodsporene på Romeo og Julie og de store romerske kejsere, og udforsk Verona i dit eget tempo med et Verona Card. Verona Card er gyldigt i 24 eller 48 timer (afhængigt af den bestilte løsning) og giver dig gratis eller reduceret adgang til snesevis af byens museer og monumenter samt ubegrænset rejse med ATV's transportsystem. Spar tid og penge, når du kommer overalt, ser alt og springer de lange køer over undervejs. Verona Card er en all-inclusive-billet, der fungerer som dit personlige pas til den historiske by. Kig indenfor i Verona Arena, hvor der stadig opføres opera på særlige aftener. Se Julies balkon, og læs kærlighedsbrevene, der er hæftet på væggen i Casa di Guilietta. Nyd panoramaudsigten fra toppen af Torre dei Lamberti (Lamberti-tårnet). Dette er blot nogle få af de attraktioner, der tilbydes. Se dem efter dine interesser, og rejs fra den ene til den næste med ATV's bussystem. Fri adgang til museer og monumenter: - Verona Arena (spring køen over) - Museo Lapidario Maffeiano - Julies balkon ved Casa di Giulietta - Torre dei Lamberti - Museo di Castelvecchio - Basilica di San Zeno Maggiore - Complesso del Duomo - Chiesa di Santa Anastasia - Arche Scaligere - Galleria d'arte moderna Achille Forti - GAM Palazzo della Ragione - Kirken San Fermo Maggiore - Museo Civico di Storia Naturale - Museo degli Affreschi og Tomba di Giulietta - Museo Archeologico al Teatro Romano (MATR) - Museo della Radio Guglielmo Marconi Indgang til reduceret pris: - Fondazione Museo Miniscalchi Erizzo - Museo Africano - Giardino Giusti - MusALab - Franca Rame Dario Fo

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Tag til Gardaland Park, den bedste forlystelsespark i Italien, og få en dag fyldt med eventyr. Nyd en magisk dag i parken, der ligger på den sydøstlige bred af Gardasøen, med en række forlystelser, der passer til alle aldre. Oplev en bred vifte af forlystelser og shows, der vil tilfredsstille et meget varieret publikum, fra den tidlige barndom til ungdommen og videre. Uanset om det er blandt grupper af venner eller familie, tilbyder alle forlystelserne i Gardaland Park en særlig kombination af eventyr, adrenalin, drøm og fantasi. Udfordr strømfaldene i hjertet af junglen, tag kølige nedkørsler, deltag i Mammoth Arctic-konvojen. Drøm dig væk i Fantasy Kingdom og alle temaområderne. I løbet af dagen kan du udforske forlystelser som Oblivion, The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Børnene kan nyde det fantastiske Peppa Pig-temaområde med 3 nye attraktioner. Sejl på et spændende piratskib, flyv op i skyerne i farverige balloner, og lad Bedstefar Gris tage dig med på en uforglemmelig tur i sit søde lille tog. Mad og drikke kan købes på en række restauranter, kiosker og fastfoodsteder. Du kan også købe sjove gaver som legetøjssværd, t-shirts og spil i gavebutikkerne i hele parken.

Verona fra oven: Entré til Lamberti-tårnet

Verona fra oven: Entré til Lamberti-tårnet

Se ud over Veronas seværdigheder 84 meter over gadeniveau med denne entrébillet til middelaldertårnet Lamberti, der stadig er i brug som byens klokketårn. Tårnet befinder sig i hjertet af byen, Piazza delle Erbe, få minutters gang fra de vigtigste attraktioner Balcone di Giulietta og Arena. Hvis du er frisk på at få lidt motion, venter der 289 trin på dig. Eller, hvis du bare vil til toppen så hurtigt og let som muligt, kan du tage tårnets indre elevator til terrasserne og beundre de karakteristiske spir fra et andet perspektiv.

Verona: 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-bustur

Verona: 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-bustur

Hop på den åbne røde bus og se seværdighederne i Verona, mens du lærer mere om denne historiske by fra den indbyggede flersprogede lydkommentar. Rejs på 2 ruter, der er specielt designet til at vise dig byens hovedattraktioner. Begge ture starter fra Piazza Brà, Arenapladsen. Du kan hoppe af og udforske i ro og mag og stige ombord på bussen så ofte du vil med din 24- eller 48-timers billet. Det historiske Verona, der er kendt som rammen for historien om Romeo og Julie, er en blanding af sin historie og sin moderne industrielle base. Dette var en af de mest magtfulde byer i Romerrigets tidlige dage, og dens gamle by er en af de bedst bevarede i Italien. Rød rute stopper: • Piazza BH • Corso Porta Nuova Giardini Pradaval • Stazione FS Porta Nuova • Piazza Pozza • Basilica S. Zeno Castelvecchio • Via Diaz Porta Borsari • Teatro Romano • Porta Leoni • Piazza Leoni (Juliets hus) Blå rute stopper: • Piazza BH • Via Pallone Tomba Giulietta • Via G. Giusti • S. Stefano Teatro Romano • Castel S Pietro • Duomo • Piazza Erbe Casa Giulietta • Porta Leoni • Piazza Leoni (Juliets hus)

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Udforsk Gardaland Park, en af de mest populære forlystelsesparker i det nordøstlige Italien, og oplev det fascinerende marineliv i SEA LIFE Aquarium med en billet til en åben dato. Oplev parken på Gardasøens sydøstlige bred, der er anlagt med stor detaljerigdom som en reference til historie, geografi, rum og fantasi. Nyd en række adrenalinpumpende forlystelser og underholdende shows med noget for alle familiemedlemmer, fra små børn til bedsteforældre. Udforsk forlystelser som Oblivion - The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Få også adgang til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Oplev 5.000 havdyr i 40 tanke. Gå gennem en gennemsigtig undervandstunnel. Se hajer, rokker og en Napoleonfisk svømme uforstyrret lige over hovedet på dig. Se film om havets verden i akvariets biograf. Lær, hvordan du kan støtte SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havet under dit besøg.

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Tag på en interaktiv rejse og oplev nogle af de smukkeste skabninger, der lever i havet eller i ferskvand, med billetter til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Se søløver, rød løvefisk, klovnefisk, søstjerner og meget mere, mens du går gennem en gennemsigtig havtunnel. Udforsk 40 tematiserede akvarier, der er baseret på undervandsmiljøer i naturlige havmiljøer. Støt SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havene under dit besøg. Skrid gennem den gennemsigtige undervandstunnel for at få et unikt syn på havdyrene. Se hajer, rokker og en smuk napoleonfisk svømme uforstyrret lige over dit hoved. Spis eller få en snack på fastfoodrestauranten Covo del Capitano. I sommersæsonen eller på milde vinterdage kan du nyde det smukt vedligeholdte grønne område med masser af sjove lege for børn.

Verona: Højdepunkter - Selvledende snusejagt og byrundtur med guide

Verona: Højdepunkter - Selvledende snusejagt og byrundtur med guide

Lær Verona at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. Dette er en ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn og kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet tour-appen på din mobile enhed, vil du blive ført på et interaktivt eventyr for at opdage 10 Verona-attraktioner (adgang til billetterede attraktioner er ikke inkluderet). Ved hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Brug ledetråde ved hver attraktion til at finde din næste destination, og udfordr dig selv til at bruge logik, fantasi, observation og holdånd til at gennemføre spillet. Opdag lokal information og fakta om byen, mens du udforsker den. Undervejs kan du nyde friheden til at sætte turen på pause eller genoptage den, når du vil. Begynd at spille når som helst, og beundr byen i dit eget personlige tempo. Stop for at tage så mange billeder, som du vil, eller vælg at tage en frokostpause ind imellem. Start din tur ved den imponerende Verona Arena, Veronas varemærke! Besøg Porta Borsari med dens fortryllende billede. Fotografer Julies hus lige ud af den smukkeste drøm og beundre Piazza Delle Erbe med sin unikke arkitektur. Bliv forbløffet over Piazza Dei Signori, et af de vigtigste symboler i Verona. Gå derefter til Basilica di Santa Anastasia, den vigtigste gotiske kirke i Verona. Se på den rolige Ponte Pietra, en romersk buebro. Admirer Cattedrale di Santa Maria Matricolare med sit smukke interiør. Veronas næstmest berømte bro er Ponte Della Vittoria, en 111 meter lang buebro konstrueret i 1920'erne. Prikken over i'et på denne unikke tur er Ponte di Castelvecchio, et sted, der altid er travlt og fortryllende.

Verona: Arena di Verona Operabillet

Verona: Arena di Verona Operabillet

Bestil dine billetter til et unikt operaeventyr i Arena di Verona. Nyd en liveforestilling på et sted, hvor Luciano Pavarotti, Maria Callas og mange andre tenorer og sopraner har haft fornøjelsen af at synge. Opgrader din oplevelse med en vandretur i Verona, før showet starter. Vælg den forestilling, du ønsker at se, og foretag din reservation, så skal du blot bytte din voucher ved gate nummer 7 ved Montebaldo-skranken på dagen for forestillingen. Forestillinger i 2024: Juni starter kl. 21:30 08-giu TURANDOT 14-giu AIDA 15-giu TURANDOT 20-giu AIDA 21-giu BARBIERE DI SIVIGLIA 22-giu TURANDOT 23-giu AIDA 27-giu BARBIERE DI SIVIGLIA 28-giu AIDA 29-giu TURANDOT Juli starter kl. 21:15 05-lug CARMEN 06-lug BARBIERE DI SIVIGLIA 07-lug AIDA 11-lug AIDA 12-lug BARBIERE DI SIVIGLIA 13-knap CARMEN 18-lug AIDA 19-lug LA BOHEME 20-lug CARMEN 21-knap AIDA 25-knap CARMEN 26-knap AIDA 27-knap LA BOHEME August starter kl. 21:00 01-ago AIDA 02-ago TOSCA 03-ago CARMEN 08-ago CARMEN 09-ago TOSCA 10-ago AIDA 16-ago TOSCA Sabato 17-ago CARMEN 18-ago AIDA 21-ago GALA DOMINGO 22-ago AIDA 23-ago CARMEN 24-ago BARBIERE DI SIVIGLIA 29-ago AIDA 30-ago TOSCA 31-ago BARBIERE DI SIVIGLIA September starter kl. 21:00 01-sæt CARMINA BURANA 05-set AIDA 06-sæt BARBIERE DI SIVIGLIA 07-sæt CARMEN

Arena di Verona: Guidet rundvisning med skip køen-adgang

Arena di Verona: Guidet rundvisning med skip køen-adgang

Spar kostbar tid, spring de lange køer over, og indtag det store amfiteater Arena di Verona, en af byens mest populære attraktioner og et af de bedst velbevarede monumenter fra det romerske imperium. Se ud over den lyserøde marmorfacade på monumentet på Piazza Bra, og hør historier om den romerske republiks gladiatorer. Lær om de berømte operaer, der igennem mange år er blevet opført på arenaen. Det storslåede teater, der blev opført i rosa marmor i det 1. århundrede e.Kr., overlevede et jordskælv i det 12. århundrede og er stadig byens foretrukne sted at opføre operaer. Hør lidet kendte historier, der afslører fakta, der normalt skjules af det mægtige murværk.

Verona: Historie og skjulte perler guidet tur

Verona: Historie og skjulte perler guidet tur

Spadser gennem Verona på en guidet tur med en lokal. Lær om fascinerende skjulte detaljer, som normalt overses, og beundr byens vigtigste vartegn som Arenaen, Piazza Erbe og Piazza Dante. Mød din guide på hovedtorvet Piazza Bra. Tag af sted på din guidede byrundvisning og se først den berømte Arena. Lær om de spektakulære gladiatorkampe, der fandt sted her, og beundr den vidunderlige arkitektur. Følg fundamenterne af de tidlige middelalderlige bymure for at nå Corso, en af de ældste gader i hele byen. Se Porta Jovia, et historisk monument fra romertiden. Nyd den naturskønne udsigt over Castelvecchio og Ponte Scaligero over Adige-floden. Udforsk Piazza delle Erbe og se det ældste springvand i byen. Lær om det lokale markeds historie, og beundr nogle af de smukke facader på de historiske byhuse. Gå en tur gennem Piazza dei Signori og se en række offentlige bygninger som Palazzo della Ragione, Palazzo Della Scala og Palazzo del Capitano. Se byens højeste tårn, og lær om middelalderen i byen. Se de dramatiske mausoleer i Arche Scaligere på vej til Romeos hus og Julies balkon. Lær om den historiske inspiration til den store Shakespeare-tragedie, før du afslutter din tur.

Ofte stillede spørgsmål om Verona

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Verona?

De bedste dagsture og -udflugter fra Verona er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Verona på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Verona

Oplevelser i Verona

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Verona

Vil du se alle oplevelser i Verona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Verona

Samlet bedømmelse

4.6
(8.281 anmeldelser)

Smuk oplevelse. Jeg bor i Brescia, og jeg har ofte besøgt Verona, men først om lørdagen brugte jeg Verona-kortet for første gang, jeg anbefaler det til alle!!! Du sparer billetprisen og springer alle køerne over ved at have prioriteret adgang. Alt foregår online, og du samler kortet i nærheden af arenaen, hvor et meget venligt og højt uddannet hold giver dig alle de nyttige oplysninger, udover kortet. Fantastisk brugbarhed og super værdi for pengene.

Stærkt anbefalet til dem, der har tid til at rejse rundt, jeg brugte den personligt til Julies hus og Arenaen, det reddede os fra kø, vi havde fortrinsret... hvis vi havde haft flere dage og tid, ville prisen have været rigelig praktisk . jeg rådgiver

alt sammen meget rart, jeg ville have ønsket det, hvis der i nogle tilfælde (f.eks. på arenaen) i mangel af mulighed for at booke en guidet tur, i det mindste var en audioguide tilgængelig, som for eksempel sørget for besøget i katedralen kompleks.

Hver by bør have et kort, der letter adgangen til turistattraktioner. Udover at vi ved et uheld kom ind i en ZTL, ellers var turen god, da det var muligt at se mange steder.

Alt var fantastisk... Jeg havde brug for mere tid til at nyde det :)