Tilføj datoer

Versailles-slottet

Versailles-slottet

Versailles-slottet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Paris: Versailles-slottet og haverne Fuld adgangsbillet

1. Paris: Versailles-slottet og haverne Fuld adgangsbillet

Besøg Versailles-slottet og -haverne med et forudbestilt 1-dags-pas med fuld adgang. Udforsk de udsmykkede statslejligheder og den betagende spejlsal inde i det franske monarkis officielle residens fra 1682 til 1789. Lær mere om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få en fornemmelse af livet ved det franske hof, når du går en tur gennem den glitrende Spejlsal. Spadser gennem de legendariske haver i dit eget tempo, og beundr springvand, skulpturer og smukt velplejede plæner. Nyd adgangen til Grand og Petit Trianon på deres egen grund. Se, hvor "Solkongen" underholdt privat, og hvor han tog hen for at undslippe det hårde liv ved hoffet. Tag derefter til Marie Antoinettes ejendom, og find ud af, hvor hun ville søge tilflugt privat. Om foråret og sommeren kan du vælge springvandet og den musikalske have for at nyde et spektakulært springvandsshow eller de ikoniske musikalske haver som afslutning på dit besøg. Horace Vernet: Udstillingen afholdes på Versailles-slottet fra 14. november 2023 til 17. marts 2024.

Versailles: Skip-the-Line-tur til slottet med adgang til haven

2. Versailles: Skip-the-Line-tur til slottet med adgang til haven

Opdag Versailles-slottets overdådighed, skønhed og historie på en interaktiv guidet tur. Du får adgang til slottet gennem en separat indgang for at begynde din rundvisning, og derefter går du videre til de berømte haver med en guide eller på egen hånd. Under den 90 minutter lange rundvisning i hovedpaladset kan du se statslejlighederne, kongens soveværelse og den emblematiske spejlsal. Lær om de vigtigste personer i det franske monarki, fra kong Louis XIV til Marie Antoinette. Hør om de fascinerende historiske begivenheder, der fandt sted i mange af paladsets rum, før du går ud og udforsker det store havekompleks med din guide eller på egen hånd. Forundres over havens storhed, dens bronzestatuer og dekorative bassiner ledsaget af rækker af store træer. Hvis du besøger stedet med en guide, kan du få fascinerende indsigt i haven på en valgfri 45-minutters rundvisning. Oplev Marie-Antoinettes private ejendom og kontroversielle landsby ved at vælge muligheden med adgang til hendes ejendom.

Fra Paris: Versailles-slottet og haverne m/transport

3. Fra Paris: Versailles-slottet og haverne m/transport

Udforsk de store kongelige haver, se dig selv i de 357 spejle i den glitrende spejlsal, og lær om Frankrigs monarkiske historie på dette besøg i Versailles Slot. Spring besværet med at komme til slottet fra Paris over med forudbestilt transport og adgang. Forestil dig selv som et medlem af det franske hof, mens du gennemgår de udsmykkede statslejligheder, der husede det franske monarki fra 1682 til 1789. Få detaljerne om sladder om paladset og Frankrigs revolutionære historie med en medfølgende audioguide. Bragt timer med at udforske de legendariske haver. Beundre de uberørte springvand, skulpturer og smukt velplejede græsplæner. Oplev Marie Antoinettes private ejendom og kontroversielle landsby ved at vælge heldagstilbuddet.

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dage

4. Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dage

Nyd adgang til over 60 museer og monumenter i og omkring Paris, herunder Louvre-museet, Orsay-museet og Centre Pompidou, med Paris Museum Pass. Vælg mellem 2, 4 eller 6 dages muligheder, og afhentningsstedet er bekvemt placeret blot 10 minutters gang fra Louvre. Fordelene ved passet omfatter gratis adgang til mange attraktioner, seværdigheder og museer. I Paris: Arc de Triomphe Musée de l'Armée Tombeau de Napoléon 1er Centre Pompidou Musée national d'Art moderne Musée national des Arts asiatiques Guimet Les Arts décoratifs Musée des Arts et métiers Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Paris Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l'Industrie Conciergeriet Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris Musée du Louvre - Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte archéologique de Notre-Dame Rundvisninger i Notre-Dame Musée national de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d'Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Uden for Paris: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée national de la Céramique de Sèvres Abbaye royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Musée Condé, Château de Chantilly Musée départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d'Ecouen Maison d'Auguste Rodin à Meudon Basilique cathédrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Versailles: Versailles-paladset: Billet med tidsbegrænset adgang

5. Versailles: Versailles-paladset: Billet med tidsbegrænset adgang

Se de udsmykkede statslejligheder og den betagende spejlsal i den officielle residens for det franske monarki fra 1682 til 1789 - Versailles Slot. Få mere at vide om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Versailles ligger kun 30 minutter fra det centrale Paris med tog og var en søvnig landsby, indtil Ludvig XIII begyndte at bygge et jagtslot i 1623. Ved slutningen af århundredet blev byen og slottet ved fortsat ekspansion det symbolske centrum for det absolutte monarki under Ancien Régime. Ludvig XIV flyttede den kongelige familie til slottet i 1682, og 2 enorme nye fløje blev tilføjet i en 2. byggefase (1678-1715). Din billet giver dig adgang til de udsmykkede statslejligheder, der blev bygget af Le Vau. Få en fornemmelse af livet ved det franske hof, og gå gennem den glitrende spejlsal. Lær om de vigtigste personer i det franske monarki frem til den franske revolution, hvor kongefamilien blev tvunget til at vende tilbage til Paris i oktober 1789. Gå en tur gennem de legendariske haver i dit eget tempo, og beundr springvandene, skulpturerne og de smukt manicurerede græsplæner. Vær opmærksom på, at ventetiden for at komme ind i Versailles Slot kan være mere end 2 timer i højsæsonen, selv med en forudbestilt billet. Ankom tidligt om morgenen eller midt på eftermiddagen for at undgå de lange køer. Hvis du ønsker at besøge haverne under showet Fountain and Musical Gardens, skal du enten købe en billet med fuld adgang eller en særlig billet til Fountains and Musical Gardens.

Versailles: Skip-the-line Guidet paladstur med haver

6. Versailles: Skip-the-line Guidet paladstur med haver

Lær mere om Versailles Slot på en guidet rundvisning i det indre, og tilbring lidt fritid i haven. Undgå besværet med at vente i lange køer med skip-the-line-billetter. Mød din guide i Versailles ved foden af rytterstatuen af Solkongen, Ludvig den 14. Start din rundvisning med et besøg i de kongelige lejligheder. Vandre gennem slottets indre og udforsk dets mange rum. Få fascinerende oplysninger om dets historie af din guide. Bagefter kan du tilbringe lidt fritid i haven. Udforsk denne 2.000 hektar store park fyldt med smukke springvand, statuer og anlagte haver. Hvis du besøger Versailles fra tirsdag til fredag, kan du se showet Musical Gardens. Om lørdagen eller søndagen kan du se det musikalske springvandsshow (fra marts til oktober).

Fra Paris: Versailles spring over turen og adgang til haven

7. Fra Paris: Versailles spring over turen og adgang til haven

Rejs fra Paris på denne halvdagsudflugt til Versailles. Spar tid med billetter til at springe køen over, en bekvem returtransport og en spændende rundvisning på Versailles Slot og dets historiske værelser og kamre. Start med at mødes på et centralt sted i Paris og overføres med bus til Versailles. Ved ankomsten får du adgang til slottet gennem en separat indgang. Oplev derefter paladsets overdådighed, skønhed og historie på en interaktiv guidet rundvisning. Under den 90 minutter lange rundvisning kan du se statslejlighederne, kongens soveværelse og den emblematiske spejlsal. Lær om de vigtigste personer i det franske monarki, fra kong Ludvig XIV til Marie Antoinette. Hør om de mange fascinerende historiske begivenheder, der fandt sted i paladsets rum. Efter din rundvisning i paladset kan du tage lidt fritid til at slentre rundt i de smukke franske haver. Nyd en guidet rundvisning i haverne eller en guidet rundvisning i haverne og Marie Antoinettes gods, hvis valgmulighed er valgt. Til sidst hopper du tilbage på bussen for at køre tilbage til det centrale Paris.

Fra Paris: Guidet tur på Versailles med skip køen-entre

8. Fra Paris: Guidet tur på Versailles med skip køen-entre

Tag på en halvdagstur til det elegante Versailles Slot sammen med en ekspertguide og tolk, og få prioritetsadgang med skin køen-entré. Du bliver ført igennem slottets historie, et af verdens vigtigste monumenter. Mød din guide foran Pullman Hotel i Paris. Stig ombord på din luksuriøse bus med aircondition, læn dig tilbage, og slap af på den korte køretur til Versailles. Du vil genleve det parisiske kongehus' storhedstid i Solkongens (Ludvig 14.) tidligere hjem. Lad dig betage af slottets smukkeste rum, såsom embedsboligerne, spejlsalen og kongen og dronningens private lejligheder. Efter at have oplevet slottets grandiøse indre kan du nyde Versailles' smukke haver, fyldt med statuer, buster og marmorvaser fra helt tilbage til 1661, bygget af et hold af skulptører ført an af Ludvig 14.s officielle maler Charles Le Brun.

Versailles: Slottet i Versailles - guidet tur, hvor man kan springe linjen over

9. Versailles: Slottet i Versailles - guidet tur, hvor man kan springe linjen over

Oplev Versailles Slotets pragt, skønhed og historie på en guidet rundvisning med billetter til at springe køen over. Træd indenfor via en prioriteret indgang og følg en ekspertguide gennem de overdådige sale i dette ikoniske franske arkitektoniske mesterværk. Ankom til mødestedet for at møde din guide, som vil give dig en venlig introduktion om det kongelige kompleks og føre dig indenfor for at begynde at udforske et af de største paladser i verden. Se de udsmykkede kongens og dronningens statslejligheder og den glitrende spejlsal, et af de mest symbolske rum i Versailles-slottet, og hvor mange begivenheder af stor historisk betydning fandt sted, herunder Versailles-traktaten. Lær om de vigtigste personer i det franske monarki, fra kong Louis XVI til hans kone, Marie Antoinette. Hør din guide bringe disse legendariske personer til live med underholdende historiefortælling. Nyd masser af muligheder for at stille spørgsmål under denne interaktive rundvisning. Bagefter kan du frit udforske slottet eller slentre rundt i haven på egen hånd.

Fra Paris: Versailles-slottet og haven - guidet oplevelse

10. Fra Paris: Versailles-slottet og haven - guidet oplevelse

Opdag slottet Versailles og dets fantastiske haver på en dagstur fra Paris. Fordyb dig i stedets historie og kultur, mens du kommer til smukke seværdigheder som spejlsalen og statuen Persefons bortførelse. Afrejse fra Paris om morgenen med din guide og køb en togbillet til Versailles. Få mere at vide om byen, der var Frankrigs hovedstad i det 17., 18. og 19. århundrede, mens du kører. Ankomst til et af de største symboler på fransk kongedømme: Versailles. Indtag udsigten over dette palads, der skiller sig ud ved sine bygninger og værelser samt de forbløffende haver, der dækker 1.800 hektar. Spar tid med adgang til de populære haver ved at springe køen over. Hør historierne om kong Sol og de skandaler, der førte til den franske revolution. Dyk ned i legenden og kuriositeterne, når du udforsker kongens kammer med de smukke springvand og skulpturen af bortførelsen af Persephone. Dyk ned i mysteriet om diamanthalskæden. Efter den guidede del af rundvisningen kan du nyde området på egen hånd og se paladsets indre.

151 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Versailles-slottet

Andre seværdigheder i Versailles-slottet

Vil du se alle oplevelser i Versailles-slottet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Versailles-slottet

Samlet bedømmelse

4.4
(25.548 anmeldelser)

Vi elskede at bruge Museum Pass, det gjorde det nemmere at komme ind på steder, og vi var i stand til at springe nogle foretrukne køer over. Desværre brugte vi det nytårsaften, så vi kunne ikke komme ind på nogle museer, og/eller vi så nogle, der kræver forudgående reservation, såsom Louvre. Jeg anbefaler, at du booker museer i forvejen til jubilæumsdatoer.

Utrolig oplevelse, jeg indrømmer, at jeg forventede mindre, men stedet og historien er fuldstændig fascinerende. Jeg anbefaler også, for en komplet fordybelse, den guidede tur. HELT FANTASTISK.,

Jeg har ikke andet end tillykke til personalet i haverne, receptionen og damen, der bød os velkommen i restauranten. Det var meget varmt og personalet tog godt imod os ældre mennesker.

Vidunderlig oplevelse, det er en skam det sner, men vi nød det stadig! Selv med togene, der stoppede, blev vi mødt med forsinkelser uden problemer!

Meget flot, mange menneske, men oplevelsen var god.