Tilføj datoer

Versailles-slottet

Overdådighed og endeløse haver gør Versailles til et af de mest majestætiske steder i verden.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • City-kort
Vi fandt 64 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 64

Andre seværdigheder i Versailles-slottet

Vil du se alle oplevelser i Versailles-slottet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Versailles-slottet

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 23.561 anmeldelser

Vores tour guide Barbara var meget intelligent og kendte alle paladsets historier og historie! Hun var flydende i flere sprog og havde en god sans for humor og personlighed. Fra mine tidligere erfaringer er det nogle gange svært at høre eller forstå rejselederen, fordi det sted, vi turnerer, er for højt, eller hovedtelefonerne er problematiske, eller rejselederen bare taler for lavt, dette var ikke tilfældet på denne tur. Krystalklar og hendes stemme var lige høj nok til at høre hele tiden, selvom det var støjende og pakket inde i paladset den dag, vi gik! Jeg elskede hvert minut af hendes tur og vil meget anbefale det.

2-dages passet er et godt tilbud, hvis du besøger mindst 4 museer. Du vil også springe over de lange køer for at købe billetter, hvilket er meget rart, da køerne kan være meget lange. Den eneste ulempe er, at du skal afhente passet personligt, det ville være rart at få det elektronisk sendt.

Fantastisk oplevelse man ikke skal gå glip af. Specielt ikke de dage hvor der er Springvandsshow og fyrværkerishow i haverne - Dét er helt unikt. Vi har aldrig oplevet noget lignende. Det hele er bare storslået.

Very good trip. Everything functioned as it should, not too many people. Very friendly and knowledgable guide.

Det var rigtig spændende især haven det er en flot gå tur