Vesuv

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Vesuv

Vil du se alle oplevelser i Vesuv? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vesuv

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 8.078 anmeldelser

Vores escort Angela gjorde hele turen fantastisk! Letforståelig og samtidig informativ om både hvad vi skulle se og generelt om Italien. Det er en lang bustur fra Rom, men tiden fløj afsted! Vi var på turen i starten af vores ferie og det var fedt at kunne drage paralleller til denne resten af vores tur. Vi blev anbefalet at betale ekstra for en guidet tur ved Pompeji og det er godt hvis man er nysgerrig efter viden om stedet! Man kan dog også gå lidt rundt på egen hånd hvis man bare vil opleve stemningen. Vi var glade for guide, da stedet er enormt og guiden var god til at fortælle og gøre historien relevant. Smuk udsigt fra Vesuv, selvom der heldigvis ikke er nogen aktivitet fra krateret.

Turen var meget velorganiseret. Afhentningen var meget tæt på min Airbnb -lejlighed omkring kl. 8.30. Store guider, der var en i bussen, der holdt alle glade, en anden guide viste os Pompeji (også meget venlig guide, foretog en rundvisning på både fransk og engelsk, hvilket fungerede godt!). Efter Pompeji kørte vi til vesuvio med en pizza -frokost imellem. Bagefter kørte vi videre op ad vulkanen. Omkring klokken 17.30 var jeg tilbage, hvor jeg blev hentet. Chaufføren gjorde også et meget godt stykke arbejde, vi følte os alle trygge når som helst. Højt anbefalet!

Skøn tur. Vi var mega heldige med vejret. Tjek vejrudsigten inden du booker turen. Selve gå turen kræver at man er godt gående. Der er god tid til at komme op og ned igen. En god ide at have kontanter med. Der er ikke toiletter på Vesuv. Pompeji var en kæmpe oplevelse. Begge vores guider talte et godt engelsk.

Fantastisk tur! Alle var til tiden på samlingsstedet, klar til at gå. Vi fik cirka 3 timer i pompei og 75 minutter til vesuvio, som jeg synes var nok til begge dele. Bussen havde airco og sæderne var rimeligt behagelige til så lang en tur.

Afhentning på hotellet. God guide ved Pompeji samt en fast guide igennem hele dagen. Udemærket frokost.