Tilføj datoer

Vettiernes hus

Vettiernes hus

Vettiernes hus: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Pompeji: Indgangsbillet og guidet tur med en arkæolog

1. Pompeji: Indgangsbillet og guidet tur med en arkæolog

Tag med på en lille gruppetur med maks. 20 deltagere gennem de fascinerende ruiner af Pompeji, som blev begravet i 79 e.Kr. af Vesuvs udbrud. Denne 2-timers vandretur ledes af en ekspertarkæolog og en kyndig lokal guide, der fordyber dig i et af de mest velbevarede arkæologiske steder i verden. Oplev Pompejis bemærkelsesværdige vartegn, såsom Marina Gate, basilikaen, Forum, de gamle bade og Lupanar (bordellet). Bliv forbløffet over bageriet, det berømte Faunens Hus, Termopolium, hovedgaderne, de gribende gipsafstøbninger af ofrene og de historiske teatre. Din tur afsluttes med uvurderlig indsigt fra din guide, som vil give fremragende anbefalinger til yderligere udforskning af Pompejis ruiner eller den moderne by. Denne tur er ideel for dem, der er ivrige efter at få en omfattende forståelse af dette emblematiske historiske sted.

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

2. Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Træd tilbage i tiden med denne billet til det arkæologiske sted Pompeji med en valgfri audioguide. Oplev spændingen ved at gå ned ad gader, der blev bevaret af vulkansk aske. Oplev templerne, teatrene, de elegante villaer og de offentlige bygninger. Gå komfortabelt gennem området med gratis bagageopbevaring. Vælg mellem Pompei Express (kun den antikke by Pompeji, villaer i forstæderne ikke inkluderet) og Pompei+ (den antikke by Pompeji med villaer i forstæderne: Villa of the Mysteries + Villa of Diomedes + Villa Regina in Boscoreale with Antiquarium) og tilføj en officiel audioguide til din oplevelse. Vis din billet i døren, og begynd din udforskning af et af de mest berømte arkæologiske steder i verden. Audioguider kan kun afhentes og returneres ved parkens officielle audioguide-skranke i Porta Marina Superiore. Om morgenen den 24. august år 79 e.Kr. overraskede Vesuvs udbrud Pompejis 11.000 indbyggere. Den dramatiske begivenhed dræbte indbyggerne, og byen blev begravet under aske. Mærk spændingen ved at se, hvor romerne hentede frokost på markedspladsen. Se de indviklede mosaikker i de offentlige bade. Se hellenistiske steder som Faunens Hus. Forestil dig at sidde blandt publikum i amfiteatret eller beundre mysteriernes villa med freskomalerier. Spadser til Venus', Apollons og Jupiters templer. Tag et billede af byen med Vesuv i baggrunden. Få tid til at udforske stedet i dit eget tempo, og slip for stresset med at bestille billetter til denne populære attraktion. Bemærk venligst: Denne billet inkluderer ikke adgang til forstadsvillaerne (Villa dei Misteri).

Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

3. Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

Tag med tilbage til romertiden på en guidet tur til Pompeji under ledelse af en arkæolog. Udforsk UNESCO's verdensarv i 2 timer med hjælp fra din ekspertguide, som vil tage dig rundt i byen, der er bevaret af vulkansk aske fra Vesuvs udbrud i 79 e.Kr. Vælg den oplevelse, du gerne vil have, med valget mellem enten en fælles tur i en lille gruppe eller en privat tur for dig og din gruppe alene. Gå ind i byen ved Porta Marina Superiore, en af den antikke bys 7 porte, og gå gennem hovedgaderne og rundt på Forum, byens gamle hjerte og centrum for det offentlige liv. Herfra kan du se Vesuv med udsigt over byen. Oplev højdepunkter som basilikaen (forretnings- og juridisk centrum), de termiske bade, templerne, bageriet og Pompejis store teater. Lyt til interessante anekdoter fra din arkæologiske guide, som vil fortælle dig om folk, der boede i Pompeji. Kig på gipsafstøbninger af dem, der var i byen på tidspunktet for udbruddet. Se velholdte kunstværker, mosaikker og freskoer, og rejs næsten 2000 år tilbage i tiden. Blandt højdepunkterne er Vetti-huset og bordellet Lupanar. Find ud af, hvordan dette berømte bordel fik sit navn, og se de bevarede stenbede og freskomalerier. Få gode tips fra din guide i slutningen af turen om, hvordan du kan bruge resten af dagen, eller vælg selv at blive længere inde på det arkæologiske sted for at udforske det på egen hånd. Få rutevejledning til Sanctuary Dedicated to Our Lady of the Holy Rosary, den lokale katedral, der ligger tæt på udgravningsstedet. Du kan også blive vist vej til amfiteatret og Orto dei Fuggiaschi.

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

4. Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Besøg igen det sted, hvor Vesuv gik i udbrud og begravede Pompeii under flydende aske på en heldagstur med minibus eller bus. Følg din certificerede guide gennem resterne af dette UNESCO-verdensarvssted, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Nyd en lokal pizzafrokost undervejs på ruten. Hør historier om Forum, de termiske bade, Lupanare, det græske teater og gipsafstøbninger af kroppe, der blev brændt af vulkansk aske og lapilli. Nyd en typisk napolitansk pizza til frokost på en af Pompeijis caféer. Derefter køres tæt på toppen af det bjerg, der ødelagde byen. Herfra kan du gå en kort tur til kraterets kant og opleve stemningen på det rygende bjerg. Genoplev den ødelæggende dag i 79 e.Kr., da Vesuv gik i udbrud og begravede den romerske by Pompeiji under flydende aske. Når du ankommer, kan du opleve resterne af denne UNESCO-verdensarvsseværdighed, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Det er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Vær tilbage i Napoli cirka kl. 17.00, og bliv sat af ved dit hotel, dit krydstogtskib eller banegården.

Fra Rom: Dagstur til Pompeji, Amalfikysten og Positano

5. Fra Rom: Dagstur til Pompeji, Amalfikysten og Positano

Hop ombord på en komfortabel minibus med aircondition og start din rejse ned til UNESCOs verdensarvsliste, Pompeji. Ved ankomsten til Pompeji kan du smutte forbi de lange køer med din Skip-the-Line-billet. Indtast en tidskapsel af den antikke romerske verden. Lad din lokale ekspertguide give dig en rundvisning i disse vidunderligt bevarede ruiner. Tag til Positano, hvor husene vælter ned ad bjergsiden og slentre blandt boutique-butikkerne. Køb noget af den lokale limoncello-likør, besøg Santa Maria Assunta-kirken, eller folk ser på fra en restaurantterrasse. Efter lidt fritid og frokost (for egen regning) i Pompeji, fortsæt videre sydpå langs Amalfikystens maleriske kystveje. Forundre den spektakulære kystlinje, mens bjergene fosser ned i havet, og romantiske landsbyer klatrer op i bjergene.

Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

6. Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

Udforsk de verdensberømte Pompeji-ruiner og Vesuv på en guidet dagstur fra Napoli eller Sorrento. Nyd at springe køen over til Pompeji og beundre Napolibugten fra Vesuvs top. Ved at tage af sted tidligt om morgenen undgår vi trafik og menneskemængder, hvilket garanterer en prioriteret ankomst til vores destination og sikrer en unik oplevelse! Start i Pompeji, hvor du kan springe billetkøen over, inden du tager på en guidet vandretur på UNESCO's verdensarvsliste. Med din guide kan du se velbevarede ruiner, kunstværker, mosaikker og freskomalerier, herunder Forum Romanum og Apollontemplet. Se også på gipsafstøbninger af mennesker i byen på tidspunktet for Vesuvs udbrud i år 79 e.Kr. Forlad det arkæologiske område med din guide, og besøg de omkringliggende butikker og caféer. Vælg frokost og få en treretters menu bestående af forret, hovedret, dessert og en drink. Næste stop er Vesuv. Spring størstedelen af den besværlige opstigning over, når dit køretøj kører dig 1000 meter op ad vulkanen. Derfra stiger du ud og finder selv vej til kraterets kant på en 30 minutters opstigning. Undervejs møder du måske en officiel alpin guide, som kan fortælle dig om vulkanens turbulente historie. Du ankommer til toppen, hvor du kan nyde og fotografere den uforglemmelige udsigt over hele Napolibugten. Dagsturen slutter med en transfer tilbage til Napoli eller Sorrento.

Fra Napoli: Pompeji halvdagstur

7. Fra Napoli: Pompeji halvdagstur

Se Pompejis mest spændende punkter på denne halvdagstur fra Napoli. Besøg det berømte arkæologiske område i selskab med en guide på en VIP lille gruppetur, en lille gruppetur eller en almindelig gruppetur. Vælg mellem en morgen- eller eftermiddagstur, og rejs i komforten af en bus med aircondition, mens du kører fra Napoli til Pompeji. Ved ankomsten kan du opdage denne velbevarede romerske by med brolagte gader, luksuriøse villaer og templer. Mærk tilstedeværelsen af gamle romere. Besøg de termiske bade, teatre, fora og det berømte Vettis hus og "Lupanare." Se naturlige kropsafstøbninger, bevaret af vulkansk aske for næsten 2.000 år siden. Besøget varer i cirka 2 timer, før du går tilbage til afleveringsstedet.

Fra Rom: Pompeji og Vesuv dagstur med frokost

8. Fra Rom: Pompeji og Vesuv dagstur med frokost

Fordyb dig i essensen af det gamle Italien med vores stressfri dagstur fra Rom til Pompeji. Rejs i en privat bus med aircondition, ledsaget af en engelsktalende rejseleder. Gå uden om køerne og få direkte adgang til et af Italiens mest ikoniske steder på UNESCO's verdensarvsliste. Din personlige arkæolog vil føre dig langs de gamle gader og afsløre hemmelighederne bag Pompejis bevarede huse, bade, madbutikker og udendørs teatre. I modsætning til et museum træder du her direkte ind i hjertet af det antikke liv. Nyd en dejlig frokost på en spektakulær restaurant med panoramaudsigt over Napolibugten, Amalfikysten og de nærliggende øer. Lad dig friste af en traditionel pizza, der passer perfekt til den regionale smag. Din frokost inkluderer en appetitvækker og en dessert, så du er godt tanket op til de kommende eventyr. Fortsæt rejsen med en opstigning til Vesuv, en aktiv vulkan med en betagende udsigt over Capri og Sorrento. På Vesuv kan du vælge mellem en forfriskende vandretur til det berømte krater eller vælge en mere afslappet naturalistisk gåtur sammen med en professionel geolog, der afslører de skjulte vidundere i Vesuvs landskab.

Napoli: Pompeji og Vesuv med frokost og vinsmagning

9. Napoli: Pompeji og Vesuv med frokost og vinsmagning

Oplev, hvordan de gamle romere levede, og det enorme og smukke italienske landskab på denne kombinationstur til Pompejis ruiner og Vesuv. Se Forum, de romerske termiske bade. Besøg de velbevarede ruiner af gamle butikker, bagerier og fastfood-butikker. Fordyb dig i skønheden i boligerne for den velhavende klasse i Pompeji ved at besøge en af deres villaer kaldet "Domus". Derefter kører du til Vesuv og vandrer på skråningerne med en specialiseret guide gennem den naturlige skønhed af fyrreskove og frodige skove og lysegule blomster. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Nyd turen med en guide, der vil fortælle dig om vulkanens geologiske historie og dens udbrud. Under turen får du mulighed for at besøge en vingård, der ligger på Vesuv, hvor du kan smage lokale vine ledsaget af typiske retter fra det syditalienske køkken. Turen slutter tilbage i Napoli omkring kl. 16.30/17.00. Du bliver sat af ved det samme mødested, som du har valgt til afhentningen.

Fra Napoli: Pompeji og Vesuv guidet dagstur med frokost

10. Fra Napoli: Pompeji og Vesuv guidet dagstur med frokost

Turen starter ved indgangen til Starhotels Terminus på Piazza Giuseppe Garibaldi 91, hvor du møder din turleder. Først klatrer du op i 1000 meters højde for at beundre Vesuv-kraterets storhed og en betagende udsigt over Napolibugten. Når I når krateret, vil en lokal guide give jer nogle tips om vulkanens historie. For enden af denne tur holder du en frokostpause, og så når du til Pompeji: Her vil du opleve den gamle lokale livsstil og følge stierne på det arkæologiske sted. Du vil tage et spring ind i historien og udforske byen, der blev begravet i 79 e.Kr. af Vesuvs udbrud: en lokal guide vil tage dig gennem historien om den gamle by, herunder bade, bagerier, teatre, freskomalerier og mosaikker. Efter besøget kommer du tilbage til Napoli ved samme mødested.

360 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Vettiernes hus

Andre seværdigheder i Vettiernes hus

Vil du se alle oplevelser i Vettiernes hus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vettiernes hus

Samlet bedømmelse

4.4
(27.686 anmeldelser)

Alex er en meget god og super kompetent guide, samt meget flink og engagerende. Den eneste note at bemærke: vi løber meget, fordi den tilgængelige tid er begrænset, og vi kan ikke se tingene ordentligt. Alex er meget god til at optimere den tilgængelige tid, men det ville tage en ekstra halv time at have en rimelig mængde tid til at være opmærksom på de vidundere, der kan ses.

Vi gjorde turen med guiden Alex. Ud over at være meget venlig og vidende var han virkelig engagerende og fik os til at identificere os fuldstændigt med Romertidens Pompeji. Jeg anbefaler det stærkt!

Vores guide Gabriel gjorde dagen uforglemmelig med sin enestående viden om områdets historie og hvor passioneret han var med at sikre, at hver eneste af os på turen nød vores tid

guiden var meget vidende, virkede til at have praktisk erfaring med udgravninger af Pompeji og svarede gerne og udførligt på alle spørgsmål.

Gør dig klar til en lang 12 timers dag. Men det er meget smukt.