Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Vicenza

Vores mest anbefalede ting at gøre i Vicenza

Verona: Historie og skjulte perler Guidet vandretur

1. Verona: Historie og skjulte perler Guidet vandretur

Spadser gennem Verona på en guidet tur med en lokal guide. Lær om fascinerende skjulte detaljer, som normalt overses, og beundr byens vigtigste vartegn som Arenaen, Piazza Erbe og Piazza Dante. Mød din guide på hovedtorvet Piazza Bra. Tag på din guidede tur rundt i byen, og se først den berømte Arena. Lær om de spektakulære gladiatorkampe, der fandt sted her, og beundr den vidunderlige arkitektur. Følg de tidlige middelalderlige bymure for at nå Corso, den ældste gade i hele byen. Se Porta Jovia, et historisk monument fra romertiden. Nyd den naturskønne udsigt over Castelvecchio og Ponte Scaligero over Adige-floden. Dyk ned i et sæt af baggader, offentlige og private gårde, hvor ingen går hen, og lær at opdage de mange skjulte perler i den lokale arkitektur og bystruktur, som er Veronas Unesco-verdensarv. Udforsk Piazza delle Erbe, og se byens ældste springvand. Lær om det lokale markeds historie, og beundr nogle af de smukke facader på historiske byhuse. Spadser gennem Piazza dei Signori og se en række offentlige bygninger som Palazzo della Ragione, Palazzo Della Scala, Palazzo del Capitano og byens højeste tårn, så du kan opleve middelalderen i byen. Se de dramatiske Arche Scaligere-mausoleer på vej til Romeos hus og Julies balkon. Lær om den historiske inspiration til den store Shakespeare-tragedie, og afdæk sandheden om den, før du afslutter din tur.

Fra Gardasøen: Heldagstur til Verona

2. Fra Gardasøen: Heldagstur til Verona

Nyd en heldagstur til Verona med tur/retur-transport fra et væld af steder ved Gardasøen, herunder Limone, Lazise og Riva del Garda. Rejs med airconditioneret bus og se lys som f.eks. herrepladsen og Julias hus. Efter en komfortabel transfer kan du udforske Verona, som har udviklet sig gradvist i over 2.000 år. Beundr kunstneriske elementer af højeste kvalitet fra forskellige perioder, herunder Scaligeri-familiens evige bidrag. Tag en kort gåtur ind til byens centrum, hvor en lokal guide vil føre dig til Verona Arena. Se et af de fineste romerske teatre, der stadig er i brug, og som findes i hele verden. Fortsæt til Herrernes Plads (Piazza dei Signori) og Urternes Plads (Piazza delle Erbe), inden du går til Julias Hus for at se kærlighedsbudskaber skrevet af besøgende fra hele verden. Gå til Castelvecchio og se Scala-familiens grave (Arche Scaligere). Kig på Ponte Pietra, en romersk buebro, der spænder over Adige-floden. Få fri tid til lidt detailhandelsterapi på en af de mest elegante gader i Italien. Skrid ned ad Via Mazzini og gå på vinduesshopping (eller brug alle dine kreditkort) inden din hjemtransport til Gardasøen.

Verona: Første opdagelsesrejse og læsevandring

3. Verona: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen vil du aldrig fare vild. Start din tur ved den imponerende Verona Arena, Veronas varemærke! Besøg Porta Borsari med det fortryllende billede. Fotografer Julies hus lige ud af den smukkeste drøm, og beundr Piazza delle Erbe med sin unikke arkitektur. Piazza dei Signori vil forbløffe dig, det er et af de karakteristiske symboler på Verona. Så venter Basilica di Santa Anastasia på dig, glem ikke at tage billeder, det er den vigtigste gotiske kirke i Verona! Ponte Pietra vil efterlade dig målløs med sin rolige skønhed. Beundr Cattedrale di Santa Maria Matricolare med det smukke interiør. Veronas næstmest berømte bro Ponte della Vittoria er din tid og pladsen på din mobilhukommelse værd, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Ponte di Castelvecchio, et sted, der altid er travlt og fortryllende.

Fra Jesolo: Verona, Sirmione og Gardasøen - en heldagstur fra Jesolo

4. Fra Jesolo: Verona, Sirmione og Gardasøen - en heldagstur fra Jesolo

Når denne heldagsudflugt (11 timer) begynder, slapper du af på bustransporten til Verona og lytter til din guides kommentarer om turens højdepunkter og historien om Verona og Sirmione. Nyd udsigten over Venetos landskab og den naturskønne Gardasø og dens middelhavsvegetation af oliventræer, cypresser, magnolier, oleander og citrontræer. I ankommer til Verona omkring kl. 11.00 og tager derefter på en guidet rundvisning i centrum. Besøg den farverige og livlige Piazza delle Erbe, hvor det romerske forum lå. Se Julias hus med den berømte balkon, Piazza dei Signori, hvor du finder det gamle rådhus, og det nærliggende Scaligere-gravsted og Piazza Bra, som er centrum for det moderne Verona. Fra Piazza Bra kan du se det næststørste amfiteater i Italien (efter Colosseum), som blev bygget i det første århundrede til romerske forestillinger og gladiatorkampe. Det er nu et sted for operaforestillinger. Efter den guidede rundvisning har du lidt fritid på egen hånd. Herefter tager I af sted på den 30 minutter lange køretur til Sirmione, en lille by ved bredden af Gardasøen. I Sirmione kan du nyde en valgfri bådtur (på ca. 20 minutter) til den anden side af søen. Du får fri tid til at udforske den romantiske halvø Sirmione og se byens smalle gader og dens middelalderlige mure og borg. Afgang fra Sirmione kl. ca. 16.30, ankomst til Jesolo kl. 19.00.

Castel Gandolfo: Kajak Mad og vin tur

5. Castel Gandolfo: Kajak Mad og vin tur

Din tur begynder med, at du får hjælp til at få alle sikkerhedsanordningerne på, f.eks. redningsvesten. Derefter får du en lektion på jorden, hvor du får en gennemgang af padleteknikkerne og brugen af kajakken. Under den første del af padlingen vil din guide lære dig at padle og korrigere din kropsholdning og dine armbevægelser undervejs. Din første pause vil være ved møllestenslandsbyen, som består af neddykkede pælehuse, som du kan se fra din kajak. Efter pausen skal I padle endnu en strækning gennem uberørt natur, hvor I kan beundre pavernes sommerresidens på Castel Gandolfo-bjerget. Derefter holder I endnu en pause ved den romerske havn i Domitians villa. Derefter kommer du forbi den gamle bygning fra de Olympiske Lege i Rom i 1960, hvor alle kajak- og rokonkurrencerne blev afviklet. Dit tredje stop bliver derefter pavens trampolin, hvor du stopper op for at beundre den gamle struktur på søens bred med det gamle pavelige våben. Herefter vil du blive inviteret til at fortsætte din tur på en unik måde at vække alle dine sanseaktiviteter på, mens du padler i perfekt stilhed og udelukkende lytter til lyden af naturen og det lokale dyreliv. For at blive i temaet vild natur lægger I derefter til ved en uberørt strand, der kun kan nås med kajak, hvor I også kan dykke og svømme, hvis årstiden tillader det. Herefter fortsætter padlingen til udgangspunktet, hvorfra I får endnu en afslappende pause.

Verona: Byens højdepunkter privat tur

6. Verona: Byens højdepunkter privat tur

Beundre den smukke by Verona, der er optaget på Unescos verdensarvsliste, på denne guidede vandretur, der varer 2 timer. Din autoriserede guide vil tage dig med på en rejse gennem tiden fra romerne til middelalderen. Du starter ved arenaen, et berømt amfiteater, der blev bygget for mere end 2000 år siden. Derefter besøger du Scaliger-gravene, hvor den berygtede Scaliger-familie ligger begravet, som herskede over Verona i det 13. og 14. århundrede. Derefter kan du fordybe dig i det moderne liv i denne gamle by. Du vil se Piazza delle Erbe, en ramme med mange historiske bygninger og skulpturer, der også huser et farverigt marked, der flyder over med friske frugter og grøntsager. Du kan også få et glimt af Piazza dei Signori, som er centrum for universitetsstuderende om aftenen. Verona er også kendt også for sine Shakespeare-associationer fra den tragiske kærlighedsaffære mellem Romeo og Julie. Du afslutter din tur ved den berømte Juliabalkon og læser ønskerne fra de elskende, som har efterladt en kærlighedsbrev hæftet på væggen nedenunder. Turen slutter her, hvor din guide vil forlade dig for at udforske byen yderligere på egen hånd.

Fra Gardasøen: Heldagstur til Verona

7. Fra Gardasøen: Heldagstur til Verona

Oplev en af juvelerne fra den italienske renæssance på en heldagstur til den romantiske by Verona. Vælg mellem flere afgangssteder fra Gardasøen, og rejs i en komfortabel bus med aircondition. Gå en kort tur i byens centrum og se et af de bedst bevarede monumenter fra Romerriget: Arenaen, som er vært for begivenheder, popkoncerter og operafestivalen. Mød byguiden til en 1.30 lang vandretur til Piazza dei Signori, Piazza delle Erbe og Julias Hus. Lær mere om, hvordan byen har udviklet sig gennem århundrederne, og oplev kunstneriske elementer fra forskellige perioder, herunder det middelalderlige Castelvecchio og Scaligeri-familiens grave ved kirken Santa Maria Antica. Beundre den romerske bro over Adige-floden og meget mere. Derefter får du lidt fritid til at slentre ned ad Via Mazzini og kigge på de lokale og store butikker, inden turen går tilbage til Gardasøen.

Padua - skattejagt og tur til højdepunkter med egen guide

8. Padua - skattejagt og tur til højdepunkter med egen guide

Lær Padua at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed, kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Paduas vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte spillet på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag. I det historiske Padova besøger du først det smukke Scrovegni-kapel. Derefter den unikke Piazza Garibaldi og så den uerstattelige Piazza dei Signori. Denne vidunderlige rute fortsætter til Paduas katedral. Som et femte stop finder du Ragione-paladset. Når du fortsætter din tur gennem byen, finder du den interessante Piazza della Frutta. Selvfølgelig kan Paduas universitet ikke mangle på denne tur. Derudover vil du også beundre MUSME. Den næstsidste destination er den misundelsesværdige Basilica di San Antonio. Prikken over i'et på denne unikke tur kunne ikke være andet end Prato della Valle. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Verona: Juliet's House & Piazzas Skip-the-line Privat rundvisning

9. Verona: Juliet's House & Piazzas Skip-the-line Privat rundvisning

Besøg det ikoniske Julies hus i Verona med en privat, lokal guide. Spar tid ved at springe køen over, lær om husets rige historie og udforsk den fantastiske Piazza dei Signori og Piazza del Erbe. Begynd din tur med et besøg i Julies hus. Fans af Shakespeares berømte Romeo og Julie kan se Julies balkon og forestille sig selv midt i den tragiske kærlighedshistorie. Spring køen over og lær husets hemmeligheder fra din guide på en privat rundvisning. Efter Julies hus, vandre gennem de nærliggende pladser og smalle gader. Tjek Piazza dei Signori og dens monument til Dante og tårnhøje buer. Gå derefter til Piazza del Erbe og se det berømte springvand midt på pladsen.

Padova: Første opdagelsestur og læsevandring

10. Padova: Første opdagelsestur og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå til startstedet. Lås op for billeder af det ydre og det indre af stedet. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til det næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. I det historiefyldte Padova besøger du først det smukke Scrovegni-kapel. Derefter den unikke Piazza Garibaldi og så den uerstattelige Piazza dei Signori. Denne vidunderlige rute fortsætter til Padua-katedralen. Som et femte stop finder du Ragione-paladset. Når du fortsætter din tur gennem byen, finder du den interessante Piazza della Frutta. Selvfølgelig kan Paduas universitet ikke mangle på denne tur. Derudover vil du også beundre MUSME. Den næstsidste destination er den misundelsesværdige Basilica di San Antonio. Prikken over i'et på denne unikke tur kunne ikke være andet end Prato della Valle. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Alle aktiviteter

32 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Vicenza

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Vicenza?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Vicenza?

Andre seværdigheder i Vicenza

Vil du se alle oplevelser i Vicenza? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vicenza

Samlet bedømmelse

4.6
(32 anmeldelser)

Vi blev hentet af træner på præcis det tidspunkt, vi fik at vide. Træneren havde aircondition, og guiden var meget imødekommende og gav os information, da vi rejste. Der er masser af afhentninger, så overførselstiden er meget lang (dobbelt så lang, hvor lang vores lufthavnstransport var), men de tænkte på at stoppe for en komfortpause. Vi fik et par timers fritid, så snart vi ankom for at få vores lejer og noget frokost. Derefter var der en times rundvisning i byen om eftermiddagen med en byrejseleder, inden der var yderligere 2 timers fritid. Begge rejseledere var venlige og vidende, og byen var smuk

Rigtig fornøjelig tur. Verona er smuk og Alex guiden var virkelig venlig og imødekommende. Turen var måske en time for lang for mig, men hedebølgen i Verona har sandsynligvis bidraget til, at jeg havde det sådan! Kan varmt anbefale denne tur, det er det værd.

Generelt god og anbefalelsesværdig tur, hvor alt det praktiske med tidspunkter etc. fungerer