Tilføj datoer
Oplevelser i

Vietnam

Andre seværdigheder i Vietnam

Vil du se alle oplevelser i Vietnam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vietnam

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 23.556 anmeldelser

Vildt fed oplevelse som helt klart kan anbefales! Vi startede med en tur på det lokale madmarked hvor man fik indblik i hvordan de lokale køber deres mad. Herefter sejlede vi en tur rundt i de små kurvebåde. Det var rigtig sjovt at prøve, og der var en meget hyggelig stemning på floden med mange andre både og musik. Herefter lavede vi mad. Vi lavede 4 forskellige retter som alle smagte helt vildt godt! Både ham der var med os på marked og hende der underviste i madlavning var meget søde og gode til at forklare.

For at kende afhentningstidspunktet skal du kontakte nummeret i reservationsoplysningerne. Herefter fungerer overførslen uden problemer. Guiden ("Tiger") forklarer alt og var utrolig sød og forsøgte at gøre alt rigtigt for alle. Maden er halvdårlig men klippefast. De 3 aktiviteter er velvalgte. Generelt var det en fantastisk tur med søde mennesker og en fantastisk natur 10/10

Vi havde en fantastisk aften med vores guider Andy og Lynn. I begyndelsen var det ret spændende på bagsiden af scooteren, men vi følte os meget trygge med Andy og Lynn. Vores guider var entusiastiske og lærte os meget om livet i Ho Chi Minh. Maden var lækker, og vi anbefaler stærkt denne tur!

Alt perfekt, fra afhentning til de satte os tilbage. Guiden bortset fra majo forklarede alt perfekt. Buffetmaden er også meget god. Uden tvivl en oplevelse der er det værd.

Splendid trip with a plesant atmosphere. Our guide Nimh was friendly and informative. Taking Care of all of us - 10 guests all together. We had a perfect day in Mekongdelta