Ting at foretage sig
Vilamoura

I denne luksuriøse by i Algarve kan du forkæle dig selv med en lystbådehavn, strande og golfbaner.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Vilamoura

Albufeira: adgangsbillet til MiniGolf Adventure Park

1. Albufeira: adgangsbillet til MiniGolf Adventure Park

MiniGolf Adventure Park ligger i hjertet af Albufeira og lover sjov og underholdning til alle, der besøger. Med unikke faciliteter er forholdene perfekte for dig at perfektionere dit spil. Arbejd dig rundt på 20-hullers bane med storslåede vandfald i baggrunden. Hvis du aldrig har spillet minigolf før, er det nu din chance for at lære. Nyd de smukke omgivelser, mens du slapper af og har det sjovt med familie og venner.

Vilamoura: Bådtur til Benagil-grotten med entré

2. Vilamoura: Bådtur til Benagil-grotten med entré

Udforsk de berømte Benagil-grotter fra Vilamoura på en skræddersyet bådtur. Oplev de fantastiske klippeformationer, strande og andre seværdigheder med mulighed for at spotte delfiner undervejs. Du sejler fra Vilamoura Marina, og din skipper byder dig velkommen om bord på en af de 4 specialbyggede både. Skipperen sejler langs kysten mod Benagil-grotten, hvor du får mulighed for at se alle de andre fantastiske klippeformationer og afsidesliggende strande undervejs. Ved Benagil-grotten sejler båden trygt og sikkert ind i grotten, så du kan læne dig tilbage og nyde den smukke udsigt. Dette sted er simpelthen betagende og vil give mange perfekte fotomuligheder. Denne grottetur vil besøge mange andre smukke steder undervejs, og din guide vil forsøge at finde vilde delfiner, når det er muligt. Afhængigt af tilstrømningen af mennesker kan der være en anden bådmulighed.

Loulé: TechSalts rundvisning i en sten-saltmine

3. Loulé: TechSalts rundvisning i en sten-saltmine

Nyd et guidet besøg i TechSalt-saltminen, og lær om geologi, minens historie og om områdets økonomi i stensaltminedrift. Stig ned til en dybde på 230 meter under byen Loulé, mens du bliver eskorteret langs en underjordisk rute. Få mere at vide om udviklingen af processerne for udvinding af stensalt samt om minens økonomiske betydning i regionen. Beundre de store kamre med gamle klippeformationer, hvoraf nogle stammer fra mere end 230 millioner år tilbage i tiden.

Loulé: Explore the Quinta da Tôr Winery with Wine Tasting

4. Loulé: Explore the Quinta da Tôr Winery with Wine Tasting

Udforsk Quinta da Tôr i Loulé på en guidet tur. Oplev den rige tradition for vinfremstilling i Algarve-regionen, mens du smager 4 forskellige vine, der produceres på denne familieejede vingård, sammen med traditionelt brød og olivenolie, der produceres i området. Tag en pause fra Algarves strande, golfbaner og festliv med en guidet tur til vingården Quinta da Tôr. Under rundvisningen kan du gå på opdagelse i stedets faciliteter sammen med din guide og lære mere om dyrkningsprocessen for de fremragende vine, der er internationalt anerkendte. Lær mere om det unikke klima, der gør det muligt for Algarve at have en afbalanceret modning af de 7 druer, der findes i regionen, nemlig Touriga Nacional, Sirah, Cabernet Sauvignon, Aragonez, Siria, Arinto og Chardonnay. Efter rundvisningen kan du nyde en vinsmagning med 4 forskellige vine, der er udvalgt ud fra dit valg af vinklasse og -type. Vælg mellem grupperingerne: Classic Wines, Oaky Wines, Brave Wines, Premium Wines og Golden Algibre Wines. Spis dem sammen med noget lækkert regionalt brød og hjemmelavet olivenolie.

Albufeira: Udlejning af jetski

5. Albufeira: Udlejning af jetski

Mærk adrenalinen suse gennem dine årer, mens du suser hen over det krystalklare vand foran kysten på en jetski. Mærk spændingen, når du navigerer i det uberørte vand, og nyd støtten fra en instruktør på forhånd. Mød din instruktør til en sikkerhedsbriefing, og lær det grundlæggende i at håndtere en jetski. Tag din redningsvest på, og hav det sjovt i vores lukkede, men store kredsløb på rocha baixinha-stranden . Glid hen over bølgerne i en Yamaha VX Sport 1100, og nyd den betagende udsigt over Albufeira fra vandet. Lad adrenalinen pumpe, når du suser af sted på bølgerne, eller vælg en afslappende tur langs kysten. Nyd støtte og vejledning fra dedikeret personale gennem hele oplevelsen, og del eventyret med venner og familie på en jetski til to personer.

Algarve: Adgangsbillet til Aqualand

6. Algarve: Adgangsbillet til Aqualand

Køl af i Portugals mest spændende vandland: Aqualand Algarve. Aqualand Algarve ligger mellem Albufeira og Portimão og er et område med rent vandsjov, der varer hele dagen. Parken har noget for enhver smag, lige fra området "Children's Paradis" med minirutsjebaner og aktiviteter for de mest eventyrlystne børn, mens voksne kan prøve høje adrenalinniveauer på "Banzai" med et lodret fald på 23m. Uanset om det er havets bølger i Surf Beach-bølgebassinet eller den hurtige "Hydra", med sine tre rutsjebaner til enkle og dobbelte flydere, er en fantastisk dag garanteret. Parken byder også på en semi-olympisk swimmingpool, som er unik blandt vandparkerne i Portugal. Med noget for hele familien vil din tur til Aqualand helt sikkert blive en fantastisk dag ude.

Vilamoura: Guidet sightseeing-krydstogt med strandgrill og drinks

7. Vilamoura: Guidet sightseeing-krydstogt med strandgrill og drinks

En 7.30-aktivitet på en sejlende katamaran, hvor du besøger kysten og klippeformationerne mellem Vilamoura Marina og Benagil-grotten og nyder en grill på en afsides strand. Da skibet har en 20 meter høj mast, vil besøget i grotterne være begrænset på grund af denne egenskab. Du skifter til en gummibåd og går i land ved en afsidesliggende strand, som er utilgængelig fra land. Nyd en række fritidsaktiviteter, drik forfriskende drinks, og nyd et unikt måltid tilberedt af besætningen. I løbet af din tid på stranden vil du have vand- og strandsportsudstyr til rådighed, herunder stand-up paddle boards, snorkeludstyr, bolde, ketsjere og andre strandspil. Efter en BBQ-frokost har du et par timer til at slappe af og nyde den øde strand og det rolige, gennemsigtige hav.

Fra Vilamoura: 2,5-timers Benagil Cave and Dolphins Boat Tour

8. Fra Vilamoura: 2,5-timers Benagil Cave and Dolphins Boat Tour

Mød dit venlige mandskab på Vilamoura Marina og bliv budt velkommen ombord på din 2,5-timers tur til Benagil-hulerne. Lyt til din guide, mens de forklarer højdepunkterne på din tur. Mens du sejler langs, kan du se naturlige klippeformationer ved Algarves kystlinje. Gå forbi smukke strande og imponerende huler. Hvis du er heldig, har du måske endda chancen for at se nogle vilde delfiner. Når du ankommer til Benagil-hulerne, skal du blive forbløffet over deres naturlige skønhed. Glem ikke at medbringe dine kameraer, da de berømte huler og grotter langs Algarve-kysten er de perfekte motiver til at tage nogle fantastiske billeder.

Almancil: Algarve Guidet Off-Road Buggy Eventyr

9. Almancil: Algarve Guidet Off-Road Buggy Eventyr

Adrenalin og følelser går hånd i hånd! 90 eller 180 minutter, det er lige meget, morskaben er garanteret! Efter sikkerhedsbriefingen kan du forberede dig på at blive guidet gennem Algarves indre, med alle mulige slags terræn og panoramaudsigter. Denne tur giver dig mulighed for at føle spændingen ved at køre et terrængående køretøj. Med passager gennem mandellunde, johannesbrødtræer, flodbredden i Algibre og gennem Cerro de Cabeço de Câmara.

Delfinsafari og huletur i Vilamoura

10. Delfinsafari og huletur i Vilamoura

Tag afsted fra Vilamoura Marina og sejl ud til havet på jagt efter smukke delfiner i deres naturlige habitat. Bottlenose og almindelige delfiner er 2 arter, der besøger denne strækning af den sydlige Algarve, og de kan ofte ses langs kysten. Intet væsen rører flere menneskers hjerter end intelligente, venlige og legende delfiner. Deres dejlige personlighed vil helt sikkert få dig til at smile som et barn. Dette er en øko-tur, der har til formål at beskytte de smukke arter og deres naturlige miljø for fremtidige generationer. Denne tur er specialbygget til delfinsafari og vil bringe dig så tæt som muligt på de fantastiske skabninger. Tag derefter til nogle huler og klippeformationer for at se Algarves geologiske landskab, før du sejler tilbage langs kysten.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Vilamoura

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Vilamoura på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Vilamoura?

Andre seværdigheder i Vilamoura

Vil du se alle oplevelser i Vilamoura? Klik her for en fuld oversigt