Villa Borghese

Se værker af Raphael og Carvaggio i Galleria Borgheses hjemsted, og oplev de pragtfulde Borghese-haver.

Vælg datoer

Villa Borghese: Ture og billetter

5 ting du ikke må gå glip af i Villa Borghese

Parken, Villa Borghese, i Rom, udgjorde engang haven til en overdådig ejendom. I dag byder Villa Borghese på mange forskellige seværdigheder, ikke mindst et af Italiens bedste kunstgallerier. Når man besøger Villa Borghese er det som en ferie midt i ferien. Her er en række spændende ting du kan opleve.

 • Galleria Borghese

  1. Galleria Borghese

  Galleriet er parkens største seværdighed. Her finder du mesterværker af Rafael, Leonardo da Vinci, Bernini, Caravaggio og mange flere.

 • 2. Cinema Dei Piccoli

  Ved indgangen i den sydøstlige del af parken ligger verdens mindste biograf. Den har kun 63 pladser og viser børnefilm næsten hver eftermiddag.

 • 3. Globe Theatre

  En nøjagtig kopi af Shakespeares berømte Globe Theatre i London. Stykkerne foregår på italiensk, men gør det egentlig nogen forskel? Er det ikke alligevel svært at forstå den engelske dialog?

 • Søparken

  4. Søparken

  På en solskinsdag er der ikke noget bedre i Rom, end at fodre ænder eller ro en tur i Villa Borgheses smukt anlagte søpark.

 • 5. Bioparco di Roma

  I den nordlige del af parken ligger Roms zoo og biopark. Det bedste her er girafterrassen, hvor du kan møde giraffer i øjenhøjde!

Planlæg dit besøg

 • Åbningstider

  Galleria Borghese er åbent fra kl 08.30 til kl. 19.30 tirsdag til søndag. Der er lukket hver mandag samt d. 25. december og d. 1. januar. Book billetter på forhånd for at springe køen over.

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Villa Borghese ligger lige nord for metrostationen Spagna på linje A. Følg havens østlige side for at finde museet og galleriet.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Galleriet er åbent kl. 08.30 til kl. 19.30 tirsdag til søndag. Lukket mandag, 1. juledag og 1. nytårsdag.
 • Hvad er prisen?
  Voksenbilletter til Galleria Borghese koster 11 EUR. Der er mulighed for at få flere forskellige rabatter. Adgang til parken er gratis.
 • Får jeg brug for en guide?
  Galleriet har audioguides på flere sprog til 5 EUR. Der er desuden mulighed for forskellige ture i parken.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Denne seværdighed ligger lige nord for metrostationen Spagma eller øst for metrostationen Flaminio.
 • Yderligere tips

  • Galleriet lukker kun 360 besøgende ind hver 2. time, og tidsgrænsen bliver nøje overholdt!

  • Tasker og større genstande skal afleveres i garderoben, før du går ind i galleriet.

Andre seværdigheder i Villa Borghese

Vil du se alle oplevelser i Villa Borghese? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Villa Borghese

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 8.540 anmeldelser

Galleriet er forbløffende, hovedsageligt på grund af Damian Hirst-udstillingen, det klassiske og det moderne passer perfekt. Assistenten gav os kun den udskrevne billet. Store disapointment var haven/parken/søen (ikke egnet til en picnic eller æglæggende et sted at slappe af). Det er hovedsageligt støv, ugæstfrit område. Billederne af søen vildleder os. Det er omgivet af et hegn, og vi blev kun en halv time. Der arbejdes dog.

The tour guide Stefanie was excellent. Her explanations of the works of art in the villa was so wonderful, her ability to explain and contextualize the works both in relation to historic period (the barouque) and in relations between the origian works and the art work displayed by Damain Hirst (guest exhibition), was very clear and her English presentations were very easy to understand.

Alt fungerede vidunderligt. Før starten blev vi kontaktet og modtaget tidsplanen, så vi altid vidste, hvornår en bus ville stoppe ved hvilken station. Damerne på bussen, der modtog os, var også meget venlige.

Fantastisk idé at besøge Rom selv på en meget varm dag. Personalet er meget venligt, lydguiderne interessante. Mulighed for at komme af og på bussen flere gange. Højt anbefalet!

Helt særlig kunstsamling i rum, der er kunst i sig selv. Bygningens interiør vidner om nærmest ufattelig rigdom på opførelsestidspunktet.