Tilføj datoer

Villa Borghese

Se værker af Raphael og Carvaggio i Galleria Borgheses hjemsted, og oplev de pragtfulde Borghese-haver.

Andre seværdigheder i Villa Borghese

Vil du se alle oplevelser i Villa Borghese? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Villa Borghese

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 10.546 anmeldelser

Passet gav os adgang til de attraktioner, vi ønskede, og nem rejse rundt i byen med metroen. Let at bruge. Det eneste forvirrende var behovet for rent faktisk at have det fysiske kort (i stedet for blot onlinekøbet) for at kunne booke attraktioner. Men vi indsamlede kortet fra turistinformationskontoret straks vi ankom til Rom. Kortet blev valideret fra dets første brug i hele 72 timer. Et godt køb.

På ingen tid reserverede jeg, og vi var i stand til at komme rundt i byen komfortabelt, da min otte-årige søn ikke ønskede at gå i solen. Vi stod kun af én gang, og vi tog den tilbage nøjagtigt på det angivne tidspunkt uden forsinkelser på det fastsatte tidspunkt. Jeg rådgiver.

Fantastisk idé at besøge Rom selv på en meget varm dag. Personalet er meget venligt, lydguiderne interessante. Mulighed for at komme af og på bussen flere gange. Højt anbefalet!

Pude activarlo directamente en el aeropuerto de Fiumicino. Tilbehør til transport, busser og træer, meget bekvemt! El acceso a las atracciones también fue muy conveniente.

Fremragende øjeblik for opdagelse af Rom med forklaring.