Tilføj datoer
Oplevelser i

Villefranche-sur-Mer

Andre seværdigheder i Villefranche-sur-Mer

Vil du se alle oplevelser i Villefranche-sur-Mer? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Villefranche-sur-Mer

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 3.994 anmeldelser

Sejlturen tog sit udgangspunkt i Nice's hyggelige havn og bragte os til bugten ved Villefranche og til Baie des Anges med udsigt til Boulevard des Anglais fra søsiden. Det var en fantastisk smuk tur. Turen blev guidet på engelsk og fransk. Guiden fortalte om områdets udvikling og udpegede de smukke villaer, som forskellige celebriteter ejer i området. Det gyngede en del, da vi var ude af bugterne, så man skal helst være søstærk eller tage sine forbehold. Vi kan varmt anbefale turen.

Vi forventede det bedste, men vi fik det PERFEKTE, hele vejen igennem: perfekt vejr, perfekte rejsekammerater og en perfekt chauffør med meget gode køreegenskaber og en god sans for humor ved navn.. Perfekt/Parfaits. Du kan ikke bede om mere, og vi fik det hele. Tak og helt sikkert, hvis vi tager en anden tur vil vi bede om det samme..Parfaits! Tak allesammen!

Vi havde en vidunderlig udflugt, tak. Vores guide var meget vidende og gjorde det så interessant. Vi fandt også, at hun var meget omsorgsfuld og følsom over for vores behov. Tak for en dejlig dag. Pam og Clare.

Vi kørte i en van med plads til 8 personer - man får et indtryk af den franske riviera på denne tour de force.

En rigtig fin tur, mange gode spot. Fik virkelig set kysten og de store seværdigheder.