Tilføj datoer

Vittorio Emmanuel II-monumentet

Vittorio Emmanuel II-monumentet

Vittorio Emmanuel II-monumentet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour med audioguide

1. Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour med audioguide

Gør dig klar til at opleve Rom som aldrig før! Hop om bord på den åbne dobbeltdækkerbus, og gør dig klar til at blive forbløffet over byens fantastiske arkitektur og fascinerende historie. Se det ikoniske Colosseum, nyd den betagende udsigt fra den berømte Spanske Trappe, og lad dig imponere af det majestætiske Vatikan. Med daglige afgange fra Termini Railway Station og mulighed for at deltage i turen fra et hvilket som helst stop på ruten, er dette den perfekte måde at udforske over 10 steder i hele byen. Hvis du føler dig eventyrlysten, hvorfor så ikke udforske den "evige stad" til fods med vores fantastiske digitale selvguidede gåture? Opdag skjulte perler, og fordyb dig i den rige historie og kultur i denne utrolige by. Nogle af de steder, du kan se på turruten, inkluderer: Basilika Santa Maria Maggiore Colosseum Det romerske forum Cirkus Maximus San Giovanni Piazza Venezia Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Vatikanet Peterskirken Trevi-fontænen Den Spanske Trappe Piazza Barberini Termini jernbanestation

Rom: Billet til Hop-On Hop-Off Open-Top Bus Tour

2. Rom: Billet til Hop-On Hop-Off Open-Top Bus Tour

Besøg Roms ikoniske og historiske vartegn med en hop-on-hop-off-bustur. Se de ikoniske steder som Republikkens Plads, Santa Maria Degli Angeli-katedralen, Viminale-paladset og meget mere. Du kan stå af ved ethvert af stoppestederne langs ruten og udforske dine yndlingssteder i dit eget tempo. Kør gennem de berømte attraktioner, herunder Palazzo Delle Esposizioni, Eliseo-teatret, Trajans søjle, Imperial Forums, Colosseum, Constantine's Arch og mange flere. Du vil lære om hver attraktion og dens historie gennem audioguiden. Rejs rundt og gennem byens centrum af denne historiske by på en åben-top dobbeltdækker bus.

Rom: Panoramisk glaselevatorbillet med lyd-app

3. Rom: Panoramisk glaselevatorbillet med lyd-app

Skue Roms skønhed fra taget af monumentet til Victor Emmanuel II (Vittoriano) på Venedigpladsen. Oplev en betagende udsigt over Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen fra et særligt og smukt perspektiv. Nyd Venedigpaladset og Risorgimento-museet, der er inkluderet i din billet. Start dit besøg med en multimedievideo om det smukke antikke Rom på den lokale partners kontor. Download en informativ audioguide om byen, og gør dig klar til at krydse pladsen for at komme op til Victor Emmanuel II-glaselevatoren, ledsaget af en vært. Monumentets unikke vognstatue gemmer på en smuk panoramaterrasse. Tag glaselevatoren for at komme op på toppen af dette massive marmormonument og få et unikt 360-graders panorama over den evige by. Få mere at vide om monumentet med din app til Roms audioguide på din smartphone. Oplevelsen med panoramaudsigten i elevatoren er ideel før besøget i det arkæologiske område Colosseum eller Trajansmarkederne.

Rom: Palazzo Venezia Reserveret indgang med museum

4. Rom: Palazzo Venezia Reserveret indgang med museum

Opdag Venedig-paladset, der oprindeligt var pavebolig og siden blev hjemsted for den fascistiske stat. Du kan også besøge Risorgimento-museet og Vittoriano-monumentet. Start dit besøg med en multimedievideo om det antikke Rom på rejsearrangørens kontor. Lær om dens historie som pavebolig, og hvordan den blev hovedsæde for den fascistiske regering. Skrid rundt i Venedigpaladsets vidunderlige have, der ligger skjult inden for murene. Du kan også besøge Fædrelandsalteret og Risorgimento-museet. Nyd den betagende udsigt fra Vittoriano-terrassen. Den panoramiske elevatoroplevelse er ideel før besøget i det arkæologiske område Colosseum eller Trajanus' markeder. Besøg Risorgimento-centralmuseet, og bliv klogere på tiden for Italiens ening. Gå tilbage til slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede, og lær om Risorgimento gennem memorabilia, malerier, skulpturer, tegninger og våben.

Colosseum-turguide om natten

5. Colosseum-turguide om natten

Nyd en fuld fordybelse i det antikke Roms historie under en natvandring, lær om, hvordan Colosseum blev til den bedste simbol af det antikke Rom, find ud af, hvordan kejsere og gladiatorer levede. Mærk Colosseums imponerende struktur på første hånd, og lad dig transportere til Roms storhedstid. Besøg med os Forum Romanum, Imperial Forum og Capitol Hill. Hør ekspertguiden fortælle dig en spændende historie og vise dig, hvordan disse steder så ud før i tiden. Du vil besøge Altar de la Patria, Campidoglio-pladsen, Forum Romanum, Imperator Forum og mange andre steder.

Piazza Navona, Pantheon & Trevi vandretur på engelsk

6. Piazza Navona, Pantheon & Trevi vandretur på engelsk

Nyd Navona-pladsen, Pantheon og Trevi-fontænen med din professionelle engelske guide! Mød din guide på turistkontoret på Piazza Navona 25. Gå en tur gennem den travle Piazza Navona, måske den smukkeste plads i Rom med sine storslåede springvand, herunder det berømte Springvand med de 4 floder af Bernini. Udforsk Pantheon udefra, templet dedikeret til alle guddomme. Denne storslåede bygning betragtes som det mest velbevarede antikke tempel i verden. Michelangelo var så imponeret over Pantheons arkitektur, at han, da han så det første gang, proklamerede, at det var designet af engle snarere end mennesker. Kast en mønt i Trevi-fontænen, den største og mest kendte fontæne i Rom, for at sikre, at du en dag vender tilbage til Rom. Lær de hemmeligheder, som fontænen gemmer på. Turen slutter på Venedigpladsen, som ligger i centrum af fire af Roms store veje: Via del Corso, Via del Plebiscito, Via di Teatre Marcello og Via dei Fori Imperiali. Beundre dens berømte monumenter: "Fædrelandets alter", dedikeret til kong Victor Emmanuel II, den første konge af Italien, og også kaldet "Il Vittoriano"; "Palazzo Venezia" en af de ældste renæssancebygninger i den evige stad og "Palazzo Bonaparte" dedikeret til kejser Napoleons mor. Oplev nogle af Roms skjulte perler undervejs, mens din guide tager dig med gennem byen. Lær om Roms historie fra Romerrigets storhedstid til i dag. Du kan også booke din billet og opdage den panoramiske glaselevator, Venedigpaladset og Risorgimento-museet, og vælge tidspunktet for dit besøg, når det passer dig. Nyd din multimedieoplevelse i Touristation Aracoeli (hvis muligheden er valgt). Kombiner din vandretur med Capitolium, verdens første museum, som åbnede for offentligheden i 1734. Nyd din multimedieoplevelse i Touristation Aracoeli og book dine billetter Book din billet på turistkontoret og vælg tidspunktet for dit besøg på museerne, når det passer dig (hvis muligheden er valgt)

Rom: Colosseum og Panoramic Elevator Skip-the-Line-billet

7. Rom: Colosseum og Panoramic Elevator Skip-the-Line-billet

Se nogle af Roms historiske højdepunkter og nyd panoramaudsigten med denne audio-vejledte rundvisning, som du har adgang til på din smartphone. Først skal du tage en tur op i den panoramiske elevator. Tag glaselevatoren op til toppen af Fædrelandsalteret og få en unik 360 graders panoramaudsigt over den evige by. Oplev en betagende udsigt, og se Colosseum, Forum Romanum, Palatinerhøjen, de storslåede kirker i det historiske centrum og Teatro Marcello fra oven. Lyt til forklaringer på monumenterne og gengivelser af Roms historie med din audioguide din smartphone. Tag smukke billeder af udsigten, som du kan beholde for evigt. Afslut dit besøg med en tur til det arkæologiske område med Colosseum, Forum Romanum og Palatinhøjen: Besøg seværdighederne i dit eget tempo, så du kan fordybe dig helt i Romerrigets historie. Udforsk Forum Romanum og Palatinhøjen. Se det enorme amfiteater, hvor gladiatorkampe og offentlige forestillinger engang fandt sted.

Rom: Billet til åben bus og adgang til Navona under jorden

8. Rom: Billet til åben bus og adgang til Navona under jorden

Med denne billet kan du nyde Rom fra et unikt perspektiv og opleve Roms historie ved at lytte til en flersproget lydkommentar, og du kan stige på og af IOBUS'en ved alle stoppestederne, når du vil, i hele billettens gyldighedsperiode. Desuden er der inkluderet en adgangsbillet til Domitian Stadion, et af det kejserlige Roms syv vidundere, der ligger ca. 4,5 meter under Piazza Navona, og en digital audioguide om pladsen. Du kan stige på bussen ved centralt beliggende stoppesteder som Terminal via Marsala (Termini-stationen), det romerske nationalmuseum, Sankt Maria Major-kirken, Colosseum, Circus Maximus, Venedig-pladsen, Vatikanet, Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen.

Rom: En vandretur i små grupper: en vandring langs 2000 år

9. Rom: En vandretur i små grupper: en vandring langs 2000 år

Tilbring en uforglemmelig halvdag med at opleve de mest inspirerende seværdigheder og fortryllende udsigter i Roms centrum under ledelse af din dedikerede lokale guide, en kunst- og kulturekspert, som har karisma og viden. Vi starter med at opleve den livlige atmosfære på den smukke Spanske Trappe, går ned gennem det elegante modekvarter, der er foret med de mest fantastiske butikker, og når frem til Trevi-fontænen, verdens mest spektakulære show-fontæne - glem ikke at smide en mønt i bassinet, hvis du vil komme tilbage en dag! -. Gå ned til Piazza Colonna og den italienske parlamentsbygning - lær om metoderne og anekdoterne om, hvordan Romerne skabte historiens første "republik" "res publica" (folkets magt) og udviklede sig til det nuværende demokrati; gå derefter rundt om hjørnet for at besøge det fantastiske Pantheon, den mest imponerende og bedst bevarede romerske bygning fra oldtiden, som har sat reglerne for moderne arkitektur. Gå rundt i charmerende små gader med travle mennesker og bliv overrasket af den fantastiske San Luigi de' Francesi-kirke, hvor vi - hvis vi er heldige (hvis vi er heldige (og det hellige rod tillader det) - vil få en fantastisk overraskelse: tre (3!) fantastiske Caravaggio-mesterværker, som vil efterlade dig forpustet. Efter dette chok er vi klar til at bevæge os til Piazza Navona, den typiske romerske piazza, der er udsmykket med vidunderlige springvand, blandt andet Berninis berømte "De fire floders springvand". Vi kommer til "il Campidoglio" (et af Roms syv bjerge), hvor rådhuset ligger, designet af Michelangelo, inden vi ser det imponerende Altare della Patria, som er starten på et af turens højdepunkter: gåturen ned ad Forum Romanum, Roms grundlæggelsessted, hvor du vil opdage byens forskellige lag og den stil, som hver kejser gav den, mens du beundrer det majestætiske Colosseum, der står lige foran dig, mens vi nærmer os den mest berømte arena i verden.

Rom: 90-minutters juletur i klassisk Fiat 500 med chauffør

10. Rom: 90-minutters juletur i klassisk Fiat 500 med chauffør

Er der en bedre måde at overraske din partner på end med en unik tur i en klassisk bil i Rom? Denne spændende 90-minutters tur med chauffør i en klassisk Fiat 500, er den perfekte måde at fejre din ferie i Rom og opdage fantastiske steder i den evige stad. Begynd turen kun 200 meter fra Colosseum, og sæt dig til rette i din veteranbil, mens din chauffør viser dig dele af Rom, som rejsende kun sjældent besøger. Du kan beundre den spektakulære panoramaudsigt over Rom fra de elskendes have på Aventinerhøjen og kigge gennem det berømte nøglehul på den rolige plads Piazza dei Cavalieri di Malta. Sidste stop på den effektive tur er Janiculumhøjen, hvorfra man kan nyde udsigten over Pantheon, Villa Medici og Altare della Patria (fædrelandsalteret).

39 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Vittorio Emmanuel II-monumentet

Andre seværdigheder i Vittorio Emmanuel II-monumentet

Vil du se alle oplevelser i Vittorio Emmanuel II-monumentet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vittorio Emmanuel II-monumentet

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 3.375 anmeldelser

En enestående oplevelse med Rom hop-on-hop-off-bussen! Den veltilrettelagte tur sikrer, at intet historisk monument går glip af. Lydguiden er en god tilføjelse, der sikrer, at alle detaljer er fanget. Det opmærksomme personale ved hvert stop gjorde turen endnu sjovere. Med en to-dages billet kunne jeg tage mig god tid til forlængede stop. Kan varmt anbefales til en komplet udforskning af den evige stad!

God måde at finde de forskellige steder i byen. Vi brugte grå vores billetter som transport imellem a- f. Det var lidt svært at finde/ forstå de forskellige ruter der kører, men guiderne var rigtig gode til at hjælpe.

Kundeservicen var meget hjælpsom, guiden, hendes navn var Barbara, var meget vidende og flink. Og i slutningen kom vi ind i basilikaen uden at vente i kø, hvilket var utroligt

Vi kunne virkelig godt lide det, guiderne er venlige. Det er bare en skam, at der ikke er nogen kroatisk guide. Med venlig hilsen

Fungerede helt fint, masser af busser at vælge imellem og super fin måde at komme ud at se byen og attraktionerne.