Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Waitomo

Vores mest anbefalede ting at gøre i Waitomo

Waitomo: Glowworm Caves guidet tur med båd

1. Waitomo: Glowworm Caves guidet tur med båd

Oplev New Zealands naturvidunder Waitomo Glowworm Caves på en guidet bådtur. Sejl gennem det underjordiske mesterværk, og se millioner af små selvlysende insekter, der lyser kalkstenene op.Udforsk hulen, og få mulighed for at besøge katedralhulen til fods. Hulerne blev dannet for over 30 millioner år siden og strækker sig over 2 niveauer. Den øverste etage er tør og huser indgangen til hulerne og formationer, der er kendt som The Catacombs, The Pipe Organ og The Banquet Chamber. På den nederste etage er der kilder, ligesom du også kan se katedralen. Begynd til fods, mens din lokale guide vækker hulerne til live med fortællinger om deres historie. Stig derefter om bord på en båd, og lad dig betage af lysformationerne, mens du sejler lydløst gennem det stjernespækkede eventyrland i Glowworm Grotto.

Waitomo-hulerne: Labyrint Black Water Rafting Experience

2. Waitomo-hulerne: Labyrint Black Water Rafting Experience

Flyd ned ad en underjordisk flod, glid ned i hurtigt vand, hop ud fra et lille vandfald, og nyd magien i Ruakuri-hulens glowworm-grotte på dette eventyr i den sorte labyrint. Tag dit udstyr på, og lær af professionelt uddannede guider, der tager dig med på ziplining, rafting og i grotter. Tjek ind til dit sortvandseventyr i Waitomo. Få alt dit udstyr og instruktioner fra din guide, inden du begynder den underjordiske rejse. Hop over vandfald i kaskader, og sno dig og klatre gennem et vidunderland fyldt med glødelorme. Efter en energisk tur kan du svæve roligt ned ad den underjordiske flod. Nyd glimmerormeshowet på de hvælvede kalkstensgallerier ovenpå. Rid på en strøm, der snor sig gennem en kløft, og styrt ned ad et skjult vandfald og en stenrutschebane, inden du kommer ud i den solbeskinnede Waitomo-skov. Raftingbasen ligger et stykke uden for Waitomo Caves by. Det er booking- og samlingspunktet for alle sortvandsture på raftingekspeditioner. Det er også hjemsted for Long Black Cafe, hvor du finder lækker mad, kaffe og venlig kiwi-service.

Waitomo: Ruakuri Cave 1,5 timers guidet tur

3. Waitomo: Ruakuri Cave 1,5 timers guidet tur

Udforsk Ruakuri Cave, New Zealands længste guidede underjordiske vandretur. Ruakuri Cave tilbyder en fængslende blanding af Waitomos mest overbevisende underjordiske oplevelser. Ruakuri Cave har udstillinger af glowworms og er fyldt med smukke stalaktitter og stalagmitter, der er dannet gennem millioner af år. Rejs ned gennem den spektakulære spiralformede indgang, og forundres over de blødt foldede, sjagelignende kalkstensformationer og krystaltapeteterværk. Hør den fjerne torden fra de underjordiske vandfald, og kom tæt på glowworms. Blandt de vigtigste funktioner er Holdens Cavern, opkaldt efter James Holden, der først åbnede hulen for offentligheden, The Drum Passage, The Pretties og The Ghost Passage. Din kyndige guide vil bringe grottens historie, funktioner og legender til live med sin historiefortælling. Mange af guiderne er lokale, hvis forældre og bedsteforældre har været guider i grotterne. Oplevelsen vil efterlade dig ærefrygtindgydende og ydmyg over naturens rene majestæt.

Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

4. Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

Tag med på denne tur og besøg to af New Zealands mest ikoniske og berømte attraktioner, Hobbiton Movie Set og Waitomo Glowworm Caves, på en dagstur fra Auckland. Efter afhentning på dit hotel i Auckland kører du sydpå over Bombay Hills med panoramaudsigt over Waikato-regionen og de naturskønne Hauraki Plains. Ankom til The Shire's Rest i Matamata, hvor Hobbiton-filmkulisserne ligger. Din guide vil hjælpe dig med at springe menneskemængden over, så du kan udforske filmkulissen på en officiel 2,5 timers tur, der inkluderer det fuldt tematiserede Hobbit Hole på Bagshot Row. Bliv eskorteret gennem det 10 hektar store område, og lær fascinerende detaljer om, hvordan Hobbiton-filmkulissen blev skabt. Se Hobbit Holes, The Green Dragon Inn og The Mill. Nyd en gratis specialbrygget drik på The Green Dragon Inn. Bagefter tager vi til de fascinerende Waitomo Glowworm Caves, hvor vi nyder en let frokost i Kiwi-stil på The Homestead i Waitomo. Undervejs kan du dele historier fra Hobbiton og interagere med dine medrejsende. Glid lydløst rundt i båd i de verdensberømte grotter, og bliv forbløffet over de tusindvis af magiske glødeorme. Din guide er sandsynligvis efterkommer af den maori-høvding, der oprindeligt udforskede grotterne, og han kan fortælle dig om områdets bemærkelsesværdige historie. Gå gennem den majestætiske Cathedral Cave, der er berømt for sin akustik. Hjemturen tager dig gennem nogle af New Zealands smukkeste landskaber, før du følger den majestætiske Waikato-flod nordpå en del af vejen tilbage til Auckland. Du kommer forbi Taupiri med den meget hellige maori-gravplads. Dagen slutter med, at du vender tilbage til dit overnatningssted.

Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

5. Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

Se de magiske Waitomo-grotter og Hobbiton-filmkulissen på en heldags sightseeingtur fra Auckland. Stig om bord på din luksuriøse GreatSights-bus og kør sydpå, mens du ser det typiske newzealandske landskab - frodigt grønt landbrugsland og bølgende bakker. Dit første stop er ved Waitomo Glowworm Caves, et netværk af underjordiske tunneller og huler lavet af utrolige kalkstensformationer. Tag på en 45-minutters guidet tur rundt i grotterne, og slut af med en helt særlig sejltur gennem Glowworm Grotto, hvor glødeormene glimter og skinner over hovedet på dig, mens du sejler gennem en mørk og stille grotte. Derefter går du ombord på din bus igen og kører til Hobbiton Movie Set, som er en af New Zealands must-see-destinationer. En gård i nærheden af den lille by Matamata blev omdannet til et filmset til de verdensberømte Ringenes Herre- og Hobbitten-film, og i dag kan du besøge settet og se, hvor magien blev skabt. Se højdepunkter som de originale hobbithuller, Green Dragon Inn og Party Tree, og nu kan du gå ind i et hobbithul og se, hvordan hobbitterne boede. Din guide vil fortælle historier bag kulisserne og fascinerende fakta om, hvordan filmsettet blev bragt til live. Når du har udforsket disse to topattraktioner i New Zealand, kører din chaufførguide dig tilbage til Auckland, hvor du er tilbage først på aftenen.

Auckland: Hobbiton-filmkulisse og Waitomo-tur for små grupper

6. Auckland: Hobbiton-filmkulisse og Waitomo-tur for små grupper

Turen starter med afhentning i Auckland by, hvor eventyret begynder, mens du kører gennem det fantastiske Waikato-landskab, det mest omfattende landbrugsområde i verden, på en fuldt guidet rejse til Hobbiton. Undervejs må du ikke glemme at udnytte fotomulighederne, når du beundrer de fantastiske naturlandskaber rundt omkring med smukke bjerge og landbrugsjord. Efter køreturen ankommer du til Alexander Family Sheep Farm og Shire's Rest, indgangen til Hobbiton, og beundrer de tusindvis af får, der bor her. Mens du er her, kan du snuppe en bid mad, en kop kaffe eller nyde en is til at køle af med, mens din guide henter dine billetter til filmsettet. Hop derefter om bord på en af de store grønne Hobbiton-busser og tag på din 2,5 timers fuldt guidede tur til dette fantastiske 12 hektar store filmset med en professionel Hobbiton-guide, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit besøg. På turen ud i Herredets frodige græsgange kan du besøge 44 hobbithuller, se fantastiske haver, høre hemmeligheder og historier om tilblivelsen af filmene og slutte din LOTR-oplevelse af med en kold drink på den berømte Hobbiton-pub, The Green Dragon Inn. Efter din LOTR-oplevelse er det tid til at køre vestpå mod den fantastiske Waitomo-region. Undervejs kan du beundre de utrolige vandkraftværker, det smukke landbrugsland, væddeløbsheste og New Zealands Kiwiana-hovedstad. Inden vi når frem til grotterne, kan du stoppe ved Waitomo Homestead og få frokost og en lille overraskelse. I Waitomo kan du udforske de gamle og fantastiske huler og beundre de mange huleformationer, herunder stalaktitter, stalagmitter og kalksøjler, før du går endnu længere ned under jorden og får en oplevelse i Glowworm Grotto. Gå ombord på din glødeormbåd og sejl en tur på grottefloden med tusindvis af glødeorme, der funkler over dig. Waitomo Glowworm Caves har været unikke for New Zealand i over 120 år og er et must for enhver rejsende. På den guidede tur tilbage til Auckland fortsætter seværdighederne med New Zealands længste flod, Huntly-kraftværket og maori-dronningernes gravsted.

Waitomo-grotter: Black Abyss, det ultimative grotteeventyr

7. Waitomo-grotter: Black Abyss, det ultimative grotteeventyr

Tag på det ultimative eventyr i Waitomo-hulerne. Tilfredsstil din indre adrenalinjunkie på denne guidede tur ind i Ruakuri-hulens dybder. Zipline gennem en anden verdens glowworms, og plask gennem underjordiske vandfald. Check ind i Waitomo, hvor din guide vil sørge for, at du er ordentligt udstyret og give lidt teknisk instruktion, inden du går ned i det underjordiske netværk af Waitomo-huler. Øv dig i abseiling med din guide for at sikre dig, at du føler dig sikker, inden du abseiler dig 35 meter ned i de tilsyneladende bundløse sorte dybder i den glødelormestore Ruakuri-grotte. Dyk dybere ned med en zipline med flyvende ræv, der går gennem et område, der er rigeligt med glødeorme. Forbered dig på at blive imponeret af de fantastiske stalaktitter og stalagmitter, der pryder hulens vægge, mens du bevæger dig gennem det mørke vand. Nyd adrenalinskabende sjov, mens du klatrer ned, flyder gennem kløften og kravler op ad vandfald, inden du kommer op i dagslyset igen. Ved afslutningen af din spændende rejse kan du nyde et varmt brusebad, en solid suppe og en bagel. Slut på Long Black Café, et fantastisk sted at læne sig tilbage, slappe af og nyde den højenergiske atmosfære, mens begejstrede besøgende afgår og ankommer fra deres forskellige ekspeditioner. Der er også internetadgang og merchandise på dette sted.

Waitomo: Guidet tur i øko-hule

8. Waitomo: Guidet tur i øko-hule

Der venter dig ca. 3 timers eventyr! Her er, hvordan det hele hænger sammen: Først og fremmest bruger vi ca. 15 minutter på at gøre jer klar og gennemgå nogle vigtige sikkerhedsting. Derefter er der 10 minutters gang til indgangen til grotten. Vi tager en afslappet gåtur på 10-15 minutter gennem noget smukt newzealandsk buskads og den fantastiske Mangapu-kløft. Det er en opvarmning, så du kan vænne dig til terrænet, inden vi går ind i grotterne. Nu kommer hovedbegivenheden - du har hele 2 timer til at udforske grotterne, komplet med flere fascinerende glødeormespil. Efter den spændende grottetur slutter vi af med en 10 minutters gåtur tilbage gennem bushen til vores kontor/hus. Og hey, glem ikke at afsætte lidt ekstra tid til en velfortjent kop te eller kaffe og småkager med et strejf af god kiwi-gæstfrihed!

Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves heldagstur

9. Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves heldagstur

Tag af sted fra Auckland og begiv dig ud på en naturskøn rejse gennem de smukke bjerge i Kaimai Range på en 2 timers køretur til Hobbiton Movie Set. Slap af om bord på en luksus Mercedes-bil udstyret med gratis wi-fi og gratis snacks og vand. Ved ankomsten kan du følge i fodsporene på dine yndlingsfigurer fra Ringenes Herre på en officiel 2 timers guidet rundvisning på den 1.250 hektar store fårefarm, hvor filmen blev optaget. Få en fantastisk udsigt over Kaimai Range, mens du bliver ført rundt på stedet for at opdage Hobbit Holes, den gamle mølle og den dobbeltbuede bro. Stop for en gratis drink på The Green Dragon Inn. Fortsæt til Waitomo Glowworm Caves, og få mere at vide om de fantastiske glowworms og grotternes historiske og geologiske aspekter på en guidet bådtur. Læn dig tilbage og slap af, og nyd landskabet på turen tilbage til Auckland, hvor du bliver sat af ved dit hotel ved ankomsten.

Fra Auckland: Hobbiton og Waitomo dagstur med frokost

10. Fra Auckland: Hobbiton og Waitomo dagstur med frokost

Efter afhentning fra dit hotel i Auckland rejser du sydpå over Bombay Hills til Waikato-regionens rige landbrugsland. På vejen til Hobbiton vil din chaufførguide give dig et indblik i de områder, du rejser igennem, samt lidt baggrundsviden om Ringenes Herre og Hobbit-filmene. Ved ankomsten til Shire's Rest skal du på tur til Hobbiton-filmkulisserne. Dette sted er det største "grønne set" i verden og den eneste del af settet, der er tilbage i New Zealand. Se 44 hobbithuller, møllen, den dobbelte buebro og festtræet. På dette fantastiske sted kan du tage et billede ved porten til Bilbos hus, "Bag End", mens du kigger ud over hele settet til bakkerne i det fjerne. Turen slutter med et besøg på Green Dragon Inn til en drink. Efter din drink vil du blive forkælet med en lækker frokostbuffet i The Green Dragon Party Marquee. Der er tid til at shoppe, inden turen fortsætter til Waitomo. Ved ankomsten til Waitomo skal du med på en 45 minutters guidet tur til de utrolige Waitomo Glow Worm Caves. Oplev en ældgammel verden, der er 30 millioner år gammel. Nyd de fine huleformationer og bliv imponeret i katedralen, før du tager den ikoniske bådtur gennem glødeormsgrotten (afhængig af vandstanden). Forundres i stilhed over tusindvis af magiske glødeorme, som er unikke for New Zealand, inden du forlader grotten. Efter din tur i Waitomo vender du tilbage til Auckland. Nyd et stop med eftermiddagste på vejen, for egen regning. **Bemærk venligst, at Hobbiton fra 1. december 2023 starter deres fantastiske 'Bag Shot Row'-oplevelse. Dette vil betyde en prisstigning for at inkludere denne nye forbedrede tur, hvor du kan vove dig 'ud over døren' og ind i et autentisk Hobbit Hole-interiør.

Alle aktiviteter

26 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Waitomo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Waitomo?

Topattraktionerne, der skal opleves i Waitomo:

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Waitomo?

Andre seværdigheder i Waitomo

Vil du se alle oplevelser i Waitomo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Waitomo

Samlet bedømmelse

4.7
(2.743 anmeldelser)

Velegnet til alle aldre, selvom det ikke er tilrådeligt for børn eller ældre med mobilitetsproblemer, da hulerne er ikke barnevogns- eller kørestolsvenlige. Til prisen får du en guidet tur gennem den øvre skov nær hulerne og en kort gåtur efterfulgt af sejlturen gennem hulerne. Interessant oplevelse, og selvom hulerne er mørke, er synlighed ikke et problem.

Sådan et par timer med at udforske hulerne, denne aktivitet tager også højde for, hvis nogen har frygt for trange eller små rum med at bruge en alternativ rute, hvor det er muligt! Vi havde en fantastisk tid, og min gud lysormene var så smukke

Samlet set en meget flot tur med interessant information og indsigt værd at se. Vi var virkelig overraskede over, hvor godt man kunne se ildfluerne på sejlturen. Prisen var lidt dyr, men efter vores mening var det stadig det værd.

En fantastisk måde at se glowworms på, hvis ikke man er bange for lidt udfordring og mørke. Guiderne var helt fantastiske til at informere og fortælle. Man følte sig tryg i deres selskab.

Perfect, Perfect guide. Danny and Mat were Perfect!!!