Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Wanaka

Vores mest anbefalede ting at gøre i Wanaka

Wanaka: Tandem-faldskærmsudspring i 9.000, 12.000 eller 15.000 fods højde

1. Wanaka: Tandem-faldskærmsudspring i 9.000, 12.000 eller 15.000 fods højde

Faldskærmsudspring er et must, og Wanaka er det mest fantastiske sted at krydse det af på din liste. Beundr nogle af New Zealands smukkeste og mest maleriske landskaber, mens du falder frit fra oven med 200 km/t. Din oplevelse starter, når du træder ind ad døren og møder det fantastiske frontline-team. Du får en komplet briefing og udstyr på. Før du ved af det, møder du din tandeminstruktør og klatrer ind i flyet til den utrolige naturskønne flyvning til højden. Under din 20-minutters flyvning over Southern Alps vil din instruktør pege på Mt. Cook, Mt. Aspiring, Southern Alps, en række søer og Clutha-floden. Når du har nået din valgte højde, er det tid til at springe. Oplev det rene adrenalinkick ved at falde frit i frit fald med 200 km/t over det fantastiske landskab i Central Otago. Efter 25 til 60 sekunders frit fald kan du få vejret og nyde den glidende flyvning under baldakinen sikkert tilbage til faldzonen. Tilbage på jorden er glædestårer, smil, kram og knytnæveslag helt almindelige. Gå tilbage til hangaren for at blive afmonteret og vent derefter på din redigerede video og dine fotos. Når din video er færdig, skal du sætte den i computeren, samle dine venner og familie og genopleve øjeblikke igen.

Lake Wanaka Happy Hour Cruise

2. Lake Wanaka Happy Hour Cruise

Tag af sted fra Wanaka-søens bred for at sejle på Lake Wanaka på vores luksuriøse 17 m katamaran Dual Image. Det kunne være den perfekte afslutning på en dejlig dag eller den perfekte begyndelse på en dejlig aften. Lad dig forbløffe af den smukke natur, og tag billeder for at huske denne afslappende oplevelse. Mens du sejler, kan du nyde en lokal vin, øl eller sodavand med lidt ost og kiks - alt sammen inkluderet i billetten! Dit krydstogt fører dig ud på Lake Wanaka og ind i et enestående bjerglandskab. Snak med skipperen, besætningen eller medrejsende for at lære mere om denne bemærkelsesværdige del af New Zealand. Mens du sejler, kan du nyde ekstra drikkevarer for kun $6 (NZ). Vi har et udvalg af øl, fremragende newzealandske vine, drikkeklare spiritusblandinger og ikke-alkoholiske drikke om bord. Vi garanterer en familievenlig atmosfære, og børn er velkomne.

Wanaka: Kombi-entré til Puzzling World

3. Wanaka: Kombi-entré til Puzzling World

Velkommen til Wanakas vidunderligt skøre verden med en entrébillet til Puzzling World. Ved ankomsten bliver du mødt af de berømte Tumbling Towers og Wanakas skæve tårn, hvor du kan fange nogle gode billeder af venner eller familie, som lader som om de holder, skubber eller river tårnet op med underlag og det hele. Tag derefter ind i Puzzle-centeret, hvor snesevis af gåder venter de nysgerrige gæster inklusive et enormt kalejdoskoploft, der er en fornøjelse i sig selv. Den moderne labyrintformat byder på problemløsning, motion og underholdning, og er med sine broer og gangtunneler verdens første fuldendte 3D Great Maze. The Illusion Rooms vil uden tvivl udfordre virkeligheden, da 5 unikke værelser, de konstant skiftende ”walls of wonder”, udstillinger og de nyeste displays vil få dig til at tænke: ”Hvad i al verden..?!” Udenfor byder The Great Maze på problemløsning, motion og underholdning. Puzzling World opfandt dette layout, der er designet til at passe til alle aldre med broer og gangtunneler, for at skabe verdens første 3D labyrint. Bare rolig, labyrinten har indbyggede nødudgange til dem med begrænset tid, tålmodighed eller energi. Sørg for at have masser af tid til dit uforglemmelig besøg i Puzzling World, da stedet har så mange utrolige ting at se og lave.

Stevensons Island 2-timers krydstogt og naturvandring

4. Stevensons Island 2-timers krydstogt og naturvandring

Tag på en afslappet 40-minutters sejltur mellem spektakulære bjerglandskaber til Stevensons Peninsula og derefter til Stevensons Arm, hvor Mount Burke High Country Sheep Station ligger. Rullende grønne græsgange går forud for Mount Gold og Mount Burke, der rejser sig majestætisk i den østlige skyline. Slap af i komfort, mens du sejler til Stevensons Island for at gå i land på stranden. Din guide tager dig med i land via rampen foran, så du kan tage en kort vandretur til toppen af øen. Stevensons Island er en inspiration for fotografer. Når du kommer tilbage, kan du afslutte din oplevelse med gratis te, kaffe og en småkage og derefter endnu et 40-minutters naturskønt krydstogt tilbage til Wanakas havnefront.

Wanaka: Vandtaxi og Mou Waho Island-tur

5. Wanaka: Vandtaxi og Mou Waho Island-tur

Hop om bord på en behagelig vandtaxi, og kør til Mou Waho Island. Undervejs vil din rejseleder forklare øens unikke geologi og historie. Af Lake Wanaka's 5 øer er Mou Waho den mest afsidesliggende og smukkeste. Når du er der, har du 1,5 time for dig selv til at nyde dette særlige sted. Vandretur på 20 minutter til øens skjulte sø. Denne afsondrede sø, der blev skabt af istiden for tusindvis af år siden, indeholder selv en ø. Denne ø er kendt som "øen på en sø, på en ø på en ø på en sø på en ø i havet". (Luk øjnene og forestil dig det et øjeblik). Gå 5 minutter fra den skjulte sø for at nå Tyrwhitt Peak, det højeste punkt på øen. Fra toppen af toppen kan du nyde det frodige panorama af søer og takkede toppe. Bliv vidne til det mangfoldige fugleliv i dette rovdyrfrie naturreservat. Se den elegante kereru (træpigge), den bedårende korimako (klokkefugl), den dejlige tomtit og Weka-fuglen. Wekas er karismatiske fugle, der er forsvundet fra New Zealands fastland, men som blev introduceret til disse øer som led i et avlsprogram i 2002. Når du ser en, skal du stoppe op og sige hej. Disse fugle er særligt karismatiske og frække karakterer og er ofte tiltrukket af menneskelig interaktion. Slap af på øens lille beskyttede strand. Køl dig af med en svømmetur i Wanaka-søen, inden du tager vandtaxaen tilbage til Wanaka.

Wanaka: Jetbådstur på Clutha-floden

6. Wanaka: Jetbådstur på Clutha-floden

Oplev vandet som aldrig før på et jetbådeventyr i Wanaka. Skøjt hen over lavt vand, over sandbanker, gennem strømfald og rundt om klipper med hastigheder på over 80 kilometer i timen. Med afgang fra Wanaka's havnefront kan du nyde en kort tur på tværs af søen med en fantastisk udsigt over de snedækkede bjerge og forberede dig på at sejle ind i en af verdens hurtigst strømmende floder, Clutha-floden. En tur i jetbåd ville naturligvis ikke være komplet uden den ikoniske Hamilton Spin, en højhastighedsmanøvre, der får båden til at dreje hurtigt rundt på stedet. Din ekspertchauffør vil hæve dit adrenalin, demonstrere jetbådens manøvredygtighed og presse den til dens absolutte grænser, idet han sikkert og dygtigt navigerer dig på et uforglemmeligt eventyr.

Wanaka: 2-timers kabelklatring i vandfald for begyndere

7. Wanaka: 2-timers kabelklatring i vandfald for begyndere

Nyd en spændende 1,5 times introduktion til via ferrata-klatring eller jernvejsklatring. Denne unikke oplevelse bruger kabel, jernspring, pløkker, broer og stiger og giver dig mulighed for at klatre på ruter, der ellers måske ikke ville være tilgængelige. Dit eventyr begynder ved Twin Falls Waterfall, der ligger 20 minutter fra Wanaka by. I vil møde jeres guider, få jeres hjelme og seler og tage over til vores øvelsesklatring for at få jeres sikkerhedsundervisning. Når du har mestret øvelsesruten, slutter du dig til en intim gruppe på højst 4 personer pr. guide, hvilket garanterer din sikkerhed under hele oplevelsen. Efter en kort gåtur op til klipperne begynder det virkelig sjove. På denne begynderrute skal du bruge ca. 1 time på at klatre lodrette og vandrette klipperuter, krydse hængebroer over bassiner og opdage skjulte vandfald. Ved slutningen af denne rute kan du benytte lejligheden til at stoppe for en lille snack og en drink og beundre den fantastiske panoramaudsigt over landbrugsland, bjerge og Wanaka-søen. Hvis du føler, at din klatretur er slut, kan du begynde en 15-minutters nedtur tilbage ned ad bjerget til foden af vandfaldet.

New Zealand: eSIM højhastigheds mobildataplan

8. New Zealand: eSIM højhastigheds mobildataplan

Opret forbindelse til internettet på din smartphone uden et nyt SIM-kort eller en ny kontrakt. Vælg mellem en række abonnementer med forskellige datagrænser og gyldighedsperioder. Brug højhastighedsdatanetværket i New Zealand, og opret forbindelse til Vodafones netværk med aktivering via en simpel QR-kode. Tjek, at din telefon er eSIM-kompatibel, vælg det dataabonnement, du ønsker, og køb produktet. Få en QR-kode, og tilføj eSIM som en mulighed i indstillingerne på din enhed. Scan QR-koden, og tænd for dataroaming. Derefter kan du oprette forbindelse til internettet og begynde at bruge data med det samme.

Wānaka og Hāwea: Trail-tur på cykel eller elcykel

9. Wānaka og Hāwea: Trail-tur på cykel eller elcykel

Dette er en 'selv-guidet' cykeltur fra Hāwea til Wānaka langs flodstierne. Din vært vil forklare ruten på turen ud til Hāwea og give dig en introduktion til cyklen, sikkerhedsbriefing og opsætning af din cykel, inden du starter turen. Denne rute går langs Hāwea River-stierne til Albert Town. Stop og nyd kaffe og kager på Albert Towns Pembroke Patisserie (lukker kl. 14.00). Vend tilbage til broen, og tag stien langs Clutha-floden og følg den hele vejen til Wānaka, gennem Outlet og ind til byen, hvor cyklerne bliver hentet, når du er færdig med dagens cykeltur. Nyd en familievenlig tur, der er 30 km lang og klassificeret som 1-2. I gennemsnit er der 2-2,5 timers egentlig cykling med masser af tid til at nyde udsigten, oplevelsen og lokalområdet. Hvis du vælger en elcykel, sikrer du, at din gruppe holder sammen og nyder oplevelsen fuldt ud. Dine elcykler kan køres i 'Off' eller 'Eco' for de ryttere, der måske ikke ønsker for meget hjælp. Elcykler anbefales på denne rute til alle aldersgrupper. Alle cykler er designet og indstillet til stierne, inklusive en "dagspakke" på bagagebærerne. nzbiketrails bruger velholdte Sinch elcykler (et NZ-mærke designet til NZ-stier) og Specialized Rockhopper Regular-cykler. Din vært vil køre dig fra Wānaka til Hāwea efter afhentning, give dig lidt lokalhistorie, anbefalinger og en detaljeret oversigt over din anbefalede rute. Når du først er i gang, kan du cykle i dit eget tempo og nyde de mange stop undervejs, indtil du møder nzbiketrails tilbage i Wānaka ved turens slutning. Du har måske endda tid til at besøge Wānaka-træet, før du afleverer din cykel. Nyd en oplevelse, der ledes af passionerede trailcyklister, som sørger for, at du er korrekt indstillet på din cykel og sikker på dine gear og assistanceniveauer, før du starter turen. Sørg for, at du vælger den rigtige type cykel blandt valgmulighederne - Get Your Guide viser elcykler under de almindelige cykler på siden med valgmuligheder.

Wanaka: 4-timers mellemting mellem vandfald og kabelklatring

10. Wanaka: 4-timers mellemting mellem vandfald og kabelklatring

Nyd en spændende 4 timers guidet oplevelse på verdens højeste vandfaldsklatring. Denne unikke aktivitet bruger kabel, jernspring, pløkker, broer og stiger, så du kan bestige ruter, der ellers ikke ville være tilgængelige. Mød din guide ved Twin Falls Waterfall, og efter en sikkerhedsbriefing får I jeres hjelme og seler og gør jer klar til en øvelsesklatring over en lille klippe ved foden af vandfaldet. Når du har mestret øvelsesruten, slutter du dig til en intim gruppe på højst 4 personer pr. guide, hvilket garanterer din sikkerhed under hele oplevelsen. På denne mellemliggende rute skal du klatre op ad 350 meter lodrette klipper, krydse blå pools og trodse hængebroer. Benyt lejligheden til at stoppe på en bro ved siden af et enormt vandfald for at få et uforglemmeligt billede. Når du når toppen af klatringen, kan du slappe af ved foden af det 60 m høje vandfald og spise frokost. Nyd en hurtig svømmetur, eller læn dig tilbage og nyd den fantastiske udsigt over bjergene og landbrugslandet omkring Wanaka. Når du er klar, kan du begynde den 45 minutter lange nedtur ned til udgangspunktet.

Alle aktiviteter

25 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Wanaka

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Wanaka?

Topattraktionerne, der skal opleves i Wanaka:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Wanaka med børn?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Wanaka?

Andre seværdigheder i Wanaka

Vil du se alle oplevelser i Wanaka? Klik her for en fuld oversigt