Tilføj datoer

Warmoesstraat

Warmoesstraat: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

1. Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Amsterdam: Smoke and Lounge City Boat Cruise

2. Amsterdam: Smoke and Lounge City Boat Cruise

Nyd en af de mest afslappende og rygevenlige lounge-bådture i Amsterdam. Nip til din yndlingsdrink, ryg, eller nyd en af vandpiberne/shishaerne om bord mod et ekstra gebyr. Start i hjertet af Red Light District, et af de mest populære steder i byen, og sejl gennem det centrale område, kanalerne Herengracht og Prinsengracht, De Syv Broer, floden Amstel, Skinny Bridge og De Dansende Huse, før du vender tilbage til, hvor du startede. Nyd Amsterdams fantastiske lysfestival fra 1. december 2022 til januar 2023 Bland bådruten med byens højdepunkter med lysruten, så du får det bedste fra begge verdener. Båden kan rumme op til 22 personer. Uanset vejret er båden indrettet, så passagererne får en fornøjelig tid. Om sommeren kan alle vinduer åbnes, hvilket sikrer fuldt udsyn til Amsterdams ikoniske vartegn og monumenter. Om vinteren kan alle vinduer lukkes, og vi har opvarmede sæder til at holde dig varm.

Amsterdam: Red Light District Tour på tysk eller engelsk

3. Amsterdam: Red Light District Tour på tysk eller engelsk

Oplev Amsterdams berygtede Red Light District på en sjov tur med en tysk eller engelsk guide. Lær, hvor meget en prostitueret i gennemsnit tjener pr. nat, hvor mange kunder de har pr. vagt, og hvilke seksuelle handlinger der indbringer de største summer. Oplev også historien om coffeeshops i Amsterdam, hvordan den politiske situation omkring dem ser ud, og hvordan coffeeshops i Amsterdam betragtes som både en velsignelse og en forbandelse for byen. Red Light District-tur og højdepunkter

Amsterdam Red Light District & Coffee Shop Tour

4. Amsterdam Red Light District & Coffee Shop Tour

Opdag hvordan og hvorfor Amsterdam har udviklet sit ry for at have en liberal holdning til sex og stoffer på en rundtur i Red Light District. Lær om bydelen fra et lokalt perspektiv, og opdag placeringen af flere kaffebarer, herunder den første kaffebar i Amsterdam. Med udgangspunkt nær hjertet af Rødt Lys-kvarteret udforsker du de berømte gader, gyder og kanaler, hvor byens ikoniske rødt oplyste vinduer er placeret. Din guide vil give dig en interessant og informativ kommentar om områdets historie og kultur. Næst skal du lære om legaliseringen af prostitution og de udfordringer, som sexarbejdere står over for i dag. Slentre ind i de stemningsfulde gader i det røde lyskvarter. Udforsk de små butikker og restauranter i Chinatown, og gå ned ad nogle af byens smalleste gader. Endelig kan du opleve den unikke og fascinerende kultur i Amsterdams Rødt Lys-kvarter, mens du hører forklaringer om kaffebar-kulturen, prostitution, politiske spørgsmål og historie.

Amsterdam: Bulldog røgvenlig bådtur og 2 drinks

5. Amsterdam: Bulldog røgvenlig bådtur og 2 drinks

Læn dig tilbage og slap af på en røgfri kanalrundfart gennem hjertet af Amsterdam ombord på et sightseeing-krydstogt, hvor du kan nyde alle de oplyste scener i Amsterdam. Få et fascinerende indblik i de attraktioner, du passerer, og nyd alkoholiske eller ikke-alkoholiske drinks, mens du sejler gennem kanalerne. Hop om bord og hyg jer på en romantisk sejltur ned ad kanalen. Du er velkommen til at medbringe din egen mad og ukrudt til at nyde om bord. Først går turen gennem Redlight District, der omgiver den gamle kirke. Nyd udsigten over havnefronten og Eastern Dock. Følg den gamle bymur ud til Amstel-floden, og se Monets bro, som blev berømt af kunstnerens maleri af dette sted. Smil over den skøre dekonstruktivisme i De Dansende Huse, og tag et billede af Den Blå Bro. Gå ind i kanalbæltet fra Herengracht langs borgmesterens hus, og tag det gyldne sving til de syv broer. Tag Reguliersgracht-kanalen for at krydse Keizersgracht-kanalen til Prinsengracht-kanalen. Få øje på mange husbåde, herunder den ældste husbåd i Amsterdam, og se det fantastiske design på nogle af de typiske hippiehusbåde fra 60'erne og 70'erne. Vend tilbage til Amstel-floden og se Skinny Bridge, den ældste og mest maleriske bro i Amsterdam. Langs Hermitage og Stopera kan du komme helt tæt på "Udsigten på Groenburgwal", som Monet malede i 1884, før du vender tilbage til Redlight District.

Amsterdam: Tysk guidet åbent bådkrydstogt med bar ombord

6. Amsterdam: Tysk guidet åbent bådkrydstogt med bar ombord

Gå ombord på et uforglemmeligt eventyr, når du ser Amsterdams fascinerende seværdigheder på denne guidede bådtur. Sejl langs kanalerne på en elektrisk åben båd, og nyd en fantastisk udsigt over Amsterdams ikoniske vartegn, alt imens du oplever et afslappende krydstogt med maksimalt 26 personer om bord. Fordyb dig i en verden af informative og underholdende indsigter om de vartegn og steder, du vil støde på langs ruten, præsenteret af din kyndige tysktalende guide. De vil bringe Amsterdams historie og kultur til live og gøre denne rejse til en uforglemmelig og berigende oplevelse. Forundres over bygningerne fra det 17. århundrede, der ligger langs de berømte kanaler, og betages af de moderne, stilfulde strukturer, der eksemplificerer det indflydelsesrige Amsterdam i det 21. århundrede. Når du sejler forbi det historiske Hermitage Museum, kan du også se den ikoniske Skinny Bridge og krydse langs det statelige Amstel Hotel. Nyd en drink eller to om bord, mens du passerer andre berygtede steder som Canal Belt og Gentleman Canal.

Amsterdam: Guidet Ganja-spadseretur til kaffebarer

7. Amsterdam: Guidet Ganja-spadseretur til kaffebarer

Få et indblik i kaffebar-kulturen og ganja-scenen i Amsterdam på en 2 eller 2,5 timers guidet vandretur. Start din spændende introduktion til den lokale cannabisverden på en af de ældste kaffebarer i Amsterdam. Følg din guide på en gåtur gennem byens gader og gå til berømte kaffebarer, pubber og hemmelige middelalderlige steder undervejs. Besøg mindst 1 kaffebar på den kortere tur, og mindst 2 med den længere turmulighed. I alt kan du besøge op til 3 kaffebarer. Vandre ned ad den legendariske, farverige bøssegade, Reguliersdwarsstraat, og Warmoesstraat, en af de ældste gader i Amsterdam. Lær om historien og narkotikapolitikken, og gå på opdagelse i menuerne og smagsprøver fra nogle af butikkerne. Få et lokalt perspektiv med en guide, der er en nuværende beboer i Amsterdam og har viden om de bedste ganja-hotspots i byen. Turen slutter nær Rembrandtplein.

Amsterdam: Red Light District og lokal pub-tur

8. Amsterdam: Red Light District og lokal pub-tur

Oplev det berygtede Red Light District i Amsterdam med en kyndig guide. Udforsk distriktets smalle gader og lær om nogle af de ældste pubber i byen. Afslut turen med et hvil på en traditionel lokal pub. Mød din guide i det centrale Amsterdam. Få et omfattende overblik over byens historie. Start i den gamle bydel og Amsterdams Chinatown. Her vil din guide fortælle dig om byens historie og om nogle af byens ældste værtshuse. Hør historier og tag et kig indenfor i berømte pubber som t' Aepjen og t' Mandje. Fortsæt til centrum af Red Light District, hvor din guide vil fortælle dig alt om sexarbejde-industrien, peep-shows og historien om Amsterdam Red Light District. Find mange kuriositeter, som den smalleste gade i Amsterdam, berømte kaffebarer, en indendørs prostitutionsgade og mange "smartshops". Hør, hvordan det er at arbejde som prostitueret i Red Light District, og find ud af om liberale love. Gå til Dam-pladsen, hvor turen slutter. På din vej til dette område vil du se nogle af de sidste seværdigheder på turen, såsom Condomerie, Det Kongelige Palads og Dam-pladsen. Afslut turen med et hvil på en traditionel lokal pub.

Amsterdam: Privat Red Light District- og madtur

9. Amsterdam: Privat Red Light District- og madtur

Udforsk Amsterdams berygtede rødt lys-kvarter, og lær om den hollandske madkultur på denne 2 timers privatrundvisning. Start på Amsterdams hovedbanegård for at møde din guide. Gå til fods til Red Light District og se flere kendte seværdigheder som den gamle kirke, China Town, byens første kaffebar og den smalleste gade i Amsterdam. Lyt til din kyndige, lokale guide, mens de giver dig et lærerigt indblik i området og dets kaffebarkultur. Hør også om hollandsk lovgivning og legalisering af prostitution og tolerance over for marihuana. Lær om den hollandske madkultur, hvad de lokale spiser, og hvad de traditionelle hollandske snacks er. Smag 3 hollandske fødevarer, såsom en kroket, hollandsk ost og den berømte stroopwafel. Afslut din dag på Dam-pladsen.

Hyggelig og sjov guidet bådtur

10. Hyggelig og sjov guidet bådtur

Hop på vores 60-minutters kanal-sightseeingtur, guidet af vores entusiastiske lokale guider, der er klar til at øse ud af deres insiderviden. Nyd at høre mindre kendte historier om byen såvel som personlige historier fra vores team, mens vi sejler sammen langs de ikoniske kanaler. Vælg din foretrukne drink fra et udvalg af rimelige priser, såsom cocktails, øl, vin og læskedrikke. Den lille gruppe garanterer en personlig oplevelse, hvor du kan interagere med guider og andre opdagelsesrejsende - ideelt for vennegrupper og familier. Brug for anbefalinger til Amsterdam? Bare spørg! Vi opdager skjulte perler og maleriske kanaler, som andre store bådture simpelthen ikke kan nå. Tag med os på en hyggelig og sjov rejse gennem Amsterdams berømte kanaler uden om de typiske turiststier.

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Warmoesstraat

Andre seværdigheder i Warmoesstraat

Vil du se alle oplevelser i Warmoesstraat? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Warmoesstraat

Samlet bedømmelse

4.6
(4.565 anmeldelser)

Mulina gav os en fantastisk tur! Vi vidste ikke, hvad vi kunne forvente, men blev positivt overrasket. Turen viser dig præcis, hvad den siger, den vil, så det var en ganske interessant og oplysende oplevelse. Jeg anbefaler alle at tage denne tur, da dette emne er kernen i Amsterdams væsen.

Anbefal denne tur til alle, der er oprigtigt interesserede i at lære historien, kulturen og skikkene involveret i Amsterdams red light district og kaffebarkultur. Aaron er en fantastisk guide, både vidende og respektfuld for stedet. 5 stjerner (go the ABs!)

Joschka gjorde et godt stykke arbejde. en meget behagelig person. Når vi er tilbage i Amsterdam, vil vi booke flere ture med ham, hvilket han også tilbyder.

Guiden var helt genial ! Hun fortalte om Holland på en spændende måde

god stemning ombord på båden god ost og vin interessant viden om byen