Warner Bros. Studio, London

Vælg datoer

Magiske højdepunkter på turen til Harry Potter-studierne

Selvom der er adgang forbudt for mugglere i det rigtige Hogwarts, vil Harry Potter-fans fryde sig over muligheden for at udforske Warner Brothers Studio, hvor alle filmene blev optaget. Her er 5 magiske højdepunkter fra Harry Potter-universet, der venter dig.

 • Kør med Hogwartsekspressen

  1. Kør med Hogwartsekspressen

  Hop ombord på det rigtige Hogwartsekspress-damptog, der blev brugt i filmene og genoplev Harrys magiske ture til Hogwarts - kun for dem som ved, hvordan man kommer til perron 9 3/4, selvfølgelig.

 • Udforsk Hogwarts

  2. Udforsk Hogwarts

  Hvis du altid har drømt om at gå igennem den store sal, snuse lidt til Dumbledores kontor eller hænge ud i Gryffindors opholdsstue, så har du chancen nu!

 • Opdag magien bag magien

  3. Opdag magien bag magien

  Hvordan forsvinder Harry bag den usynlige kappe? Gengiver loftet i den store sal virkelig himlen? Opdag alle hemmelighederne bag  filmens magiske special effects.

 • Mød de magiske skabninger

  4. Mød de magiske skabninger

  Der blev skabt over 200 magiske skabninger til filmene. Du kan møde husalfer og Gringotts goblinger og sige hej til Hagrids venner, Buckbeak og Argog.

 • Se rekvisitterne og kostumerne

  5. Se rekvisitterne og kostumerne

  Hvad ville en troldmand være uden sin kappe, tryllestav og heksegryde? Du kan se alt dette samt masser af andre magiske genstande fra serien.

Planlæg dit besøg

 • Sørg for at få aktivitetspasset

  Du kan få gratis turpas i informationen ved indgangen. Snup endelig et pas, hvis du har børn med, da det rummer sjove aktiviteter, såsom en jagt på saldrehanke og 6 stempler i passet, som man kan samle på vej gennem studierne - en sjov souvenir at tage med hjem!

 • Tag Harry Potter-dobbeltdækkerbussen

  Hvis du kommer med offentlig transport, så tag toget til Watford og tag med Harry Potter-dobbeltdækkerbussen til studierne. De er bedre end med almindelige transportmidler, da de er billige, kommer omkring hvert 10. minut og stopper lige udenfor indgangen til studierne.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Dagligt kl. 09.00 - 22.00
 • Hvad er prisen?
  Billetpriserne varierer.
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag toget til Watford Junction og skift til Harry Potter-dobbeltdækkerbussen.
 • Yderligere tips

  • Kom 20 minutter tidligere end der står på billetten.

  • Billetter skal købes på forhånd, da de ikke kan købes i indgangen.

Andre seværdigheder i Warner Bros. Studio, London

Vil du se alle oplevelser i Warner Bros. Studio, London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Warner Bros. Studio, London

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 24.304 anmeldelser

Jeg har aldrig set en Harry Potter film, eller læst bøgerne, men alligevel var det en kæmpe oplevelse at besøge studiet. Den kæmpe passion, kreativitet og kærlighed der er lagt i scenografi, rekvisitter og kostumer strømmer dig imøde, som du bevæger dig rundt i de imponerende rum. Man tabte kæben flere gange. Derudover var personalet utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale en tur dertil. Du kan dog ikke “tage en runde mere”, hvis du går ud. så hvis du har tid tilovers, når du når “udgangen”, så vend rundt og gå tilbage og tag et ekstra kig.

Fuldstændig gennemført god oplevelse. Det er overraskende stort. Troede ikke på forhånd man kunne bruge 4 timer alene inde i studiet, men det kan man uden problemer. Maden vi købte. 2 burgere, det var en meget trist oplevelse.

Det var en super oplevelse, vi havde rigeligt med tid til at se det hele. Dog kræver det længere tid hvis man vil gå i detaljer med det hele

Været der for 3. gang og stadig en stor oplevelse. Første 2 gange med teenagebørn og nu med en voksen søn(28 år) og kone.

Utrolig god oplevelse - uanset om man har været optaget af Harry Potter tidligere