Warner Bros. Studio, London

Warner Bros. Studio, London

Warner Bros. Studio, London: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra London: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

1. Fra London: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Denne Warner Bros. Studio Tour i London er perfekt for dem med en forkærlighed for Harry Potter og giver en unik mulighed for at udforske magien i Harry Potter-filmene - den mest succesrige filmserie nogensinde. Gå bag kulisserne og oplev et stort udvalg af fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Lær nogle nøje bevarede hemmeligheder, herunder fakta om de specielle effekter og animatronics, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære over hele verden. Træd ind på de berømte brosten i Diagon Alley med butiksfacaderne til Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts og Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, bl.a. Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Genopdag andre mindeværdige kulisser fra filmserien, bl.a. Gryffindors fællesrum, drengenes sovesal, Hagrids hytte og klasselokalet til trylledrik. Besøg perron 9 ¾, og tag Hogwarts-ekspressen! Udforsk en perfekt genskabelse af perronen og selve toget, og genoplev magien fra Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen, og gå gennem togvognen. Lær, hvordan de ikoniske togscener blev filmet, og gennemse din yndlingskarakters bagage! Afslut dit Hogwarts Express-eventyr i en souvenirbutik med togtema, og køb lækkerier inspireret af dine yndlings Potter-film. For første gang nogensinde kan du komme ind i Gringotts Wizarding Bank! Magical Mischief: 20. januar - 16. april: Oplev, hvordan filmskaberne skabte kaos, da Weasley-tvillingerne forstyrrede de rolige eksamener. Både Fred og George vil hænge ned fra loftet med poser fyldt med deres nyeste produkt, Weasleys' Wildfire Whiz-bangs - klar til at fylde den store sal med et brag af farver. Flere af deres produkter vil være udstillet uden for deres butik Weasleys' Wizarding Wheezes på Diagon Alley.

London: Warner Bros. Studio Tour med transfer

2. London: Warner Bros. Studio Tour med transfer

Tag på et fortryllende eventyr til Harry Potter og Warner Brothers Studio. Stig ombord på bussen i det centrale London, og rejs til en verden med flyvende koste, chokoladefrøer og Polyjuice-trylledrik. Kom helt tæt på de magiske kulisser, de mest ikoniske rekvisitter og Harry, Ron og Hermiones kostumer. Lær nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder at kende, herunder sjove fakta om filmenes special effects og animatronics. Når du er ankommet til Studios, har du 4 timer til at udforske alle filmsettene, rekvisitterne og studiets gavebutik. Få taget et billede i dine yndlingskulliser, f.eks. i den imponerede storsal, på Dumbledores kontor og i Gryffindors fællessal.  Gå ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig de lokale hekse og troldmænd, når du går forbi Ollivanders tryllesstavsbutik, Flourish and Blotts og Eeylops Uglevarehus. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwarts-ekspressen. Gå på opdagelse i en perfekt kopi af perronen og toget. Genoplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan købe ting inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. Når du har fået nok ingefærøl og har prøvet kræfter med kosteflyvning, er det tid til at tage bussen tilbage til London. Find souvenirs i filmstudiets butik, inden du tager tilbage til Muggler-verdenen.

Warner Bros. Studio London: Rundvisning med bustransfer

3. Warner Bros. Studio London: Rundvisning med bustransfer

Dette 7-timers program (inklusive 4 timer i studierne) giver mulighed for at udforske magien i den verdenskendte Harry Potter-filmserie i Warner Bros. Studio London, inklusive Den Forbudte Skov. Tag et kig bag kulisserne på et stort udvalg af smukke kulisser, kostumer og rekvisitter. Se nogle nøje bevarede hemmeligheder, herunder fakta om de specielle effekter og betagende animatronics, der gjorde disse film så enormt populære over hele verden. Tag en forfriskning i Studio Café, som serverer frisklavede varme supper og snacks, salater, sandwiches og eftermiddagslækkerier. Andre snacks kan købes 2 steder på Studio Tour. Gå på opdagelse i Studio Shop med et stort udvalg af gaver og souvenirs, der kan minde dig om den dag, du tilbragte i The Making of Harry Potter. NYHED: Tilbage til Azkaban (1. maj - 4. september 2024) SPÅDOMSKUNST, SKÆBNE OG MØRK MAGI Vær med til at fejre 20-års jubilæet for Harry Potter og fangen fra Azkaban med en helt ny film i 2024. Opdag nye filmhemmeligheder, og udforsk fan-favoritsæt, der er bygget af de originale filmskabere og tilgængelige på Studio Tour for allerførste gang! I løbet af den særlige feature inviteres du til at udvide dit sind og kaste dig ind i fremtiden, når vi fremviser den ædle spådomskunst. For første gang nogensinde vil klassesættet til spådomskunst blive udstillet på Studio Tour, som man ser det, når Harry, Ron og Hermione har deres første lektion med professor Trelawney, så man kan opleve detaljerne helt tæt på. Sørg for at holde udkig efter den originale Grim tekop! Når man laver film, tilpasser man ofte kulisserne, så de danner nye baggrunde for forskellige scener. Efter et par arkitektoniske ændringer blev klasseværelset i Forsvar mod Mørkets Kræfter forvandlet til klasseværelset i Spådomskunst. Med nogle få tilpasninger, herunder tilføjelse af skumbjælker, var det muligt at give rummet et helt nyt udseende på skærmen. Da filmskaberne designede kulissens udseende og stemning, startede de med ideen om en traditionel tebutik, hvor eleverne sad to og to ved runde borde omgivet af uensartede tekopper stablet højt rundt om kulissen. Derfra blev rummet draperet i rødt stof og dekoreret med juvelfarvede fløjlspuffer, mange mønstrede tæpper og lanterner i arabisk stil, hvilket skabte et klasseværelse, hvor den excentriske professor Trelawney ville føle sig hjemme. En ny del af klasseværelset til Forsvar mod Mørkets Kræfter kan også ses på Studio Tour under vores Return to Azkaban Feature, komplet med Boggart-garderoben og den uhyggelige Boggart-stikæske.

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

4. London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

Mødested: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, lige uden for hotellets gårdhave, ved Bedford Way Bus Stop) KL. 07.15 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 08.45: 07.15 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 08.30 - 08.45 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 08.45. 12.45 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 08.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 09.30: 08.00 - Møde og velkomst af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 09.30. 13.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. KL. 10.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 11.30: 10.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 -11.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 11.30. 15.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 12.00 - AFGANG TIL INDGANGEN KL. 13.30: 12.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 13.15-13.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 13.30. 17.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 14.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 15.30: 14.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 15.30. 19.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 16.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 17.30: 16.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. Kl. 17.15-17.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 17.30. 21.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af.

London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

5. London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

Tag med på en heldags bustur fra London, som kombinerer en tur til Warner Bros Studio Tour 'The Making of Harry Potter' med en vandretur på Oxford University. Start din tur i den historiske by Oxford, som er hjemsted for Englands ældste universitet. Nyd en guidet vandretur, der fører dig forbi berømte universitetsbygninger, klostre, firkanter og brostensbelagte pladser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og udvalgte colleges. Nyd fritiden til at udforske alt, hvad Oxford har at byde på, i dit eget tempo. Fortsæt til Warner Bros. Studio Tour og begynd din magiske oplevelse på The Making of Harry Potter. Oplev hemmeligheder bag kulisserne, og hør om de filmteknikker, der bruges til at skabe magien i Harry Potter-filmene. Besøg de mest genkendelige kulisser fra filmene: Den store sal, Dumbledores kontor, Gryffindors fællesrum, Ministeriet for Magi, Privet Drive 4, Weasley-køkkenet, Hogwarts Express og Diagon Alley. Stig ombord på det originale Hogwarts Express-tog, og se en genskabelse af perron 9-3/4. Gå på opdagelse i det indre af togvognen, som var med under optagelserne, og tag en selfie med en bagagevogn, som forsvinder gennem murstensvæggen.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour fra King's Cross

6. Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour fra King's Cross

Oplev Warner Bros. Studio Tours magi på denne 7,5-timers tur med transport tur/retur fra King's Cross i London. Du ankommer til studierne ca. 2 timer efter, du er taget af sted fra stationen, og du kan nu gøre dig klar til et langt 4-timers besøg. Begynd det samme sted som Harry, i skabet under trappen, inden du ser en fortryllende velkomstvideo og begiver dig videre ind i den store sal – et stedets største kulisser. Undervejs kan du opleve et fantastisk udvalg af ægte kostumer, rekvisitter og special effects, som alle er i perfekt stand. Se Vindelhuset, Hagrids hytte, Gryffindors opholdsstue, Dumbledores kontor og meget mere. Lad dig betage af de små detaljer som Dumbledores mindekar og større genstande som den fantastiske animatroniske dør og Hemmelighedernes Kammer. Sus på en kost gennem London med Green Screen-oplevelsen, og stig ombord på Hogwarts Express på Platform 9-3/4. Se Privet Drive og Knight Bus, køb en Butterbeer™ på filmsettet, og kom helt tæt på proteser og animatronics i afdelingen for specialeffekter. Der er så meget at se, så du vil takke dig selv for at have tid til at opleve det hele.

Harry Potter Studios & privat transport fra det centrale London

7. Harry Potter Studios & privat transport fra det centrale London

Tag på en fortryllende rejse ind i "Harry Potters" verden på en dagstur fra London til Warner Bros. Studios, inklusive entrébilletter og tur/retur-transport fra London. Kør til studierne med privat transport fra det centrale London, og ved ankomsten kan du opdage alle hemmelighederne bag din yndlings "Harry Potter"-saga. Træd ind i en alternativ verden, mens du går rundt i Diagon Alley. Se butikker som Flourish and Blotts eller Ollivanders Wand Shop. Tag til Hogwarts og se den store sal, Dumbledors kontor og Gryffindors værelser. Forundres over perron 9¾ og Hogwarts Expressen. Lær, hvordan de specielle effekter fungerer, og beundr kostumer og rekvisitter, der fik filmene til at føles så virkelige. Inden du går tilbage til mugglernes verden, kan du nyde en "butterbeer" eller købe nogle souvenirs i studiets butik.

Harry Potter-familiepakke med transport fra London

8. Harry Potter-familiepakke med transport fra London

Nyd et eventyrligt besøg i Warner Bros. Studios, der ligger i det grønne distrikt Hertfordshire i udkanten af London. Vælg mellem flere forskellige busafgange fra centrum af London, og tag til en verden fuld af firebolt-koste, chokoladefrøer og polyjuice-eliksir. Kom helt tæt på de fortyllende kulisser fra Harry Potter-filmene. Se ikoniske rekvisitter og de kostumer, som Harry, Ron og Hermione har haft på. Oplev nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder, herunder sjove fakta om special effects og animatronics. Du har omkring 4 timer til at udforske alle kulisser, rekvisitter og studiets gavebutik. Få taget et familiefoto på dit yndligssted fra filmene, som for eksempel i Storsalen, Dumbledores kontor eller Gryffindors fællesrum. Spadser ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig heksene og troldmændende i området, mens du går forbi Ollivanders, Flourish & Blotts og Eeylops Uglevarehus. Med denne særlige familiepakke (2 voksne og 2 børn) kan du desuden besøge Perron 9¾ og køre med Hogwartsekspressen. Oplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn lige indtil den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et i dit Hogwarts Express-eventyr er souvenirbutikken i togtema, hvor du kan få slik inspireret af din Harry Potter-yndlingsfilm. Efter du har fået nok ingefærøl og har prøvet dine evner på kosten, er det tid til at stige ombord i bussen tilbage til London. Kig i filmstudiets butik, og find souvenirs før du tager tilbage til Muggler-verdenen.

London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

9. London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

Fordyb dig i Harry Potters verden på Warner Bros. Studio Tour i udkanten af London. Se dine yndlingsfigurer, fantastiske kulisser og gå endda en tur gennem Den Forbudte Skov. Nyd et krydstogt op og ned ad Themsen, og oplev nogle af de mest ikoniske seværdigheder i London. Tag til studiet i Leavesden, Watford, og træd ind i Harry Potters magiske verden. Forundres over de spektakulære kulisser, der er skabt til de ikoniske film, herunder The Great Hall og Platform 9 and 3/4. Gå en tur ned ad Diagon Alley, og beundr de kostumer og rekvisitter, der har bragt bogen til live. Besøg den nyeste udvidelse af studiet, og gå gennem Gringotts, troldmandsbanken. Find Lestrange-hvælvingen, et galleri af nisser, og se selv Gryffindors sværd, Helga Hufflepuffs bæger og en af Voldemorts berygtede Horcruxer. Tag med på dit sightseeing-krydstogt på Themsen ved enten Westminster eller Tower Pier, og nyd bekvemmeligheden ved at hoppe på og af for at se, hvad London har at byde på. Bookinger til Warner Bros fra januar til marts 2024 giver mulighed for at tage på krydstogt på en hvilken som helst dag indtil den 30. marts 2024. Bookinger til Warner Bros fra april til december 2024 giver mulighed for at tage på krydstogt på en hvilken som helst dag frem til den 30. december 2024. Se Tower of London, The Houses of Parliament, The London Eye, Tower Bridge, Cutty Sark, Royal Observatory, Borough Market og meget mere.

London: Fuldt guidet tur i tilblivelsen af Harry Potter

10. London: Fuldt guidet tur i tilblivelsen af Harry Potter

Rejs med toget direkte til Warner Bros. Studio Tour London. Nyd timet adgang, og bliv mødt af en guide, der vil afsløre de vidundere, du vil møde under din rundvisning i de originale kulisser, rekvisitter og kostumer fra alle otte Harry Potter-film. Start med en kort film i biografen, før du går ind i den ikoniske Great Hall-set, hvor din guidede rundvisning begynder. Lær produktionshemmeligheder og insiderinformationer, mens du overværer de processer, der bruges til at bringe filmene til live. Tag et kig ind i Dumbledores kontor, gå langs den berømte brostensbelagte gade Diagon Alley™, der byder på butiksfacaderne for Ollivanders™, Flourish and Blotts™, Weasleys' Wizard Wheezes, Gringotts Bank™ og Eeylops Owl Emporium™. Besøg det originale Hogwarts Express™-lokomotiv og en genskabelse af perron 9 ¾™. Kravl om bord på togets vogn, og posér med en bagagevogn, mens den forsvinder gennem perronvæggen. Nyd andre mindeværdige kulisser fra Harry Potter-filmserien, herunder Gryffindor™-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrid's™-hytten, potionslokalet og professor Umbridges™ kontor i det magiske ministerium - alt sammen mens du bliver betaget af de hemmeligheder og indsigter, som din guide deler med dig. Når din guidede rundvisning er slut, har du mulighed for at komme ind igen og udforske studiet på egen hånd, kigge i butikken eller nyde en kop kaffe i caféen. Du kan vælge at vende tilbage til London med tog på et tidspunkt efter eget valg.

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Warner Bros. Studio, London

Warner Bros. Studio, London: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra London: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Fra London: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Denne Warner Bros. Studio Tour i London er perfekt for dem med en forkærlighed for Harry Potter og giver en unik mulighed for at udforske magien i Harry Potter-filmene - den mest succesrige filmserie nogensinde. Gå bag kulisserne og oplev et stort udvalg af fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Lær nogle nøje bevarede hemmeligheder, herunder fakta om de specielle effekter og animatronics, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære over hele verden. Træd ind på de berømte brosten i Diagon Alley med butiksfacaderne til Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts og Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, bl.a. Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Genopdag andre mindeværdige kulisser fra filmserien, bl.a. Gryffindors fællesrum, drengenes sovesal, Hagrids hytte og klasselokalet til trylledrik. Besøg perron 9 ¾, og tag Hogwarts-ekspressen! Udforsk en perfekt genskabelse af perronen og selve toget, og genoplev magien fra Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen, og gå gennem togvognen. Lær, hvordan de ikoniske togscener blev filmet, og gennemse din yndlingskarakters bagage! Afslut dit Hogwarts Express-eventyr i en souvenirbutik med togtema, og køb lækkerier inspireret af dine yndlings Potter-film. For første gang nogensinde kan du komme ind i Gringotts Wizarding Bank! Magical Mischief: 20. januar - 16. april: Oplev, hvordan filmskaberne skabte kaos, da Weasley-tvillingerne forstyrrede de rolige eksamener. Både Fred og George vil hænge ned fra loftet med poser fyldt med deres nyeste produkt, Weasleys' Wildfire Whiz-bangs - klar til at fylde den store sal med et brag af farver. Flere af deres produkter vil være udstillet uden for deres butik Weasleys' Wizarding Wheezes på Diagon Alley.

London: Warner Bros. Studio Tour med transfer

London: Warner Bros. Studio Tour med transfer

Tag på et fortryllende eventyr til Harry Potter og Warner Brothers Studio. Stig ombord på bussen i det centrale London, og rejs til en verden med flyvende koste, chokoladefrøer og Polyjuice-trylledrik. Kom helt tæt på de magiske kulisser, de mest ikoniske rekvisitter og Harry, Ron og Hermiones kostumer. Lær nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder at kende, herunder sjove fakta om filmenes special effects og animatronics. Når du er ankommet til Studios, har du 4 timer til at udforske alle filmsettene, rekvisitterne og studiets gavebutik. Få taget et billede i dine yndlingskulliser, f.eks. i den imponerede storsal, på Dumbledores kontor og i Gryffindors fællessal.  Gå ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig de lokale hekse og troldmænd, når du går forbi Ollivanders tryllesstavsbutik, Flourish and Blotts og Eeylops Uglevarehus. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwarts-ekspressen. Gå på opdagelse i en perfekt kopi af perronen og toget. Genoplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan købe ting inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. Når du har fået nok ingefærøl og har prøvet kræfter med kosteflyvning, er det tid til at tage bussen tilbage til London. Find souvenirs i filmstudiets butik, inden du tager tilbage til Muggler-verdenen.

Warner Bros. Studio London: Rundvisning med bustransfer

Warner Bros. Studio London: Rundvisning med bustransfer

Dette 7-timers program (inklusive 4 timer i studierne) giver mulighed for at udforske magien i den verdenskendte Harry Potter-filmserie i Warner Bros. Studio London, inklusive Den Forbudte Skov. Tag et kig bag kulisserne på et stort udvalg af smukke kulisser, kostumer og rekvisitter. Se nogle nøje bevarede hemmeligheder, herunder fakta om de specielle effekter og betagende animatronics, der gjorde disse film så enormt populære over hele verden. Tag en forfriskning i Studio Café, som serverer frisklavede varme supper og snacks, salater, sandwiches og eftermiddagslækkerier. Andre snacks kan købes 2 steder på Studio Tour. Gå på opdagelse i Studio Shop med et stort udvalg af gaver og souvenirs, der kan minde dig om den dag, du tilbragte i The Making of Harry Potter. NYHED: Tilbage til Azkaban (1. maj - 4. september 2024) SPÅDOMSKUNST, SKÆBNE OG MØRK MAGI Vær med til at fejre 20-års jubilæet for Harry Potter og fangen fra Azkaban med en helt ny film i 2024. Opdag nye filmhemmeligheder, og udforsk fan-favoritsæt, der er bygget af de originale filmskabere og tilgængelige på Studio Tour for allerførste gang! I løbet af den særlige feature inviteres du til at udvide dit sind og kaste dig ind i fremtiden, når vi fremviser den ædle spådomskunst. For første gang nogensinde vil klassesættet til spådomskunst blive udstillet på Studio Tour, som man ser det, når Harry, Ron og Hermione har deres første lektion med professor Trelawney, så man kan opleve detaljerne helt tæt på. Sørg for at holde udkig efter den originale Grim tekop! Når man laver film, tilpasser man ofte kulisserne, så de danner nye baggrunde for forskellige scener. Efter et par arkitektoniske ændringer blev klasseværelset i Forsvar mod Mørkets Kræfter forvandlet til klasseværelset i Spådomskunst. Med nogle få tilpasninger, herunder tilføjelse af skumbjælker, var det muligt at give rummet et helt nyt udseende på skærmen. Da filmskaberne designede kulissens udseende og stemning, startede de med ideen om en traditionel tebutik, hvor eleverne sad to og to ved runde borde omgivet af uensartede tekopper stablet højt rundt om kulissen. Derfra blev rummet draperet i rødt stof og dekoreret med juvelfarvede fløjlspuffer, mange mønstrede tæpper og lanterner i arabisk stil, hvilket skabte et klasseværelse, hvor den excentriske professor Trelawney ville føle sig hjemme. En ny del af klasseværelset til Forsvar mod Mørkets Kræfter kan også ses på Studio Tour under vores Return to Azkaban Feature, komplet med Boggart-garderoben og den uhyggelige Boggart-stikæske.

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

Mødested: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, lige uden for hotellets gårdhave, ved Bedford Way Bus Stop) KL. 07.15 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 08.45: 07.15 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 08.30 - 08.45 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 08.45. 12.45 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 08.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 09.30: 08.00 - Møde og velkomst af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 09.30. 13.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. KL. 10.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 11.30: 10.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 -11.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 11.30. 15.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 12.00 - AFGANG TIL INDGANGEN KL. 13.30: 12.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 13.15-13.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 13.30. 17.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 14.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 15.30: 14.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 15.30. 19.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 16.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 17.30: 16.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. Kl. 17.15-17.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 17.30. 21.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af.

London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

Tag med på en heldags bustur fra London, som kombinerer en tur til Warner Bros Studio Tour 'The Making of Harry Potter' med en vandretur på Oxford University. Start din tur i den historiske by Oxford, som er hjemsted for Englands ældste universitet. Nyd en guidet vandretur, der fører dig forbi berømte universitetsbygninger, klostre, firkanter og brostensbelagte pladser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og udvalgte colleges. Nyd fritiden til at udforske alt, hvad Oxford har at byde på, i dit eget tempo. Fortsæt til Warner Bros. Studio Tour og begynd din magiske oplevelse på The Making of Harry Potter. Oplev hemmeligheder bag kulisserne, og hør om de filmteknikker, der bruges til at skabe magien i Harry Potter-filmene. Besøg de mest genkendelige kulisser fra filmene: Den store sal, Dumbledores kontor, Gryffindors fællesrum, Ministeriet for Magi, Privet Drive 4, Weasley-køkkenet, Hogwarts Express og Diagon Alley. Stig ombord på det originale Hogwarts Express-tog, og se en genskabelse af perron 9-3/4. Gå på opdagelse i det indre af togvognen, som var med under optagelserne, og tag en selfie med en bagagevogn, som forsvinder gennem murstensvæggen.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour fra King's Cross

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour fra King's Cross

Oplev Warner Bros. Studio Tours magi på denne 7,5-timers tur med transport tur/retur fra King's Cross i London. Du ankommer til studierne ca. 2 timer efter, du er taget af sted fra stationen, og du kan nu gøre dig klar til et langt 4-timers besøg. Begynd det samme sted som Harry, i skabet under trappen, inden du ser en fortryllende velkomstvideo og begiver dig videre ind i den store sal – et stedets største kulisser. Undervejs kan du opleve et fantastisk udvalg af ægte kostumer, rekvisitter og special effects, som alle er i perfekt stand. Se Vindelhuset, Hagrids hytte, Gryffindors opholdsstue, Dumbledores kontor og meget mere. Lad dig betage af de små detaljer som Dumbledores mindekar og større genstande som den fantastiske animatroniske dør og Hemmelighedernes Kammer. Sus på en kost gennem London med Green Screen-oplevelsen, og stig ombord på Hogwarts Express på Platform 9-3/4. Se Privet Drive og Knight Bus, køb en Butterbeer™ på filmsettet, og kom helt tæt på proteser og animatronics i afdelingen for specialeffekter. Der er så meget at se, så du vil takke dig selv for at have tid til at opleve det hele.

Harry Potter Studios & privat transport fra det centrale London

Harry Potter Studios & privat transport fra det centrale London

Tag på en fortryllende rejse ind i "Harry Potters" verden på en dagstur fra London til Warner Bros. Studios, inklusive entrébilletter og tur/retur-transport fra London. Kør til studierne med privat transport fra det centrale London, og ved ankomsten kan du opdage alle hemmelighederne bag din yndlings "Harry Potter"-saga. Træd ind i en alternativ verden, mens du går rundt i Diagon Alley. Se butikker som Flourish and Blotts eller Ollivanders Wand Shop. Tag til Hogwarts og se den store sal, Dumbledors kontor og Gryffindors værelser. Forundres over perron 9¾ og Hogwarts Expressen. Lær, hvordan de specielle effekter fungerer, og beundr kostumer og rekvisitter, der fik filmene til at føles så virkelige. Inden du går tilbage til mugglernes verden, kan du nyde en "butterbeer" eller købe nogle souvenirs i studiets butik.

Harry Potter-familiepakke med transport fra London

Harry Potter-familiepakke med transport fra London

Nyd et eventyrligt besøg i Warner Bros. Studios, der ligger i det grønne distrikt Hertfordshire i udkanten af London. Vælg mellem flere forskellige busafgange fra centrum af London, og tag til en verden fuld af firebolt-koste, chokoladefrøer og polyjuice-eliksir. Kom helt tæt på de fortyllende kulisser fra Harry Potter-filmene. Se ikoniske rekvisitter og de kostumer, som Harry, Ron og Hermione har haft på. Oplev nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder, herunder sjove fakta om special effects og animatronics. Du har omkring 4 timer til at udforske alle kulisser, rekvisitter og studiets gavebutik. Få taget et familiefoto på dit yndligssted fra filmene, som for eksempel i Storsalen, Dumbledores kontor eller Gryffindors fællesrum. Spadser ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig heksene og troldmændende i området, mens du går forbi Ollivanders, Flourish & Blotts og Eeylops Uglevarehus. Med denne særlige familiepakke (2 voksne og 2 børn) kan du desuden besøge Perron 9¾ og køre med Hogwartsekspressen. Oplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn lige indtil den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et i dit Hogwarts Express-eventyr er souvenirbutikken i togtema, hvor du kan få slik inspireret af din Harry Potter-yndlingsfilm. Efter du har fået nok ingefærøl og har prøvet dine evner på kosten, er det tid til at stige ombord i bussen tilbage til London. Kig i filmstudiets butik, og find souvenirs før du tager tilbage til Muggler-verdenen.

London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

London: Warner Bros. Studio Tour og krydstogt på Themsen

Fordyb dig i Harry Potters verden på Warner Bros. Studio Tour i udkanten af London. Se dine yndlingsfigurer, fantastiske kulisser og gå endda en tur gennem Den Forbudte Skov. Nyd et krydstogt op og ned ad Themsen, og oplev nogle af de mest ikoniske seværdigheder i London. Tag til studiet i Leavesden, Watford, og træd ind i Harry Potters magiske verden. Forundres over de spektakulære kulisser, der er skabt til de ikoniske film, herunder The Great Hall og Platform 9 and 3/4. Gå en tur ned ad Diagon Alley, og beundr de kostumer og rekvisitter, der har bragt bogen til live. Besøg den nyeste udvidelse af studiet, og gå gennem Gringotts, troldmandsbanken. Find Lestrange-hvælvingen, et galleri af nisser, og se selv Gryffindors sværd, Helga Hufflepuffs bæger og en af Voldemorts berygtede Horcruxer. Tag med på dit sightseeing-krydstogt på Themsen ved enten Westminster eller Tower Pier, og nyd bekvemmeligheden ved at hoppe på og af for at se, hvad London har at byde på. Bookinger til Warner Bros fra januar til marts 2024 giver mulighed for at tage på krydstogt på en hvilken som helst dag indtil den 30. marts 2024. Bookinger til Warner Bros fra april til december 2024 giver mulighed for at tage på krydstogt på en hvilken som helst dag frem til den 30. december 2024. Se Tower of London, The Houses of Parliament, The London Eye, Tower Bridge, Cutty Sark, Royal Observatory, Borough Market og meget mere.

London: Fuldt guidet tur i tilblivelsen af Harry Potter

London: Fuldt guidet tur i tilblivelsen af Harry Potter

Rejs med toget direkte til Warner Bros. Studio Tour London. Nyd timet adgang, og bliv mødt af en guide, der vil afsløre de vidundere, du vil møde under din rundvisning i de originale kulisser, rekvisitter og kostumer fra alle otte Harry Potter-film. Start med en kort film i biografen, før du går ind i den ikoniske Great Hall-set, hvor din guidede rundvisning begynder. Lær produktionshemmeligheder og insiderinformationer, mens du overværer de processer, der bruges til at bringe filmene til live. Tag et kig ind i Dumbledores kontor, gå langs den berømte brostensbelagte gade Diagon Alley™, der byder på butiksfacaderne for Ollivanders™, Flourish and Blotts™, Weasleys' Wizard Wheezes, Gringotts Bank™ og Eeylops Owl Emporium™. Besøg det originale Hogwarts Express™-lokomotiv og en genskabelse af perron 9 ¾™. Kravl om bord på togets vogn, og posér med en bagagevogn, mens den forsvinder gennem perronvæggen. Nyd andre mindeværdige kulisser fra Harry Potter-filmserien, herunder Gryffindor™-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrid's™-hytten, potionslokalet og professor Umbridges™ kontor i det magiske ministerium - alt sammen mens du bliver betaget af de hemmeligheder og indsigter, som din guide deler med dig. Når din guidede rundvisning er slut, har du mulighed for at komme ind igen og udforske studiet på egen hånd, kigge i butikken eller nyde en kop kaffe i caféen. Du kan vælge at vende tilbage til London med tog på et tidspunkt efter eget valg.

De mest populære seværdigheder i London

Oplevelser i Warner Bros. Studio, London

Byer i England

Andre seværdigheder i Warner Bros. Studio, London

Vil du se alle oplevelser i Warner Bros. Studio, London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Warner Bros. Studio, London

Samlet bedømmelse

4.7
(36.625 anmeldelser)

Hele dagen var strålende, studiet var fantastisk, shuttle-turen frem og tilbage var behagelig, selvom jeg savnede min på vej tilbage, fordi jeg ikke vidste, at der var skrevet et tidspunkt på armbåndet, der indikerer, hvornår shuttlen ville gå, men chaufføren slap på den næste, og jeg undskyldte voldsomt for at have akset ham, så jeg kom tilbage uden problemer. Jeg kunne have været i studiet hele dagen, det var en fantastisk oplevelse og det var måske ikke mit eneste besøg der, for det føltes som om jeg var kommet hjem. Samlet set anbefaler jeg det stærkt til alle, der elsker Harry Potters verden!

Den perfekte Harry Potter-park, men med hensyn til transportselskabet, var der et stort problem: vi mistede 2,5 timers tid på grund af dårlig ledelse eller endda et forsøg på svindel fra deres side, fordi de gav os tre adgangsbilletter til parken men en af de tre var en billet til et barn under 4 år, dvs. gratis adgang, hvorimod vi havde betalt for et barn under 15 år og på grund af dette spærrede parken vores adgang.

Meget flot udflugt! Perfekt tilrettelæggelse, respekt for tidsplaner og tilstrækkelig tid til at besøge studierne! Anbefalede

Vild flot og kæmpe oplevelse, bestemt et must see, hvis skal til London.

Tiden var lidt knap, ellers kan jeg kun anbefale den