Oplevelser i
Washington, DC

Den amerikanske hovedstad byder på masser af berømte monumenter og museer, der giver dig en fantastisk rejse.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Washington, DC

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Washington, DC?

De 10 bedste seværdigheder og oplevelser i Washington D.C.

USAs hovedstad, Washington D.C., er magtens centrum og byen med de mange monumenter. På de 157 kvadratkilometer kan du genopfriske USAs historie, blande dig med byens befolkning og udforske de gamle kvarterer.

 • United States Capitol

  1. United States Capitol

  National Statuary Hall i Capitol rummer en permanent udstilling, med statuer af fremtrædende borgere fra hele USA. Hver stat har doneret 2 statuer. Den største forestiller Kong Kamehameha af Hawaii, den er næsten 6 m høj og vejer i nærheden af 7 ton.

 • Capitol Hill

  2. Capitol Hill

  Det er ikke bare herfra USAs regering styrer landet, det er også et af byens ældste kvarterer. Det vrimler med butikker og restauranter på Barracks Row, langs 8th Street SE.

 • Det Hvide Hus

  3. Det Hvide Hus

  Det Hvide Hus i Washington D.C. er nok verdens mest berømte palæ med en lige så berømt adresse! Det er desuden et af Amerikas mest hjemsøgte huse, hvor Lincoln og andre personligheder efter sigende sommetider skulle vise sig.

 • Washington-monumentet

  4. Washington-monumentet

  Washington-monumentet i Washington D.C. blev først tilgængeligt for offentligheden i1888. Det er verdens højeste stenobelisk, rejst til minde om USAs første præsident, George Washington. Den hæver sig 168 m over parkområdet National Mall og spejler sig i det lange bassin, Reflecting Pool. Udsigten fra toppen er fantastisk.

 • Lincoln Memorial

  5. Lincoln Memorial

  Lincoln Memorial er det sted i Washington, der har allerflest besøgende. Det er bygget som et græsk tempel i neoklassicistisk stil til minde om Abraham Lincoln og her står den berømte, over 5 m høje, marmorstatue af manden, der afskaffede slaveriet. Det var desuden her Martin Luther King holdt sin tale i 1963, med de berømte ord: "I have a dream."

 • Mindesmærket for veteranerne fra Vietnamkrigen

  6. Mindesmærket for veteranerne fra Vietnamkrigen

  Dette mindesmærke kaldes også for "The Wall" og er opført til ære for de 2,7 millioner mænd og kvinder, der deltog i krigen, og rummer 58.286 navne på dem, som døde eller forsvandt.

 • Mindesmærket for veteranerne fra Koreakrigen

  7. Mindesmærket for veteranerne fra Koreakrigen

  De 19 statuer i rustfrit stål, der er en del af Korean War Veterans Memorial, repræsenterer militærets 4 afdelinger på patrulje en dag i Korea. Når det er mørkt lyser statuerne op og ligegyldigt hvor du står, vil der altid være en af dem som kigger på dig!

 • Arlington National Cemetery

  8. Arlington National Cemetery

  John F. Kennedy og William H. Taft er de to eneste præsidenter, der hviler på Arlington National Cemetery i Washington D.C. Der findes desuden mindesmærker over dem, som døde i rumfærgerne Challenger og Columbia.

 • Smithsonian Institution Building

  9. Smithsonian Institution Building

  Smithsonians hovedkvarter i Washington D.C. kaldes også "Slottet", på grund af bygningens romantiske og gotiske arkitektur. Her kan du se 4 udstillinger og nyde de 2 smukke haver.

 • USAs Nationalarkivet

  10. USAs Nationalarkivet

  I USAs Nationalarkiv i Washington D.C. finder du historien på skrift. Uafhængighedserklæringen, Forfatningen, Bill of Rights og Frihedserklæringen er blandt de historiske dokumenter, der er udstillet her.

Planlæg dit besøg

 • Billetter til Det Hvide Hus

  Du skal kontakte den danske ambassade i Washington senest 21 dage i forvejen for få billetter til en rundvisning. Men det anbefales at være ude i god tid. Besøg foregår tirsdagen-torsdag kl. 07.00-11.00, fredag kl. 07.30-12.00 og lørdag kl. 07.30-13.00. Der er gratis adgang. Husk at medbringe dokumenterne fra ambassaden for at komme ind.

 • Billetter til Capitol

  Den 90 minutter lange gratis rundvisning kan bookes på internettet, men husk at gøre det god tid i forvejen. Besøgscenteret er åbent mandag til lørdag fra kl. 08.30-16.30. Der er gratis adgang.

 • Billetter til Washington-monumentet

  På grund af de mange besøgende udstedes billetterne efter først til mølle-princippet. Du kan enten hente din billet ved Washington Monument Lodge på 15th Street, eller booke billetten online mod et gebyr på 1,50 USD stykket. På billetten står det bestemte tidspunkt du kan besøge monumentet på. Der er åbent dagligt fra kl. 09.00-22.00 (Memorial Day til Labor Day) og resten af året fra kl. 09.00-15.00. Der er gratis adgang.

 • Hvad mere er gratis?

  Det er gratis at besøge mange attraktioner i Washington D.C. Der er gratis adgang til mindesmærkerne, Smithsonian Museums og Den Nationale Zoo. Det er desuden gratis at se Nationalarkiverne, men det anbefales at reservere på forhånd til et gebyr på 1,50 USD pr. billet.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Planlæg din rejse til Washington D.C. i foråret, hvor det begynder at bliver varmere og der ikke er så overfyldt som om sommeren.

Andre seværdigheder i Washington, DC

Vil du se alle oplevelser i Washington, DC? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Washington, DC

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.442 anmeldelser

Hvilken fantastisk måde at se byen på! Havde selskab ude af byen, hvoraf den ene har problemer med at gå lange afstande! Dette var perfekt. Fordi trafikken var let, og det var så let at komme rundt, var vi i stand til at hoppe af og have 20 minutter rundt om Lincoln og refleksionsbassinet og ca. 10-15 ved MLK. Prisen er værd, hvis du prøver at maksimere det, du kan se på en hurtig tur!

Afhentningen fandt sted omgående kl. 5 på Times Square. Guiden Carlos var i godt humør og forsøgte at inddrage alle gæster i hans varetægt. Derudover forklarede han en masse og inkluderede også nok pauser. Han var heller ikke over at tage billeder. $5 tip jeg frivilligt gav ham var velfortjent.

Jeg kan varmt anbefale denne tur! Det var den bedste måde at se Washington DC for første gang på! Vores tour guide var meget informativ og underholdende. Vi fik til at stoppe og komme ud på antallet af pletter, og køretøjets åbne luft var perfekt til den varme, solrige dag, vi havde.

Fantastisk

Sikke en god tur til Washington Guiden Bruno var så sød (og pæn) Han viste lige præcis hvad han skulle bruge af tid på at orientere og var fantastisk til at få ‘gruppen’ samlet. Kan klart anbefales - selv om det var en lang dag

Rigtig god tur. Fantastisk tolk som formidlede Amerikas historie på højeste niveau.