Tilføj datoer
Ting at gøre

Washington, DC

Den amerikanske hovedstad byder på masser af berømte monumenter og museer, der giver dig en fantastisk rejse.

Ofte stillede spørgsmål om Washington, DC

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Washington, DC?

De topattraktionerne der skal opleves i Washington, DC er:

Andre seværdigheder i Washington, DC

Vil du se alle oplevelser i Washington, DC? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Washington, DC

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.442 anmeldelser

Absolut det værd... du kommer til at se adskillige monumenter og mindesmærker med sjov og interessant information fra den meget nacnlige tour guide. Vores fyr var Dion, og han var fantastisk. Vi havde en lille familie nødsituation, og denne fyr gik ud over for at sikre, at vi blev taget hånd om. Så ikke kun er rejseguiden vidunderlig, men du kan se flere steder uden at skulle bekymre dig om parkering eller *alt* det* at gå*. Du får ikke et væld af tid på noget sted, MEN du kan se, hvilke sider du måske vil gå tilbage til og bruge mere tid på. Det var perfekt. Krydstogtet var ok... hvis du ikke kom i kø tidligt, sidder du fast på forsiden af båden. Vi gik i juli, når det er varmt, og det var forfærdeligt. Så stå i kø tidligt eller gå ikke i varmen. Samlet 10/10

Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vigtigst var vores tour guide Joey, der gjorde vores oplevelse så meget bedre med al hendes viden og erfaring. Vores buschauffør Ali var også fantastisk, hvilket gjorde alt så meget mere bekvemt for os. Vi oplevede noget regn, og de havde ponchoer til os, hvilket var så dejligt. At have et kort besøg i Washington DC var denne tur alt og mere for at opleve så mange af de højdepunkter, der skal ses, når du er i DC. Plus flod cruise var en ekstra bonus. Vi ville absolut bruge dette rejseselskab igen. Giv det ikke en anden tanke. Book det!! Du vil ikke være ked af det!!

En smuk tur, at gøre! Den meget tidlige afgang er lidt traumatisk, men det er det værd at nyde dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spændende etaper. Vores guide Alicia var meget vidende, hjælpsom og flink. Han talte perfekt engelsk og spansk. Chaufføren Gustavo var også meget hjælpsom og tålmodig (desværre stod vi fast i en trafikprop). Anbefalet oplevelse!

Denne tur er en fantastisk måde at se seværdighederne i DC. Elskede at kunne stå af og tage os tid til at gå rundt i monumenterne. Busser kommer tilbage hvert 20. minut...hvis vi havde brug for mere tid, ventede vi på den næste bus. Kan varmt anbefale denne tur for at se seværdighederne. Den optagede fortælling gav en masse interessante fakta.

Vores guide Alicia og vores chauffør Gustavo (Amigo Tours) var fantastiske! Turen var meget velorganiseret, tidsplaner blev respekteret, og der blev givet en masse information om hver turistattraktion at besøge, altid i godt humør. Højt anbefalet!