Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Washington Square Park

Washington Square Park: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

New York City: Gangstere og spøgelser 2 timers vandretur

1. New York City: Gangstere og spøgelser 2 timers vandretur

Tag på en to timers guidet vandretur gennem nogle af NYC's mest berømte kvarterer, og oplev historierne om gangstere og spøgelser fra byens fortid. Five Points, Chinatown, Little Italy og Greenwich Village var kendt som sædelighedskvarterer i 1920'erne og 30'erne. Se de steder, hvor gangstere som John Gotti og Lucky Luciano plejede at feste, indgå aftaler og udføre trusler. Besøg hjemsøgte steder og gamle gerningssteder på en rundvisning under ledelse af historikere. Undervejs vil du høre uhyggelige historier om spøgelser og gangstere fra NYC's gader. Stop ved The Five Points, der er kendt for at huse New Yorks mest berygtede bander, Chinatowns "Blood Alley", hjemsøgte huse i West Village og de mange restauranter, hvor mafiamord fandt sted i Little Italy. Gå indenfor i den gudfaderprydede Basilica of St Patrick. Turen er familievenlig med hyppige stop.

New York City: Guidede cykelture til byens højdepunkter

2. New York City: Guidede cykelture til byens højdepunkter

Oplev New York City med en 15 km lang cykeltur gennem byen, der aldrig sover. Tag med en professionel New York City-guide, som vil følge dig til nogle af byens mest fascinerende seværdigheder. Din guide, en højt vurderet, professionelt autoriseret New York City-turguide, vil guide dig gennem mange af højdepunkterne i denne travle by. Turen starter lige ved Brooklyn Bridge på Manhattan-siden og tager dig til Battery Park, Little Italy og Chinatown, før du kører op til Washington Square Park. Derfra kører du langs Hudson Greenway. Se det berømte sted, hvor Sully Sullenberger landede et fly på Hudson-floden. Se det nyopførte Vessel og Highline.

Greenwich Village: Spøgelsestur

3. Greenwich Village: Spøgelsestur

Udforsk Greenwich Villages dystre side på en spøgelsestur efter mørkets frembrud. Lær om det berygtede hængende træ, mens du går ind i hjertet af Washington Square Park, hvor du også kan se buen, mens du lytter til nervepirrende historier fra din lokale guide. Fortsæt videre til Brown Building, der er kendt for branden i Triangle Shirtwaist-fabrikken, hvor man stadig kan mærke ofrene den dag i dag. Gå op ad 5th Avenue, og hold et stop ved 'the Church of the Ascension', der er hjemsøgt af kunstneren John Lafarge. Se det mest hjemsøgte hus på Manhattan på 14 West 10th Street, der er hjem til 22 ånder, og hvor der er begået adskillige mord. Tag til hjertet af West Village, og kom forbi Emma Lazarus' hus og en af de smukkeste biblioteker i New York.  Hør om spøgelset af en tidligere borgmester på 12 Gay Street, og tag forbi den berømte Stonewall Inn, hvor der begyndte optøjer, der førte til starten på homoseksuelles rettigheder. Kryds Christopher Street for at besøge Chumleys berygtede smugkro.

New York City: Greenwich Village guidet vandretur

4. New York City: Greenwich Village guidet vandretur

Udforsk New Yorks mest bohemeagtige kvarter på en guidet vandretur i Greenwich Village. Oplev berømte vartegn som Stonewall Inn, Washington Square Park og Cherry Lane Theater, og lær om områdets ry som en magnet for intellektuelle, kunstnere og beat-poeter. Mød din guide, og gå i Henry James' og Edgar Allan Poes fodspor. Hør om kunstnere som Jackson Pollack, der gav kvarteret dets frie identitet. Hør historier om radikale tænkere som Upton Sinclair og John Reed, der debatterede på tilrøgede caféer. Mærk energien i "the Village", når du spadserer fra Washington Square Park forbi Dylan Thomas', Jimi Hendrix' og Lenny Bruces gemmesteder. Find ud af, hvordan Beat-generationen blomstrede i området, og opdag nogle af New Yorks mest sjældne seværdigheder, herunder byens mindste stykke private ejendom. Spadser ned ad Jones Street, hvor Bob Dylans albumcover "The Freewheeling Bob Dylan" blev optaget. Se den første integrerede klub i NYC på Café Society. Lær om den homoseksuelle befrielsesbevægelses fødsel uden for Stonewall Inn, og se det lejlighedskompleks, der blev brugt i den ikoniske sitcom "Friends". Beundr det ældste træhus i landsbyen, og afslut din tur på 77 Bedford Street, Issac Hendricks' tidligere hjem. Du kan også se Cherry Lane Theater, det ældste off-Broadway-teater i New York, som har været i drift uafbrudt.

Rundvisning i Greenwich Village

5. Rundvisning i Greenwich Village

Begynd din 2 timers rundvisning på hjørnet af 6th Avenue og Waverly Place, og få mere at vide om Greenwich Village's historie. Tag til Edgar Allan Poe-huset og Washington Square Hotel. Udforsk Washington Square Park, en tidligere pottemagermark, og lær, hvordan dette område blev destination for musikere og demonstranter. Besøg Brown Building, hvor branden i Triangle Shirtwaist Factory i 1911 fandt sted, en begivenhed, der førte til den amerikanske arbejderbevægelse. Kør op ad McDougal Street, og se Cafe Wha, Cafe Reggio og Comedy Cellar. Lær, hvor den bedste pizza i NYC sælges. Slentre ned ad Christopher Street og besøg Stonewall Inn, hvor et oprør i 1969 startede USA's bevægelser for homoseksuelles rettigheder i 1969.

NYC: Ghosts & Ghouls i Greenwich Village på vandretur

6. NYC: Ghosts & Ghouls i Greenwich Village på vandretur

New York City er kendt for sin travlhed og har været levested for mange af USA's historisk set mest betydningsfulde personer. For hvert skridt du tager i denne betonjungle, er der en god chance for, at du støder på noget, der har en historie, som du aldrig har hørt før. I hele denne tætte by fyldt med generationer af historiske begivenheder er der ét område med et reelt ry for paranormal aktivitet: Greenwich Village. Kom og udforsk Greenwich Village's mørke side på denne spændende spøgelsestur af US Ghost Adventures. Byen er blevet oversvømmet med en historie, der er fascinerende, tragisk og mærkelig. Begiv dig ud på en livsændrende oplevelse og udforsk en side af New York, som kun få er modige nok til at se. I løbet af turen vil du besøge 9 hjemsøgte steder i og omkring Greenwich Village, mens du ser historiske steder, der er hjemsted for nogle af de mærkeligste fortællinger, du nogensinde har hørt. Du vil støde på Jefferson Market Library, hvor arkitektonisk nysgerrighed fanger øjet på grund af dets unikke tårn. Hvis du kigger nærmere efter, vil du dog se en mørk fortid, da denne bygning engang fungerede som fængsel for Manhattans kvindelige kriminelle og også var den første natteret. Herefter skal du besøge stedet for Triangle Factory Fire, en tragisk begivenhed, som førte til næsten 150 menneskers død. I slutter af med at besøge Mark Twain House og en hjemsøgt restaurant, hvor spøgelser fra 200 år siden er blevet set konstant siden 1910. Mens du er i Mark Twain House kan du se, om du kan få et glimt af den berømte forfatter, der går rundt i et hvidt jakkesæt, som mange vidner hævder at have set.

New York City: Spøgelsesvandring og paranormal rundvisning

7. New York City: Spøgelsesvandring og paranormal rundvisning

Tag på et eventyr ud over det blå, når du opdager paranormale fænomener og den skræmmende anden verden i "Big Apple" på en vandretur til New Yorks mest spøgelsesagtige vartegn. New York City er et af de store bycentre i den moderne verden og har også en af de tætteste koncentrationer af paranormale fænomener. Kom med på opdagelsesrejse, mens du går gennem nogle af de mest spøgelsesagtige kvarterer. Din guide vil dele historier om spøgelsesobservationer, fortælle historier om antikke skandaler og oplyse dig om nogle af de hjemsøgende mysterier, som historiske koryfæer som Mark Twain, Edgar Allen Poe og Washington Irving har haft. Måske får du et glimt af Roosevelts spøgelse af Roosevelts hund, der går rundt i parken på jagt efter præsidenten. Vov at sætte dig i New Yorks spøgelsespoeters yndlingsstol på hans foretrukne vandhul i Greenwich Village, og få at vide, hvorfor udtrykket "døddrukken" får en helt anden betydning i nogle af New Yorks spøgelsesagtige kvarterer. Bestem selv, om "Byen der aldrig sover" har en uhyggelig grund til sin søvnløshed.

NYC: Privat, personlig rundvisning med chauffør og guide

8. NYC: Privat, personlig rundvisning med chauffør og guide

Din chauffør og top-rated NYC-guide henter dig i en luksus minibus med panoramatag. De vil give dig deres ekspertise inden for planlægning, så du kan skabe din egen personlige tur og besøge de steder i byen, som du ønsker at se mest. Måske omfatter de Central Park, Frihedsgudinden, Empire State Building eller en af hundredvis af lige så fascinerende seværdigheder. Uanset hvad der står på din ønskeliste, vil du tage af sted med uforglemmelige minder fra Big Apple. Vigtige seværdigheder i New York, som du bør overveje: - Times Square - Strawberry Fields - Soho - Brooklyn Bridge - Saint Paul's Chapel - Central Park - Greenwich Village - Little Italy - Wall Street - The Dakota - Washington Square Park - Chinatown - Ground Zero - Empire State Building - Rockefeller Center - Fifth Avenue - Flatiron-bygningen - Chelsea og Highline Park

Greenwich Villages hjerte og sjæl - mad- og kulturtur

9. Greenwich Villages hjerte og sjæl - mad- og kulturtur

Tag med os på en lækker "multietnisk" madsmagning og kulturhistorisk rejse gennem Greenwich Village's hjerte og sjæl (The Central Village - området omkring Washington Square Park og New York University). Denne del af Greenwich Village er helt anderledes end det område, vi besøger på vores Original Greenwich Village Food Tour. Find ud af, hvorfor dette område af Greenwich Village er så populært for sin mangfoldige madscene, rige historie, kultur, modkultur, særprægede arkitektur og pulserende Greenwich Village-natteliv. Vi besøger også Washington Square Park (torvet i Greenwich Village) og lærer om de radikale demonstranter, det berygtede hængende træ, Washington Square Arch, og hvordan 50'ernes og 60'ernes "lev og lad leve"-beatniks, forfattere og poeter gjorde Greenwich Village til deres hjem. Gå i de samme gader, som Bob Dylan, Jimi Hendrix, Jerry Seinfeld, Chris Rock og Amy Schumer gjorde, mens du lærer om musik- og komediescenen, og hvorfor denne del af New York kun kan beskrives som The Village! VIGTIG INFORMATION OM TUREN The Heart & Soul of Greenwich Village Food Tour (Central Village) overlapper ikke med The Original Greenwich Village Food Tour (West Village), de udforsker hver især et andet område.

New York Audioguide - TravelMate app til din smartphone

10. New York Audioguide - TravelMate app til din smartphone

Du vil føle, at du har en turistguide ved din side, som vil fortælle dig om byens historie, seværdigheder og kuriositeter. Lydindholdet er professionelt skabt af en gruppe forfattere på højt niveau og fortolket af professionelle fra tv- og radiobranchen. Audioguiden indeholder 51 lydindslag på i alt 155 minutter. Dette er de interessante punkter: New York Introduktion Det lokale køkkens vidundere Brooklyn Bridge Bryant Park Central Park Chinatown Empire State Building Flatiron Building Grand Central Terminal Guggenheim Museum High Line Lincoln Center Little Italy Madison Square Garden Metropolitan Museum of Art Museum for moderne kunst New World Trade Center Rockefeller Center Saint John The Divine Frihedsgudinden Times Square Union Square Wall Street Washington Square Park.

Alle aktiviteter

34 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Washington Square Park

Vil du se alle oplevelser i Washington Square Park? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Washington Square Park

Samlet bedømmelse

4.7
(369 anmeldelser)

My girlfriend and I had Chuck as our guide. I have tried guided biking tours many times before, but no one has been as good, professional, heartwarming and funny as the one with Chuck. He knows all the small secrets and stories about NYC which you as a visitor would love to hear and witness. Chuck has our very best recommendations, and hopefully we’ll see each other again biking around in NYC. All the best Barbara and Anders, Denmark

Super god guide hans vidste alt om bygninger og områderne vi cyklede igennem hvor kendte personer boede. Historie efter historie i central park. Han var 3 generation der er vokset op i New York kunne bl.a huske Twin Towers begyndelse.

En fremragende måde at se og lære byen at kende. Guiden tog os med på cykelstier, som ville have været svære at finde på egen hånd. Meget sjovere end at tage bussen. Du har tid til at se meget mere, end hvis du går.

Dette var en fantastisk tur. Sjovt og informativt.